Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 13. joulukuuta 2013

MUSTA LISTA N:RO 2 JA 3 PORIN KAUPUNKI JA WINNOVA

MUSTA LISTA N:RO 2 JA 3 PORIN KAUPUNKI JA WINNOVA

Porin kansalla on länsirannikon kaupungeista eniten kaikenlaista pahaa oloa, työttömyyttä, vähäosaisuutta, yksilön lyömistä, kiusaamista, henkistä väkivaltaa, köyhyyttä etc. Porissa on pari, kolme alempaa ”kastia” alistettu teuraslampaan lailla eliitin varastamiseen ja kaikenlaiseen sortoon, oikeudenmukaisuuden (laki) ollessa sivuseikka. Tämä todellakaan ei ole opinvalinta kysymys, eikä mitään muutakaan eliitin valhetta, vaikka useimmiten eliittistä, mm. kokoomus sitä yrittää aivopesten agiteerata kansalle, pääosin omistamansa median kautta, vaan silkkaa rahan ja vallan ahneutta köyhän kustannuksella, sekä tämän selkänahasta revittynä ja ihan 2000- luvulla.Porihan on länsirannikon; isolta osin (EI ONNEKSI KUITENKAAN KAIKKI PORILAISET!) punaisin, poliittisin (jäsenkirjalla eliittiin), ateistisin, okkultistisin (saatanallisin valoin ja riitein eliittiin), korruptoitunein, moraalittomin, välinpitämättömin, rahan- ja vallanahnein, sinisilmäisin, liberaali humanistisin (omasta mielestään viisaampia ahneita…) ja on poliittinen, sekä okkultistinen, oikeammin kirjoitettu; pahaveli- ja siskojärjestelmää, huippuunsa hiottuna, jotka paljolti vaikuttavat (”Kreikkalaisuus” ja käärme luikertaa…) Porin esivallassa, päätöksenteossa, oikeudessa, poliisilaitoksella, kaupungintalolla, politiikassa, liitoissa, kunnallisissa, valtiollisissa ja yksityisissäkin työpaikoissa piiloteltuna ja kaikin tavoin salailtuna ja tarvittaessa päätöksetkin Porissa virallisesti SALATTUINA. Kaikkea tätä tapahtuu kaupungissa, jonka vaakunassa on ainoana Suomessa tekstiä, harvinaista tekstiä: Deus Protector Noster! Jumala turvanamme ja suojelijamme!

Tätä kirjoitettaessa on Porin kaupungin häpeä, moraalittomuus, välinpitämättömyys etc. eli Heikki Rakkolaisen nälkälakko kestänyt 62 + 28 päivää! Olette kuulleet sanonnan; piru oot, jos Porista olet ja koko perkele jos Kokemäeltä, Kokemäestä ei sen enempää, mutta Porin kaupungilla kymmeniä vuosia henkilöstöpolitiikka on todellakin pirullista. Rakkolaisen tapauksessa monien kädet ovat tahriintuneet ja olenkin nimiä luvannut pitää esillä jos Heikille sattuu jotain vakavaa hakiessaan vain oikeudenmukaisuutta, SYYTTOMÄNÄ UHRINA! Kiusaamalla on savustettu töistään pois, loppuun asti rääkätty ”työkavereita” jopa itsemurhaan asti. (vaiettuja, salattuja tapauksia.) Uhreja hengissä olevia myös uhkaillaan jos eivät vaikene, mielisairaalalla/pakkohoidolla yms. erittäin ilkeillä, alhaisilla keinoilla.

Jari Lehti on yksi uhreista, jonka tapauksen tunnen hyvin, Porin kaupunki ja moraaliton jhl-027 on hänen yli 20v työuran tuhonnut totaalisesti, joka on pian 9 vuotta haitannut rankasti hänen elämäänsä tähän päivään asti… VAIKKA HÄN VOITTI OIKEUDESSA PORIN KAUPUNGIN LAITTOMASSA IRTISANOMIS JUTUSSA! Oikeudessa ei aikoinaan otettu huomioon Jarin loppuelämän työhistorian jatkuvuutta mitenkään, joka on totaalisesti tuhottu poliittisen- ja okkultistisen ”pahaveli- ja siskojärjestelmän toimesta. Jarin vastapuoli ”työkawerit” ja liitonväki ym. tapaukseen liittyvät ei ole työntekijöinä yhtään parempia Porin kaupungilla, päinvastoin, osoittavat vaan sen, että Porin kaupungilla on todella paljon pätemätöntä, kiusaavaa, narsistista, moraalitonta, korruptoitunutta työnjohtoa, organisaatioita, pomoja, päälliköitä ihan tripla kaupungin johtajiin asti… joka on ahneuden/itsekkyyden/moraalittomuuden häpeäpaalu meille Porilaisille!

