Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 27. elokuuta 2014

isis/islam/koraani etc.

Internetistä löydettyä infoa islamista, valheen kaikella voimalla (taqiahia, kitman, hudna) leviävästä saatanallisesta järjestöstä, jonka eteneminen perustuu mm. kaikessa valehtelemiseen kafiireille, jotka sinisilmäisyydessään uskovat vieläpä valheet. Raamattu toteutuu eskatologisen tarkasti.

Olen yli 10 vuotta varoittanut Suomalaisia islamista, kuuepäjumala allahin palvojista... on haukuttu rasistiksi, vainoharhaiseksi ja milloin miksikin... MUTTA EI ENÄÄN!

islamilla on päämääränä tulla maailmassa yhdeksi ainoaksi uskonnoksi ja muut uskonnot tuhotaan, kaikilla mahdollisilla keinoilla. islamista on vääriä käsityksiä liikkeellä (rauhan ja [agape] rakkauden uskonto se ei ole) yllättävän paljon; koska valheineen Jaakko Hämeen-anttiloita, sitten mullaheja, imaameja on turha kuunnella sinisilmäisesti, koska he käyttävät tosiaan taqiahiaa, vääräuskoisille kafiireille sallittua valehtelua päämääriensä tavoittamiseksi. Kafiirit islami aina eliminoi tai laittaa korkeasti verotetuksi 2 luokan kansalaiseksi.

Aidossa islamissa ei ole fundamentalismia, paljon paremmin sopii sanat aktiivinen ja passiivinen. Passiiviset ovat tavallaan "hiljaisia, osa enemmän tai vähemmän maallistuneitakin" islamista, mutta pelolla ja kuoleman uhalla passiivisinkin saadaan todella äkkiä ruotuun, eli aktiivisen islamin alaiseksi, jota esim. isisin toiminta on. Siinä toteutetaan vain yksinkertaisesti saatanallista koraania, haditheja, fatwoja aktiivisesti...

Säälittää sinisilmäiset tyhmät politiikot etc. väki, joka sallii islam uskoisia maahanmuuttajaksi tai käymään Suomessa! Pitäisi tehdä laki, että vähintään irtisanoutuu saatanallisesta uskon kyhäelmästä Suomeen tullessaan ja senkin jälkeen tarkkailun alaiseksi... (taqiahian takia)

Järkyttävintä kaikessa on se, että mitä todenäköisemmin, islam on paavinvallan luomus!!! http://ollihakala.blogspot.fi/2014/11/katolilainen-kirkko-luonut-islamin-ja.html


Takuu varmana factana voin vielä kertoa sen, että juutalaisten ja kristittyjen Jumalalla; Aabrahamin, Iisakin ja Jaakonbin Jumalalla, jota myös lihaksi tulleeksi Jeshuaksi Kristukseksi Nasaretilaiseksi kutsutaan... EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ ISLAMIN SAATANALLISEN KUUEPÄJUMALA ALLAHIN KANSSA! HISTORIA JO TODISTAA TÄMÄN!

http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/miksi-islam-on-uhka.html


Ewankeliumia:
http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html

---------------------------

Shalom,
  


Kesän aikana olemme seuranneet Gazan sotaa ja sunni-islamilaisen terroristijärjestö ISIS'n nousua valtaamaan alueita Irakista ja Syyriasta. 


Mikä on ISIS / ISIL / IS ?

ISIS / ISIL on julmuutta ja väkivaltaa viljelevä terroristijärjestö. Se on toimintatavoiltaan niin barbaarinen ja julma, että jopa al-Qaida sanoutui irti ISIS'stä. Tosin nyt Jemenin al-Qaida on jo osoittanut halunsa yhteistyöhön. 
  
Tämä äärimmäisen julma väkivalta kohdistuu paitsi kristittyihin, joita on teloitettu ja ristiinnaulittu, myös niihin sunnimuslimeihin, jotka eivät hyväksy ja ole mukana heidän toiminnassaan. Heinäkuun lopulla ISIL tappoi 1500 vangittua irakilaista sotilasta. Otettuaan Mosulin haltuunsa (muinainen Niinive) he kutsuivat naisia antamaan itsensä ISIL sotilaiden seksuaaliseen käyttöön "puhdistautuakseen" (naiset). Kristityt ovat nyt paenneet Mosulista, Irakin toiseksi suurimmasta kaupungista, jonka väkiluku on 2 milj. He saivat käskyn joko kääntyä muslimeiksi, maksaa tietty vero kullassa tai heidät tapettaisiin.

