Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 3. toukokuuta 2016

Jeshua (Jeesus) Kristus Nasaretilainen on enään ainoa toivomme syntiä ja jumalattomuutta vastaan, esivallassammekin!


Lähettäjä: Starczewski Juhani
Lähetetty: 2. toukokuuta 2016 22:16
Vastaanottaja: 'timo.soini@eduskunta.fi'
Kopio: 'umi@formin.fi'; 'eduskunta@eduskunta.fi'

Aihe: Arvostan ja kiitän vappupuheestanne ja erityisesti, kun luitte Kyösti Kallion rukouksen!


ARVOISA ULKOMINISTERI TIMO SOINI!

Arvostan ja kiitän Vappupuheestanne ja erityisesti, kun luitte Kyösti Kallion rukouksen!
Toivottavasti niin hallitus kuin eduskunta ottaa mallia ryhdikkäästä ja rohkeasta toiminnastanne!


Kristuksen nöyryys
Sen tähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman, niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat, ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.
Filippiläiskirje 2:9-11


Täältä voit kuunnella Soinin koko puheen:
Ainoa ero alkuperäiseen Kyösti Kallion rukoukseen oli lopussa...Soini luki joka voittaa pimeyden vallat kanssamme = pitäisi olla kansassamme!
http://www.seurakuntalainen.fi/…/ulkoministeri-timo-soini-…/


Mielestäni kannattaa ottaa mallia presidentti Kyösti Kallion toiminnasta kansaamme kohtaan ja palata todellisiin raamatullisiin arvoihin! Suurin syy maamme nykyiseen tilaan ovat synti ja jumalattomuus!

Suomessa oli sen kohtalon päivinä ja hädän päivinä, Talvisodan aikaan, presidentti, joka ei ainoastaan toivottanut puheessaan Jumalan siunausta, vaan myös rukoili Suomen puolesta ja kehotti koko kansaa rukoilemaan. Tänä päivänä olemme myös kohtalomme ajassa ja hädän päivässä, mitä tulee sotaan syntiä ja sielunvihollista vastaan.

Presidentti Kyösti Kallion kehotus Suomen sotilaille ja suomalaisille (Jouluna 1939). Talvisota oli alkanut 30.11.1939.

Kehotan kaikkia, jotka tänä vakavana aikana palvelevat Isänmaata, lukemaan Raamattua. Esi-isämme ovat vuosisatojen kuluessa, sekä ahdingoissa ja vainoissa että rauhan päivinä ammentaneet siitä elämää, voimaa ja lohtua. Nykyhetkenä kansamme tarvitsee Jumalan Sanan uudestiluovaa voimaa. Omaksukaamme nöyrällä sydämen uskolla sen siunaukset.
"Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä" (Sananlaskut 14:34).


Rukous Suomen puolesta


Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme Sinua: Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua. Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.

Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kan-samme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä. Herra, sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saatanalliselta eksytykseltä. Herra, armahda meitä.

Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapahtavasta armostasi. Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.
Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme Sinun kauttasi, siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen.

Kyösti Kallio jouluna 1939

Radio Dei 02.05.2016 09:26 (päivitetty 9:34)
Ulkoministeri Timo Soini vappupuheessa: Anteeksiantoa kannattaa treenata – KUUNTELE PUHE


Kirjoittanut Kai Kortelainen

Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini puhui anteeksiannon puolesta Radio Dein järjestämässä vapputapahtumassa Helsingin Senaatintorilla.

Kristillisessä tapahtumassa Soinin suusta ei kuultu poliittista puhetta. Sen sijaan puoluejohtaja puhui rukouksen merkityksestä ja anteeksiannon vaikeudesta sekä kertoi rukoilevansa päivittäin.
– Se ei ole mikään sori, se ei ole mikään oho, vaan se on anteeksi. Kannattaa treenata, se tulee minultakin työläästi, Soini tunnusti.

Soini luki Senaatintorin puhujakorokkeella kolme rukousta. Hän päätti vappupuheensa presidentti Kyösti Kallion sodanajan rukoukseen vuodelta 1939.
– Se on väkevä ja voimakas vaikeiden aikojen rukous. On paljon toivottu, että voisin sen lukea ja ajattelin, että mikäpä siinä, Soini perusteli.

