Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 12. syyskuuta 2013

RAKKIKOIRA - RAGGITY RAGYstäväni Eero Kavaston, kröhm... ainakin hyvä tuttavani on kirjoittanut niin mukavasti aitoa faktaa, että päätin oikein julkaista sen blokissani... "Meillä" monilla Suomalaisilla on monenlaisia tehtäviä Suomen lintukodossa ja yhteinen päämäärä on aidon totuuden esille tuominen ja esillä pitäminen, pääosin valheellisen, globaalisen media vyörytyksen vastapainoksi, sekä toki sielujen pelastus evankeliumin kautta.

Terveisin myös teidän: Olli Hakala Pori / Deus Protector Noster
Minun uusimpani taas täältä:
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/09/paljon-erikoisia-yhteensattumia-2013.html


------------------

RAKKIKOIRA - RAGGITY RAG

Alla on Turun Sanomien juttu tänään torstaina 12.9. otsikolla "Jumalan pikku rakkikoira." Lainaan siitä otteita, itse juttu on luettavissa kokonaan lehdestä, vassakuu. 

Sulkeissa esitän joistakin asioista oman kommenttini, jota ei sellaisenaan ole itse lehdessä, eli vähän höystän juttua parhaiden, kröhöm, lehtimiestapojen mukaan.

Otsikkona on siis Eurajoen kirkkoherra Asko Riihimäen luonnehdinta minusta, sopii mainiosti tyyliini, heheh.

Itse jutussa ripitän arkkipiispat ja presidentit, syytän kirkkoa rasismista
ja fasismista ja kuulemma huudan, kun jonkun pitää (tässä uneliaassa maassa) huutaa.

Työhuoneeni pursuaa kuulemma kirjoja ja papereita, vamea ja somea (kiitos Pirjo vamen peesauksesta julkisuuteen kekkantonani) lähtee tuhansille. - Asiat eivät parane muuten kuin lyömällä mahdollisimman isolla halolla päähän, totean.

Näin on tullut lähtösaarnassa haukuttua niin arkkipiispa Kari Mäkinen kuin presidentti Sauli Niinistökin ja sama on jatkunut blogeissa.
Esivallan ohella tulilinjalla ovat vapaamuurarit (ja itse asiassa muutkin salaseuralaiset, kuten Odd Fellow eli karvalakkivapaamuurarit).

Rakkikoiramaisen räksytykseni johdosta minusta on tullut persona non grata, epätoivottu henkilö monessa paikassa. Lehti toteaa Tasavallan Presidentin kansliankin Suomen Tietotoimiston myötä palauttaneen viestini jo vuosien ajan, vapaamuurarit ovat kironneet minut helvettiin demoneineni ja olenpa saanut uhkauskirjeenkin (jonka olen kiikuttanut poliiseille tutkittavaksi).

Omatkin koirat ovat purreet: Niin sanottu pappien Saarnarinki on kieltänyt minulta saarnojen lähettämisen, Radio Dei (tai itse asiassa Patmos, mutta liekö tuo suuri virhe tässä yhteydessä) eväsi pääsyn eetteriin saarnaamaan ja  kaksi (minulle läheistä ja rakasta) järjestöä, erotti minut, Raamattu Kansalle puheenjohtajan ja Israelin Ystävät liittohallituksen tehtävistä (kaikki saatiin näyttämään luonnollisilta vaalituloksilta, mutta kysykääpäs ao.jäseniltä, kuinka moni heistä on edes NÄHNYT minun kirjani saati lukenut ne).

Uusi Pori-lehti kysyi kissankorkuisilla kirjaimilla (todennäköisesti silloisen päätoimittajansa Pekka Tauriaisen suulla, jota seuraava päätoimittaja  piti käsittämättömän röyhkeänä tölväisynä) otsikon mukaisesti: "Onko Kavasto seonnut? ja erään toisen (valta)lehden päätoimittaja ehdotti minulle menoa lääkärille. - Vastasin hänelle välittömästi: Mennään yhdessä.

Kylähulluksihan tässä on tietysti leimattu, on kehotettu vaihtamaan tyyliä, jos tekniikkani ei toimi, mutta siihen ei Jumala ole lehden mukaan antanut lupaa. Ehkä nyt (vihdoin ja viimein) päästään puhumaan asiaa.

Kirkko on uhannut kurinpitotoimilla kahdesti. Ensimmäinen oli, kun haukuin arkkipiispa John Vikströmin rasistiksi (ja toinen yksityinen piispantarkastus, kun koin, ettei minua ymmärretty ns. Kymmenysasian seurauksena ilmenneissä seurakuntariidoissa, jonka senkin hoiti Vikström sovitellen, kiitos siitä).

