Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 2. kesäkuuta 2011

Henkistä väkivaltaa Porin kaupungilla... 2008-2009

Eipä ole korvauksia näkynyt, ei anteeksi pyyntöjä, ei yhtikäs mitään! Jatkan taistelua nyt Suomen yli 150.000 henkisen väkivallan uhrin ja koulukiusatun takia. Heikki Dillström on Suomessa myös pitkään taistellut asian puolesta ja monet muut! Asia on Suomessa nostettava kunnolla "tapetille"! Suomi 1 maa Euroopassa, mitä tulee kiusaamiseen!

Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut
https://www.facebook.com/group.php?gid=224174243936

Työpaikkakiusaaminen / http://www.tyopaikkakiusatut.net/ https://www.facebook.com/group.php?gid=152220665810

Ps. Mistään instanssista ei apua herunut, ei mistään... Jhl Porin "pelleliitostakin" erosin koska apu oli lähinnä minun syyllistämistä asiassa, tai oli jäävi auttamaan... Porissa muutenkin "hyvävelijärjestelmä" on loppuunasti hyvin hiottu suojelemaan kiusaajia, valehtelu "hallitaan"... Kiusatusta pyritään kaikin mahdollisin keinoin tekemään syyllinen.

Oikeus tulee Porissakin toteutumaan aikanaan! Deus Protector Noster!

Ps. Suomessa tehdään noin 1000 itsemurhaa vuodessa, oletko koskaan edes miettinyt, kuinka moni niistä on loppuun asti suoritetun rääkkäyksen, kiusaamisen ja henkisen väkivallan tulosta?

Porissa 03.06.2011

Olli Hakala / tutkija / sitoutumaton kristitty politiikko / hyvinvointikoordinaattori / yrittäjä---------------------------------------------------


Korvaushakemus

Haen rahallista korvausta (Porin kaupungin työkohteessa: Porin ammattiopisto / Rautatienpuistokatu. 5 ) törkeästä henkisestä väkivallasta, törkeästä kunnianloukkauksesta ja uudelleensijoituksen kohtuuttomasta pitkittymisestä.

Pikakatsaus yli vuoden helvetistä:

27.08.2008 alkaen "teknisellä" sairaslomalla pääosin terveenä joka päättyi vasta 09.08.2009.
15kk kestänyt stressin, ahdistus, törkeä henkinen väkivalta, törkeä kunnianloukkaus + yli 3000,- euron nettopalkka tappio + viikon 32 palkattomuus + avioerokriisi (harkinta) + lapsien kärsimykset etc.

Tämä tapaus on kaikilla tasoilla, perhe-elämään ja lapsiin hyvin negatiivisesti vaikuttanut. Talouteni on todella pahasti em. syistä sekaisin nyt. Ilman korvauksia jo taloudellisen tilanteeni normalisoitumiseen menee todella kauan, puhumattakaan kokonaisvaikutuksista itseni, perheen ja lapsien kannalta.

Tällainen törkeä toiminta työpaikalla ei pitäisi olla mahdollista 2000 luvulla Suomessa! Mutta kun valitettavasti on! http://www.iltalehti.fi/uutiset/200803077356811_uu.shtml

Korvaushakemus Porin kaupungilta: 17500,- €

Arvioni korvauksen määrästä, jota aiemminkin olen ehdotellut eli vuodenpalkan suuruista summaa, sisältäen jo nettopalkka tappioni, viikon 32 palkattomuuden, ei paljoa heitä totuudesta, mitä olen seurannut vastaavista rikoksista tuomion Suomessa saaneista … Kaiken tämän päälle vaadin julkisen anteeksipyynnön henkisestä väkivallasta esim. SK:ssa ja suomi24:sen; Pori ja työpaikkakiusaamis palstalla.

09.09.2009

T: Olli Hakala Pori, tapaukseen 100%:sesti syytön / Kunnallispoliitikko makkaramiehen ja lempisiivoojansa uhri Porin kaupungilla.

Ps. Lisäinformaatiota tapauksesta saatavilla runsain mitoin.

1 kommentti:

  1. Henkinen väkivalta työpaikoilla on aina tuomittavaa toimintaa ja se kertoo johdon ammattitaidottomuudesta.

    Yleisimmin työnantajat pyrkivät peittelemään henkistä väkivaltaa ja sen seurauksia, sekä välttelemään vastuuta henkisen väkivallan sallimisesta.

    Olisi hyvä muistaa, että henkinen väkivalta sairastuttaa koko työyhteisön, eikä se pääty yhden kiusatun ulos-savustamiseen, vaan jatkuu niin kauan, kuin ammattitaidoton johto sallii sen jatkua.

    Heikki Dillström

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.