Kun USA:n joukot v. 2003 valtasivat Irakin, siellä oli 1.5 milj. kristittyä. Viime vuosina ja etenkin kuukausina määrä on pudonnut 400 000 henkeen. 


(URL) Sebastian Gorka: Christian Holocaust Underway in Iraq, USA and World Look On
Yli miljoona kristittyä on sen jälkeen joko tapettu tai on joutunut pakenemaan maasta jihadin takia lännen juurikaan välittämättä.
ISIS piirsi Mosulissa kirjaimen "N" (tark. nasaretilainen) kaikkien kaupungin kristittyjen oviin. Heillä oli 48 h aikaa joko kääntyä islamiin tai paeta, ettei tulisi tapetuksi. Muistuma juutalaisvainoista.
           
Saddamin (sunni) rakentama Mosulin pato, joka rakennettiin Irakin shiialaisten uhkaa vastaan, on myös ISIL'n hallinnassa. Jos se räjäytetään, koko Bagdad joutuu veden valtaan.

ISIL'n joukkoihin on liittynyt väkivaltaista ääri-islamilaista terroristijoukkoa eri maista, myös Euroopasta, Australiasta ja USA:sta. Suomesta on lähtenyt jo 40 miestä. Nämä miehet, joilla on maittensa passit, ovat nyt uhka myös omille mailleen. USA:n Meksikon raja on nyt hyvä kulkureitti kenelle tahansa terroristille. ISIL'n tunnukset ovat jo vilahdelleet eri uutiskuvissa USA:ssa ja ISIL on jo julistanut, että sen lippu liehuu vielä Valkoisen talon katolla. 

Seuraavassa kaksi karttakuvaa USA:sta, joista näkyy, miten islamistiterroristit ovat ryhmittyneet (punainen) ja miten paljon moskeijoita on eri osavaltioissa. Vertailun vuoksi: Lontoossa on yli 360 moskeijaa ja Britanniassa oli v. 2011 1500 moskeijaa. Ranskassa on noin 2200 moskeijaa.

   Muslim1Miten ISIS / ISIL / IS on syntynyt? Abu Musab Al-Zarqawi oli Irakin al Qaidan legendaarinen perustaja ja johtaja. Tämä jihadistisen organisaation nimettiin myöhemmin; ISI (the Islamic State of Iraq) ja v. 2013 siitä tuli ISIL (the Islamic State of the Iraq and the Levant (=Syyria+Israel)), joka suurelta osin tuolloin oli jo mukana terrorihyökkäyksissä Syyriassa.  ISIS leader Abu Bakr al-Baghdadi
Kesäkuussa 2014 ISIL'stä tuli IS (the Islamic State)ISIL'n johtaja, Abu Bakr al-Baghdadi, julisti 29.6., että Islamilainen valtio, kalifaatti, on perustettu. Tämän kalifaatin johtaja, kalifi siis, on salaperäinen hahmo, jota kutsutaan paitsi nimellä Abu Bakr Al-Baghdadi, myös nimillä Dr. Ibrahim, Abu Du’a ja nyt Kalifi Ibrahim. (On jopa liikkeellä sellainen väite, että hän olisi syntynyt juutalaisista vanhemmista Irakissa ja että hänen oikea nimensä olisi Elliot Shimon.) 
http://youtu.be/6kAKALxwqWo ISIS' enigmatic terror leader  

