Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 3. lokakuuta 2015

Saatanan viimeiset petokset Suomessakin näette itse silmienne edessä parhaillaan...

15-20% (ehkäpä 10% vaan?!) Suomen kansasta, johon kuuluu eliitti mm. looshien, johon myös kuuluu "tervetuloa" ja "meillä on unelma"väki, sekä kusetusta: Mm. kevan tj Jukka Männistölle 222.000,- euroa, eli 12kk palkka tekemättä mitään, eliitin veronkiertoa 13-17 miljardia (jopa 40?!) vuosittain, eliitin nyky bisnes islam invaasion eteen, rahan himossa jne.

Eliitin marionetin Jari Tervon mukaan loppuosa Suomen kansasta 85-80% on roskia... 30-40% kansastamme onkin ajettu Kreikan tavoin uusköyhällistöksi ja osa on ollut sitä jo todella pitkään... 90-luvulla jo ajettiin presidentin käskystä n. 58.000 yritystä alas, että Suomi "sopisi" paremmiin eliitin suunnitelemaan eu:hun, joka loi ja on tehokas agenda aitojen arvojen alasajoon kuten on käynytkin Suomessakin. Suomen 80-85% realisteista yritetään median keinoin tehdä kaikista vieläpä rasisteja ja/tai niitä roskia ainakin...?!
http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ratkaisu-eun-suhteen.html

Kaikki arvot/säädökset on Suomessa raiskattu esivallan ja eliitin pääosin looshien saatanallisilla valoilla ja riiteillä luciferin. Saatanalliset aitojen arvojen alasajot oikeudenmukaisuudessa ja aidoissa arvoissa on toteutettu huutavan ja kiljuvan 15-20% ylläolevan väestön toimesta, jossa on eliitin pääosin omistama media joka "tuutista" osallistunut, huutaessaan: Liberty, liberty... liberaali humanismissaan, useiden tuhansien looshi veljesten (Ja rebekatkin) valvoessa, esivallassa, korkeimmassa oikeudessa etc. että luciferistinen suunnitelma toteutuisi Suomessakin.

Kaikki tämä on Sanassa ennustettu tulevaksi ja siinä nyt elämme, tämä on saatanan/baphometin viimeinen taisto Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa vastaan, ennen 7 vuoden vihan ajan alkua. (ordo chaos/nwo/antikristus.) http://www.koivuniemi.com/raamattu/?tila=pikahaku&kokoluku=1&hakuehto=2te+2

Paavin valta on nyt virallisesti hyväksynyt (2015 lopulla) saatanallisen kuuepäjumalan allahin samaksi jumalaksi kuin yllä, em. joka on kristillisyyden ja juutalaisuuden telluksen yksi ainut Jumala historiallisestikin tutkittuna. Marian palvoja kirkko, paavin valta on nyt luomassa äiti/lapsi kultti uskonnon, johon saadaan kaikki maailman humanistiset/saatanalliset epäjumalat yhteen ympättyä. Nyt muodostuu siis saatanallinen maailman "ekumeeninen" porttokirkko silmienne edessä. Ihmisten itsensä luomien traditioiden, epäjumalien, lohkojen ja lahkojen saatanallinen sekasikiö, jossa aidolla totuudella ei ole sijaa, ei Jeshualla (Jeesus) Kristuksella Nasaretilaisella, ei sovintoverellä/sovituksella golgatan, ei helvettiin joutumisella, ei em. aitoon Jumalaan uskomisella, parannuksen teolla, ei millään aidolla... http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=2+&kirjat=kol

Kaikki on siis petosta, mikään ei ole enään sitä miltä se näyttää ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kaikki petos, pahuus globaalisesti luciferin sikiää ylimmän asteen looshilaisten salaisissa pahuuden istunnoissa, joissa monet agendat on suunniteltu jo vuosikymmeniä sitten.

(Rahan himo/valta on kaiken takana ja 1% näitä omistaakin 60-70% maailman rikkauksista ja näiden ahneiden takia onkin juuri kaikki kurjuus ja pahuus telluksella; sodat, epäjumalan palvonta kautta historian, nälkä, kurjuus ja tappaminen jne.)

