Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 3. lokakuuta 2013

WinNovan mätäpaiseet vaarassa sensuroitua!


Suomi24:sen Pori palstalla vaarassa sensurointiin tämä tobicki!
http://keskustelu.suomi24.fi/node/11421283


WinNovan mätäpaiseet puhkeaa
2013!


97 VASTAUSTA 1 414 LUKUKERTAA

Tilaa palstan RSS-syöte
Aloita uusi keskustelu
Poista kirosanafiltteri käytöstä

Sairastasairasta19.4.2013 19:23
0
Hyvinkin pian mätäpaiseet puhkevat Porissa ja WinNovassa!

http://ollihakala.blogspot.fi/2013/04/matapaise-winnovan-hallituksessa-ja.html
VASTAA


Ilmoita asiaton viesti

Google-mainokset

Lainan korko alkaen 6%
Siirrämme rahat tilillesi, valitse 2 000 - 10 000 € ilman vakuuksia
www.fixura.com

Laihduta 5kg viikossa
Maailmalla suosittu tuote nyt Suomessa. Tutkitusti toimiva.
Kevennys.fi
Kutista kaikki kommentit
kestämätön kehitys19.4.2013 20:34
0SULJE
Upea kirjoitus! WinNovan johtoryhmää voisi verrata eduskuntaan (salailu, valehtelu, okkultismi, poliittinen rasismi, hyvävelijärjestelmä).

Huomaa helposti, että SDP-enemmistö Porissa jatkaa salailua ja valehtelua, jotka alkoivat oikeastaan jo Ahon hallituksesta 18.3.1992. Miksi koulutusosakeyhtiön johtoryhmän tulospalkkiot salattiin? Kerrotaanhan julkisesti myös pörssiyhtiöiden osingonsaajat ja suurimmat omistajat Kauppalehdessä, Arvopaperissa jne., joten perusteluksi ei kelpaa yksityisyydensuoja. SDP itse oli viemässä Suomea EU:hun vaarantaakseen suomalaisten yksityisyyden perustuslain vastaisesti.

"Parempi tulos on tehty leikkaamalla opetusta nuorisoasteelta ja vähentämällä opettajien määrää." Tämäkö on sitä laatujohtamista? Miten nuoret voivat odottaa työllistyvänsä ilman alansa koulutusta? Miten opettajamäärän vähentäminen lisää työssäjaksamista? Onhan peruskouluissa todettu useita vuosia liian ison luokkakoon vaikutus opettajan työhön. Sama odottaa WinNovan toimipisteitä.

WinNovan hallinnolla on tosiaan suojatyöpaikka, johon heidät on valittu poliittisin perustein hyvävelijärjestelmällä. Okkultismi lisääntyy koko ajan SDP:n ja Kokoomuksen johdoissa, sekä paikallisella että valtakunnallisella tasolla.

Minulle ei silti ollut yllätys, että näin kävi, sillä seurasin aikanaan koulutuskuntayhtymien fuusiota tarkemmin, ja mielestäni se tuntui liian isolta kokonaisuudelta. Nykyinen Oy-malli ei ole kestävä, vaan pitäisi palata takaisin kuntayhtymään. (Vastaavasti kuntaliitoksista ei tule kestäviä.)
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Kujalan Olli19.4.2013 20:53
0SULJE
Missä aiot olla silloin kun puhkeat. Ei muuten mutta tietää olla kaukana. Siinä mätä ja packa varmaan lentää.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Mietipäiteekinjo!20.4.2013 13:24
0SULJE
Alkaa olla pähkinät koossa taisteluun Porissa moraalittomuutta ja epäoikeudenmukaisuutta vastaan aidossa totuudessa.http://ollihakala.blogspot.fi/2013/04/etvk-liity-jaseneksi-aitoa-totuutta.html
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
MitähelvettiäWInnova20.4.2013 15:00
0SULJE
Hyvä, että tällänen tuodaan esille! Soita nyt Almaan ja anna kirjoituksesi ja julkaisuoikeus! Tämä on tultava paremmin esiin, kuin jossain kämäsessä blogissa!!!!

TOIMI NYT! ME ODOTAMME SINULTA OLLI TOIMINTAA
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Bätmääään20.4.2013 16:14
0SULJE
Älä Olli kommentoi itse itseäsi :-)
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Robiiiin!20.4.2013 22:35
-26SULJE
Voin varmuudella sanoa, että en ainakaan kommentoi itseäni! Enkä ole Olli
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
60000lukijaaonpaljon20.4.2013 18:19
0SULJE
Pian 60000 lukijaa! Kait sie joukossa on Alman ja muidenkin medioiden edustajia lukijana! Siitä vaan Ollin blokia tutkailemaan. Kyllä siellä kannanottoja tosi hyviäkin löytyy! http://ollihakala.blogspot.fi/
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
ketääneikiinnosta20.4.2013 19:48
0SULJE
Vastaa vielä itsellesi pari kertaa näitä "upea kirjoitus" ja muita, sitten vaan ymppäät okkultismisanaa joka hemmetin paikkaan ja lauseeseen.Se tekee sinusta tosi uskottavan :)

On vain yksi henkilö joka suoltaa tuota okkultismiskeidaa.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Miettis edes vähä.20.4.2013 20:04
0SULJE
Herra O. on ns multipersoonallisuus. Hän vastailee jatkuvasti itselleen eri niceillä. On Porissa silti toinenkin samanlainen mutta en nyt viitsi mainita ettei se vinkuminen taas ala. Ollikin on aina hetken hiljaa kun valloissa ei kuulemma netin käyttö ole sallittua. Hankaluus on siinä kun ei kukaan enää valvo niin lääkkeiden ottaminen loppuu ja alkaa uudet elämät, milloin Jeesuksen valittuna, milloin Robin Hoodin metsänvartijana. Kuitenkin kyseessä on vain henkilö joka muita tallaamalla yritti kovasti päästä päättäjien osastolle mutta vastarinta oli liian voimakasta ja valitettavasti taisi sekoittaa pään pahemman kerran. Jo se että ei kelpaa edes Perusuomalaisten puolueeseen on kyllä selvä näyttö hänen kyvyistään.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Se toinen20.4.2013 22:41
0SULJE
Nooh. Noin sitä joku piruparka, vääntää sanan säilää. No joo. Ei tosta sen enempää, muuta kuin Suomi on toistaiseksi vapaamaa. Jopa sanan vapaa. Vaikka joku JHL demari politikko herneen nenäänsä aika ajoin ottaakin (nepotismistä). Joten annetaan Ollin olla vaan vapaasti mieltä jooko.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Protestoin nostimia1.5.2013 15:28
+10SULJE
Jospa sittenkin siellä puoluetoimistossa ei haluta enää enempää hakkaraisia sun muita haihattelijoita. Haihatteluryhmään te kyllä kelpaatte mutta ei mihinkään normaalijärkisten ihmisten joukkoon.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Se toinen.21.4.2013 11:46
0SULJE
"Jo se että ei kelpaa edes Perusuomalaisten puolueeseen on kyllä selvä näyttö hänen kyvyistään."

No on se ennen kuulumatonta, ettei puolue halua jäseniä. Jotain vikaa on kyllä silloin puolueessa.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
En minä mutta pojat21.4.2013 16:44
0SULJE
"– En tiedä tällaisesta. Minulla on läsnäolo- ja puheoikeus yhtiön hallituksen kokouksissa, mutta tuossa kokouksessa en ole ollut läsnä, kertoo Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen ."

Vastuullista johtamista parhaimillaan.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Jo-01Poriapelastettu21.4.2013 17:08
0SULJE
Kirjoitettu joskus 2000-2001:

PORIN VAAKUNASSA PRÄNTÄTTYNÄ: DEUS PROTECTOR NOSTER!!!

OLKOON SE PORISSAKIN AABRAHAMIN, JAAKOBIN JA IISAKIN JUMALA!!!

Lähi-idän asioita, Globaalista tulevaisuutta (Myös hengellisesti), heikko ja vähä-osaisten asioita, "Rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy problematiikkaa jne." Pyrin kertomaan kansalle kuitenkin TOTUUTTA enkä valheita, useimman arvostelijan "Korvasyyhyihin"!

TUHKAA PÄÄN PÄÄLLE:

Suomea johtavat "Useimmiten" korruptoituneet päättäjät, jetset pääoma juomarit, tuomarit...jne. Rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy, näin on aina ollut ja näin aina…onneksi ei tule olemaan!

Elämme ajassa, joka on hyvinkin mielenkiintoinen monella eritavalla. Mutta juutalaisten ja arabien tulevaa valherauhaa kannattaa seurata. (taltioikaa kaikki tekstit ja linkit suuren laittoman sensuurin tähden…) Nimittäin sen jälkeen kun se on solmittu, alkaa eskatologiset tapahtumat globaalisesti kiihtymään. Ketkä pimeydessä vaeltavat menevät yhä syvemmälle pimeyteen ja valkeudessa vaeltavat menevät yhä lähemmäs valkeutta. Tulee yksi ainut "Maailman uskonto/instanssi" ja jos et sen pillin mukaan toimi, niin voi kärsimyksiäsi. Poliittisesti ei ikinä tulla saamaan samanlaisia oloja kaikille ihmisille globaalisesti; Se on varma!

