Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 27. kesäkuuta 2013

Pori, tuo pieni poliittisen ja okkultistisen hyvävelijärjestelmän "pääkaupunki" Suomessa...

PORI SALAILUN TIELLÄ JA MONELLA SEKTORILLA!

Porissa miltei kaikessa mennään "takaperin puuhun"!

Porissa koko kaupungin johto ja monet pikku pomot, johtajat ja päälliköt joutaisivat vaihtoon... Niin paljon on Porin johdon ja muidenkin johtorakenne kieroutunut, korruptoitunut ja moraalista, sekä oikeudenmukaisuudesta ei ole enää tietoakaan. Porin kaupunki on malliesimerkki siitä, miten ei pitäisi kaupunkia johtaa, unohtaen hyvävelijärjestelmän huumassa ja ahneudessaan totaalisesti työntekijänsä "pahnanpohjalla" ja Porin kansan!


Tästä Porin johdossa ovat osa innoissaan... Jazzia, kuin jazz (joka kesä ;)) pelastaisi Porin... Ei muuten pelasta, päinvastoin! "Luukkosen ja Halosen" suosima Pori jazz valitettavasti lähestyy taas...

"Bordelli orgia musaa suoraan syvältä..."

Jelly Roll Morton, jazzpianon isi, imitoi pianollaan mm. aktin huipennuksia etc. Ja eliitin pitää kaikkea moraalitonta tietysti... "suojella"?!

New Orleansin huvitoiminta keskittyi 19. vuosisadan lopussa Storyville-nimisen ilotalokorttelin tiimoille. Ilotaloissa riitti keikkaa viihdytyskykyiselle pianisteille (osa toimi myös sutenöörinä). Chicagoon kotiutunut New Orleans-nimi oli jazzpianon isänä pidetty Jelly Roll Morton, bordelleista uransa aloittanut pianisti-säveltäjä, jonka 1920-luvulla Red Hot Peppers-kokoonpanon kanssa levyttämiä raitoja pidetään varhaisen jazzin kulminoitumana. Morton oli värikäs hahmo, joka kierteli 1920-luvun alussa länsirannikkoa toimien pianistia, vedonvälittäjänä ja viihdealan sekatyömiehen tehtävissä.

-------------------------

Pori lähti salailun tielle


Porin kaupungin päätös salata perusturvan tutkintapyynnön peruminen herättää hämmästystä. Kaupunginhallitus päätti salata päätöksen kokonaisuudessaan kaupunginjohtajan vaatimuksesta.

----------------------

Winnovassa salaisia tulospalkkioita, siitä että saatiin tulos näyttämään plussaa, pääosin yli sadan määräaikaisen WinNovalaisen potkuilla 2012... HÄRSKIÄ!

---------------------


---------------------

Porin eliitin moraalitonta "paskaa"/noituutta ja häpeämättä tietysti kansan silmille... http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/porin-tilanne-kuvina.html

--------------------

MYYNNISSÄ YKSINOIKEUDELLA YLI 5 VUODEN, SYYTTÖMÄN TYÖNTEKIJÄN HELVETTI PORINKAUPUNGILLA / WINNOVASSA! (3 KK KARENSSI EUROINA + TARJOUKSENNE YKSINOIKEUDESTA. EHDOTUKSIA OTETAAN VASTAAN. PS. MYÖS UUSISTA TYÖPAIKOISTA, JOISSA MORAALI JA OIKEUDENMUKAISUUS ON KOHDALLAAN.) 


--------------------

Kansalaisten looshimiesten etsintöjä internetissä...

Suomi24:stä 2013 "Tuossa on aikamoinen kahlaaminen ennen kuin koko 20 sivua on vapaaehtoisvoimin käyty läpi. Tekstintunnistuksen tms. menetelmän kanssa päivitetyt nimet saadaan nettiin. 

Onhan se hyvä saada tietää vaikka oikeudenkäyntiasiassa että onko omaa juttua käsittelemässä vapaamuurariuden ehtoihin ja sitovuuksiin valan tehnyt tuomari vaiko normaali tuomari.

Tsekkasin että pääministeri Kataisen isän nimi on entisessä Vuorelan looshissaan edelleen. Itse Kataisen nimeä ei löydy sen paremmin Espoon, Tampereen kuin Helsinginkään listalta. 

Monet poliitikoistahan ovat juuri tästä syytä ulkomaisten looshien jäseninä. Kuten Mauno Koiviosto Tukholman looshissa, nimeä ei sieltä niin vaan ole saatavissa julki."

---------------------

Nämä kaikki tuhannet Suomalaiset sekaantuneet saastaiseen noituuteen, jonka Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala on jyrkästi kieltänyt, sekä ovat sieluaan ja perhekuntaansa viemässä helvettiin. Heillä useimmalla on ahneen suuri palkka hyvävelijärjestelmän avulla... Jokainen heistä kuulusi olla n. 400,-/kk työttömyys rahalla Suomen pettämisen/tuhoamisen takia kaikilla sektoreilla, etenkin em. ainoan Jumalan silmien edessä! Hävetköön tekojansa kaikki, varsinkin ylemmille saastaisen salaisuuden asteille edenneet!!! (Ja tehköön parannuksen pahoista teoistaan äkkiä...)
Pori Sivu 13/20 http://aijaa.com/bqcYMOSivu 20/20 http://aijaa.com/2zowCd

-------------

3 kommenttia:

 1. Lue Heikki Rakkolaisen kokemuksista Porin kaupungilla... ja hämmästy! Paljon yhtäläisyyksiä mm. minun ja Jari Lehden tapauksiin! https://www.facebook.com/heikki.rakkolainen.3?fref=ts

  Porissa oikeus ei toteudu...
  http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194826641311/artikkeli/gandhin+keinot+kayttoon+nalkalakko+jatkuu+yrjonkadulla.html

  VastaaPoista
 2. http://ollihakala.blogspot.fi/2013/09/yhden-sota-heikki-rakkolainen-pori.html

  VastaaPoista
 3. Tänne jatkossa kaikki Heikki Rakkolaisen asiaa päivittävät uutiset!
  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/tama-kaikki-sensuroitu-heikki.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.