Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 4. joulukuuta 2012

Kiitos WinNova lahjoista todennäköisistä 2012!


Kiitos WinNova lahjoista todennäköisistä 2012!

2008-2009 lahja (ei mitään), 2012 lahjat (osittainen kuulovamma, laiton varoitus juridestisekin)
Syyttömänä uhrina, "kissan" pöydälle tosin tuoden/tiedoksi ja siitä laittoman varoituksen saaneena.

Ketä minua pientä uskoisi, että 2008-2009 olen 15kk syyttömästi henkistä väkivaltaa kärsinyt Porin kaupungilla, 2010 alk. WinNovassa... ei anteeksi pyyntöä, ei sanktioita, ei korvauksia menetetyistä työtuloista, EI MITÄÄN...

Työterveyshuolto: Olemme huolissamme jaksamisestasi, sairaslomaa...?, otatko pillereitä? Ei todellista apua... pelkkää liirum, laarumia ja pitkäkestoisena kestäessä

hienovarainen syyttömän uhrin syyllistäminenhän alkaa...

Itse ongelmaan yksikään sektori ei uskalla puuttua, usein kiusaajan hyväveliverkostot suojana... (poliittiset tai okkultistiset)

Minulla on paha olla, n. 300 Suomalaista lopettaa päivänsä kiusaamisen saavutettua ns. päätepisteen, jolloin uhrin voimat on loppu... Vienosti hymyilevän esimiehen, työterveyshuollon, ammattiliiton, työsuojelupiirin, poliisilaitoksen etc. sanoessa: Olemme näennäis huolissamme... auttamatta juuri mitenkään.


Olen kokenut nuorena myös hengellisen väkivallan...WinNovassa, kuten muuallakin tulisi olla 0-toleranssi kiusaamisessa, ja rankat sanktiot.


17.11.2011 Etyyli alkoholia, liuotinta (hiusvesi) WinNovassa vahingossa korvaani mentyä työajalla, olen osan kuulostani menettänyt. Miten minä pieni ihminen sen pystyn todistamaan WinNovan juristille, työpaikka johtaja lääkärille, vakuutusyhtiölle etc. Tuntuu nyt siltä, että joululahjaksi 2012 saan vielä pitkäkestoisen kuulovamman, ilman minkäänlaisia korvauksia. Laittoman varoituksen olen jo saanut taistellessani melkeimpä yksin tuulimyllyjä vastaan, asiassani aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta etsien Porissa/WinNovassa.


Kuuleko joku herra, iso herra tai rouva, iso rouva joka perään kuuluttaa Porissa aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta asiassani?

Deus Protector Noster, aikanaan Porissakin... Se on varma! Kunhan liberaali humanistinen, synnitkin suvaitseva, Jumalan laeille vihamielinen johto ja esivalta saadaan vaihtoon... Nyt ollaan tuhon tiellä kaikilla sektoreilla.


 Muutama Porilainen olisi varmaankin onnellinen, jos minusta "eroon pääsisi", koska edustan aitoja arvoja ja olen nostanut "kissan" pöydälle kiusaamisesta, eräiden pahanteostaan, moraalittomuuksista, epäoikeudenmukaisuuksista ja okkultismista.
http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

3 kommenttia:

 1. Pian 5-vuotta ja se on sitten tässä...

  300 vuodessa työpaikka-ja koulukiusattuja päätyy itsemurhaan...
  Minä edustan nyt samalla 150.000 Suomalaista vääryyden uhria.

  --------------------------------------

  Nyt minulle ollaan sorvaamassa (etukäteen todeten täysin laittomia) WinNovasta potkuja! Tiedustelin tuleeko WinNovan viimeinen "tosi miesten" lahja joulu-aatoksi? Ei kuulemma sentään, 2013 alussa vasta alkavat toimenpiteet. Minä saisin kuulemma pitää työpaikkani, jos poistan netistä, plokista WinNovaa koskevat ns. WinNovaa häiritsevät totuudet.