Siis vielä on aikaa tutkia mihin kannattaa uskoa, poliittisiin järjestelmiin, itseensä (Väärässä mielessä) tms. valheisiin, vai kaiken luojaan! Antikristuksen aika on oven takana. "Rooma" nousee jälleen jaloilleen ja ovelasti pitää halpana kaikkia Kristuksen tekoja ihmiskunnan eteen. Suomea ohjailevat itsekkäät, moraalittomat materialistit joka "Suunnasta" jotka korkeintaan nimellisesti kertovat olevansa Kristittyjä. He ovat valkeiksi kalkittuja hautoja, jotka sisältävät kuitenkin kaikenlaista pahaa ja jumalattomuutta. Ulkoapäin he pyrkivät olemaan hyvinkin fiksuja, mutta se on vain harhakuvaa.

Ainoa ratkaisu kaikkeen on huutaa avuksi Herraa, NÖYRTYÄ ja tajuta kuinka vääriksi yhteiskunnan arvot ovat menneet. On otettava lusikka kauniisti käteen ja lähdettävä ihan ruohonjuuri tasolta uudestaan kehittämään vaikkapa Suomen ja Porin oloja, unohtamatta työttömiä, köyhiä, vähä-osaisia jne. On myös totta, että Jumala ei ketään tekojensa (Ansio) takia tule muistamaan, vaan yksin Kristuksen sovitustyö (Ristin kuolema) on ainut tie Isän luokse! Mutta, mutta onhan aina parempi hyvää tehdä kuin pahaa ja siitähän onkin kysymys. Ja tämän ovat useimmat unohtaneet ahneuksissaan sekä itsekkyydessään ja tietysti köyhien ja puolustus kyvyttömien kustannuksella.

"Riisto vasemmisto kapitalistit tai vasen ja oikea samoja poikia" kuvaa hyvin tätä aikaa....ei ole pian yhden yhtäkään, joka hyvää tekisi....!? Vai onko? Kuinka paljon viime-aikoina Suomessa on tehty TERVEELLÄ pohjalla päätöksiä jossa olisi huomioitu köyhät ja vähä-osaiset? Huh, huh aika vähän!

"Onko heti niin, että jos sinulla on omakotitalo ja auto, niin sinusta tulee ns. heikompiosaisten vihollinen." Tänä päivänä voisi jo näinkin ajatella, varsinkin kun ne on maksettu. Sitten alkaa kesämökin, asunto-auton, osakkeiden yms. ostelu jne. lähimmäisistä piittaamatta. Mutta nyt, Sananvapaus ehdottaa Suomeen ja Poriin uutta toiminta mallia vähä-osaisten auttamiseksi. Otetaan jokaiseen poliittiseen keskusteluun mukaan runsaasti vähempi-osaisia joka suunnalta...televisioon, radioon, lehtiin jne. Eduskuntaan, Porin KH kokouksiin, Linnan juhlien, Porin päivien vastaanotoille mukaan myös todella heikompi-osaisia, kaikkiin kaupunkien kokouksiin mukaan myös laita puolen ihmiset kertomaan oman kantansa asioiden hoidosta Suomessa ja Porissa.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Jo-01Poriapelastettu21.4.2013 17:10
0SULJE
b)

Heräävätköhän päättäjät syvä unestaan?

Annetaanko koko kansan äänien kuulua!

Ovatkohan öky-rikkaat jo sitten kasvot punaisina?

Onkohan sitten vielä aina vaan köyhän oma syy, kun ei pärjää "Oravanpyörä" yhteiskunnassa?

HÄVETKÄÄ PÄÄTTÄJÄT:

Tehdäänkö jo päätöksiä KÖYHEMPIEN ihmisten eduksi? Milloin on Suomessa ja Porissa kunnolla töitä? Milloin voi köyhä vähä-osainen hymyillä yhtä leveästi kuin hyvä-osainen? Onko kaikki muka köyhän tyhmyydestä kiinni, ettei se pärjää? (Erään entisen Promenadi palstalaisen teoria!)

Miksi yläluokka tekee hyviä päätöksiä itselleen? (Melkein kaikki Suomen ja Porin poliitikot) Miksi lupaatte yhtä ja teette toista? Miksi olette useimmiten Kieroja? Nukutteko yönne Hyvin? Jos nukutte, miten se on mahdollista kun köyhä kärsii samaan aikaan kaikenlaista puutetta? Milloin teidän POLIITTINEN peli loppuu ja ALKAISITTE VÄLITTÄMÄÄN JOSTAIN MUUSTAKIN KUN OMISTA EDUISTANNE! Milloin Palkkojanne alennetaan? Milloin teistä tulee inhimillisempiä?

Ehdottomasti olemme kaikki parasta A-luokkaa, mutta päättäjät ovat tehneet tämän vaikeaksi! "Olisiko jo aika ajatella Suomalaisten ja Porilaisten asioita uudella tavalla". Siis päättäjät tekemään sellaisia päätöksiä, että KAIKILLA Suomalaisilla ja Porilaisilla olisi hyvä olla! SIIS PORI NOUSUUN! Porissa on 76253 ihmistä.(2000) "B-luokka" 30 % (22876 ihmistä) "A-luokka" 70 % (53377 ihmistä) Noin 30 % ihmisistä on tavalla tai toisella vähä- osaisia ja kärsii jatkuvasti tilanteesta. Siis 22876 ihmistä Porissa on jäänyt niin sanotusti huonompi-osaiseen tilanteeseen!

Mutta jos ollaan realisteja...näiden 70 % (53377 ihmistä) joka sisältää myös 5-10 % "Ökyryhmän: Päättäjät, tuomarit ja juomarit jne."; Näiden ihmisten itsekkyys, ahneus (Saavutetut edut), moraalittomuus, laupeudettomuus jne. ovat todellinen syy noin 30 % (22876 ihmisen) ahdinkoon. Sikari porras (5-10 %)… Teitä kansa (70 %) matkii ja (30 %) porilaisista kärsii Sikari portaan välinpitämättömyyden takia! Kuka huonompi-osaisia auttaa? (70 % -30 % Suhde sopii varmaan koko Suomeen!) Suomalaiset ja Porilaiset päättäjätkö? On se vaan hienoa, että vihdoin on huomattu päätöksien järjettömyys ainakin köyhemmän ihmisen kannalta! Asioihin pitää tulla muutos! Jopa 30 % piilotyöttömyyttä ei kukaan kestä! Nämä asiat vaativat suurta julkisuutta, ei ne muuten täällä Suomessa ja Porissa parane! Olen myös sitä mieltä, että kehutaan sitten vasta kun on aihetta ja niin kauan kun on moittimista "Isokenkäisten" touhuista, niin sitten moititaan!

Kahta minä sinulta pyydän, älä niitä minulta koskaan kiellä, kuolemaani saakka: Vilppi ja valhepuhe pidä minusta kaukana. Älä köyhyyttä, älä rikkautta minulle anna; anna minulle ravinnoksi määräosani leipää, etten kylläisenä tulisi kieltäjäksi ja sanoisi: "Kuka on Herra?" ja etten köyhtyneenä varastaisi ja rikkoisi Jumalani nimeä vastaan. (Sananlaskut 30:7-9) Ja tämähän oli Sananvapauden "Kulmakivi"! Näin kun ruvetaan toimimaan myös "Johtoportaissa"; voisi siteerata egoisti tv- ohjelmaa: Maailma, Suomi ja Pori pelastuvat! ( Pirun kastaminen Porissa kerran vuodessa sekä Jazzin suosiminen tulisi myös lopettaa heti. Jazz on New Orleansista lähtöisin olevaa bordelli musiikkia.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
OlliHakalaPori201321.4.2013 17:18
-39SULJE
Siinä yllä oli vähän Ollin tekstiä noin vuodelta 2001 kirjoitusvirheineen, mutta hyvin ymmärtänette, vai mitä minun ja oloneuvoksen toweri kaweri nilviäiset? Sorry, olette toki Jumalalle rakkaita ihmisiä, mutta tekonne esim. Jari Lehteä kohtaan on saastaiset ja viimeistään "taivaan porteilla" tekonne lankeaa maksettavaksi!
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Orkanisaatio21.4.2013 17:25
0SULJE
Mää sain henkisen orkasmin tästä A-B kirjoottelusta..
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
OlliHakalaPori201321.4.2013 18:18
-44SULJE
Huomenna töihin WinNovaan... Täytyypi kysyä onko sihteerin kassakaapissa tai jossain muun henkilöstön salaiset "yli 100 määräaikaisen potkut 2012" tulospalkkio bonusraha kirjekuoret vai tuleeko suoraan salaisesti ensi tiliin...? ;)

No, saako sitä enää pitkään talossa olla... Juha Vasaman mukaan vahtimestari palvelut ajetaan WinNovassa alas... ja minähän olen vahtimestari-autonkuljettaja. Minustakin saa varmaan tulospalkkiota 2015 tammikuussa viimeistään kun 5 vuoden suoja-aika on loppu. No vastavuoroisesti pyysin Vasamaa ystävällisesti työkawerina reilu vuosi sitten jo face to face eroamaan vapaamuurarien sata-loossista itsensä ja perheensä takia, sanoen; Minä tiedän mitä sinulla tulee siellä okkultismin yläasteissa eteen, sinä Juha et tiedä...

