Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Winnova, sillai kai, pehmeet touhuu...





JOULU UUTIMET!

Sherwood † Real † Media † News from Pori / Deus Protector Noster! (aika lähestyy...)

Blokini on tehokkaampi kuin 20 puolekuriin lannistunutta, leinpääntynyttä politiikkoa tai sanotaan näinkin; "viisi teistä ajaa pakoon sata, ja sata teistä ajaa pakoon kymmenentuhatta..."

"Kiitos Joulupukille Winnovan suojatyöpaikkaisestakin, harrastuksissaan okkultismiakin harjoittavasta johtoryhmästä moraalittomuuksineen ja tietysti 20 + 1 potkuista 2014! Sillai kai..."

Menemmekö vaikka Satakunnan Kansan ja Satakunnan Työn toimittajien kanssa katsomaan kyseisiin työpaikkansa menettäneiden JOULU ILOA, opetusalalla ylisuuressa palkkauksessa olevan Lasse Shultzin kera ja voin itse tulla itseoppineena työhyvinvointi- ja moraalikoordinaattorina ihan ilmaiseksi konsultoimaan, ilman hanke rahoituksia tai salaisia palkkioita, pois potkittujen tuntoja tutkailemaan ja kertomaan Winnovan moraalisen tuhon lähestyvän huonon johtamisen ja ahneuden takia.



Tälläistä se on Winnovassakin, johto haluaa kaikki moraalittomuudet ja vääryydet lakaista maton alle, salata ne. Ylipalkkainen johto moraalittomuuksissaan ei välitä enää käytännössä juuri muusta kuin muhkeasta tilipussistaan palkkapäivinä... Usein vielä poliittinen- tai okkultistinen pahavelijärjestelmä sanelee hyväpalkkaisten ja hyvä tittelisien "suojatyöpaikkojen" saajat. Säästöt tehdään aina tarvittaessa "pahnanpohjalta" varsinaisista, ahkerista työntekijöistä... Raha ja valta on Suomen eliitin sokaissut jo ajat sitten kunnallisella, valtiollisella, yksityisellä sektorilla ja kaikkialla. Ahneet (eliitti) syövät köyhän selkänahasta häpeilemättä nykyään! Pehmeet touhuu...

http://yle.fi/uutiset/tyonantajansa_toimintaa_kritisoineelle_sosiaalityontekijalle_harkitaan_kurinpitotoimia/7690233

http://ollihakala.blogspot.fi/2014/10/yt-winnova-ei-kanna-vastuutaan-mistaan.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html


.

1 kommentti:

  1. Tätä myös hartaasti toivon... Ettei yhtäkään Suomalaista enää hyljättäisi / kiusattaisi työpaikalla tai koulussa tai missään / henkisesti tai väärässä hengessä rääkättäisi itsemurhaan asti... (n. 1000 vuosittain tekee itsemurhan Suomessa ja niistä noin 300 on työpaikka- ja koulukiusattuja!) Ja tekijät sanktioihin pahoista teoistaan. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1003826642967704&set=pb.100000211325318.-2207520000.1418910689.&type=3&theater

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.