Hitaasti ja ovelasti saatana on suunnitellut siis pääosin tietyn looshi eliitin kautta Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan alasajoa kaikkialla maailmassa ja ns. lihallisen liberaali humanismin, vapauden synnintekoon, ilman synnintuntoa kaikkialle tilalle ja aitojen arvojen pilkan, sekä jatkossa pian vainonkin, että aitoja juutalaisia ja kristittyjä taas tapetaan kuin colosseumilla konsanaan. Historia toistaa itseään ja ihminen voi olla todella julma hirviö ilman aitoja arvoja.

Eroa siis free masoneista, odd fellowsista ja kaikista okkultistisista, saatanan valtakunnan järjestelmistä, JOS TODELLA AIOT SIELUSI PELASTAA! Tiedolla, viisaudella, kasvulla humanismin, et aidosti koskaan valaistu niin hyväksi ihmiseksi kuin valheellisesti väittävät, se on lusiferin petosta, viedä sielusi helvettiin, JOKA SEKIN ON TOTTA!

HISTORIA SIIS TOISTAA ITSEÄÄN; SODOMA JA GOMORRA, MONET VALTAKUNNAT MM. ROOMAN VALTAKUNTA TUHOTUIVAT AIDON JUMALAN HYLKÄÄMISEEN JA NYT SE TAPAHTUU TELLUKSELLA TAVALLAAN KOKO PALLON LAAJUUDELLA!

Ja mikä olikaan mm. Sodoman, Rooman, nykymaailmamme synti, ongelma nro 1? Josta ehkä parhaiten historiassa on aina ensimmäisenä tullut kansassa näkyviin moraaliton, irstas eros rakkaus, kuten Suomessakin jo ajat sitten. Sekä aidon agape rakkauden, aitojen (kristillisten) arvojen alasajo samaan aikaan...Historia toistaa siis itseään ja Hesekiel kertoo factat.

Hesekiel:

16:49 Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.


Eskatologisesti tapahtumat on loppumetreillä, aika on oikeastaan loppu, aidon Uskon löytäminen on vielä mahdollista, mutta vaikeutuu päivä päivältä ja hirveitä asioita on tulossa telluksella, niin hirveitä, ettei koskaan historiassa ole ollut, eikä sen jälkeen tule. Uskon, että se aika on 7 vuoden vihanajan puolivälin jälkeen.

Ota raamattusi, jos sellaisen omistat ja Johanneksen ewankeliumi 3:16-21 ja aloita tutkimusmatka muutenkin koko em. ewankeliumiin! http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=1-21&kirjat=joh

NYT ON VIIMEISET AJAT LÖYTÄÄ AITO TOTUUS, PIAN SITÄ ET LÖYDÄ MISTÄÄN HETKEN AIKAA! KUNNES SITTEN ALKAA 1000-VUOTINEN RAUHAN VALTAKUNTA!

Loppukaneetti: pitäkää eliitti esivaltoineen "tunkkinne", olette tehneet maanpetoksen monilla agendoilla Suomessa... islam kuuepäjumala invaasio on vain yksi monista agendoista tuhota maastamme loputkin aidot arvot. Eipä voi yksi ihminen enempää tehdä... Ugh, olen puhunut...
http://ollihakala.blogspot.fi/2015/07/tata-kirjaa-poliitikot-eivat-halua.html


Terveisin: -Satakunnan Olli- Pori, Deus Protector Noster / Kunnia aidolle Jumalalle kaikesta infosta! Ota se hyvä mitä löydät ja jätä kaikki astian maku omaan arvoonsa.
http://ollihakala.blogspot.fi/

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

Kiusa, mitä se on, mitä esivaltamme on jo pitkään rakenteellisella korruptiolla harjoittanut köyhää kohtaan. Oikeasti ei ole ollut "lottovoitto" syntyä Suomeen 20-30 vuoteen! Rikkaat on onnistunut ovelasti kusettamaan köyhät rahan himossaan ja vieläpä onnistunut syyllistämään köyhät siitä!!! Sairasta on ollut toiminta maassamme jo pitkään... Henkinen väkivalta ja epäoikeudenmukaisuus... Olen senkin elänyt läpi ja jäin henkiin...  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/joudun-oikeuteen-tyopaikkakiusattuna.html


Tietyn eliitin sensuroima virsi 440 (441) vuonna 1986, kertoo nyt kaiken maastamme....