Nyt suosittelisin jo tulospalkkiokohun (ahneusvirhe / "yli 100 ma potkut tulospalkkio 2012") takia Juha jättämään WinNovan rehtorin tehtävät ja/tai vähintään noituuden harjoittamisesta yläasteissa tunnetun lahkon välittömän hylkäämisen... Politiikka ja hyvävelijärjestelmät vievät aikasi.

Olli Hakala Pori
Deus Protector Noster
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Pokka Juika21.4.2013 18:36
0SULJE
On tuo Hakala/lehti läjä tosiaan sellainen että jos sitä pöyhäisee alkaa haisemaan. Tosi pahalta.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Kuikan lento21.4.2013 18:47
0SULJE
Totta, mutta vanhat narsistit tykkäävät omasta löyhkästään. Heh.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Leidit leidit21.4.2013 18:54
0SULJE
pientä rajaa.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
konifox21.4.2013 19:13
-20SULJE
Kuikan lento, neitokainen on niin miehisenä kaunis hameessa, voi että.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Fakiiri.22.4.2013 01:45
-23SULJE
Tulkaa katsomaan, tulkaa katsomaan. Miten persu menee demarin suusta sisään ja tulee takapuolesta pois. Ja päinvastoin.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Oksettavaa22.4.2013 13:51
0SULJE
Kuinkahan paljon Winnovan johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Lasse Schultz, rehtori Juha Vasama , rehtori Juha-Pekka Koivusalo , talouspäällikkö Minna Kangas , kehityspäällikkö Taina Kivioja , kiinteistöpäällikkö Jukka Salminen ja viestintäpäällikkö Diana Bergroth-Lampinen saivat salaista tulospalkkio bonusta euroissa?

Pääosinhan ns. "tulos" syntyi 2012 yli 100 määräaikaisten potkuista! "Luukkonen kertoo olevansa yhtiön toimintaan hyvin tyytyväinen" Potkujen määräänkö? Sehän tässä se räikein mätäpaise on! Toisten potkut, on toisten bonukset, ihan kuin Finnairilla taannoin!!!
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Taas on22.4.2013 14:24
0SULJE
Ammatti yhdistys hiljaa.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
JUHLAxxxxl22.4.2013 15:46
+44SULJE
Jokohan Jari ja Olli ovat käyneet kierrätyskeskuksessa tilaamassa isot mustat leningit vappukulkuetta varten. Se on sitten Suomen lyhin kulkue. Horjuu ja haisee pahalta.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Jos nyt22.4.2013 17:10
-49SULJE
JUHLA xxxxl idiootti keskittyisi oman hameensa kantamiseen ja olisi kommentoimatta muista yhtään mitään.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
JHL 27 ry22.4.2013 17:18
0SULJE
Suosittelee hameen käyttöä :D:D:D.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Horatxu22.4.2013 19:13
-3SULJE
Mul on Kiltti. Mitä vikaa? Homot ja pienikulliset käyttää housuja.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
....23.4.2013 15:58
0SULJE
Olli saa palkkaa, kun päivät pitkät kirjoittelee verkkoon. Pian pari vuotta sitten kieltäytyi sovituista työtehtävistä ja nyt vain odottelee irtisanomissuojan päättymistä kanssaihmisiä kiusaten, laiska vetelys
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Moraaliton?24.4.2013 19:46
0SULJE
Niin ja kun tekee bisnestä, ilmoittaa puheluajaksi tuon: Ma-To klo: 9.00-17.00 Pe klo: 9.00-15.00. Täällä: http://kotisivu.dnainternet.net/olha/carolli.html#yhteys
Miksi ei ilmoita ilta- tai viikonloppuaikoja? Ehkä siksi, kun se on vapaa-aikaa, eikä siis kukaan maksa palkkaa siltä ajalta.
Itse en noihin aikoihin pidä edes kännykkää taskussa sillä miellän sen työnantajalta varastamiseksi. Sitähän se on, koska omien asioiden hoidosta ei työantajan kuulu maksaa palkkaa. Mutta joillakin sen moraali ja etiikka venyy kun kyse on itsestä, muiden kohdalla säännöt ovat todella tiukat.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
einytihannoinmennyt24.4.2013 21:53
-28SULJE
Toweri, toweri älä taas...

01.08.2010 "maxitaxi" torpattiin monopoli kartelli lailla ja hetken "testi" ajot kesälomalla loppui siihen. +

Copyright © Carolli (Ei yritystoimintaa 1.1.2012 alkaen. Lähetä e-mailia jos on hyviä vaali-ideoita tai työ yms. ehdotuksia sekä infoa uuden taksilain valituskierroksesta...)

Jos tuota kartelli lakia ei olisi tullut ja taxi ala olisi vapautettu monopolista, ajaisin varmaan vieläkin... Kuten useat sadat muutkin!
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
einytihannoinmennyt24.4.2013 22:08
-29SULJE
Ps. välillä oli toweri hetken muutakin toimintaa siis, josta tuli takkiin/ei elättänyt... Josta olet varmaan nimetön puskajussipaskianen onnellinen. Ja palasin lailliselta työlomalta ahkeroimaan muiden ahkerien WinNovalaisten pariin takaisin. Soita toweri "kun mä luulin" mulle suoraan ja kerron vaikka face to face yksityiskohdat ABC:llä!
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
.....23.4.2013 16:03
0SULJE
Jyrki saa palkkaa, kun päivät pitkät kirjoittelee verkkoon. Pian pari vuotta sitten kieltäytyi sovituista työtehtävistä ja nyt vain odottelee irtisanomissuojan päättymistä kanssaihmisiä kiusaten, laiska vetelys
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Lada kuski23.4.2013 16:44
+4SULJE
ilman talvirenkaita. Kuulee ja kertoo muista potaskaa. No koittaa vielä aika.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Pitää paikkansa24.4.2013 10:54
0SULJE
Ei ole tarvinnut lukea laittomista irtisanomisista. Yksi palomies selätti myös Porin kaupungin. Kylläkin palkka asioissa. JHL taas huilasi siinäkin kohtaa.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Ai nii joo24.4.2013 15:21
0SULJE
A-Y yhdistys neuvottelee työntekijöiden palkat ja edut. Näinhän se menikin. JHL neuvottelee laitomia lopputilejä työntekijöileen ja palkanalennukset. No saa sitä sitten työttömänä kalenterin kuitenkin ja tankata kaverille edullista TB pensaa, jäsenetuna.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
kaikvoitavaonytehty25.4.2013 21:50
0SULJE
Länsirannikon Koulutus Oy Winnovan hallitukseen kuuluvan porilaisen puheenjohtajan Esa J. Anttilan kiemurtelut moraalittomista "tulospalkkioista" on raskasta luettavaa monen WinNovalaisen silmissä, melkeimpä kaikkien sanoisin.
Tein kaiken "WinNova/hallitus" viikon seli, seli, selitysten johdosta tänään päätökseni julkisesta irtisanoutumisesta 7.10.2013 elleivät WinNovassa/Porin kaupungilla todellakin asiat muutu parempaan suuntaan oikeasti ja vanhojakin oikaista, korvata, sekä anteeksi pyydetä.
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/04/julkinen-irtisanominen-ma-07102013.html
Saas nähdä miten tässä käy?!

Terveisin:
Olli Hakala Pori
Deus Protector Noster
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
potkutsaaneilleeurot27.4.2013 08:44
-23SULJE
Joko salaisen "tulospalkkion" euromäärä on selvillä, mitä johtoryhmä sai tuosta vaan kuin "manulle illallinen"?
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Aitoa tervedytystä!1.5.2013 14:15
-13SULJE
SAMK aloittaa kesäkuussa yt-neuvottelut

"Satakunnan ammattikorkeakoulu SAMK aloittaa kesäkuussa koko henkilökuntaa koskevat yt-neuvottelut. Neuvotteluissa käsitellään mahdollisia tulevia irtisanomisia, jotka saattavat kohdistua useisiin kymmeniin henkilöihin, ja tulisivat voimaan 2015 alkaen. Yt-neuvottelut ovat osa SAMKin valmistautumista säästöihin. Ammattikorkeakoulu on joutunut viime vuodesta asti sopeuttamaan toimintaansa siihen, että sen rahoitus vähenee 10 miljoonalla eurolla."

