Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 19. tammikuuta 2012

WinNova YT

Facebook (Newline) työhakemus...

(WinNovassa YT-neuvottelut)

Olisiko PORISSA, SATAKUNNASSA tai SUOMESSA "palkitsevaa" ansiotyötä "HYVINVOINTIKOORDINAATTORI KOMISSAARILLE" eli perus suomalaiselle, kristitylle ja monipätevälle? Jokapaikan höylä politiikko olisi käytettävissä 2012, kaikki sektorit huomioiden. Osaan kaikkea enemmän tai vähemmän. Extraa; ABC-e kortti, vartijankortti, taksikortti, rekisteröity hieroja (nivelpsori..., rajoittaa vähän fyysistä puolta), rehellinen, sosiaalinen, kaupanteko taitoinen, Israel ystävä, Suomen Satakunnan Olli... Aidosti aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta loppuun asti, vaikka Suomen korkeimpaan oikeuteen asti!

Suositukset googlesta (Olli Hakala Pori) +
http://ollihakala.blogspot.com/ xx http://www.youtube.com/user/HakalaOlli#p/u xx http://tinyurl.com/cx3fv4v

Deus Protector Noster!

Ps. Pitkään on odotettu parannusta asioissa! Olen 2008-2009 WinNovassa (Porin ammattiopisto) käynyt henkisen väkivallan läpi, ei korvauksia, ei anteeksi pyyntöjä, ei oikeudenmukaisuutta, ei mitään... Mutta jäin sentään henkiin! Suomessa 1000 tekee itsemurhan, moni niistä on alkujaan työpaikkaperäisistä syistä johtuvia! Winnovassa vieläkin kirjoilla "mätäpaiseita" mm. jo minun tapauksessa löytyy työpaikkansa säilyttäneitä, jotka todellakaan ei sitä ansaitsisi... Antakaa potkut vääryyden tekijöille, valehtelijoille, kiusaajille... karsikaa johdosta, johdon palkoista... max. 4000,-/kk brutto riittää kynän pyörittämiseen ja muuhunkin tiukkana/hätä aikana...

WINNOVA ARVOJA 2011 - MM. IHMISLÄHEISYYS

Arvostamme työtovereitamme, opiskelijoita ja muita yhteistyökumppanejamme sellaisina kuin he ovat. Hyväksymme erilaisuuden.
Kohtelemme toinen toisiamme tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti.
Olemme kanssakäymisessämme avoimia ja rehellisiä, unohtamatta hienovaraisuutta ja hyviä käytöstapoja.

Pidämme hyvää työilmapiiriä ja työolosuhteita arvossa.
Kannustamme toinen toisiamme työn ja vapaa-ajan tasapainoon sekä jaksamista tukevaan toimintaan.
Tuemme yksilön kokonaisvaltaista kasvua ja kehittymistä.

Harvojen herkkua on yllämainittu!!! Kulissia, kulissia löytyy kyllä.
http://ollihakala.blogspot.com/2011/10/piip-piip-miehia-makkaramiehia-ja.html

ollihakala.blogspot.com  • Olli Hakala
   11. tammikuuta kello 21:12 ·

   ‎4 miljoonaa "kirittävää" 2012?!!!

   T: 3 pvä potkut saaneen posti hommia tuuranneena, jonka potkut vuodenvaihteessa oli suuri vääryys... (minun mielestäni) Vai onko mm. tarkoitus, että miljoona säästöt tehdään siten, että WinNovan "pahnan ...pohjimmaiset" tekee 2 ihmisen työt... Rahassa ei ole mitään pahaa, mutta rahan ahneus ja oman eduntavoittelu sitä on... Porissa onkin Suomen tehokkaimmaksi hiottu hyvävelijärjestelmä. Sulle, mulle, sulle, mulle...etc.Näytä lisää

  • Olli Hakala
   12. tammikuuta kello 11:03 ·

   Entäs mm. valehtelevat, hyvävelijärjestelmissä viihtyvät, okkultismia harjoittavat rapparit ja henkisen väkivallan "taitajat" WinNovan henkilöstössä?? Olisiko syytä kulisseissa tehdä myös täyskäännös, eikä vain yksin mainos teksteissä?! WinNovassa koulutetaan Suomen tulevia aikuisia? (Minne moraali on kadonnut ihmisiä opettavassa laitoksessa?)

   Suomessa tosiaan 1000 ihmistä vuosittain tekee itsemurhan (useat työpaikka/koulu peräisiä) ja 150.000 ihmistä kärsii Suomessa kouluissa, työpaikoilla henkisestä väkivallasta... WinNovassa asiaa ei osata/uskalleta käsitellä... uhri tehdään ovelasti syylliseksi taustapuheissa ja kiusaajat saavat jopa "palkkioksi" uusia titteleitä... Olen nähnyt tämän omalla kohdalla, ja monen muunkin kohdalla jo... Tämän pelin pelaan loppuun asti, vaikka Suomen oikeuden korkeimman tuomarin eteen asti.

