Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Suomen maata raiskataan liberaali humanismilla, ja oikein urakalla valheiden kaikella voimalla!Suomessa on raiskattu aito kristillisyys, totuus, moraali ja oikeudenmukaisuus! Nyt sen vasta oikein ymmärsi kansanedustaja ehdokkaana. Esim. paikallislehteen et päässyt juuri millään, vaikka toimittajille jakaisi vaalimainoksen, ja kertoo, että tässä olisi nyt myös yksi uusi kansanedustaja ehdokas uudesta pienpuolueesta! Ei niin ei... Vanhat isot puolueet saavat kaiken ilmaisen "vaalimainostilan"! Porissakin kuvattiin mm. ehdokkaiden kenkiä, miten on jalkauduttu vaalityöhön, se oli jo toisaalta huvittavaakin, mutta SK:n lehteen pääsee vaan vanhat puolueet kertomaan vaaliteemoistaan! Ja sitten osa vanhoista konkari ehdokkaista ikäänkuin aliarvostavat uusia ehdokkaita, taitavat pelätä mahdollisen/olevan työpaikkansa puolesta.
Ärsyttävää "demokratiaa" Suomessa"... Monasti vanhat isot puolueet pääosin elävät pilvilinnoissa ja väärien arvojen maailmoissa... Ja jos jotain kysyy, vastaukset ovat poliittisia ympäripyöreyksiä, ei siinä etiketti auta ja vaikka kuinka ystävällinen olisi. Suomessa on todellakin muutoksen aika, aitoihin arvoihin takaisin!

Maahanmuuttajia, jopa huonon Suomen kielen taitavia otettiin "trendikkäästi" ehdokkaiksi, sitten myös paljon moraalittomia liberalisti humaaneja henkilöitä oli ehdokkaina, joka takuu varmasti aiheuttaa Suomen lopullisen moraalin romahtamisen! No sehän on tarkoituskin vapaamuurarien ja valaistuneiden (31-33) ylätasoilla (umj) ajaa kaikki kristilliset arvot alas maastamme/globaalisti, ja se on heijastunut monen puolueen touhailuun, kuten olette kansalaiset varsin hyvin nähneet!

Ajan totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta takaisin Suomen maahan, sekä olen monenlaisia sivustoja perustanut internettiin. Olen kokenut 2001 alkaen kymmeniä tuhansia laittomia totuuden sensurointeja, koska mm. okkultistinen eliittimme ei enää kestä totuutta kuulla, peittävät silmänsä ja korvansa, sitten korvaavat totuuden ovelalla valheella, joka syötetään median kautta kansalle, sekä sallivat monenlaisia Suomea repiviä uusien ongelmien rantautumisen. Onneksi Suomen kansa on havainnut tämän ja haluaa muutoksen takaisin aitoihin arvoihin! Joka ei ole rasismia, fundamentalismia, ääri-, kiihko-, tai suvaitsematonta suuntausta! Se on aito totuutta, aitoa järkevyyttä aidoilla kristillisillä näkökannoilla, jotka itse Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala on meille antanut ihmisille Pyhän Hengen kautta, säätämyksinä ja lakeina, jotka turvaavat meille aidosti aitoa elämää Telluksella, välttyen onnettomuuksilta, surulta ja turhalta kärsimykseltä.

Vastaan sanomiset em. on turhuuksien turhuutta ja media onkin valjastettu turhuuksien, valheiden ja moraalittomuuksien esille tuomiseen joka "tuutista"! Todellinen valta on n. 6500 okkultismin "eri tasoilla" olevan Suomalaisen käsissä ja huonoissa käsissä onkin! (Synnin ja laittomuuksien seurausta.)Esim. Seppo Lehto joka on oikeusmurhan uhri, on ylisuurella tuomiolla tehty varoittavaksi esimerkiksi, että et voi puolustaa Suomen lintukotoa valheilta ja tekijöistä, jotka tuhoavat Suomea. Teemu Vehkala on taas esimerkki ilkeästä tyylistä laittaa terve mies pakkohoitoon 4 kuukaudeksi!? Sanoisin, että hävetkää pääosin Suomen esivalta, politiikot, okkultistinen n. 6500 ihmisen salaseura ja arkkipiispa, nöyrtykää kuten Niiniveen kaupunki teki Joonan puheen ansioista! Palatkaa takaisin, takaisin totuuteen ja aitoihin kristillisiin arvoihin ennenkuin on myöhäistä!

http://www.facebook.com/pages/Vapauttakaa-Seppo-Lehto/109407259140578?ref=ts

http://www.adressit.com/mielipidevankina_suomessa_vapauttakaa_teemu_vehkala

150.000 kiusattua... https://www.facebook.com/group.php?gid=224174243936

http://ollihakala.blogspot.com/2011/06/pommit-itsemurhapommit-eivat-rikastuta.html

Fukushimasta: http://ollihakala.blogspot.com/2011/05/viranomaiset-ovat-juuri-varmistaneet.htmlEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.