Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 26. tammikuuta 2016

ETVK lähetti kannanottonsa puolustusvoimille ja poliisille


ETVK lähetti kannanottonsa puolustusvoimille ja poliisille

ETVK lähetti ao. sisältöisen kannanottonsa puolustusvoimille supolle ja poliisihallitukselle.
VAADIMME TUTKINTAA
Vetoamme poliiseihin ja puolustusvoimiin luottamuksen edistämiseksi kansalaisten ja hallinnon välillä. Vaadimme tutkintaa kenelle ja kuinka paljon on maksettu varoja tiettyjen EY sopimusten allekirjoittamisesta ja hyväksymisestä.
Selvittely on alkanut Euroopassa ja sen on aika alkaa myös Suomessa, muuten lahjotut yksilöt tuhoavat isänmaamme. Tutkinta vakavista rikoksista tulee aloittaa välittömästi, todennäköiset syyt vaatimus on ylitetty.
Edesmennyt tutkija, neuvonantaja, kirjoittaja ja geopoliitikko Christopher Story paljasti asiaa kirjassaan: The New Underworld Order: Triumph of Criminalism; Dark Actors Playing games, Story kertoi, että kyseisen rahaston tarkoitus on todellisuudessa varmistaa globalisaatioon kietoutuneen kansainvälisen rikollisuuden levittäminen kaikkialle maailmassa.
”Kansainvälinen pankkiirimafia keräsi 1980 luvun ja 1990 luvun vaihteessa varoja omiin hankkeisiinsa, joita voimme seurata. He saivat kokoon kaiken kaikkiaan noin 27,5 biljoonaa dollaria (27500 miljardia). Tämä summa olisi kasvanut muutamassa vuodessa heidän salaisissa sijoituspeleissä ja arvatenkin veronmaksajilta varastetuilla varoilla, noin 65 biljoonaan dollariin (65000 miljardia).”
Entinen Cityn investointipankkiiri ja nykyinen tutkiva journalisti David Guyatt on kirjoituksessaan Project Hammer – Covert Finance, the Parallel Economy & Elite Action, 2001, käsitellyt oppikirjoissa opettamatta jätettyä puolta globaalien pankkiireitten toimista.

http://www.etvk.fi/etvk-lahetti-kannanottonsa-puolustusvoimille-ja-poliisille/
Porissa 26.1.2016
Eettisten sääntöjen Tiedotus- ja Valvontakeskus ry
Jarkko Saari, puheenjohtaja
Olli Hakala, sihteeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.