Tiedän tämän kaiken todeksi, koska myös itse olen uhri, 2008-2009 Porin kaupungilla, Porin ammattiopistossa (nyk. WinNova) jouduin käymään 15kk helvetin läpi syyttömänä uhrina henkisessä väkivallassa / kiusaamisessa… Koska minulle kostettiin saamani toiselle varmaksi ”petattu” työpaikka, joka annettiinkin minulle viimeisessä asiaa käsitellyssä (tod. näk. erimielisessä / omien ansioitteni takia, ilman jäsenkirjaa ja suhteita.) kokouksessa Porin kaupungilla.

Mutta siitä se tuskainen taival alkoi Porin ammattiopistolla Rautatienpuistokatu 5:ssa. 1.4.2008 aprilli päivänä (blokeissani asiasta lisää!) lauseella:
Tervetuloa taloon, mutta Olli, muista, se ei ole sitten sinun vikasi, jos joku sinua vihaa tai käyttäytyy ilkeästi tms. Lähestyvän WinNovan aisti, monet jännittivät miten oman työpaikan käy ja työilmapiiri oli huono (jo ennestäänkin), sekä johtoportaan etc. ”suosikkien” kilpailua WinNovan titteleistä oli täysin käynnissä. Sain selville myös, että minua ennen Rautatienpuistokadulla oli kiusaamalla savustettu työntekijöitä ulos ja jopa vielä minun tapauksen jälkeenkin! Osittain tämän takia asiaani ei saatu hoidettua oikein millään, kunhan ”pomputeltiin” hallintokunnasta toiseen, huonojen, jopa olemattomien johtamis (tilapäistenkin) taitojenkin takia. Kun ajattelee talvea 2008, kuinka syvissä vesissä kävin ja miten perhe / lapset ovat kärsineet työpaikalta väkistenkin kotiin seuranneen stressin takia yms. Kiusaajani ovat pääosin sanktioitta päässeet, eräskin tunnettu poliitikko sai ällöttävien tekojensa jälkeen jopa luottamustoimia Porin kaupungilla ja arvatkaa syökö sellainen oikeudentajua?!

Minulla tapahtui myös tapaturma 2011 kun mallina ollessani voimakasta etyylialkoholia meni kumpaakin tärykalvoon vahingossa, josta seurasi haittaava osakuulon menetys, mutta välittömänä alentumana oli toivoa palautumisesta ja se onneksi palautukin marraskuussa 2013 testien mukaan. Työterveyden johtajalääkäri ja keskussairaalan korvalääkäri pitivät diagnoosina;
normaalina ikäkuulo vähentymänä ja määrittelemättömänä allergisena nuhana! Tapausta käsiteltiin WinNovan johdossa ja työterveysasemalla todella flegmaattisesti, maksajaan päin ”kallellaan” tietysti… Tilasin hoitokertomuksenkin 2008-2013 ja se on järkyttävää luettavaa kannaltani. (Varmaan Heikki Rakkolaisellakin, jos vain kaikki saisi.)

WinNovassa on huono ilmapiiri, tutkimustenkin mukaan huonontunut vaan. Syitä on monia; Totutut Porin kaupungin tavat ovat WinNovassakin, moraalittomuus, korruptio / salaiset laittomat tulospalkkiot, ahneus, itsekkyys, laiskuus, välinpitämättömyys… Oikeanlaisen johtamisen puute ja johdon/eliitin omahyväisyys tilipäivinä, opetusalalla ylisuuren tilipussin, odottamista joka 15pvä. Palkkauskin lopullisesti ”levahti” ylisuuriksi 2010; OY LÄSKI WINNOVAN syntyessä. Jos WinNovan 5.000.000,- / 5 miljoonan ”sopeutumistuki” olisi käytetty oikein ja moraalisesti / eettisesti, pahan päivän puskureiksi…
KUMMATKIN YT:TEET OLISI VÄLTETTY JA YLI SATOJEN POTKUT OLISI ESTYNEET! Mutta kun miljoonat ”suli” herrojen käsiin, oy tyylisiin, opetusalalle soveltumattomaan kapitalismiin, käsittämättömän suuriin palkkoihin WinNovan eliitissä ja koordinaattori tulvaan, Mersuihin ja Volvoihin etc. opetusalalla asiaan kuulumattomiin kuluihin…