No mitenkäs Winnova on tälläkertaa valmistautunut ja ennakoiva taloutensa kanssa? Montako lähtee 2015 tammikuussa? Varsinkin kun tuo 5 vuoden irtisanimissuoja on loppu 2015 tammikuussa. 4 miljoonan vajeen takia lähti 2012 toistasataa määräaikaista henkilöstöä kuin "leppäkiehäs"! Onkohan vaan niin lyhyt muisti, että "tulospalkkioita" aletaan "vääntää" 2015 johdolle, säästöä synnyttävien potkujen johdosta. Potkujen antamisen saisi jo viimeinkin kyllä aloittaa kummassakin ahneiden, Porin poliittisten- ja okkultistisien (vapaamuurarien) hyvävelijärjestelmän suojatyöpaikkojen haltioista.

http://www.satakunnankansa.fi/cs/Satellite?c=AMArticle_C&childpagename=SKA_newssite%2FAMLayout&cid=1194810775654&p=1194596255446&packedargs=packedargs%3DAMArticleCommentThreadDetails%25253AmaxPosts%253D10&pagename=SKAWrapper
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Määräaikaiset pihal?1.5.2013 14:30
-6SULJE
SAMK linkistä kommentti (Tuntematon)30.4.2013 15:37
Opetuksesta pois ja hallintoon lisää... Bonuksia ja tulospalkkioita kuten Winnovassakin "osaavalle johdolle"...

Kaiken maksaa aina kansa ja potkut saaneet. Satakuntalaisella moraalilla... johto/hallitus ei pysty säästämään senttiäkään johdon/hallituksen kuluista.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
mitä häh?4.5.2013 16:08
0SULJE
Onko Vasku saanut jotain bonuksia?
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Jiisus3313.5.2013 23:57
0SULJE
Hä??
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Oma kolo, hyvä olo.4.5.2013 18:06
+7SULJE
Nimimerkille: Sairasta sairasta. Ei liene vieras olotila sinulle. Saikulla olo? Eihän? Onko syy jo selvillä? Auttaako sähkö vai kallonkutistus? Kerro meille.. Ilman noita typeriä linkkejä jotka lienee tarkoitettu vaalimainoksiksi.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
OlliHakalaPori201317.5.2013 09:13
0SULJE
Löytyiskö työtä autonkuljettaja-vahtimestarille (ABC-e kortti, 5v vartijakortti, atk-taitoa, taksiliite (inva tai pitempää ajoa), asiakas-, myynti-, politikointitaitoinen etc, jota on lyöty jo riittävästi eettismoraalisesti WinNovassa, lyöty kuin vierasta sikaa 2008-2013?! ope.hakala@gmail.com Löytöpalkkio 100,- € mukavan työn välittäjälle...

http://ollihakala.blogspot.fi/2013/04/julkinen-irtisanominen-ma-07102013.html

Oma kololle, hyvä ololle: Voin sivuhommina tehdä päälle vielä ajojärjestelijän, Jhl-027 Raunelan "jäävit" ja lisäksi minulla on yksi kaweri, Porin kaupungilta laittomat/rikolliset potkut saanut; "Oloneuvos" voisi auttaa mm. jyrän, kuorma-auton ja ehkäpä taksinkin ajossa...
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Renu217.5.2013 09:28
+16SULJE
Olet jo niin ryvettynyt omaan pesään kusemisessa että Porista et KOSKAAN saa keneltäkään mitään työtä. Samat terveiset JL:lle. Jos vielä olisi paskaruuman lapioitsijan paikka jossain, sen voisi antaa. Vaatimuksena jäykkä lapionvarsi.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Oloneuvos.17.5.2013 10:24
0SULJE
Mitä itse teet. Oletko mahdollisesti JHL korpilakkolaisia. Lakolaiset jotka hyväksyy työnantajan laitomat irtisanomiset työntekijöille, kuten esim, minulle oli hyväksymässä kahdeksan vuotta sitten. Nyt kun on kysymys "heistä" itsestään, menevät lakoon vieläpä lapsia aseena käyttäen. Eli kukahan sitä omaan pesäänsä kuseskelee kuka.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Renu217.5.2013 11:59
0SULJE
Minä olen jo eläkkeellä. Ollut jo 9 vuotta. Tunnen kyllä sinutkin enkä totisesti voi sillä kehua.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Mitä sinun eläkeellä17.5.2013 12:11
-5SULJE
olo näihin laitomuuksien tekemisiin vaikutaa. Oletko tyhmä vai mitä. Silläkö sinua pitäisi kehua tyhmyydellä.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
lyötykuvierastasikaa21.5.2013 11:42
0SULJE
WinNovassa on yli 5 vuoden aikana lyöty kuin vierasta sikaa... Taas kuulemis tilaisuus torstaina... WinNova kaatuu eettis/moraalisiin ongelmiin tätä menoa!
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/04/julkinen-irtisanominen-ma-07102013.html
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Katsotaanko?29.6.2013 21:06
+45SULJE
Enpä usko, että irtisanot itsesi. On se ennenkin nähty, että tyhjiä puheita ja lupauksia vain suollat. Ei enää pitkä aika kun kaikki näkee, että veikkaukseni meni nappiin.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
OLLIHAKALAPORI201324.5.2013 07:02
0SULJE
En jaksanut olla pitkään WinNovan kuulemistilaisuudessa/lynkkaus tilaisuudessa. Harkitsevat varoitusta, koska olen epäkohtia ja suoranaisia vääryyksiä, sekä rikoksia tuonut esille median kautta. (internet ja e-mail) Jos vedotaan lojaliteettiin WinNovaa kohtaan, tarkoittaa se toki myös lojaliteettiä työntekijää kohtaan, jota en todellakaan ole yli 5 vuoden aikana havainnut ollenkaan työntekijöitä/minua kohtaan.

Toimitin toki tilaisuuteen reilusti aitoa materiaalia itseni/asiani todentamiseksi, mutta poistuin juuri ennen kuin "lynkkaus" ryhmä saapui klo: 12.30... Materiaalin päällimmäisenä oli esite mm. yksi SUURIMMISTA todellisista WinNovan ongelmista: noituuden harrastelu hyväveliverkostoin ja vieläpä WinNovan aivan johdossa, vapaamuurarius! Siitä osaksi johtuu monet, monet ongelmat WinNovassa! Mikään ei ole sitä miltä se näyttää ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ahneutta rahaan, valtaan, vieraantumista talon työntekijöihin, potkuja, salaisia tulospalkkioita, henkistäväkivaltaa, poliittista- ja okkultista hyväveliverkostoa, suojatyöpaikkoja, huono työilmapiiri, työterveyshuolto on Win johtoon kallellaan, välinpitämättömyyttä etc. Johto ei ole varsinkaan 2010-2011 osoittanut minkäänlaista esimerkkiä itse... esim. pakkosäästöihin, vaan raakasti potkuja, yli satoja 2012 m-a WinNovalaisille, joille monille oli jatkoakin luvattu. Eettis/moraalisesti WinNova tuleekin kaatumaan tätä menoa.

Ps. minua todella nauratti lukiessani tänään WinNovan opetusministeriön laatupalkintokilpailuun osoittamaa tämänvuotista "laatupalkintohakemusta"?!
WinNovan kulttuurin kulmakiveksi lukemani perusteella näyttää selkeästi muodostuneen ERINOMAINEN ITSENSÄ KEHUSKELU ERINOMAISEKSI MELKEIMPÄ ASIASSA KUIN ASIASSA, KATTEETTA... Todellisuus on jäätävää, raadollista, korruptoitunutta ja moraalitonta. Henkilöstö voi todella huonosti... Tosin täytyy myöntää, talossa on myös paljon pätevää/moraalista/ahkeraa henkilökuntaa, jotka monet on laitettu tekemään kahden työt, toisilla taas on palkat vaan nousseet, töiden ja vastuun, sekä eettisen/moraalisen esimerkillisyyden laskiessa kuin lehmän häntä...

Terveisin:
23.05.2013
Olli Hakala Pori
Toistaiseksi WinNova...
WinNovassa itseoppinut moraali-ja työhyvinvointikoordinaattori
Deus Protector Noster

Päällimmäinen esite; Kahlittu


Kahlittu (vapaamuurareiden valheista)
www.youtube.com
Evankelioiva sarjakuva varoittaa vaapaamuurareiden opin valheellisuudesta

http://ollihakala.blogspot.fi/2013/04/julkinen-irtisanominen-ma-07102013.html
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
OLLIHAKALAPORI201324.5.2013 21:13
-55SULJE
No niin, varoitus tuli tänään ja uhkaus potkuista, jos en... Olen hyvin, hyvin pettynyt Rauman Helluntaiseurakunnan johtajan, eli WinNovan TJ Lasse Shultzin käsitykseen oikeudenmukaisuuden toteuttamisesta...myöhemmin lisää...