Ilmeisesti sekä Al-Zarqawi että Al-Bagdhadi ovat tehtyjä ja erityiskoulutettuja persoonia. Kun al Qaidan johtajat esitettiin maailmalle terrorismin "mastermindeina", jotka uhkaavat "Vapaata Maailmaa", niin samalla on epäilyjä, että nämä olisivatkin läntisten tiedustelupalvelujen ja salaisten poliisien, kuten CIA, Mossad, Britannian M16 ja/tai myös Pakistanin Inter-Services Intelligence (ISI) kouluttamia. On paljon ristiriitaista tietoa ja mediasota on nykyään todella merkittävää: Sillä vaikutetaan ihmisten mieliin ja saadaan hyväksyntä jopa terrorille ja sodille. Kulissien takana tapahtuu paljon pimeää, hallitukset valitsevat "pelinappuloita", rahoittavat taistelijoita ja joukkoja, jotka toimivat tienraivaajina heidän suunnitelmilleen. Obama viettää lomaa ja pelaa golfia, kun ISIL etenee kuolemaa kylväen teloittaen myös amerikkalaisen journalistin, James Foleyn. Länsi antaa lauselmia ja tekee näennäisesti jotain, mutta jättää ISIL'n jatkamaan etenemistään. On tiedossa, että Obama on muslimi, mutta hänet on illuminaatteihin kuuluvan Henry Kissingerin mukaan myös valittu tuomaan UMJ:n esiin. 

     
Tosiasia on, että näitä "false flag" -operaatioita on tehty aina historian saatossa, mutta vasta nyt voidaan median avulla sumuttaa tehokkaasti koko maailmaa. Nykyhistorian tunnetuin false flag -hyökkäys oli WTC-tornien tuhoaminen 11.9.2001. Sillä oikeutettiin mm. USA:n Afganistaniin meno ja alkoi myös terrorismin vastaisen sodan varjolla Lähi-idän muokkaus Uutta Maailmanjärjestystä varten. USA tuki Muslimiveljeskunnan valtaannousua Arabikevään aikana. Hankalat diktaattorit poistettiin. Syyriassa USA on tukenut Assadin hallintoa vastaan taistelevia kapinallisia , jotka ovat ääri-islamilaisia, mm. myös ISIL'n miehiä.
On hyvä pitää mielessä, että maailman johtajat tähtäävät UMJ:n luomiseen ja maailman valmistamiseen sen hallitsijan (Antikristuksen) esiintuomiseen. Salaseurat, kuten Vapaamuurarius, yhdistävät ja sitovat valojen ja rituaalien kautta kohti samaa päämäärää näitä johtajia, olivatpa he politiikan pöydässä millä puolella tahansa. Pelastumaton Israel on myös mukana tässä suunnitelmassa, kunnes heidän silmänsä aukenevat ja petos paljastuu. Vapaamuurarien päämäärä ja agenda, johon kaikki tähtää, on rakentaakolmas temppeli Jerusalemiin, jonne UMJ:n johtomies, peto, kerran astuu ja julistaa olevansa jumala. Maan hallitsijat ovat liittoutuneita vihassaan elävää Jumalaa kohtaan ja toimivat yksissä tuumin. Tästä kertoo Raamattu selvästi, mutta myös lopun: Kuningas Jeshua Messias asettuu Siionin vuorelle.
  

Ilm.17:17, 

”Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.”

Psalmi 2:1-6
Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat?
Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan:
Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä.

Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä.
Kerran hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuudessaan:
Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni.

Terrorijärjestö ISIL'n saavuttaessa jalansijaa Syyriassa ja Irakissa, Ahlulbayt TV haastatteli Sayed Yousif Khoei'ta OBE ja Isä Nadeem Nasseria. He kertovat, keitä nämä terroristit ovat, mistä he tulevat, mistä saavat tukensa ja mihin he tähtäävät.
http://youtu.be/FWXcIhjzLMQ ISIS - Documentary special
http://youtu.be/DJf-4lEGSCE How did ISIS rise to power?http://youtu.be/ORH5JjRxb3M Iraq: ISIS Sparks a Middle East Crisis, Explained 
ISIL'n vallattua Mosulin se otti haltuunsa puoli miljardia dollaria Mosulin keskuspankista. ISIL valloittaa maita ja öljylähteitä perustaessaan kalifaattiaan. Olemme täynnä tuskaa katsoneet kuvia ja videoita julmuuksista Irakissa. Sydäntä särkee nähdä naisten kärsimys ja lasten sekä nuorten miesten teloitukset. Moni miettii, mihin kaikki johtaa ja pelko on alkanut jo levitä Eurooppaan ja USA:an, kun ISIL'n johtajat ovat avoimesti julistaneet tähtäävänsä koko maailman saattamiseksi islamin alle. Moni miettii, miksei heidän kulkuaan lopeteta.ISIL on maailman rikkain terroristijärjestö ohittaen Talibanin ja al Qaidan. Sitä on tukenut ja rahoittanut USA ja sen liittolaiset mm. Turkki, Saudi-Arabia ja Qatar. ISIL'n sunnikalifaatti -ohjelma sopii USA:n ajatukseen jakaa Irak ja Syyria eri alueisiin: Islamilaiseen sunnikalifaattiin, shiia tasavaltaan ja Kurdistaniin
Kurdit Irakissa

Pohjois-Irakissa, joka on muinaisen Medesin (osa Assuriaa, joka käsitti nyk. Irakin, Syyrian ja Libanonin) alueella Medo-Persian valtakunnassa, jota hallitsi myös Persia, asustavat kurdit Kurdistanissa.
 