Laittomat tulos- ja korruptiopalkkiot on moraalin, oikeudenmukaisuuden ja kansan halventamista! Ahneiden, muista piittaamattomien, Suomen lintukodosta kamalan paikan elää, tekeviä, omasta mielestään korvaamattomia, mitään tekemättömiä "päälliköitä."  http://www.youtube.com/watch?v=T0vM4TfVn2M (rappari Kinnunen tietää...)

Talousuutisia 11/2013 "päälliköille Porissa"

"...yhtiö ei ole halunnut keskustella johtajien palkkojen leikkauksista. Haaviston mukaan saneeraustilanteissa on tärkeää, että leikkaukset koskevat kaikkia, myös johtoa.

– Yhtiöiden pitää ylipäänsä miettiä tarkasti palkitsemista. Vastenmielisimpiä uutisia yritysmaailmasta ovat ne, joissa johtoa palkitaan samaan aikaan, kun työntekijöitä irtisanotaan. Se ei mene ihmisten ymmärrykseen."

Porin kaupunki ja WinNova ei kaipaa kuin eliitin palkkaleikkuria 4000,-/kk tasapainoon asti (tarvittaessa 100,-/kk kerrallaan alemmas...), jo siksikin, että 2010 alhaisin palkkaiset eivät saaneet oy tasoista tasokorotusta, alemmilla palkoilla taistellaan Suomessa jo köyhyysrajalla! Ja johto ei ole pienintäkään vastuuta kantanut omalla palkka-alennus esimerkillä potkuja jaellessaan… Laittomia varoituksia ja uhkauksia kyllä tulee totuuden esille tuojalle, kuten minulle! Hävetköön!

Lisätty jälkeenpäin 18.9.2014 Oikeudettomat potkuni Winnovasta 19.5.2014 on aikalailla ristiriidassa hyvään työtodistukseeni, joka arvostelultaan on ihan paikkansa pitävä.


MUTTA NYT VAADIN MINÄ POTKUJA KAIKILLE PORIN KAUPUNGILLA JA WINNOVASSA OLEVILLE ESTEELLISILLE. ELI MORAALISESSA JA EETTISESSÄ PORIN KAUPUNGISSA, SEKÄ WINNOVAN KOULUTUKSESSA EI VOI OLLA HENKILÖITÄ, JOTKA OVAT ESTEELLISIÄ, JOKO POLIITTISEN PAHAVELI- JA SISKOJÄRJESTELMÄSSÄ KORRUPTOITUNEENA TAI OKKULTISTISEN PAHAVELIJÄRJESTELMÄN, SAATANALLISTEN VALOJEN JA RIITTEJEN TAKIA KORRUPTOITUNEENA.

HYVÄÄ JOULUKUUN JATKOA… ITSE KULLEKIN, TASA-ARVOISESTI JA ”TITTELIT” POIS...

Porissa 12.12.2013 

Ystävällisin terveisin aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta.

Olli Hakala Pori
Deus Protector Noster
Itseoppinut työhyvinvointi- ja moraalikoordinaattori.
Konservatiivistä tutkivaa journalismia jo vuodesta
2001 lähtien.

http://ollihakala.blogspot.fi/

ETVK:n edustaja  http://www.etvk.fi


http://ollihakala.blogspot.fi/2012/10/tj-lasse-schultzin-11102012-uhkaukseen.html
HUOM.  http://ollihakala.blogspot.fi/2012/08/lasse-schultz-olen-valmis-lahtemaan.html
 "Sitä minä vaan ihmettelen vielä WinNovan pahnan pohjimmaisena alle 2000 euron kuukausi tuloilla, mistä ihmeen hyvästä saat yli 105.000 vuodessa palkkaa WinNovalta ja WinNova on nyt sitten 2012 4.000.000,- vajeessa...? Johtoryhmä 2010-2011 on tainnut olla LASSE kuorsaten, syvä unessa... (Ainakin mitä tulee taloudenpitoon, ennakointiin, puskurien pitoon ja 5 miljoonan euron sopeuttamisrahan sulamiseen herrojen käsiin.)"