3 kommenttia:

 1. Tule 7.10 keskiviikkonan klo: 09.00 Porin oikeustalolle katsomaan miten oikeutta jaetaan... "He" yrittivät (tietty eliitti) tuhota minut, mutta jäin henkiin... Mutta tulevaisuuteni/urakehityksen taloudellisesti epäoikeudenmukaisuus ja vääryys on tuhonnut...

  Mutta olen onnellinen ratkaisustani, sillä noin 300 vuosittain ajautuu vastaavissa tilanteissa itsemurhaan Suomessa!

  On aika puuttua pääosin eliitin ja esivallan rakenteelliseen korruptioon ja tuhansien, tuhansien saatanaliseen looshi "harrastukseen" eli epäjumalan palvontaan Suomessa, joka varmistaa pahojen veljien ja siskojenkin moraalittomat edut/rahat, jopa yli Suomen lakien...
  https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts

  VastaaPoista
 2. ... ministeriön pestit purettava ja vuoden pestit käyttöön ja kansanedustajille ja porukoille rehellisyyspassi-vaatimuslisenssit pakolliseksi ... ja maa alkaa elää uutta ja tuoretta elämää, missä ihmiset nuortuu

  VastaaPoista
 3. PIRU ON OIKEASTI IRTI! (AGENDOJEN TAKIA JO VUOSIA SITTEN!)

  SAMAA SANOO RAINER WENDT!!!

  Voi, voi, voi, voi.... Mitä teette SUOMELLE looshi eliitti, esivalta, politiikot, vihervasemmisto, rkp etunenässä... Voi, voi, voi mitä teette tyhmyydessänne, liberaali humanistisuudessanne... Oletteko nyt tyytyväisiä, kun kaikki aidot arvot on (kristilliset) melkeimpä alasajettu Suomesta?!

  Aktiivinen islam on ongelman ydin ja sitä tulee rajojemme yli kuin troijan hevonen konsanaan! Historiaa toistaa itseään! Voi pyhä yksinkertaisuus, kun kaikki aito on unhoitettu ja osa kansasta "auttaa" maamme itse tuhoon???!

  SAKSAN POLIISI JOHTAJA PUHUU SIITÄ, MISTÄ OLEN SUOMEA VAROITTANUT YLI KYMMENEN VUOTTA! MUTTA KYSYN VIELÄ EDELLÄ MAINITULTA KANSANOSALTA, MYÖHEMMIN, OLIKO, OLIKO MINULLA FOLIOHATTU PÄÄSSÄ, OLINKO RASISTI, OLINKO SITÄ TAI TÄTÄ, KUN PUOLUSTIN AITOJA ARVOJA, JOTKA OLEMME SAANEET AABRAHAMIN, IISAKIN JA JAAKOBIN JUMALALTA! MEILLÄ OLISI OLLUT TIETOAKIN, MUTTA LOOSHI MEDIA OLI VALJASTETTU ORDO CHAOKSEEN /NWO:HON JA KANSA KUSETETTIIN MONIN AGNEDOIN VALHEESEEN, MONELLA SEKTORILLA!

  LAITA RASISTIKSI YMS. HAUKKUVA PUUPÄÄ EDES SUOMENNOS PÄÄLLE VIDEOSTA!!!

  Voi, voi, voi kun sattuu sydänalasta oikein osan Suomalaisten tyhmyys ja osan maan petos ja osan jopa tarkoituksella ylimmillä asteilla luciferin looshien...

  https://www.youtube.com/watch?v=Sj0SGTA4gYw&ab_channel=H%C3%A4mistuubi

  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/suomi-finland-case-closed.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.