Kurdit – Wikipedia kertoo näin kurdeista: "Kurdit ovat kurdin kieltä puhuva iranilainen kansa Irakin, Iranin, Turkin, Syyrian ja Israelin alueella. Suurin osa kurdeista asuu Kurdistan-nimisellä alueella, joka kattaa osia Turkista, Irakista, Iranista ja Syyriasta. Vuodesta 1900 lähtien Lähi-idän, PKK ja Turkin välisistä konflikteista, sodista ja etnisistä puhdistuksista johtuen kurdit ovat joutuneet poliittisesti vainotuksi, kansanmurhan ja joukkomurhien kohteeksi ja tästä johtuen pakolaisiksi. ...

Vuonna 2001 saksalaiset, israelilaiset ja intialaiset tutkijat yhdessä tekivät läpimurron geneettisessä tutkimuksessa jossa tutkittiin juutalaisten alkuperää. Tutkimusten tulosten mukaan kurdit ovat lähimpiä sukulaisia juutalaisille ja jopa vielä lähempänä kuin seemiläisiä kieliä puhuvia arabeja tai muita kansoja. Tutkimus yllätti ja mullisti aikaisemmat teoriat ja uskomukset sekä kurdien, että juutalaisten etnisestä alkuperästä ja esihistoriasta. Teoria siitä, että alkuperäiset kurdit olivat juutalaisia vahvistui entisestään."
Saddam Hussein yritti hävittää Irakin kurdit kokonaan v. 1988. Tuolloin kurdit olivat noin viides osa Irakin väestöstä ja etninen vähemmistö. 50 000 ihmistä tapettiin kemiallisin asein.

Irak, muinainen Babylonia, tulee Raamatun profetian mukaan tuhoutumaan Jesaja 13:17-20 mukaan lopullisesti. Armeija, joka tuhosi Babylonian Daniel 5. oli Medo-Persian (kurdit-Iran) armeija.
Toteutuuko Irakin / Babylonian lopullinen tuho ahdistuksen aikana pohjoisesta kurdien kautta niiden hyökätessä Kurdistanista? He ovat joutuneet kärsimään paljon historiansa aikana, heitä on vihattu ja pelätty ja vainottu; kosto on elänyt kauan kurdien sydämissä.
 
Katso, minä herätän heitä vastaan meedialaiset, jotka eivät hopeasta huoli eivätkä kullasta välitä.
Heidän jousensa kaatavat nuoret miehet; he eivät armahda kohdun hedelmää eivätkä lapsia sääli.
Ja Baabelin, valtakuntain kaunistuksen, kaldealaisten ylpeyden ja loiston, käy niinkuin Sodoman ja Gomorran, jotka Jumala hävitti. 
Ei sitä ikinä enää asuta, autioksi jää se polvesta polveen; ei arabialainen sinne telttaansa tee, eivätkä paimenet siellä laumaansa lepuuta.  

Kurdistan
IS - Islamilainen valtio - kalifaatti
IS (The Islamic State) saatuaan suuren osan Irakista ja Syyriasta valtansa alle on kääntänyt katseensa Pohjois-Afrikkaan. Se ei tyydy olemaan vain ISIL, vaan laajempi -IS. Operatiivisia "soluja" perustetaan Algeriaan, Marokkoon ja TunisiaanNigerian pohjoisosassa Boko Haram juuri julisti Sharia-lain voimaan tyrannisoimallaan alueella.
IS'n on tarkoitus luoda islamilainen valtio viidessä vuodessa. Tämä heidän kartassaan esittämä alue käsittää Lähi-idän, Arabian niemimaan, Pohjois-Afrikan, Afganistanin, Pakistanin, Indonesian ja Intian sekä Espanjan - "Al-Andaluz" - alue, jota muslimit hallitsivat Keskiajalla. Kartassa Islamilaiseen valtioon kuuluvaksi on merkitty melkein jokainen valtio Espanjan ja Kiinan välissä mm. Kreikka, Romania, Bulgaria aina Itävaltaan asti..http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/07/01/ISIS-Releases-Map-of-5-Year-Plan-to-Spread-from-Spain-to-China