HUOM.  http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html


---------------------------------


04.02.2014

Moraali, moraali ja moraali...

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö peräänkuuluttaa kohtuutta ja oikeudentajua johtavassa asemassa olevilta.

Niinistö sanoi valtiopäivien avajaisissa, että jos johto ei näytä hyvää esimerkkiä, ei sitä kohtuudella voi vaatia muiltakaan.


Niinistö viittasi viime vuoden tapahtumiin, jotka ovat herättäneet paheksuntaa ja epäluottamusta. Hän ei yksilöinyt niitä, mutta sanoi, että niitä on ollut niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla.

– Pienikin paha paljastaa ja puhuttaa paljon, etenkin jos se kertoo ylimielisyydestä, siitä ettei kohtuudesta ja oikeudentajusta piitata, Niinistö sanoi.

Niinistön mielestä keskustelussa hyvästä hallinnosta on syytä edetä toimiin, jotta hyvän hallinnon periaatteet muuttuvat käytännöiksi.

---------------------------

Special kauhistus Porista; SK: Uuden Vuoden aattona 31.12.2014

Tämäkin vääryys vielä???!!!

Porilaista poliittista- ja okkultistista pahavelijärjestelmää taas huipussaan! Kuinkahan monta porilaista (mm. tuotuaan esille porin kaupungin laittomuuksia) joutui kärsimään Tommi Raunelaa; joka tumput suorana, esteellisenä, ei mitenkään puolustanut/auttanut jhl jäseniään, ei mitenkään tietenkään, kun poliittiset kaupungin tehtävät (isommat rahavirrat ja vallanhimo jne.) veivät miehen mennessään ja unohtui arvot aidot. Vääryydet ja laittomuudet kokeneet Tommi Raunela jhl:ssä unhoitti ja jopa alkoi syyllistämään syyttömiä uhreja, aivan kuten n. 150.000 tuhatta syytöntä Suomalaista työpaikka- ja koulukiusattua joka arkipäivä joutuu kokemaan. 

Kauheinta on, että Suomessa n. 300 ihmistä vuosittain päätyy itsemurhaan, eli siihen kamalaan rääkkäykseen mitä työpaikalla voi kokea tätänykyään, monenlaisista ahneista ja itsekkäistä syistä johtuen, mutta uhri on pääosin aina täysin syytön asiaan! Porin kaupungilla ja mm. tpk:lla on kuoleman tapauksiakin em. syistä ja ne on "siivottu maton alle / salattu".

En voi käsittää, että Porissa pahanteko, välipitämättömyys, ahneus vieläpä palkitaan "pakasteviroilla"!? No itse olen saanut oikeudettomat potkut ja tiedän mistä puhun, eliitti senkuin porskuttaa moraalittomuuksissaan, monella suunnalla porin kaupungissa, johdosta alkaen.

Pahantekijänkin "aika" tulee, se tulee varmasti...


10 kommenttia:

 1. Salon "lääkkeet" Porillekin!

  Deus Protector Noster! / Sherwood † Real † Media † News...
  http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288630761676.html

  Tätä olen pitkään odottanut näkeväni Porin kaupungilla, jossa korruptio/moraalittomuus rehoittaa! 4000,-/kk (tai 100,-/kk alemmas, niin monta kertaa, että kohtuullisessa ajassa saadaan velat pois!) palkkaleikkuriin vaan pääosin ahneet peukalonpyörittäjät, myös ylempine johtoineen, tai potkut... Näin saadaan talous balanssiin rehoittavasta korruptiosta/pahaveli- ja siskojärjestelmistä poliittisella ja okkultistisella sektorilla!

  "Salon kaupunki irtisanoo enintään 11 esimiestä eri toimialoilta.
  Lisäksi muutamia esimiehiä jää eläkkeelle ja parikymmentä siirtyy muihin tehtäviin pienemmällä palkalla.