Ps. Kaiken tämän takana on eliitin//kiusaajien haluavan syyttömän uhrin, osa kuulonsakin menettäneen syyllistämiseen kaikkeen syylliseksi... Näin se menee... Myös kaikilla yli 150.000 Suomalaisella koulu- ja työpaikkakiusatuilla!

Nyt mietin hetken mitä teen...

Terveisiä Jari Lehdelle, yhdelle Porin kaupungin uhrille, jolta jopa towerit paljon todellakin veivät! Olematta itse yhtään "parempia".
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Oloneuvos.24.5.2013 22:29
-54SULJE
Kiitos, kiitos Olli terveisistä. Emme me työpaikkakiusatut mitään voida, työnjohdon ja luottamusmiesten manipuloimiin työntekijöijen ja johtajien laittomaksi yltyneisiin tekoihin. Nyt vain sitten nautitaan oloneuvospäivistä ja naureskellaan JHL:n touhuja sivusta. Minä en enää alistu työpaikkakiusattavaksi, se on varma se.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
OLLIHAKALAPORI201325.5.2013 15:00
-56SULJE
Ei alistuta ei, se on varma... Ai että Jari... Kuule näistä meidän kokemuksista saisi aika best seller kirjan tehtyä! Vietäisiin käsistä kun kaikki "loputkin" laitettaisiin kansien välliin. Löytäispä hyvän kirjoittaja/tuottajan Porin moraalin ihmeellisyyksille, politiikalla ja noituudella valojen...

SE ON TÄSSÄ... PYYDÄN TEITÄ KAIKKIA LUKIJOITA TUTUSTUMAAN JA SITTEN KOMMENTOIMAAN MUUTAMALLA RIVILLÄ 5 VUODEN WINNOVA PROJEKTIA... OLKOON SE VAIKKA SITTEN "MAANPÄÄLLISTÄ PALKKAA" MONISTA TUSKAISISTA VUOSISTA, KUUKAUSISTA, VIIKOISTA, PÄIVISTÄ JA TUNNEISTA ETC.

SUOSITTELEN MUUTAKIN HENKILÖSTÖÄ TODELLISEEN VAROVAISUUTEEN, OIKEUDENMUKAISUUS ALKAA OLLA "KATOAVA LUONNONVARA" WINNOVASSA/SUOMESSA...
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/05/winnova-lynkkaa-syyttoman-uhrin-yksin.html
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
OLLIHAKALAPORI201329.5.2013 06:34
0SULJE
Sähköpostini työkawereille ma 27.05.2013 (Jäähyväispuheeksiko jää...?)
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/05/winnova-lynkkaa-syyttoman-uhrin-yksin.html
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
FaniTalonsisältä29.5.2013 11:46
0SULJE
Olen seurannu pari vuotta blogiasi. Hyvin olet kirjoittanut ja kaikennäköistä olet joutunut työpaikallasi kestämään. Mutta etkö voisi tehdä kolmea eri blogia. Yhden uskonto asioille, toisen ydinvoimalle, ja kolmannen työpaikan ongelmille. Sinut otettaisiin silloin paljon vakavammin, kun ei olisi noita ydinvoima häröikyjä välissä. Ja olisi helpompi lukea pelkästään tätä työpaikka materiaalia. Pidä lippu korkealla. Sulla on hieno tyyli kertoa asiat mitään nöyristelemättä.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
marsalkkamannerheim029.5.2013 12:01
0SULJE
Jos o.hakala olisi ollut talvisodassa niin meillä olisi maita moskovaan asti ja vielä satavuotta myöhemmin väännettäisiin että saataisiin loputkin maat.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Minä29.5.2013 16:37
0SULJE
Hyvä Olli, jatka samaa linjaa mutta älykkäästi. Älä hötkyile, ja viestitä mahdollisimman yksiselitteisesti ja yksinkertaisesti. Ja muista oikeus voittaa aina ennemmin tai myöhemmin!! Tsemppiä!
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
OLLIHAKALAPORI201331.5.2013 13:36
0SULJE
Kiitoksia tukikirjoituksista!
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
eikorppikorppianoki31.5.2013 23:22
+2SULJE
vai johtaa helluntaihihhulit laitosta, no se selittää sekoilusta ainakin jonkinverran sekin.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Moraaline romahdus->1.6.2013 10:14
0SULJE
Kontrastia kyllä on Winnovassa:

1) mies ylimääräisenä, totaalisesti epäonnistuneen Oy:n takia, TJ, helluntailainen Raumalta. (Tappelua seurakunta vai kirkko, Porissakin)

2) mies Rehtori, vapaamuurari, kok. 1 politiikko, noituutta, valoja, riittejä, hyvävelikorruptiota salaisissa loossi-istunnoissa.

2013 Viimeinen "pisara" salaiset haisevat "tulospalkkiot" + työilmapiiri senkuin huononee.....
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Onko siellä1.6.2013 14:21
0SULJE
JHL. Että voisivat mennä lakkoon.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
OLLIHAKALAPORI20139.6.2013 08:03
0SULJE
Lakko mitään auta jos johdossa jopa noituutta, riittejä ja saatanallisia valoja harrastelevia "kirjoilla"...

Kyllä se vaan niin on, että rikkaat rikastuu ja köyhät köhtyy WinNovassakin (mutta että vielä osakuulokin menee työajalla...) vielä hetken aikaa Porissakin. Mutta lähellä on jo aika kun Porissa mm. poliittinen, demari, jhl-027 hyvävelijärjestelmän harrastajat (Jotka jättävät mm. towerinsa puolustamisen, ajatellen vaan omaa tilipussiaan...) VÄKEVÄSTI ruotuun laitetaan. (yrittävät matkia ja kerätä varallisuutta itselleen okkultistisen hyvävelijärjestelmän tavoin.) Kaiken tämän molempien korruption maksat sinä Porilainen lukija veroistasi ja tietysti Porin köyhiltä riistäen...

Sensuroitu virsi 440 kertookin kaiken Porin taudista. (Noituutta harrastavia vapaamuurareita on väkilukuun suhteutettuna Porissa eniten!):

1. Jo vääryys vallan saapi
se huutaa taivaaseen,
se turmaa ennustaapi
vie kansat kurjuuteen.
Ken Herran oikeutta
nyt täällä julistaa,
ja ken vanhurskautta
nyt tahtois puolustaa?

2. Nyt viekas vilppi täällä
on noussut kunniaan,
on valhe vallan päällä
ja vääryys voimissaan.
Ei kuulla kurjan ääntä
ja köyhää sorretaan,
ja lainkin rikkaat vääntää
vääryyttä puoltamaan.

3. Kas, köyhän leivän syövät
nuo jumalattomat.
He viatonta lyövät
ja häntä vainoovat.
He kurjaa ahdistaapi
kuin käärme kiukussa,
korvansa tukkeaapi
tuon raukan huudoilta.

4. He armotonna veivät
osuudet orpojen.
He söivät lesken leivät,
on Herra nähnyt sen.
Hän vanhurskaasti kostaa
vääryydentekijät,
rankaisee ansiosta
nuo viekkaat ryöstäjät.

5. Vaan voitonpäivän kerran
vaivaiset näkevät,
vanhurskaus kun Herran
lyö väärät, väkevät.
Oi Herra, voimas näytä,
kansaasi armahda
ja hurskaan pyynnöt täytä
ja päästä vaivasta.

