Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 16. maaliskuuta 2017

SUOMEN KANSA PYRITÄÄN TOTAALI TUHOTA, 40%, 2,2 MILJOONAA SUOMALAISTA KITUU JO...


Tarvitsen tänään vastaanottaa 300,- euron "testamentin" (ilmaistava asia näin Suomen lakien takia) välttämättömiin, ja jos tämä elämä näin tiukalle alkaa menemään, alkaa tuntumaan, 15 vuoden työni, etenkin viimeisen 6-7 vuoden ajalta on ollut aika turhaa. Nyt alkaa suoranaisesti ketuttamaan tämä perkeleellinen talouden tila parilla miljoonalla Suomalaisella (+ minulla) ja rahaa jaetaan uusio kuu epäjumala väelle!!! Sekä rikas eliitti kusettaa yhä enemmän itselleen köyhältä, 1986 sensuroidun virren 440 mukaisesti!

300,- euron "testamentin" vastaanotan tänään, kiitos Isä että vaikutat joissakin nyt tekemistä ja tahtomista, vaikka kuukausittain, että työni voi jatkua, jos se sinun tahtosi on... Amen!

Ei sinne patmoksiin, sekä kirkkojen, lohkojen ja lahkojen, osin nykyään joissakin jopa kaiken synninkin suvaitseviin kolehteihin kannata kaikkea syytää, sillä oma kansamme 40%, 2,2 miljoonaa on jo pitkään kärsinyt kaikenlaista puutetta ja vääryyttä esivallan, virkamiesten, työpaikkojen vähyydesta ja monenlaisesta Suomen alasajosta 20-30 vuodessa puhumattakaan... (kulttuurimarksismi)

Politiikkokin, Porin Muutoksen pj, myös kotiseurakuntalainen...
2 kommenttia:

  1. EHKÄ VIIMEINEN PÄIVITYS SIMPLESITELLE...?! http://ollihakala.simplesite.com/

    VastaaPoista
  2. http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.