  Kaupungin arvion mukaan esimiesten vähentämisellä saavutetaan noin 1,4 miljoonan euron säästöt vuosittain.

  Yt-neuvotteluissa ei päästy yksimielisyyteen. Neuvottelut päättyivät tänään työnantajan aloitteesta."

  Rupiaa eliitil hätäpaskoi tippuilemaa housuihins ja hameisii Satakunnasa... syystäki! a) news http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html b) news http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/red-alert-suomessa-ydinvoima-ja.html c) news http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/tama-kaikki-sensuroitu-heikki.html

  VastaaPoista
 2. PORISSA JÄRJESTELMÄLLISTÄ KIUSAAMISTA TYÖPAIKOILLA. PORIN TAPAAN TOIMITAAN ELIITISSÄ, MÄRÄNTYNEESTI, OKSETTAVAN MORAALITTOMASTI... NÄIN TOIMII POLIITTISESTI JA OKKULTISTISESTI KORRUPTOITUNUT PAHAVELIJÄRJESTELMÄ, AHNE, TÄYSIN PORIN KAUPUNGIN VIRKOIHIN/TÖIHIN ESTEELLINEN JA SOVELTUMATON ELIITTI. OMAKOHTAISEN KOKEMUKSENI PERUSTEELLA SEPPO OJASEN LAUSUNTO ON ERITTÄIN OIKEA JA TOTUUDENMUKAINEN. NORMAALI KANSA ON PORISSA UNOHDETTU AJAT SITTEN!

  Heikki Rakkolaisen nälkälakko 62 + 37päivän kohdalla.

  "Tämä vahvistaa kaupungin johdon halun vaieta koko tapaus. Viittaan neuvotteluun kaupungintalossa jossa apulaiskaupunginj. Kari Hannus, henkilöstöpäällikkö Helena Metsälä halusivat minun hyväksyvän työsuhteen purun muuttamisen irtisanomiseksi. En oikein ymmärrä miksi he olettivat minun suostuvan tällaiseen. Tai sitten he olivat tietoisia etten saa oikeusapua, eikä minua haluta päästää oikeuteen, vaikka perustuslaissa mainitaan suomen kansalaisille tämä oikeus kuluvaksi. Lisäksi minun haluttiin allekirjoittavan pöytäkirjan kokouksesta vaikka se ei ollut yhtäpitävä kokouksen kulun kanssa. Olin kertonut heille kohtelustani mm. työkykytutkimuksessa mainiten että ainoa joka noudatti lääkärin valaa oli psykiatri Seppo Ojanen joka ei ollut ennen tavannut minua tiesi ja kertoi minun joutuneen järjestelmällisen työpaikkakiusaamisen kohteeksi. Tähän olin tietenkin jo tottunut lukuisissa palavereissa joita kutsuin koolle saadakseni asiat lailliselle tolalle. Sama kulttuuri siis on vallalla kaupungin kaikilla instansseilla. Kiinnitän vielä huomion kaupunginjohtaja Luukkoseen, pyysin häneltä audienssia vuosia sitten ja sain sen. Mennessäni paikalle sain tiedon että hän halusi paikalle Jukka Kotiniemen ja torppasi pelaverin sillä ettei kuulemma ollut saanut häntä kiinni. Tämä on aika outo oletus, miksi hänellä olisi ollut oikeus kahdenväliseen palaveriin jossa olisin ottanut esille hänen toimintansa kanssani. Olisihan hän voinut selvittää tilanteen Kotiniemen kanssa ajallaan. Sen jälkeen Luukkanen ei ole ottanut kaupukginjohtajana mitään kantaa asiaan. Käsittääkseni hän hyväksyy apulaiskaupunginlohtajan toiminnan kokouksessa kanssani ja sen hyväksyi myös paikalla ollut kaupungin lakimies Anna Elenius."
  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/tama-kaikki-sensuroitu-heikki.html

  VastaaPoista
 3. No eliitti (varsinkin loossi eliitti luciferin) kusee kansaa, opettajia ja oppilaita silmään... Mitä sitten?

  Tupla YT:teet, toista sataa pihalle potkittu, tulospalkkiot... Mitä sitten?

  SK:ssa epäkohtia, pilkkaa, vanhemmat ja oppilaat huolissaan? Mitä sitten?