Haqvin Spegel psalmin 58 pohjalta 1694.
Elias Lönnrot v. 1867 virsikirjaehdotukseen.Suomessa jo useat tuhannet mm. vapaamuurarit tuhoavat esivaltaamme...
www.youtube.com
Suomessa jo useat tuhannet mm. vapaamuurarit ja odd fellows loossilaiset tuhoavat esivaltamme toimintaa Suomessa, tuhoamalla monin agendoin kaikki Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan antamat lait ja (aidot kristilliset) arvot Suomen lintukodosta... Lisää mm. saastaisesta noituuden palvonnasta, tuhoisista okkultistisista hyvävelijärjestelmistä: http://ollihakala.blogspot.fi/2013/06/pori-tuo-pieni-poliittisen-ja.html Suomi24:sta 2013: "Tuossa on aikamoinen kahlaaminen ennen kuin koko 20 sivua on vapaaehtoisvoimin käyty läpi. Tekstintunnistuksen tms. menetelmän kanssa päivitetyt nimet saadaan nettiin. Onhan se hyvä saada tietää vaikka oikeudenkäyntiasiassa että onko omaa juttua käsittelemässä vapaamuurariuden ehtoihin ja sitovuuksiin valan tehnyt tuomari vaiko normaali tuomari. Tsekkasin että pääministeri Kataisen isän nimi on entisessä Vuorelan looshissaan edelleen. Itse Kataisen nimeä ei löydy sen paremmin Espoon, Tampereen kuin Helsinginkään listalta. Monet poliitikoistahan ovat juuri tästä syytä ulkomaisten looshien jäseninä. Kuten Mauno Koiviosto Tukholman looshissa, nimeä ei sieltä niin vaan ole saatavissa julki." --------------------- Nämä kaikki tuhannet Suomalaiset sekaantuneet saastaiseen noituuteen, jonka Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala on jyrkästi kieltänyt, sekä ovat sieluaan ja perhekuntaansa viemässä helvettiin. Heillä useimmalla on ahneen suuri palkka hyvävelijärjestelmän avulla... Jokainen heistä kuulusi olla n. 400,-/kk työttömyys rahalla Suomen pettämisen/tuhoamisen takia kaikilla sektoreilla, etenkin em. ainoan Jumalan silmien edessä! Hävetköön tekojansa kaikki, varsinkin ylemmille saastaisen salaisuuden asteille edenneet!!! (Ja tehköön parannuksen pahoista teoistaan äkkiä...) http://www.youtube.com/user/HakalaOlli http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html Sivu 1/20 http://aijaa.com/MW9j6m Sivu 2/20 http://aijaa.com/AiBJ3m Sivu 3/20 http://aijaa.com/lv0M07 Sivu 4/20 http://aijaa.com/MukJSu Sivu 5/20 http://aijaa.com/bma8GE Sivu 6/20 http://aijaa.com/LqSTgD Sivu 7/20 http://aijaa.com/hj1Rbs Sivu 8/20 http://aijaa.com/jK1B94 Sivu 9/20 http://aijaa.com/I6PHxP Sivu 10/20 http://aijaa.com/IUnQuR Sivu 11/20 http://aijaa.com/C3GcTa Sivu 12/20 http://aijaa.com/68mOEY Pori Sivu 13/20 http://aijaa.com/bqcYMO Sivu 14/20 http://aijaa.com/XLPL4q Sivu 15/20 http://aijaa.com/EeJsbK Sivu 16/20 http://aijaa.com/zxsagW Sivu 17/20 http://aijaa.com/BsJDni Sivu 18/20 http://aijaa.com/AOBuJU Sivu 19/20 http://aijaa.com/zGZeri Sivu 20/20 http://aijaa.com/2zowCd
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/05/winnova-lynkkaa-syyttoman-uhrin-yksin.html

Olli Hakala Pori
Deus Protector Noster
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
WINNOVAN PIIKKI20.6.2013 13:23
0SULJE
WINNOVAN PIIKKI JUHANNUKSENA 2013

(Voisi suorittaa piikin pois, huomenna pe juhannusaattona, minun syntymäpäivänäni... :) )

1 kohta 18.825,- (2008-2009 15kk)
2 kohta 8.500,- (Haittaraha 3)
3 kohta 24.000,- (12kk eroraha)
Lisäksi 28.675,- (Uramenetys + 16v tulonmenetys n. 700.000,- + vaikea työllistyminen Porissa em. johdosta.)

Yht: 80.000,- € ja asia on loppuun käsitelty ja olen poissa tai jos jatkan uraa talossa, WinNova maksaa vain 1 ja 2 kohdan minulle.

Lisää:
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/05/winnova-lynkkaa-syyttoman-uhrin-yksin.html
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Oloneuvos.20.6.2013 16:45
0SULJE
Onneksi olkoon Olli ja onnea korvauksien saamiseksi.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Joel Alamäki20.6.2013 13:54
0SULJE
Et saa mitään joten häivy täältä ruikuttamasta.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Perähäät20.6.2013 18:12
0SULJE
Ammattiwimppaajat seurustelee taas. Koskas Olli ja Jari vihitään?.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
OLLIHAKALAPORI201321.6.2013 10:31
0SULJE
Kiitos Jari... Hyvää Jussia kaikille ei korruptoituneille ja poliittisiin tai okkultistisiin hyvävelijärjestelmiin kuulumattomille! Pori aitoon nousuun ja vilppiäijät pihalle... ja miellellään NAUTTIMAAN 20-30 VUODEKSI 400-500,- € /KK TULOJA, NIIN YMMÄRTÄISIVÄT AHNEET JOTAKIN... EHKÄ!!! ;)
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Psykodok21.6.2013 10:36
+17SULJE
Älkää ny juako sitä kiljuunne raakana. Tulee kaikemailma puhpahhit olkapääl hihittelemään.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Sinähän24.6.2013 15:59
-17SULJE
sen tiedät:D:D:D
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Mäkin26.6.2013 01:25
0SULJE
Voin sanoa, kokemuksen rinta(olemattomilla) äänellä minäkin jotain. Silloin kun PAKK oli vielä säätiöpohjainen niin opiskelijat ja käsittääkseni opetkin voivat hyvin. Opiskelin sekä PAKK:ssa että WINNOVASSA ja voin sanoa että yhdistymisen jälkeen asiat meni täysin reisille. Rahaa ei ollut enää mihinkään mutta silti saatettiin pitää esim. alkoholisteja opetustehtävissä!
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Melkein arvaan...3.7.2013 21:19
0SULJE
"Rahaa ei ollut enää mihinkään mutta silti saatettiin pitää esim. alkoholisteja opetustehtävissä!"

Hei "Mäkin" tarkenna vähän!
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Winnovan korruptiot7.8.2013 13:55
0SULJE
No tuliko selville jossain mediassa, paljonko laittomia tulospalkkioita, korruptioo vanha winnovan johto sai? Köyhällä ei tule satakunnan kansaa, jossa asia ehkä on mainittu vai onko?
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Jopa oppilaitoksissa11.8.2013 15:12
0SULJE
Tpk
Poliisilaitos
Esivalta/tuomarit
Porin kaupunki
Wincapita ja novagroup = winnova
Kirkko
Politiikka

-Joka paikassa lierot häärää laittomuuksiaan-

(Tuntematon) kirjoitti 7.10.2010 10:40 SK

Vapaamuurarius on verkosto, jossa jäsenet saavat järjestettyä toistensa avustuksella muille halpoja lainoja, halpoja autoja, halpoja tontteja, halpoja asuntoja, halpaa elektroniikkaa. Useimmissa tapauksissa he saavat jopa täysin ilmaisia etuja. Tärkeä salassapitovelvollisuus on määrätty juuri tätä varten, ei siinä mitään mystiikkaa tarvita.

Samoin vapaamuurari ylenee asteikossa aina kun hoitaa ”asiallisen kauppakokonaisuuden” joista muut muurarit hyötyvät.

Valtiolta jää vuosittain miljardeja saamatta vapaamuurari toiminnan vuoksi. Viime kädessä rahat ovat poissa veronmaksajilta.

Veroprosentit ja muut maksut olisivat useita kymmeniä prosentteja pienempiä ilman vapaamuurareita. Suomen kansa köyhtyy koko ajan ja pieni prosentti rikastuu valtavalla vauhdilla. Kas kummaa kun rikastuvat löytyvät vapaamuurarilistoilta.

Jokainen voi itse tarkistaa oman paikkakuntansa vapaamuurarit ja katsoa, mihin ryhmään he kuuluvat edellä mainituista ottamalla selvää heidän asemastaan yhtiöissä ja yhteiskunnassa. Usein vapaamuurari on tärkeässä asemassa olevan henkilön perheenjäsen tai lähisukulainen, jolloin välitön suora yhteys jää piiloon. Monella päättäjänaisella on aviopuolisonaan vapaamuurari. Samoin päättäjien veljiä, poikia, isiä on muurareissa, joten äkkiseltään ei näyttäisi yhteyttä olevan. Perheen varallisuus kuitenkin kummasti vaan kasvaa, kun lähipiiristä löytyy muurari.

Viime aikoina esillä olleet vaalirahoitusselvitykset ovat minimaalinen pintaraapaisu Suomessa tapahtuvasta korruptiosta.

Ne yrittäjät jotka ihmettelevät tarjoustensa hylkäämisiä julkisissa kilpailuissa, voivat kummastua, kun taustoja hiukan tutkii, niin mitäs muuta sieltä löytyy kuin vapaamuuraripäättäjä – vapaamuurariyrittäjä yhteys. Jos ei ihan suoraan, niin lähipiiristä ainakin.

Sama koskee yksityisiä ihmisiä. Jos jokin asia ei suju viranomaisilla tai muussa julkisessa yhteisössä, niin kannattaa tarkistaa havitteleeko vapaamuurari samaa asiaa.
Vapaamuurari korruptio ”hyvät veljet”

Vapaamuurarit pitävät itse yllä uskomusta jonka mukaan heillä olisi salaisia menoja ja mystiikkaa. Tällä tavoin pidetään piilossa todellinen rahakas liiketoiminta. Todellisuudessa kyse on korruptiosta ja erittäin suurista summista.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Jopa oppilaitoksissa11.8.2013 15:13
0SULJE
Jatkuu

1. ryhmä jäseniä on julkisissa yhteisöissä sellaisissa tehtävissä, joissa heillä on valtaa päättää hankinnoista ja muusta rahan käytöstä. Näitä ovat mm. kunnat, koulut, yliopistot, valtio, sairaalat, isot yritykset, KELA, vakuutusyhtiöt ym.