   WinNova tuhoutuu hyvinkin pian, ellei aito totuus, moraali ja oikeudenmukaisuus tule takaisin "ohjaimiin".
   Näytä lisää

  • Olli Hakala
   15. tammikuuta kello 12:22 ·

   Jhl...?! Edustaa työntekijöitä vai? Minun tapauksessa (2008-2009) edusti lähinnä työnantajaa... Oikeutta ei ole tullut tähän päivään mennessä, korvauksista puhumattakaan... On ne WinNovassakin komeroihin piilotettu piiloon "mätäpaiseet"... ...puhkeavat vielä.

   Mutta siihen ei auta esim; Pöö... Hei, ei ole mitään pelättävää... WinNova kaipaa aitoja arvoja, moraalia ja oikeudenmukaisuutta kaikilla sektoreillaan, niillä se Suomen lintukotokin on pystyssä pysynyt tähän asti. Kaiken suvaitsevalla (synninkin jopa) liberaali humanismilla, epäoikeudenmukaisuudella ja valehtelemisella WinNovakin kaatuu varmasti.

   Mutta olen optimisti: Toivoa on jos WinNovassakin otetaan vaakunamme ohjeet vihdoin käytäntöön. Deus Protector Noster!
   Näytä lisää

  • Olli Hakala
   maanantai kello 8:54 ·

   Max. 4000,-/kk brutto palkkakatto koko taloon... jossei riitä, satanen kk alaspäin niin kauan, että riittää. Näin se johtokin osallistuu talkoisiin, joka tilanteen on luonutkin. On myös aika erikoista, että "pahnanpohjimmaiset" käyvät töissä ja ovat aivan (eu laskelma) köyhyys rajan lähellä. Moraali kuntoon talossa myös.... WinNovan henkilöstö politiikka ja sen hoito + johtoportaan "laskuvirheet" tai mm. poliittiset sulle, mulle, sulle, mulle touhut ovat aiheuttaneet vieläpä yt neuvottelut... Mieliala ei ole järin iloinen, varsinkin kun on jo potkittu päähään 2008-2009 JA SYYTTÖMÄSTII saamatta mitään oikeutta/korvauksia.

   No kunnallisvaaleissa kansa muistaa.....!

   Voisinko päästä ensimmäisenä säästämään Win johdolle rahaa?
   Näytä lisää

  • Olli Hakala
   ‎4 miljoonaa euroa pitää säästää 2012? Niinkö? Mistä ne 4 miljoona tarkalleen säästetään?

   Wuorovaikuttajat kaikki; Onko tässä ideaa?

   Max. 4000,-/kk brutto palkkakatto koko taloon... jossei riitä, satanen kk alaspäin niin kauan, että riittää. Näin se johtokin osallistuu talkoisiin, joka tilanteen on luonutkin. On myös aika erikoista, että "pahnanpohjimmaiset" käyvät töissä ja ovat aivan (eu laskelma) köyhyys rajan lähellä/toisin sanoen elämä on jatkuvaa taistelua rahan riittämisessä pakollisiin menoihin. Moraali kuntoon talossa myös.... WinNovan henkilöstö politiikka ja sen hoito + johtoportaan "laskuvirheet" tai mm. poliittiset sulle, mulle, sulle, mulle touhut ovat aiheuttaneet vieläpä yt neuvottelut...

   Voisinko alkaa sovittaessa ensimmäisenä säästämään Win johdolle rahaa? Olen myös käytettävissä/konsultoitavissa moraalikoordinaattorina...

   Kuinka paljon WinNovalle säästöä syntyy kuukaudessa esim. noin 2000,-/bruttotulon työntekijällä (tasaluku helpompi ymmärtää)? Mennäänkö kertoimella x 1,72? Winnova säästöä n. 3440,- kuukaudessa?

   4.000.000,- : 3440,- = 1163 kk

   1163 : 12 = n. 97 (2000,-/brutto tuloilla) henkilöä pakkolomalla koko vuoden 2012... N. 48 henkilöä (4000,-/brutto tuloilla) jne. Minusta ehdottamani 4000,- palkkakatto tasapainoon pääsemiseksi on erinomainen, + satanen alaspäin niin kauan, että 4.000.000,- etukäteen "syöty" on balansissa, mitä tulee oikeudenmukaisuuteen ja moraaliin. Johtoryhmä on koko sopan itse keittänyt ja saavat eniten siihen osallistua.

   Määrä-aikaiset potkittiin väärin jo pois... heidän vika tämä ei ollut, mutta eniten kärsivät tästä moraalittomuudesta/johdon virheistä. Näin saatiin ehkäpä n. 1/2 miljoonaa "säästöön"...


   Olenko asiassa "kartalla" mielestänne vai en?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.