Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 9. toukokuuta 2015

Saulille ja Karille, sekä koko Suomelle




-Satakunnan Ollin-  Olli Hakala Pori / Deus Protector Noster

Eurooppa päivänä 9.5.2015 ”päiväkäsky” Suomen pelastumiseksi ja Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin, telluksen yhden ja ainoan Jumalan Kunniaksi.

Tiedoksi: Sauli Niinistö, Kari Mäkinen, sekä Suomen koko esivalta ja kansa.

Erittäin masentuneessa olotilassa, liian köyhänä, aidon totuuden ystävänä ja paljolti sen takia kyykytettynä, Winnovasta laittomat potkut saaneena etc, kuitenkin täysin järjissäni, aidosti huolestuneena Suomen ja Porin tulevaisuudesta, tarvitsematta osan eliitin suosimia kauhuhoitoja…
http://ollihakala.blogspot.fi/2014/11/eliitti-rankaisee-mm-pakkohoidolla.html

Porin tauti on parannettava... kummatkin; poliittinen ja okkultistinen ja koko Suomesta!
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html

------------------------------

Tehdään Suomesta hyvä paikka kaikille Suomalaisille!

(Pääosin rikkaan, ahneen eliitin looshien kiertävät jopa 13-17 miljardin verotulot maallemme vuosittain!)

Jos Suomi nyt on rikki ahneiden takia, korjataan se!

Pääosin ahneet ja moraaliton rikas eliitti kuriin vihdoinkin Suomessa!
4000,-€/kk eläkekatto
4000,-€/kk pääomatulokatto
4000,-€/kk palkkatulokatto
yli 1.000.000,-€ omaisuudet laittomiksi ja valtiolle, sekä 400.000,- - 1.000.000,-€ omaisuudet korkealle verolle (että kiinnostus mammonan keruuseen loppuu), Suomen koko kansaa hyödyttäviin asioihin, perusturvaan, terveydenhuoltoon, työllisyyteen jne. että köyhälläkin eli kaikilla Suomalaisilla olisi hyvä olla.

Osakepörssit suljettava Suomessa. Rikkaan, pääosin moraalittoman eliitin keinottelu sanktioitava. Siirtymä vaihe toteutettava yllä olevien suuntausten mukaisesti.

Aidoille arvokonservatiivisilla arvoilla mitaten, kukaan ei ole niin paljon toista parempi, että ansaitsi enemmän kuin 4000,-/€kk. Mitään aitoja syitä tähän ei löydy. Kaikki mm. ”jokainen  on oman onnensa seppä” tai ”se on opin valinta kysymys” on kapitalistista ja luciferistista sontaa köyhän riistämiseksi, joka hyvin näkyy globaalisesti telluksella.

Tärkein asia Suomen tien aitoon nousuun on, että kaikilla olisi yhtä hyvä olla: Suomen johdossa, esivallassa, politiikassa, hengellisissä, siis kaikkialla on oltava okkultismin eli noituuden (mm. looshi ja rebekka väki etc.) ja epäjumalan (esim. kuuepäjumala) palveluksen TÄYS KIELTO SUOMESSA voimakkailla sanktioilla/karkotuksilla ja muutenkin paluu aitoihin arvoihin pikimmin, hyljäten kaiken lopulta tuhoava liberaali humanismi. (vapaamielinen ihmisviisaus)

Ennalleen asetusta: 10 käskyä ja siitäkin alkuperäinen versio kunniapaikalle kaikkialle Suomessa, kansaamme ohjeistamaan oikeisiin päätöksiin, sekä evankeliumin totuutta esillä pitäen, että aidon vapauden synnistä ja luciferin metkuista/valheista saisimme. Jälkimmäisen juonittelua on nykyisessä esivallassamme yllättävänkin paljon ja pääosin eliitti suosii kaikessa omiaan, sekä aina köyhien kustannuksella. Suomessakin 40/60% ”Kreikan troikka” köyhyys suhde on hyvin realistista. Noin 60%:tilla siis asiat hyvin ja muut kärsii joka päivä…??! Haloo!? Onko se oikein? Ei tietenkään.