2. ryhmä jäseniä taas kuuluu yrityksiin, jotka myyvät edellä mainituille tuotteitaan ja palveluitaan. Näitä ovat mm. Rakennusliikkeet, kuntien yhtiöittämät palvelut (palvelusetelisysteemi yms.) ulkoistetut muut palvelut.

3. ryhmä jäseniä kuuluu pankkeihin, rahoitusyhtiöihin tms., jotka järjestävät rahoituksen 1. ja 2. ryhmän välisissä kaupoissa

4. ryhmä jäseniä kuuluu kuntien ja valtion päättäviin elimiin, jotka järjestävät sopivat olosuhteet muiden ryhmien välisille kaupoille.
Näitä ovat mm. kaavoitusviranomaiset, lakeja säätävät poliitikot, kuntien päättäjät
Hinnat, toimitukset, muut ehdot kuten pikku neuvottelupalkkiot sovitaan vapaamuurarien keskinäisissä tapaamisissa.
Samoin voidaan sopia kaikista muista järjestelyistä, joilla vältetään julkisia maksuja, kuten veroja työnantajamaksuja, alv, tullimaksuja

5. ryhmä muokkaa yleistä mielipideilmastoa vapaamuurareille sopivaksi, poliitikot puhuvat sopivien lakien puolesta, oppilaitoksissa opetetaan vaivihkaa markkinataloutta. Tähän ryhmään kuuluvat rehtorit, dosentit, professorit, luennoitsijat, opettajat, urheiluseurojen edustajat.

6. ryhmä jäseniä varmistaa sen, että muiden sopimat asiat eivät mene mönkään jonkin ulkopuolisen valituksen vuoksi Näitä ovat tuomioistuinten jäsenet (käräjäoikeudet, hovioikeudet, korkein oikeus, hallinto-oikeus), lääninhallitukset (nyk. aluehallintovirastot)

7. ryhmä varmistaa vielä sen, että jos joku jäsenistä rikkoo vaitiolovelvollisuutensa tai joku ulkopuolinen taho alkaa kysellä liikaa, niin kyseinen henkilö ohjataan sopivalle lääkärille, joka ”hoitaa” potilaansa sopivalla lääkityksellä, lääkeyhdistelmällä joka on potilaalle tuhoisa tai pikku hoitovirheellä. Eräs käyttökelpoinen vaihtoehto on psykiatrin diagnoosi mielisairaudesta tai jopa pakkohoitolähete. Kuka hullua sitten enää uskoo? Tähän ryhmään kuuluu lääkäreitä, psykiatreja, anestesiologeja, hammaslääkäreitä, kirurgeja, monenlaisia hoitoja, joissa voi vaikka puudutusaineen määrä lipsahtaa hiukan liialliseksi, tai leikkausveitsi lipsahtaa. Seurauksena mahdollisesti kirjallinen huomautus, ellei vapaamuurariveli oikeudessa totea pelkäksi vahingoksi.
Samoin on syntynyt koko joukko ”terapeutteja”, jotka käyttävät psykologeille tuttuja terapiamenetelmiä, mutta epäeettisesti ja vahingollisesti.

Oikea psykoterapeutti osaa hoitaa potilaansa alitajuntaa ja tunnetasoa parantavasti. Väärä ”terapeutti” tekee sen päinvastoin. Tätä voidaan verrata uskonlahkojen käyttämään aivopesuun. (Lisätietoa mm Uskontojen uhrien tukisivuilta).
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Rangaistus kova11.8.2013 15:18
0SULJE
Mystiikasta ja uskomuksista tarkennusta.

Siihen soppaan päälle egyptin ajoilta olevaa, saatanallisia valoja, loitsuja, riittejä ja epäjumalan baphometin / jah-bul-on palvontaa... sanktiona "petoksesta" eli pahanveljen pettämisestä on kuolema... mitä korkeemmalla asteissa olet, sen todennäköisempää on petoksesta seuraamuksena myös aito kuolema. Vähintään "piireissä" nimesi, elämäsi, perheesi, mammonasi täydellinen tuhoaminen. Toiminta on monin verroin raakempaa ylemmissä asteissa kuin esim. banditosissa tai helvetinenkeleissä! Kyseessä on sadat miljoonat, jopa miljardit, kaupunkien ja valtioiden kaikki globaaliset asiat. Melkein kaikki valta ja raha on telluksella heidän, pahuuden hallussa... Mutta onneksi hetken enää, eskatologisesti ajatellen.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
EU ja vap.muur.17.8.2013 15:36
0SULJE
EU on vapaamuurareiden perustama. Kaikki EU-myönteiset ovat siis vapaamuurareita.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Hakalan Olli poriist17.8.2013 09:45
-30SULJE
Hei, oikeudenmukaisuuden ahneuksissanne unohtaneet demarit etc.... Heikki Rakkolainen sai jo laittomat potkut, kuten Jari Lehtikin. Minulla kaikki varoitukset Winnovasta syyttömänä, TOSIASIAT VAIN ESILLE PAKOITETTUNA TUONEENA, VIIMEISENÄ OLJENKORTENA OIKEUDENMUKAISUUDEN ETSINNÄSSÄ, KUN MIKÄÄN INSTANSSI EI OLE AUTTANUT... PILKANNUT JA HAUKKUNUT KYLLÄKIN... (JHL 027) ja siitä sitten seurauksena uhkaukset potkuista...

Joko olisi pian totuuden aika porissakin, että nähtäisiin porilaisen korruption, ahneuden, vääryyksien, kiusaamisen, moraalittomuuden, varastamisen etc. taakse? Nähdäänkö jo herrojen ja narrien kulissien taakse, salattujen päätösten ja uskomattoman luikertelun/juonittelun ja valheellisten selityksien taakse? Haloo DEMARIT ja muutkin juonittelijat! Pitääkö aloittaa nälkälakko Heikin tavoin saadakseen porissa oikeutta, auttaako sekään...???!!! Onko niin, että ahneen mielestä on parempi kun köyhät porilaiset kuolisivat pois...???
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/04/julkinen-irtisanominen-ma-07102013.html
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Hakalan Olli poriist17.8.2013 10:11
-20SULJE
Jos kaikesta huolimatta tilanne on mahdoton 7.10.2013 miten voin välttää karenssin... 3kk ilman rahaa olisi "vääryydelle" liian suuri ilonaihe...
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Mikä kumma on17.8.2013 10:23
0SULJE
kun joka saitilla puhutaan nekatiivisesti JHL 027:stä. Tästä yli 3000 jäsenen A-Y liitosta. Onko niin, ettei yhdistys auta jos on yksilöistäkyse. vaikka heiltä kelpaa ottaa kyllä jäsenmaksu, luvaten sillä puolustaa työnantajan väärinkohtelua työntekijä JHL jäsentä kohtaan. Vaikka ei olisi JHL jäsen, kuuluisi mielestäni siitä huolimatta puuttua työpaikalla työntekijään kohdistuvaan epäkohtiin. Jos asioihin ei heti puututa on se singnaali työnantajalle saada käyttää mielivaltaansa vapaasti (joita tosiaan olemme monta jo nähneetkin). Näin ollen työehtosopimukset on vain toilet paperia. Sitäkö JHL haluaa?
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Jhl suosittaa Ytk:ta17.8.2013 10:36
0SULJE
Menneen talven lumia on toive, että jhl-027 auttaisi, puolustaisi tai yleensäkään tekisi yhtään mitään... ovat jäävejä kaikkeen ja kaupungin politiikat vievät lopun ajan parssausten nuolemisessa, että hyvät rahat jatkossakin saa tilipäivänä korruuptiosta, moraalittomuudesta jne. selkärankaa ei ole, on vetelää ja niljakasta, joka kumartaa rahalle ja vallalle.

Jaa, pikkeusena on hyvät pahavelikaverit... toki kaveria autetaan aina välillä, mutta kyllä kaverille osaavat laittomat potkutkin antaa. Siis kaikki riippuu siitä mistä ne roikkuu kenenkin eduksi... pääasia, että perssausten nuoljat saavat kohtuuttomat tulonsa tekemättä juurikaan yhtikäs mittään työpaikallaan.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Pyri Olli17.8.2013 10:59
-17SULJE
Porin kaupungin työsuojeluvaltuutettu ehdokaaksi. Tähän pestiin valitaan kaupungintyöntekijöiden salaisella äänestyksellä, joka neljäs vuosi. Ota asiasta selvää. Ei se niin salainen kuitenkaan ole, etteikö siitä oikeihalutessaan saa tietää. Tosin valtuutettu on jo etukäteen kuuleman mukaan valittu ennen äänestystä. Mutta aina voi yrittää.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
LuuleeOlevansa17.8.2013 18:54
0SULJE
Luitko Olli uusinta paikallista ilmaisjakelu lehteä? Siellä winnovan ylimpään kastiin kuuluva esitteli paskaisen lammen rannalle rakentamaansa hiekkaharkkotaloa? Kyllä winnovankin pyrkyreillä rahaa riittää esiteltäväksi asti. Tsemppiä ollille. T. Kauan seurannut porista.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Hakalan Olli Poriist18.8.2013 14:31
0SULJE
Luin kyllä....