  5 miljoonaa winnovan aloittamiseen sulanut ja sitten 4 miljoonan vajeet? Mitä sitten?

  Johdossa pääosin esteellistä, pätemätöntä porukkaa, vieläpä opetusalalla ylisuurella palkkauksella... Ei vastuun kantajia, ei säästämisen esimerkkiä esim. palkoissa, ei kiusaamisen oikeudenmukaista käsittelyä, ei yhtään mitään.

  MITÄ SITTEN???

  Korruptiota, Porin totuttuja tapoja, poliittista ja okkultistista kähmintää, pahaveli- ja siskojärjestelmiä, köyhän ja vähä-osaisen kustannuksella... Ahneilla, häikäilemättömillä menee hyvin joka tilipäivä, hymyssä suin...

  MITÄ SITTEN???

  Mm. Jari Lehti, Heikki Rakkolainen + moni muu porin kiusattu + moni itsemurhan tehnyt on Porin kaupungin kauheudet kokenut, säälimätöntä henkistäväkivaltaa loppuun asti, kunnes sairastut, väsyt, tapat itsesi etc.

  17.1 pe klo 15.00 on Olli Hakalan vuoro "teuraalle", kun eliitti ei siedä epäkohtiensä, vääryyksiensä, ahneutensa, korruptionsa, suoja työpaikkojensa ja rikollisuutensa jne. tulevan julkisesti esiin.

  MITÄ SITTEN?

  MUUTTUKO PORI KOSKAAN OIKEUDENMUKAISEKSI?

  SEN PÄÄTÄT SINÄ LUKIJA!

  http://ollihakala.blogspot.fi/2014/01/winnova-lynkkausta-heti-vuoden-alusta.html

  VastaaPoista
 4. Kyllä käy sääliksi pääosin tukihenkilöstöä Winnovassa yt:den keskellä... onkohan taas johtoryhmälle 2015 tulossa laittomia tulospalkkioita? (tulosta paremmaksi mm. potkuilla...) Kävin tänään viemässä korvausvaateen Winnovalle oikeudettomasta irtisanomisestani toukokuussa 2014. Johto se senkuin vaan "porskuttaa"... moraalittomuuksissaan pääosin ja opetuslalla ylisuurissa oy tyylin palkkauksissaan. Ja pienipalkkaisia tukihenkilöitä vaan yli laidan?!! Ennemmin 4000,-/kk palkkaleikkuria eniten "tienaaville" ja johtoa vaihtoon ja kaikki okkultismia harrastavat, sekä poliittiset suojatyöpaikkalaiset. Deus Protector Noster!

  VastaaPoista
 5. 14.11.2014

  WINNOVA irtisanoo 20 työntekijää

  Satakunnassa ja Vakka-Suomessa ammatillista koulutusta tarjoava Länsirannikon koulutus Oy eli Winnova irtisanoo 20 työntekijää säästösyistä. Taustalla on usean miljoonan euron säästötavoitteet.

  Ammatillista opetusta tarjoava Winnova irtisanoo 20 työntekijäänsä.
  Nyt päättyneiden yt-neuvottelujen lähtökohta oli enintään 40 henkilön vähentäminen. Winnovan mukaan vähennykset kohdistuvat sekä opetus- että tukipalveluhenkilöstöön. Yhtiön uusi organisaatio aloittaa ensi vuoden alusta. Winnovan mukaan myös hallintoa on kevennetty esimiestehtäviä vähentämällä.

  Ensi vuoden 4,5 - 5 miljoonan euron säästötavoitetta Winnova on saanut pudotettua noin miljoonalla eurolla. Winnova sanoo hakevansa jatkossa säästöjä myös toimitilaratkaisuista ja viittaa Porin ja Rauman kampushankkeisiin.