Ulkoministeri perusteli virallisen puheosuuden jälkeen Senaatintorilla myös runsaasti julkisuutta saanutta ratkaisuaan pitää poliittisten puheiden asemesta rukousta ja vakaumusta käsittelevä puheenvuoro kristillisen radiokanavan tapahtumassa.
– Halusin tehdä näin, kun pyyntö tuli. Ihmisen pitää kokeilla uusia asioita ja olla pikkuisen radikaali.

Soinin puhe ja kutsu Senaatintorille liittyi Radio Dein rukous-aiheiseen teemakuukauteen, joka päättyi Koko perheen vappu -tapahtumaan. Tapahtumassa pidettiin esillä Rukous Suomen puolesta -radio-ohjelmaa, joka kuullaan kanavalla suorana lähetyksenä tiistaisin kello 18. Ohjelmassa vierailee ihmisiä eri yhteiskunnan aloilta pohtimassa rukouksen merkitystä omassa ja kansakunnan elämässä. Koko perheen vappu -tapahtuma kokosi vappupäivänä Helsingin Senaatintorille viisituhatta osallistujaa.
Kommentoi puhetta Radio Dein Facebookissa

+++

Siunaten ja kiittäen!

Juhani Starczewski
Muurarintie 9 B 8
40520 JYVÄSKYLÄ
+358 40 757 3537
juhani.starczewski@elisanet.fi
juhani.starczewski@jkl.fi
Rehobot-valtustoryhmä: http://www.jyvaskyla.fi/hallinto/valtuusto/valtuusto/rb
Kotisivu: http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/
Facebook: https://www.facebook.com/juhani.starczewski
Twitter: https://twitter.com/juhanistarczews

-------------------------------

(Päivitys: klo: 15.32)

Kommenttia: Enempää en voi minäkään kansalaisena enään tehdä lumedemokratiassa, esivaltamme on pääosin rakenteellisen korruption, globalistien loosi okkultismin, monin agendoin, liberaali humanismin, eu:n etc. synnin ja jumalattomuuden mädättämä!

Suomen voi tosiaan pelastaa enää yksin Jeshua (Jeesus) Kristus Nasaretilainen

Kiitos Timo Soini, kiitos Juhani
Starczewski!

Nyt jää nähtäväksi loppuuko maastamme (katolilaisen) eu:n saatanallinen tyrannivalta, okkultismin ja liberalismin hapatus ja ottaako esivaltamme vihdoin Kristuksen (Jumalan) Nasaretilaisen esikuvakseen, liberaali nimikristillisyyden sijaan...

Sekä mihin hävisi puolueeton itsenäisyys politiikkamme? Natotus on erittäin vaarallista, geopoliittisesti on kuin "turpiinsa kerjäisi" Venäjältä. Jos Timon "Kyösti Kallion Rukous" on luettu sen takia, että "nimikristityt" saadaan Venäjä vihaan lietsottua, tilanne yhä pahempi! (Venäjän demonisointi kaikkialla "heidän" valtamedioissa.) Aidot kristitythän on aina olleet pasifisteja, sotaa kaikissa muodoissaan (älä tapa) vastustavia ja sen takia heitä onkin kautta historian myös vainottu, pilkattu ja paljon tapettukin "tietyn" eliitin toimesta, kuten paavin vallan järkyttävän historian aikanakin, ja aina on vainottu...

Mutta, jospa Timo Soini rukoilikin Kallion rukouksen natotusta vastaan, loosi globalismia, agenda 21 ajatellen jne...?

Suomi on todella vakavassa tilanteessa noituuden (loosit) ja monenlaisen omankin synnin teon/suvaitsemisen tähden.

-Satakunnan Olli- / Olli Hakala Pori / Pasifisti, realisti resisti.
Deus Protector Noster

http://ollihakala.blogspot.fi/2016/04/vaikeimpia-asioita-ymmartaa-oikein.html
http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html
Jos esivalta ei nöyrry... Suomi ei kestä kuu epäjumala invaasiota, eikä globalistisia agendoja, omaa syntiämme, liberalismia ja jumalattomuutta yhtään enempää, olemme juuri nyt "rajoilla"!

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html
http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/suomen-tuho-noin-vuodessa-ordo-chaos.html

Yksi ja ainut Jumala, Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala, armahda meitä syntisiä Suomalaisia, uudista maamme esivaltaa myöden, n. 40% uusköyhällistö kärsii jo syvästi, jopa 40 miljardin eliitin veronkierrostakin vuosittain ja monesta muusta kansamme kärsii jo, ylpeys ja ahneus loosien on vienyt maamme lähes perikatoon.

Armahda meitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.