Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 2. syyskuuta 2013

HS löysi jah-bul-on / luciferin valehtelijoiden "klubikirjan"!
Helsingin Sanomat

HS:n käyttöönsä saama rituaalikirja on vuodelta 2006.
HS:n käyttöönsä saama rituaalikirja on vuodelta 2006.
Vapaamuurari lupaa olla vahingoittamatta tai pettämättä loosiveljiään. Helsingin Sanomat sai käyttöönsä vapaamuurareiden rituaalikirjan.
"Edelleen lupaan ja vakuutan, etten milloinkaan tieteni enkä ehdoin tahdoin vahingoita enkä petä veljesmuurariloosia enkä sen jäseniä vähimmässäkään määrin enkä salli sitä toisenkaan tehdä, jos sen estää voin."
Tämä lupaus löytyy vapaamuurareiden rituaalikirjasta, jonka Helsingin Sanomat on saanut käyttöönsä.
Kirja on vuodelta 2006, ja siinä on 210 sivua. Teoksen johdannossa toivotaan sen "palvelevan tehtävässään vuosikymmeniä".
Vapaamuurareiden puheenjohtajan, suurmestari Juhani Vuoren mukaan ohjeet ovat pääpiirteissään ennallaan, mutta joitakin päivityksiä on tehty.
Jos muurari rikkoo lupauksensa, häntä uhkaa rangaistus. "Leikattakoon kurkkuni auki ja revittäköön kieleni ulos."
Ohjekirjan mukaan rangaistus on vain kuvaannollinen. Kurkkuja ei leikata auki eikä kieliä revitä.
Voimassa on yhä seuraava muistutus: "Painakoon se kuitenkin voimakkaasti mieleemme ne sielun ja omantunnon tuskat, jotka vapaamuurarivakuutuksensa mahdollisesti rikkova ihmisraukka säälittävän raskaaksi taakaksi päällensä vetää."
Loosiin pyrkivä mies käy läpi testin, jossa esimerkiksi kysytään:
"Oletteko valmis, jos tämä olisi jäsenyytenne ehtona, empimättä täyttämään käskyjä ja teossa toteuttamaan vaatimuksia, joita Teille ehkä täällä asetetaan, huolimatta siitä, ovatko ne oikeuskäsityksenne mukaisia vai eivät?"
Kysymys sisältää jekun. Suurmestari Vuoren mukaan myönteinen vastaus on väärä, sillä sokeaa tottelemista ei vaadita. Kokelas lupaa ja vakuuttaa, että hän noudattaa Suomessa voimassa olevaa lainsäädäntöä.
Helsingin Sanomat kysyi kolmelta tunnetulta vapaamuurarilta, miten he suhtautuvat rituaalikirjan ohjeisiin, ja miten ne ovat vaikuttaneet työtehtävien hoitoon. Heidän mielestään muurarius ja työ eivät ole ristiriidassa.
Oikeuslaitoksessa loosiveljeydellä on merkitystä. Eduskunnan oikeusasiamiehen tekemän ratkaisun mukaan jäsenyys vapaamuurarijärjestössä on sidonnaisuus, josta tuomarin on tehtävä ilmoitus.
Jos oikeudenkäynnin asianosainen saa kuulla sekä vastapuolensa että tuomarin kuuluvan samaan vapaamuurarijärjestöön, hänellä voi oikeusasiamiehen mielestä olla perusteltu aihe epäillä oikeudenkäynnin puolueettomuutta.

http://www.hs.fi/talous/Edist%C3%A4%C3%A4k%C3%B6+vapaamuurari+veljens%C3%A4+uraa/a1378010776088

Vuorineuvos Jukka Viinasen mielestä vapaamuurarien rituaali sisältää tärkeitä elämäntotuuksia.
Vuorineuvos Jukka Viinasen mielestä vapaamuurarien rituaali sisältää tärkeitä elämäntotuuksia.
Vaikutusvaltaiset vapaamuurarit vakuuttavat, että jäsenyys järjestössä ei ole vaikuttanut uralla etenemiseen.
Vuorineuvos Jukka Viinanen on lahtelaisen Yrjänä-loosin jäsen. Hän on konepajayhtiö Metson hallituksen puheenjohtaja, ja aiemmin hän on johtanut Orionia ja Nestettä.
Miten vakavasti suhtaudutte rituaalikirjan määräyksiin?"Koko vapaamuurarius on itsensä kasvattamista. Se ei ole sellainen säännöstö, jota pystyisimme edes itse noudattamaan täydellisesti."
Edistääkö vapaamuurareiden jäsenyys uran etenemistä?"Jäsenyys ei missään tapauksessa edistä uran etenemistä. Minulle ei ole koskaan syntynyt sellaista tilannetta, että vapaamuurariudella olisi ollut mitään tekemistä työssä menestymisen tai työn saamisen kanssa."
Kirjan rituaalit tuntuvat aikuisesta miehestä hupaisilta. Pystyttekö hymyilemättä seuraamaan näitä rituaaleja?"Olen toistaiseksi pystynyt. Rituaali on meille opetusmuoto, jossa tärkeitä elämäntotuuksia pyritään painamaan mieleen."
Vuorineuvos Kari Neilimo on vapaamuurari, Yleisradion hallituksen puheenjohtaja ja SOK:n entinen pääjohtaja.
Edistittekö loosiveljienne uraa SOK:n pääjohtajana?"En todellakaan."
Vaikuttiko vapaamuurarius nimittämiseenne SOK:n johtoon?"Ei varmaankaan. Minulle vapaamuurarius on elämän ohje. Koen sen kristillisenä ja moraaliseettisenä oppina, joka perustuu raamattuun ja ohjaa sillä tavalla elämää."
Etelä-Suomen Sanomien päätoimittaja Heikki Hakala on lahtelaisen Tehi-loosin jäsen.
Miten toimittajuus ja vapaamuurarilupaukset suhtautuvat toisiinsa?"Siinä ei synny mitään ristiriitaa. Koen, että vapaamuurariharrastuksesta saa tukea eettisesti omalle työlleni."
Vaikuttaako jäsenyytenne Etelä-Suomen Sanomien uutisvalintoihin?"Ei mitenkään. Olen ottanut tiukan linjan. Jos joku kääntyy vapaamuurariveljenä puoleeni, sanon, että puoleeni et voi veljenä kääntyä."
Onko jotain uutista jätetty julkaisematta siksi, että se olisi haitannut vapaamuurariveljeäsi?"Ei. Olen joskus saanut kokea, että veljeyteni on kärsinyt siitä, että olemme tehneet uutisia."