  Winnova antaa ammatillista opetusta Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Sen palveluksessa on tällä hetkellä noin 660 henkilöä.  Mika Viljanen

  Yle Satakunta

  ---------------------------------------

  Kommenttia: Minähän sain jo oikeudettomat/laittomat potkut Winnovasta toukokuussa 2014! Tervetuloa joukkoon! Kesälläkö 2015 jälleen salaiset tulospalkkiot? Hävetköön pääosin mädäntynyt Winnovan johtorymä moraalittomuuksisaan (HYVÄKSYY TALOSSA LISTOILLAAN JOPA NOITUUTTA/LOOSEISSA LUCIFERIN HARRASTAVIA HENKILÖITÄ) ja opetusalalla ylisuurissa palkoissaan... JA VERONMAKSAJIEN RAHOILLA!

  http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html

  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/04/matapaise-winnovan-hallituksessa-ja.html

  VastaaPoista
 6. "Kiitos" winnova, ex-työpaikkani, ei mistään. Ja näin joulukuussa kiitos lahjastasi, laittomista potkuistasi ja 20 winnovalaisen lisäpotkuista... On moraalittomuutesi winnova jo todella härskiä... http://ollihakala.blogspot.fi/2014/10/yt-winnova-ei-kanna-vastuutaan-mistaan.html

  VastaaPoista
 7. Joo Olli näyttää esiintyvän Satakansan PINNALLA foorumissa ehdokkaana 3.

  Hienoa lehden systeemissä, kun pääsee pinnalle aina kun jaksaa kertoilla omista elämänsä tavoitteista ja päämääristään ehdokkaana.

  Olli jaksaa taistella maailmamme korruptoituja, pahuuden ryynäreitä vastaan. Ja hyvä niin. Turhan moni kun ei jaksa pahuutta vaan vastustaa. Ydinvoima on ihmiskunnan pahuuden ruumillistumaa.

  Tsemiä Olli, tukea täältä asettamiisi tavoitteisiin kovasti toki.

  VastaaPoista
 8. Mahdollisuus Muutokseen, mutta millaiseen...?

  Hyvin Lasse on sinut Porissa "opetettu" Porin tavoille, videossa (kristillinen muutos kampanja video) jäi hieman kertomatta winnovan asioista... ;)

  Mies, winnovan tj, johon myös luotin, mutta luottamus meni, kuten johtoryhmään winnovassa, poliittiseen, okkultistiseen rakenteelliseen korruptioon, moraalittomuuteen, Porilaiseen tapaan, jota johtaa masonistit, joita kokoomuksessa on eniten...
  https://www.youtube.com/watch?v=vpVstnAHy7A

  Anteeksi on annettu, mutta joka 15 pvä laskujen maksun hetkellä tulee väkisten mieleen 5/2014 oikeudettomat potkut, josta voin kiittää Lassea ja "taustavoimia", mutta nyt on aika asioiden esille tuontiin... Kaiken rahan, vallan ja maineen ajaessa ohi aitojen arvojen, jotka Porissakin, kuten winnovassakin tuhoaa kaiken hyvän kuin mätäpaise, eli loosheissa paha sikiää, turmellen kaiken ja onhan Suomea alasajettukin voimalla 20-30 vuotta, Porissakin jo yli 250 looshilaisen toimesta.

  Lisää tapauksesta -Satakunnan Olli- täältä:
  a) http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html
  b) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/oikeusmurha-porissa.html
  c) http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/time-out-ordo-chaoksesta-nwon-kautta-jo.html

  "He" mustamaalaavat, siis puhuvat selkäsi takana pahaa, manipuloiden ajavat omia etujansa, "selkään puukottavat", "pääosin kurjaa ja köyhää kädestä pitämättä!" Näin Porissa ja koko Suomessa. "free pride mason pankkiirien 33 asteen" agendoja he noudattavat, osa tietäen, osa tietämättään, Porissakin!
  a) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/12/free-mason-pankkiirien-suomen-ala-ja.html
  b) http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

  Porin Muutoksen pj
  Arvokonservatiivi
  -Satakunnan Olli-
  Olli Hakala Pori
  Deus Protector Noster
  https://www.facebook.com/Porin-Muutos-ry-1417557358538535/?fref=ts

  Henkilökohtaiset agendani täältä kaikki: http://ollihakala.blogspot.fi/
  + https://www.facebook.com/EettistenSaantojenValvontaRy/?fref=ts + http://www.etvk.fi/

  VastaaPoista
 9. http://ollihakala.blogspot.fi/2014/10/yt-winnova-ei-kanna-vastuutaan-mistaan.html

  VastaaPoista
 10. Ex-työpaikalleni, winnovalle, joko nyt tulee kutsu "metsäopiston" jouluruokailuun? http://ollihakala.blogspot.fi/2016/11/joulu-vastine-2016-winnovalle-tehan.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.