Jos kehtaavat vielä laittomat potkut antaa kuten Jari Lehdelle, Heikki Rakkolaiselle ja monelle muulle porilaiselle, pimentoon asian kanssa kärsimään jääneelle... Pittääpi aktivoitua jo nyt...

Etsitään esim. tiedottajan / koordinaattorin työtä yms.!

(Mahtavana avuna minulla on kuulumattomuus poliittisiin ja okkultistisiin pahavelijärjestelmiin...)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=706231892727182&set=a.706188529398185.1073741853.100000211325318&type=1&theater
Löytyiskö ahkeralle, tunnolliselle, monitaitoiselle autonkuljettaja-vahtimestarille työtä? (ABC-e kortti, 5v vartijakortti, atk-taitoa, taksiliite (inva tai pitempää ajoa), sosiaalinen, asiakas-, myynti-, politikointitaitoinen, jota on lyöty jo riittävästi eettismoraalisesti WinNovassa, lyöty kuin vierasta sikaa 2008-2013?! ope.hakala@gmail.com Löytöpalkkio 100,- € mukavan työn välittäjälle...http://ollihakala.blogspot.fi/2013/04/julkinen-irtisanominen-ma-07102013.html
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
KOKEMUS19.8.2013 10:35
0SULJE
ENSIN ESITTELY JA TÖIHIN.TYÖ TEKIJÄÄNSÄ OPETTAA.ENSIN JOHTAJAN TYTTÄREN ASUNTOREMONTTI.SIT JOHTAJAN VENE.SIT JOHTAJAN KESÄMÖKKI JA REPOSAAREN IKÄIHMISTEN PIHOJEN HOITOA JUURI ENNEN KUNNALLISVAALEJA.ALKOI RAKSAKURSSI PÄNNIÄ JA POISSAOLOJA KERTYI SEN VERRAN,ETTÄ JOHTAJA EHDOTTI DIILÄ!LAITA MEISTÄ HYVÄ ARVIOINTI TYÖVOIMATOIMISTOLLE,NIIN SAAT TODISTUKSEN,JOLLA VÄLTÄT KARENSSIN.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Uppia!23.8.2013 12:48
0SULJE
Uppia!
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Winnovankin....29.8.2013 11:08
0SULJE
Heikki Rakkolainen taistelee kaikkien kiusattujen puolesta Porissa....
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Meillä kotona29.8.2013 11:51
-3SULJE
aikoinaan, hevonen pääsi irti valtoimeksi pilttuustaan. Eikö tämä sitten mennyt vapauden riemusta tallipilttuunsa siasta ihmisten asuintaloon sisälle. No joku jäljeen osasi kysyä. Kuka sen huomasi. Valitettavasti duunarien puolueesta on tullut sukkahousu opettajien ammatti- puolue, joka ajaa porvarillisesti duunareita alas. Eikä kukaan sitä edes huomaa.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Nostan hattua!31.8.2013 12:00
0SULJE
Heikki poistaa vielä kaikki paiseet Porista!
https://www.google.fi/#q=heikki+rakkolainen+pori&tbs=qdr:w
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
OlliHakalaPori201314.9.2013 08:11
0SULJE
Tilipäivä tuottaa iloa rikkaalle eliitille, entäs "pahnanpohjalla"?

Tilipäivä eilen ja palkasta WinNova perinyt jotain käsittämätöntä rästiä reilu 600,- €!?? Muutenkin palkka on huono ja sitten käy vielä tälläistä! Nyt jää iso kasa laskuja maksamatta. Huraa WinNova! Voi näitä vastoinkäymisen määriä.
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/05/winnova-lynkkaa-syyttoman-uhrin-yksin.html

Ps. Heikki Rakkolainen lopetti eilen 62 nälkälakkopäivän jälkeen, toivottavasti Porissa alkaa moraalia tulemaan, kaikkialle kaupungilla levinneeseen aivan sairaaseen henkilöstö politiikkaan, jossa "pahnanpohjimmaiset" maksavat kaiken, kaikissa ongelma tapauksissa "selkänahastaan"... Rikas, usein vielä korruptoitunut eliitti vaan nauttii ylisuuria palkkojaan hymyssä suin tilipäivänä, politikoivatkin useat samaan aikaan meillä WinNovassa, noituutta harjoittavat loosseissaan harrastuksenaan, jäävejä alkuperäiseen työnsä, ahnehtien haalien lisätuloja työajallakin politikoiden etc. Paljon on moraali löystynyt!

Ja kun ongelmia, miljoona vajeita.... ei muuta kuin "pahnapohjimmaisille" potkuja perssauksiin, näin se vastuu kannetaan johdossa mm. WinNovassa ja laittomilla tulospalkkioilla! Virsi 440 ja 441 jotka laittomasti sensuroitu nekin, kertovat lisää toimintatavoista Porissa tänään... googlaa virsien sanat ja sitten tiedät!

Deus Protector Noster!
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Oikeus kaikille Pori30.9.2013 19:57
-24SULJE
Jhl-027 upittaa tasa-arvon vuoksi ja toivoo huomenna Heikki Rakkolaiselle vihdoin oikeutta Porin kaupungilta!
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
lounaalla kuultua1.10.2013 02:27
-6SULJE
Asian vierestä mutta olkoon eli nyt ajelee itella porin kaupunkin joitain sisäsiä kuljetuksia kun voitti kylän omat laitokset tarjouskilpailussa kuulemma on melko kummaa tämäkin.luulis että sillä 7 tuhannella työläisellä ja sadoilla autoilla sais omat romppeet kuskattua kustannustehokkaasti vaan ei sit vissii
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Tässä Olli1.10.2013 13:09
0SULJE
"Jos kaikesta huolimatta tilanne on mahdoton 7.10.2013 miten voin välttää karenssin... 3kk ilman rahaa olisi "vääryydelle" liian suuri ilonaihe..."

Vastaus kysymykseesi.

http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194842719302/artikkeli/nyt+yt-neuvottelee+winnova+joka+kuudes+tyopaikka+uhattuna.html
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Eliitti kusettaa1.10.2013 20:01
-19SULJE
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/04/matapaise-winnovan-hallituksessa-ja.html

Moraali hupenee Porin kaupungista kokonaan...?

YT:teitä vaan lissää ja ahneet rikkaaat vaan rikastuu!
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Mit ylemp, sen ahnep2.10.2013 17:30
-1SULJE
JHL-027 Jakaa oikeudenmukaisuutta ja turvaa kaikille suojatyöpaikkalaisille, salaisista tulospalkkioista alkaen ja potkuilla turhille kavereille.
VASTAA
-------------
Kommenttia 3.10.2013

4000,-/kk PALKKALEIKKURI

WinNovan toiminta oy pohjaisena on totaalisen epäonnistunutta, sekä yt-säästöt/potkut tulee aloittaa ehdottomasti ensimmäisenä johdosta ja poliittisten- ja okkultistisien suojatyöpaikkojen välittömällä karsimisella. (Moni asia/luottamus WinNovassa on johdon takia ja moraalittoman/ahneen toiminnan seurauksesta peruuttomasti tuhottu/menetetty.

Edellisen yt:n aikaan ehdottamaani 4000,- €/kk palkkakattoa ehdotan jälleen uudestaan! Eli selkokielellä kaikki yli 4000,- euron palkat leikataan WinNovan talouden korjaamiseen, siten että mahdollisemman moni välttää potkut! Toimenpidettä tulee jatkaa niin pitkään, että poistuma tulee luonnollisesti mm. eläköitymisien kautta, sekä ehdottaman tärkeää on johdon osallistuminen rutosti säästötalkoisiin ja kriittiseen mietintään, tarvitaanko todellakin oy:tä + tj:jaa etc.?

Moraalisesti on viimeinen hetki johdon näyttää 4000,- leikkurilla omaavansa edes hitusen moraalia... yli 100 sadan m-a potkuilla 2012 ja salaisten irstaiden tulospalkkioiden jälkeen keväällä 2013! (Jota ei ole vieläkään paljastettu?!)

Kokonaisuutena sanoisin; Hävetkää WinNovan johto!

Terveisin tukihenkilöstön puolesta: Olli Hakala Pori
Deus Protector Noster
Näihin faktoihin tuskin kykenee mm. oaj, jhl-027 puhumattakaan...

4000,- leikkurista 2012! http://ollihakala.blogspot.fi/2012/03/olen-listalla-ensimmainen-saastamaan.html

VAIHTOEHTONA ON:

SK 5.10.2013 WINNOVA UPPOAA...

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.