Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

UMJ = UUSI MAAILMAN JÄRJESTYS = NEW WORLD ORDER = NWO

UMJ = UUSI MAAILMAN JÄRJESTYS = NEW WORLD ORDER = NWO
Katsottuasi tämän 4 osaisen videon ajatuksella, et voi sitä koskaan unohtaa, siemen kasvaa… aikaa on vähän… jäätkö sinä 7 vuoden vihan aikaan?
Globaalisesti tellukselta lähtee iso joukko ylösotossa 7 vuodeksi ”hääjuhliin”, mutta ensin meri ja maa antavat ”omansa” ja sitten heti me kaikki maapallolla, jotka olemme odottaneet Vapahtajaamme Jeshuaa Kristusta Nasaretilaista, lähdemme 7 vuodeksi pois, palataksemme takaisin 7 vuoden päästä Herramme kanssa ja silloin alkaa 1000 vuotinen valtakunta, aito rauhan valtakunta!
Pelastakaa sielunne, pelastakaa itsenne valheelta!
Okkultismista irtautuminen…
Totuus vapauttaa valheen kahleista...!
Johanneksen Evankeliumi:
3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
3:19 Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
3:20 Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
3:21 Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt."

4 kommenttia:

 1. Oletko edes varastoinut mitään pahan päivän varalle??

  Parannettu versio, 2004 tsunamin jälkeen Suomen tiedotteesta kansalaisilleen joka neuvoi 2 viikon ruokatarpeiden varastoinnista sekä 30 vesilitran säilömisestä ihmistä kohden. Jopa Satakunnan Kansassa 23.10.2005 oli hyvä artikkeli ruuan ja veden varastoinnista!

  Merisuola on tärkein kotikonstein säilömiseen liittyvä aine. Kun raakaperuna kelluu vesisuola liuoksessa, suolaa on riittävästi ja voit säilöä esim. veretöntä lihaa helposti vaikka vuoden! Pimeyden varalle esim. sähköjen katketessa, on Sanan (raamattujen) lisäksi parasta: Öljyä, (puita) myrskylyhtyjä, kynttilöitä, tulitikkuja, leditaskulamppuja ja pattereita pien radioihin. (Ledissä todella pieni virran kulutus.) Säilykkeitä löytää aika helposti joissa on parasta ennen jopa 2014–2015 ja enemmänkin! Ruisleipiä katonrajaan vartaisiin kuivumaan. Veden varastointi on kerrostaloissa vaikein asia lämmityksen ohella varsinkin talviaikaan. Jos kuivaa tilaa on niin kahvia, teetä, kaakao, riisiä, makaroneja, jauhoja, kuiva hiivaa, maitojauhetta, sokeria, suolaa, merisuolaa, ruokaöljyä, etikkaa ym. (vitamiineja, lääkkeitä, sidetarpeita jne.) vuoden tarpeisiin… on kova sana vielä joskus! Metsän antimet on myös hyvä hyödyntää mahdollisuuksien rajoissa, esim. puolukka survos on hyvin säilyvää. Unohtamatta varustautua useilla (ainakin 10–20 kpl) 10 L ämpäreillä kannella veden kuljetusta, varastointia sekä esim. suolaliuoksessa säilömistä varten. (Miksei jokunen saavikin) Vettä kannattaa varastoida vähintään 40 litraa / henkilö / 2 viikkoa. Kierrätä aina varastoa vanhemmasta päästä omaan käyttöösi, täydentäen sitten tuoreemmilla ja varastosi on aina kunnossa tosi tilannetta varten!

  PS Tämä viesti kannattaa huomioida, itse varastointi on rehellisesti sanottuna; Viisasta toimintaa nyky-aikojen epävarmoissa, globaalisissa tilanteissa. Tee nyt viisas päätös ja aloita vedestä ja suolasta...(Varastointi päätöstä et tule koskaan katumaan.)