--------------------------------

Kommenttia:

Professori Erkki Aurejärvi - Turhaan etsit oikeutta oikeudesta
http://www.youtube.com/watch?v=3JBvztl-9Gg
03.09.2013 Olli Hakala Pori / Deus Protector Noster!
"Mikään ei ole sitä miltä se näyttää olevan ja kaikki vaikuttaa kaikkeen..."
Okkultistisuus, valhe, moraalittomuus siinä loossien "hyveet", jotka vain pahenevat
ylemmille asteille mentäessä luciferin palvonnassa...


.

5 kommenttia:

 1. Suomen kansa ei olekkaan kuin "teuraaksi hoipertelevia lampaita" ja/tai "turhakkeita ylensyöjiä" kuten maailman ylin luciferistinen eliitti ns. normikansaa kutsuu saatanallisissa, globaalisissa istunnoissaan, itsensä koroittaen lähes jumalolennoiksi, valaistuneiksi illuminaateiksi, valonaan vääryys pabhomet/lucifer/jah-bul-on! Saatanallinen pahavelijärjestelmän noituus alkaa siitä päivästä viimeistään, kun sinut on mm. vapaamuurari (odd fellows) loossiin jäseneksi kutsuttu!

  VastaaPoista
 2. Kaikki istunnot Suomen oikeusaleissa tulee välittömästi keskeyttää, jos jäävejä noituuden harjoittajia yrittää aitoa oikeutta halventaa. Noituuden harjoittajat tulee Suomessa välittömästi kriminalisoida pahoista teoistaan!

  VastaaPoista
 3. Markku Ahdesoja:Vapaamuurarius on hyvävelijärjestö, joka luo pohjan korruptiolle. Suomalainen oikeuskäytäntö on ilman vapaamuurareitakin ongelmallinen, koska tuomari voi kuulua myös muihin järjestöihin, kuten Lions klubiin tai Rotareihin.

  Minä itse olen istunut oikeudessa, jossa tuomari kuului Rotareihin ja samaan ryhmään kuului myös yksi vastapuolen jäsen. Yritin asiasta mainita, mutta se ei ollut jääviysongelma. Lopputulos oli selvillä jo etukäteen, koska kaverit hoitelivat asioita, niin häviö siitä tuli vaikka todistusaineisto kertoi jotain muuta. Loojalius veljeä kohtaan on todella suuri ongelma oikeuspuolella ja yleensäkkin missä tahansa viranomaistoiminnassa.

  Selkeintä olisi ettei viranomainen olisi lainkaan jäsenenä missään ryhmittymässä, jotta asentellisuutta voitaisiin vähentää. Kyse on ammatinvalintatehtävästä ja esim. Oikeuden tuomari ei pitäisi kuulua mihinkään järjestöön, koska se ilmoittautuminen saattaa olla ongelma eikä saada selville kuuluuko joku tuomari muurareihin vai ei, koska jäsenyys on salainen ellei vapaaehtoisesti sitä kerro.

  Minulle on tuottanut myös oikeudessa ongelmia, kun vaikutusvaltaisen henkilön puoliso on tuomari. Silloin oikeudessa jutun häviämisprosentti nousee lähes sataan. Ihan käytännön esimerkkinä tilanne jossa kuolinpesän pesänselvittäjän vaimo on tuomari. Vaikka hän ei itse toimi jutussa tuomarina, niin ystävyys ja kollegiaalinen lojaalius tulee hyvin esille. Esitin tuomarille esteellisyyden koska on kollega, mutta puheenjohtaja kimpaantui ja totesi lyhyesti heidän tietävän asian. Eli ongelma oli olemassa mutta siitä ei saa puhua oikeudessa. Hävisin jutun vaikka todistusaineisto jälleen kertoi jotain muuta ja 3 todistajaa kertoi totuuden. Olenko valehdellut vai ei. Tuomaristo ohitti kolmen todistajan todistuksen jotta päätös sopi hyvälle veljelle. Suomen laista viis.

  VastaaPoista
 4. http://ollihakala.blogspot.fi/2013/04/etvk-liity-jaseneksi-aitoa-totuutta.html

  VastaaPoista
 5. http://cuttingedgefinland.tripod.com/cef1874.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.