Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 11. huhtikuuta 2017

UUTTA JA VANHAA, KERTAUSTA... UUSIALKU?!



Voisiko se olla yhteisö, sinä, tai tuttavasi?

Tuhansilta lukijoiltani tiedustelen, löydänkö näin avun? Olen nyt 2 vuotta elänyt täysin super extra minibudjetilla, luopunut monesta, omasta autosta etc. Tilanne alkoi kärjistymään oikeudettomista potkuista "tulospalkkio" winnovasta 5/2014.

Etsin tietä ulos velkahelvetistä, johon pääosin olen joutunut ulkopuolisten tekijöiden takia, ellen kokonaan. Etsin tahoa tai ihmistä joka lainaisi minulle 30.000 euroa, jossa on täysin kaikki omat velkani yhdistettynä ja ns. vastuuni oikeusmurhasta "Heikki Rakkolainen", johon minut mason "juristin" voimin myös vedettiin mukaan 2015 syksyllä.

Niin kauan kuin elän, sitoudun maksamaan takaisin 333,- €/kk eli noin reilu 7 vuotta. Näin minulla jäisi elämiseen jotain...

Olen myös tehnyt työtä internetissä Porin ja Suomen eteen kiihtyvästi vuodesta 2001 alkaen, tuon velkasummani olisin myös ansainnut/tienannut moneen kertaan, mutta yhteiskuntamme tila on vasta tulossa siihen, että 15 vuotta tehtyä työtäni arvostetaan, aitoa totuutta ja moraalia, varsinkin viimeisen 6-7 vuoden ajalta.

Etsin myös edelleen minulle soveltuvaa työtäkin, työkkäriä myöden.

-Satakunnan Olli- 10.4.2017 Pääosin kansanpetos illuusio kuntavaalien jälkeen...

---------

Eräs vanhempi julkaisuni, lisäinfoin ja linkein:

Porissa pääosin kaikki on päin persettä, korruptio ja mädätys johdosta alkaen niin pitkällä... (Porin tapa/tauti)


Missä on muuten Porin kaupungin tpk:n odd fellows pomo Jukka Kotiniemen, jhl:län, työterveyshuollon, oikeudessa mason juristin oikeusmurhaan jne. kurmuuttama, oikeudettomat potkut saanut Heikki Rakkolainen? Tietääkö Porin kaupungin hallituksen pj, kuntavaaliehdokas 69 free pride masonisti kokkare Juha Vasama asiasta mitään, joka taasen välillisesti vaikutti oikeudettomiin potkuihini vääryyksien korruptio "tulospalkkio" winnovasta 5/2014?!


Sittemmin kaikki on kaikessa mennytkin "häränpyllyä" ylösalaisin, kuu epäjumala invaasio ("soros agenda 21/30") alkoi 2015 ja kaupunginjohtaja Aino-Maija lupasi taata matujen turvallisuuden, muttei oman kansan, Porilaisten. On siinä naisella vielä vastuuta kannettavana, nyt sitten jo teljän seurakuntakin asuttaa laittomia, vastoin Suomen lakeja... Jonna jo 2014 ilmeisemmin poltettiin elävältä raiskauksen jälkeen, että sellaista "rikastuttavaa" kulttuuria vielä sitten kaipasimme vai, kun muutenkin asiat oli jo 20-30 mädätyksen jälkeen päin persettä!?


Taidan olla puolueiden joukossakin olleen Muutoksen, paikallispuolueen Porissa, pahimmassa taloudellisessa tilassa oleva puheenjohtaja politiikko Suomessa... Kaikki on lähes viety minulta, työpaikasta lähtien 5/2014, kuten Suomen Kansaltakin 40%, 2.000.000 miljoonalta lähes kaikki on viety 20-30 vuodessa monin petoksen/kusetuksen agendoin.

Eipä taida tulla edes 9.4.2017 sunnuntaina meille Satakunnan Kansalta kutsua vaalivalvojaisiin kauppakeskus BeBOB:iin... ;) Mutta manipulointia kansalle, mustamaalausta ja roskaa sitäkin enemmän vuosikymmenien mittaan kansalle, tietyn eliitin toimesta + marionettinsä...