  Teksteissäni ei ole mitään valhetta, WinNova ei ole voittoa tekevä laitos, enkä ole lojaaliteettejä rikkonut, olen Suomen kansalaisena tehnyt vain sen, joka kuuluu kaikkien velvollisuuksiin... Mm. henkistä väkivaltaa ja valehtelua todetessani otan jatkossakin asiat aina käsittelyyn ja tässä sitä nyt ollaan. Vääryys on voittamassa näköjään, koska "väärä" vesitetty laki/juridiikka halutaan sitä puolustavan tai ainakin "väännetään" vääryyttä puolustamaan.

  Laittomasti sensuroitu virsi 440 kertoo kaiken...
  http://www.youtube.com/watch?v=oCErml3vbFo

  Tosiasiassa WinNovan tulevaisuuden kannalta olisi ollut hyvä pöytä puhdistaa ja korjata tapahtuneet vääryydet, edes jollakin tasolla, mutta sitä ei tietyt henkilöt halunneet. Heille totean; Jospa edes vuoden olisivat olleet minun tilanteessani/helvetissä syyttömänä...

  Olen monenlaista sovittelua/hyvitystä/korvausta yrittänyt vajaan 5 vuoden aikaan saada aikaiseksi, koska kaikkiin asiakohtiin olen ollut uhri/syytön. Mutta ei mitään, vuonna 2012 olen saanut jo hyvinkin tyypilliseen tapaan kiusaamis jutuissa, syyllistämistä, syyllistämisen päälle!

  MUTTA MUISTAKAA KAIKKI TOSIASIAT, WINNOVA EI OLE TÄSSÄ NYT UHRI! SYYTTÖMÄNÄ TEURAAKSI OLLAAN MINUA VIEMÄSSÄ LAITTOMIN VAROITUKSIN JA NYT POTKUIN! MINÄ OLEN OIKEA UHRI. "VIRALLINEN" TOTUUS WINNOVAN MIELESTÄ ON JOTAIN LIBERAALI HUMANISTISTA JA VESITETTYJEN LAKIEN SEKAMETELI SOPPAA, JOKA EI SYYTÖNTÄ UHRIA MITENKÄÄN SÄÄSTÄ.

  Nykyään et oikeudesta, etkä WinNovasta oikeutta, ei anteeksi pyyntöä, ei menetetyistä työtuloista, urakehityksen pilaamisesta etc. et yhtään mitään saa... 44 Nokialaista perssauksiin kylläkin, kun et tanssi itsekkäiden, moraalittomien, ahneiden sekä poliittisten- ja okkultistisien hyväveliherrojen/rouvien moraalittomien pillien mukaan... (ei koske jokaista)

  Professori Erkki Aurejärvi - Turhaan etsit oikeutta oikeudesta tai WinNovan/Porin ammattiopiston johdosta 2008-2012 (ei koske jokaista) http://www.youtube.com/watch?v=3JBvztl-9Gg&feature=recentlik

  http://ollihakala.blogspot.fi/2012/12/kiitos-winnova-lahjoista.html

  http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/porin-tilanne-kuvina.html

  http://ollihakala.blogspot.fi/

  Elän aidosta totuudesta, hengitän sitä, puhun siitä... Mikään ei ole enään sitä miltä se näyttää, kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kaaos on tulossa... Mutta pian sen jälkeen myös 1000-vuotinen rauhan valtakunta, jolloin viimeistään asiani oikenee, jos sitä ei nyt haluta.

  Ystävällisesti Suomalaisille tiedoksi
  Olli Hakala Pori
  Deus Protector Noster

  VastaaPoista
 2. http://esvry.nettisivu.org/sivu-2/

  "Arveluttava"

  Länsirannikon Koulutus Oy / WinNova. Hallinnollinen johto ei ole hoitanut työpaikkakiusaamisasiaa avoimesti, puolueettomasti ja riippumattomasti.

  Kuulovamman tuottamuksen korvausasia on jätetty kokonaan hoitamatta ja vahingon kärsineen kontolle.

  VastaaPoista
 3. https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts

  Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut

  Yksi Facebook sivuistani yli 150.000 joka arki päivä kiusatun Suomalaisen puolesta...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.