Henkiseen ja hengelliseen väkivaltaan/kiusaamiseen 0 toleranssi kaikkialla Suomessa, kovilla sanktioilla. Jokainen n. 300:sta itsemurhasta vuosittain Suomessa, on järkyttävästi liikaa… https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts

Fyysisen terveytemme, ehkäpä suurin tuhoaja onkin sitten  ydinvoima, yliajalla ionisoivaa säteilyä vuotavat, energia negatiiviset plutonium talouden tyyssijat, vain ydinohjusten kärkien plutonium-239 takia. Samalla on 1940-luvulta telluksella säteily moninkertaistunut (ei avaruus, eikä maaperä pohjaista säteilyä). Suomessakin vuotavien ydinvoimaloiden takia ja mukaan lukien telluksen muut ydinvoimalat onnettomuuksineen, johdosta säteilyperäiset sairaudet tuplaantuu joka 10 vuosi... (Syövät, kaihit, mutaatiot jne. Kroonisen nivel-psorinikin minun geeni perimällä aiheuttaa todennäköisemmin kohonnut säteilytaso, syytä eivät lääkärit tiedä, ihosoluni jakautuu ainakin liian nopeasti.)
http://ollihakala.blogspot.fi/2011/10/arto-lauri-faktaa-ydinvoimasta.html


Paljon tarvitaan siis lopettamis ja uudelleenjärjestely päätöksiä maassa nimeltä Suomi, epäterveissä asioissa, sanktioita ja ennen kaikkea rohkeutta toimia jatkossa oikein; Jumalan tahdon ja siunausten alaisena toivon mukaan…

Porissa Eurooppa-päivänä 9.5.2015

Terveisin: ”Aika hyvin jo lyöty Suomessa…”
Olli Hakala Pori
http://ollihakala.blogspot.fi/ ja googlesta lisää…

5 kommenttia:

  1. Nalle Pelle: Käsittämätöntä on, että sinä tienaat enemmän kuin 4000;-€/kk! http://yle.fi/uutiset/wahlroos_suomalaiset_tekevat_toiseksi_vahiten_toita_maailmassa/7983497

    VastaaPoista
  2. Nallen kaltaisten ihmisten ja vielä rikkaimpien takia ilman Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan antamaa arvomaailmaa, tellus on sellainen kuin on, luciferin temmellyskenttä valheineen, ahneuksineen ja liberaali humanismineen... koko maailman köyhien ja nälkään kuolevien kustannuksella. http://www.apu.fi/artikkeli/bjorn-wahlroos-olen-erinomaisen-etuoikeutettu

    VastaaPoista
  3. Ollila asialinja tutusti päällä. Ihmiskunta taistelee nykyään jo olemassaolonsa rakjoilla. Gorpatsov kertoikin juuri, ettäydinvoima on tuhoamassa koko Venäjän ja jo uhkaa koko telluksemme olemassaoloja. Venäjä kuumista ydinpäästöistä liekkimerenä heti kesäön alusta Baikkalilta Ukrainan ydintuhoalueille. jossa punaista metsää suojaamassa kuulema tuhatlukkaset palokunnat! Säteilykylläiset savut tunkee Suomeenm asti!

    VastaaPoista
  4. http://mvlehti.net/2015/05/16/kovassa-nosteessa-olevan-d-s-gn-rappari-surmasi-19-vuotiaan-mari-vaittisen/

    Kovassa nosteessa olevan D.S.G:n rappari surmasi 19-vuotiaan Mari Vaittisen.
    Ylen aamu-tv:n suorassa lähetyksessä 18.2.2015 esiintyi tiistaiaamuna poikkeuksellinen kokoonpano: gangsta-räppiä esittävä D.S.G.-ryhmä koostuu miehistä, joilla on rötöstaustaa. Kaksi jäsenistä lusii parhaillaan tuomiotaan, vieläpä eri paikoissa. Jäsenet: Elinkautinen, Kelju.K.Katala, K.O, Taisto Tapulist, Ällä
    ----------------------------------------------
    Surmasi muuten serkkuni Marin... Meni Henri ("elinkautinen") muuten henkisestä väkivallasta/kiusaamisesta (Yli 150.000 Suomalaista kärsii kiusaamisesta joka päivä.) muutaman asteen vielä pitemmälle.
    https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts

    VastaaPoista
  5. Sopivalla ja sopimattomalla hetkellä, aina sopii Jumalan Sana ja vähän minunkin sana... :) Sallittakoon syntymäpäivänäni tällainenkin kirjoitus, varsinkin Porilaisille... ;)
    https://www.facebook.com/olli.hakala.7/posts/1144404032243297?pnref=story

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.