Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 27. elokuuta 2017

SALAISIMPIEN TABUJEN ÄÄRELLÄ NYT FIN-LANDIASSA...?!
Huh, huh, nyt tutkittavaksi tabuja...

En ole antisemitisti, en fasisti, natsi, rasisti, en kerittiläinen, kuffar, gojim, en takinkääntäjä, mädätetty, masonisti, en nimikristitty, judaisti, lainkirousta levittävä...

Hillotolppaa ei ole, mutta rakastan aitoa totuutta, Israelia, aitoja juutalaisia, aitoja kristittyjä, aitoa Jumalaa, TOTUUTTA AIDOSSA MUODOSSAAN!

Ilmestyskirja 3:9, roomalaiskirje 9, 10 ja 11 luvut, kolossalaisille 2 luku, 1 Mooses 12:1-3, Joh. 3:16-21

Nyt sitten vasta asiaan, tabuihin, TUTKITTAVAKSI judaismi, lainkirous, talmud, kabbala, okkultismi/masonismi, farisealaisuus, kasaarit, rotschildit, "sorosilaisuus", maailman ns. mahtisuvut ylikansallisine jätti yrityksineen etc.

MITEN ASIAT OIKEASTI ON, ILMAN GLOBAALISEN JÄTTI VALHEMEDIA MÄDÄTYKSESTÄ HUOLIMATTA!!?

http://magneettimedia.com/netanjahu-talmudista-israelin-laki/
KATSO KOMMENTIT!


http://blogit.mvlehti.net/satakunnanolli/2016/08/22/soros-tutki-jo-itse-suomessakin-on-jo-pitkaan-paljon-madatetty/

https://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/soros-tutki-jo-itse-suomessakin-on-jo.html (Jos ei aukea tms. linkki on turvallinen, tod.näk. blogspot eu:n vastapakotteista tai globalistien toimista huolimatta, aukeaa toisella alustalla)

TUTKITTAVAKSI SIIS...!

.

6 kommenttia:

 1. JOS MALTAT KUUNNELLA NÄMÄ 5 SÄKEISTÖÄ (1986 SENSUROITU), TIEDÄT KOKO SUOMI FIN-LANDIAN JÄRKYTTÄVÄN TILANTEEN, JOTA ON 20-30 VUOTTA AJETTU MAAMME JA KANSAMME TUHOKSI, MONINE SAATANALLISIN MM. GLOBAALISIN 33* LOOSI AGENDOIN... https://www.youtube.com/watch?v=LSTDegcQ2Vc

  VastaaPoista
 2. Sopii judaisteillekin... http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html

  VastaaPoista
 3. -Satakunnan Ollin- gosbel 440
  https://youtu.be/TSJvG75CaRQ

  VastaaPoista
 4. Tutkittavaksi...

  Seinältä...

  Luulin, että tämä Kalergi-suunnitelma on salaliittoteoria, mutta sehän on kaikille avointa tietoa ja sen edistämisestä on palkittu Jean-Claude Juncker sekä Angela Merkel.

  Kalergi-suunnitelman tavoite on tuhota valkoinen rotu maan päältä ja tehdä Euroopasta negrideistä ja mulateista koostuva alue. Meidän ihmisten kannalta jokaisen tulisi ymmärtää tämän suunnitelman olevan meidän ja lastemme kannalta katastrofaalinen kansanmurha ja geeniperimän hävitys, joka ei missään nimessä ole meidän etumme. Jokainen tietää, miten huonosti Afrikassa asiat ovat. Tämä suunnitelma on eliitin sairasta ajattelua, joka korkeintaan hyödyttää suurpääomaa ja eliittiä.

  Tämä suunnitelma selventää taustalla olevaa ajattelua siitä, miksi valkoisten raiskaaminen arabien tai somalien toimesta on tuomioiden perusteella täysin hyväksyttävää. Tästä syystä tummempien rikoksiin ei muutenkaan haluta puuttua, koska taustalla on niin sairas tavoite että muutama raiskaus on sen rinnalta näpertelyä.

  Jos Eurooppa ei herää tähän, meitä ei enää kohta ole olemassa.

  https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi

  VastaaPoista
 5. Tulipa tänään mieleen Turun taannoisten tapahtumien takia ja ystävän tehdessä itse turvasuihketta vastaavanlaista! Esivaltamme tietty eliitti on tämän kauhean kehityksen mahdollistanut maanpetoksella! (Jos ei aukea globalistien ja suvakkien "nega" valitusten takia jne; käytä alustaa, jossa aukeaa!) http://ollihakala.blogspot.fi/2016/10/itse-valmistettu-turvasuihke-65.html

  VastaaPoista
 6. NYT KYSYMYS ELÄMÄSTÄ JA KUOLEMASTA FIN-LANDIA! (TURKU) https://www.youtube.com/watch?v=nmNlhWR141s

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.