Rasistiväite tuli siitä, että väitin neekereille riittävän vain (silloisen kirkon suosituksen mukaan) kaksi prosenttia verotuloista eikä täydet kymmenykset. Looginen päätelmä on, että arkkipiispan mielestä neekereille riittää vain kaksi markkaa kymmenen markan sijaan. Siis hän on rasisti. (Kun kapitulin kirje tuli, kirjoitin vastauksen siitä samasta ja koko hanke tyssäsi siihen, kun kapitulissa ilmeisesti tajuttiin ajatteluni johdonmukaisuus).

Fasismi-toteamus nousi taas Ulvilan Seutu-kirjoitukseni saamasta huomiosta (jopa arvoisa Turun Sanomat niputti minut yksioikoisesti naispappeuden vastustajien joukkoon, jota en siis kirjoituksellani tarkoita. Silti lehti sai minut "raadolliseksi ja älyllisesti halpahintaiseksi" (sic) oikein pääkirjoituksessaan).

Vastineessani lehdelle kerron minun tulleen johtopäätökseen tutkittuani  fasismia 35 vuotta ja että historia näyttää toistavan itseään.

Kari Mäkisen suurin synti on, kun hän ei lotkauta korvaansakaan puheilleni. - Minun kanssani ei puhuta.

Haastattelun mukaan Kavasto ei tahdo riidellä, mutta hän toivoo, että arkkipiispa sanoisi edes jotakin. 

- Hän on huono johtaja, totean. Arkkipiispa ei ota tosissaan pappiensa hätähuutoa.

Perimmältään kysymys on sielujen pelastuksesta. Mäkisen harrastama varovaisuus koituu useiden henkilöiden tappioksi. Kavasto haluaa kirkon sanoutuvan irti vapaamuurariliikkeestä. (Arkkipiispan puhumattomuus huutaa taivaaseen asti. Tuhannet miehet, heidän vaimonsa ja lapsensa ovat kiinni salaseurojen vankeina).

Mielestäni kaikkein paras kohta on haastattelussa seuraava: Mäkinen kätkeytyy puhumattomuuden taakse. Hän toimii kuin vapaamuurarit, jotka viimeiseen asti koettavat välttää asioidensa käsittelyn julkisuudessa. (Halleluja! Vapaamuurarit kiertävät koko asiansa hengellisen käsittelyn vetoamalla salassapitovelvotteeseensa. Asian hengellisestä puolesta on kuitenkin riittävästi tietoa ja juuri tämän toivoisin arkkipiispankin selväsanaisesti meille kertovan).

Vaikenemisellaan arkkipiispa asettuu poikkiteloin Jumalan tahdon kanssa. (Jumalahan tahtoo, että kaikki on paljastettua hänen edessään  Hepr 4:13 KR-38).

Vapaamuurareilta taivastie on suljettu. He sanovat itsekin menevänsä Ikuiseen itään eivätkä ole edes pyrkimässä taivaaseen. (Jälleen terävä kohta haastattelussa.)

Lopuksi kerron jutussa näystäni 19-vuotiaana. 

(Vuonna 1969 näin näyn, jossa Suomen yllä oli raskas aalto romahtamaisillaan päällemme, kirkas valo kuitenkin esti sen. - Samassa kuulin äänen: "Vain uskovien esirukoukset estävät tuon aallon romahtamasta päällenne").

Haastattelussa totean ihmisten muuttuvan yhä maailmallisemmiksi ja välinpitämättömimmiksi, siirtyvän hengen uneliaisuuteen ja elintason tuomaan mukamas-turvallisuuteen. (Taidatkos tuotakaan paremmin sanoa. Ja juuri tähän huoleen tahdon kutsua myös meidän presidenttimme mukaan, entisen kaljakaverini).

SUMMARY

Oh boy, oh boy, oh boy!

It´s finally here: The interview I´ve been waiting for for the last ten or so years- and now it´s here, right in front of our very eyes!

Halleluja!

Okay, Archbishop, let´s start talkingt! Okay, President, let´s start talking!

It is absolutely ridiculous that we go around pretending nobody knows nothing, nobody knows nothing even though everybody knows something´s cooking.

Courtesy to the newspaper policy prevents me from telling to you just how things are in my interview, but citing the main points give you the overall impression of the cleverly edited story by a renowned reporter Pirjo Vismanen of Turun Sanomat. She is one-of-a-kind.

Sorry, again it´s too long a story to be translated here, so please use the translator to your respective languages.

I´m not interesting. Keep that in mind while reading the flabbergasting story. Yes, it will be flabbergasted as how is it possible that nobody speaks with me - except my wife. Thank you, Mai.


http://www.kavasto.net/

-------------------------------

Noituudesta/okkultismista kertova, varsinkin ylimmillä asteilla suuresti enentyen, huippusuosittu blokini:
http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

Antoisia hetkiä aidon totuuden parissa, katsellen ja lukien...!
.

2 kommenttia:

  1. http://ollihakala.blogspot.fi/2013/04/etvk-liity-jaseneksi-aitoa-totuutta.html

    VastaaPoista
  2. http://cuttingedgefinland.tripod.com/cef1874.html

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.