  Juu ja fariseuksille: Vaikkei tarttiskaan mitään varastoida, mitään ei mene hukkaan, pitää kierrättää ja se suuri joukko joka ahdistuksista tulee, vaatteet valkaisseena käyttää varastot sitten kyllä aikanaan…. ;)

  VastaaPoista
 2. http://www.puolustusvoimat.fi/wcm/61ba4180411e702ea19ee9e364705c96/luonnonmuonaohjelmalumo1985.pdf?MOD=AJPERES

  Todella tärkeä tulevaisuudessa Suomessa, tässä ei piruja maalailla seinille, mutta olet viisas jos kopioit tämän tiedon... on pdf muodossa ja hyvä olisi tulostaa... et kadu sitten joskus... ;)

  VastaaPoista
 3. Sensuroitu virsi 440!

  Tässä virren sanoissa on totta enemmän kuin ensilukemisella edes tajuatkaan... Sen takia se on haluttu sensuroida pois!

  http://www.freewebs.com/jeshua-morsiusseurakunta/virsi440.htm

  VastaaPoista
 4. Heitä on globaalisti paljon, Suomessa yli 6500 kpl kaikkialla Suomessa tärkeillä paikoilla, joka sektorilla... Heillä on poliittinen valta, rahanvalta ja kaikki valta käsissään. Asteita 1-33 asti ja lopuksi paljastuu voimansa lähde lusiferus... Ikävää, mutta totta.

  "Kaikella tällä on liberaali humanistien silmissä viisauden maine, mutta totuushan onkin erilainen. Globaaliset agendat toimivat silmienne edessä täydellä teholla, kaikki todelliset ja kristilliset alkuperäiset arvot pyritään tuhoamaan Telluksella...

  Kaikki on "rakennettu" valmiiksi kahden tuloon... Ensinnäkin umj, sitten 1. poliittinen maailman johtaja sekä 2. maailman uskonnon (porttokirkon) johtaja, jonka ekumeeniset pääosin kaikki tulevat hyväksymään."

  www.share.fi / mm. Maitreya, umj, nwo, näitä nyt lukijat googlettamaan....

  -------

  Aitoja arvoja pikaisesti käyttöön Suomessa tai "hukka" perii meidät! tekijä: Olli Hakala päivä: 6. toukokuuta 2011 kello 17:40

  Liberaali suvaitsevaiset vähemmistöt valitettavasti mm. polkevat Suomessa totuttuja aitoja kristillisiä arvoja, jotka ovat yhteiskuntamme pystyssä pitävä voima tähän asti ollut... Tällä on "kreikkalaisissa" humanisteissa piireissä viisauden maine, mutta totuus on toinen! Kumpi totuus on oikea; humanistinen eli ihmisjärki vai ihmisen luoneenkin totuudet, aidot säätämykset lakeineen, joista Suomenkin lait ovat olleet alunperin lähtöisin...? Politiikka on Jumalan kunnioittamisen "korvike" ja on pääosin turhaa jos politiikko varsinkaan ei tunne Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa...

  Historia todistaa tämän. Epäjumalien "pyllistelystä" ja yli 4000 kpl humaanista lohkosta ja lahkosta kun ei ole mitään hyötyä ja Telluksella humanismi politiikka yksinomaan harjoitettuna päätyy aina ja joka kerta "konkurssiin"!

  Näissä pysyn vaikka Suomen korkeimpaan oikeuteen asti.... tosin en "rappari" tuomarin edessä... He ovat jäävejä, aidon tuomarin irvikuvia.

  ------

  Siis... tämä tilanne ryöstäytyy nyt käsistä! Ja arvatkaas nyt sitten kerran, ketä hallitsee Suomenkin mediaa...?!!!

  Paras bloki kirjoitus tänä vuonna on tässä! http://halla-aho.com/scripta/hieman_uhkailuista.html

  Tarkoituksellisen sekasorron media on liberaali suvaitsevaisuudellaan saanut aikaiseksi + aitojen kristillisten arvojen alasajolla!

  ----

  10 kunta videota löytyy You Tubesta: Olli Hakala

  http://www.youtube.com/watch?v=OJMt9jQPTy4 Tässä ekassa on posket (Myöhemmin 40pvä paastolla ja 22.1kg kevyempänä.) vähän pullollaan... ;) Eiköhän noista saa käsityksen, mikä mie oon miehiäni... :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.