Minutkin Ville Hammaberg leimasi ääriloikeiston lipunkantajaksi, eli fasistiksi, natsiksi, rasistiksi etc. jo 2010-2011 muistaakseni 120.000 silloisella SK levikillä, törkeää!

Itse asiassa he ovat itse tehneet (valtamedia) sitä vuosikymmeniä omaa Suomen Kansaa kohtaan, maanpetoksellisesti, kulttuurimarkstistista agendaa noudattaen, tietyn pienen eliitin toimesta.



Suomen Kansako, kaikki yli 5.000.000 kerettiläisiä, kuffareita tai gojimeita, (j.tervon roskia) pienen hallitsevan mädättävän eliitin väittämänä ja omistamansa valhemedian manipulointi valehteluin?!! (Jakoon...) 10 video: https://www.youtube.com/watch?v=zOB8OmyHxHI

Tilanne on todella vaikea Suomessa... Olen todella väsynyt kaikkeen, mutta en ihan niin väsynyt... (Kolossalaisille 2)

Nyt jos koskaan, on tärkeää Joh. 3:16-21

Politiikkokin, Porin Muutoksen pj



- Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut


Saa tosiaan jakaa, jos "särmää" löytyy, mielellään esivaltaan asti...

3 kommenttia:

  1. Jos puhutaan avioparista, (myös avoparit). Pieni palkkaisina talolaina, mahdolliset muut lainat ja toinen saa oikeudettomat potkut... Siitä se helvetti monella alkaa. Toinen käy töissä ja joutuu maksumieheksi ja tilanne kiristyy lopulta. Tulot juuri rajoilla ja sossusta et saa mitään. Ja Suomalainen ei helpolla harkinnanvaraista saa kuten uusiosuomalaiset etc. (yritin)

    Diakonia ja kaikki on läpikäyty, pikkasen apua tilapäisesti...
    Yhteiskunta ajaa niin tiukoille avioparit, että ero tulee tai joku vetää itsensä "kiikkuun". Rikkaat rikastuu ja kaikki arvot ajetaan alas, ja köyhät kyykkyyn.

    Mutta järkyttävintä on se, että tämä kaikki on vielä suunniteltua, 33* loosi globalismissa, varsinkin 20-30 vuoden monin agendoin, Kansallisen Suomenkin tuho...

    Politiikka 6-7 vuotta ja tutkimusta, 20-30 v tosiaan maahamme on luotu 40% uusköyhällistö, 20%, miljoonalla asiat jo järkyttävän huonosti...

    VastaaPoista
  2. Mutta oli miten oli...

    Sotaa, terrorismia, moraalittomuutta, valhetta, ahneutta, irstautta, okkultismia, epäjumalia etc

    On tää maailma ja Suomikin sekaisin... :(
    Oletko muuten sinä koskaan ollut kerettiläinen, kuffari tai gojim?! Olen noita kaikkia nyt sitten "ollut ja kokenut" n. 35 vuoden matkalla monessa, monessa lohkossa ja lahkossa, sekä muutenkin. Olen niin onnellinen, etten kuulu enään mihinkään ryhmittymään kymmeneen vuoteen.

    Mutta uskon kirjoituksiin tanakh + ut ja Kristukseen Jeesukseen (Jeshua) Naseretilaiseen... Kaiken tämän nyky kaaoksen keskellä maassamme Suomessa. Se on siis minun ainoa uskoni, toivoni ja rakkauteni ja kiitän syntieni sovituksesta golgatan ristillä <3
    Miten sinun laitasi on kolmen suurimman ns. pää uskonnon kanssa?

    -Satakunnan Olli- Deus Protector Noster, Pori ja Kolossalaiskirje 2

    VastaaPoista
  3. Pitää vähän ruveta petraamaan tätä video puolta... (Voimavarojen [talous] mukaan, yrittää ainakin...) Tutkittavaksi... https://www.youtube.com/user/HakalaOlli/videos

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.