   isisrevised
ISIL haluaa hallita mm. Jordaniaa ja Libanonia; se hallitsee jo osia Syyriasta ja Irakista, mutta Levant nimessä ISIL, tarkoittaa myös Israelia. IS on sanonutkin, että Israelin aika ei ole vielä. Ensin se ottaa muut alueet haltuunsa. IS'n terroristiaktiviteetti ja värväys ulottuukin kaikkialle muihin Psalmi 83 mainittuihin maihin tällä hetkellä paitsi Egyptiin ja Saudi-Arabiaan, mutta ne ovat mukana IS'n viisivuotissuunnitelmassa (katso kartta). 
Egypti äskettäin pidätti 15 ISIL'n militanttia, kun he yrittivät mennä tunneleita pitkin Egyptistä Gazaan. Jordan etsii apua Israelilta ISIL'n torjumisessa. Jordanialla on hyvät maajoukot, mutta lukumäärältään ne eivät pärjäisi ISIL'lle ja siksi Jordan tarvitsisi Israelin ilmavoimien apua. Jordan kutsui reservinsä valmiuteen, kun huomasi, että sen pääkaupunki, Amman, olisi ISIL'n seuraava kohde. Ammanista Israeliin on hyvin lyhyt matka. Tämä Levantin alue: Irak, Syyria, Jordan, Libanon ja Israel, on ISIL'n ensimmäinen valloitusalue.  
ISIS propaganda video capture shows plan to move
        into Jordan.
IS'n  propagandavideon kuvassa näkyy suunnitelma edetä Jordaniaan.Hassan Nasrallah
Hezbollahin johtaja Libanonissa, Hassan Nasrallah, joka itse on Israelin vihollinen ja sanonut, että "Israel on syöpä ja ehdoton päämäärä tulisi olla poistaa se." Nyt Nasrallah on sanonut IS'stä, että se on kasvava "hirviö", joka uhkaa Jordaniaa, Saudi-Arabiaa, Kuwaitia ja Gulfin valtioita. “Tämä vaara ei tunnusta shiioja, sunneja, muslimeja, kristittyjä, druuseja, Yazideja tai arabeja tai kurdeja. Tämä hirviö kasvaa ja tulee suuremmaksi. IS'llä ei ole rajoja ja on todellinen vaara eri valtioilla, koska se kutsuu joukkoonsa eri maista väkivaltaisia al-Qaida-Wahhabi miehiä." 

Hän sanoi, että IS tuo todellisen uhan myös Libanonille Syyrian kautta tulevien IS joukkojen kautta. Hezbollah on shiiamuslimeja (kuten sen liittolainen Iran) ja Nasrallah sanoo, että he ovat valmiita taistelemaan. Hezbollah on ollut tukemassa Syyrian Assadia taistelussa sunni-islamisteja vastaan Arsalin kaupungissa Libanonin rajalla elokuun alussa. 
http://www.jpost.com/Middle-East/Hezbollah-leader-Nasrallah-sees-Islamic-State-as-growing-monster-and-threat-to-Gulf-and-Jordan-371237
Psalmi 83 sota muodostumassa?
Sillä, katso, sinun vihollisesi pauhaavat, ja sinun vihaajasi nostavat päätänsä.
4. Heillä on kavalat hankkeet sinun kansaasi vastaan, ja he pitävät neuvoa sinun suojattejasi vastaan.
5. He sanovat: "Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta". 
6. Sillä he neuvottelevat keskenään yksimielisesti, he tekevät liiton sinua vastaan: 7. Edomin teltat 
(palestiinalaiset ja Etelä-Jordania) ja ismaelilaiset (saudit), Mooab (palestiinal. ja Keski-Jordania)  ja hagrilaiset (egyptiläiset),
8. Gebal 
(Hezbollah ja Pohjois-Libanon)Ammon (palestiinal. ja Pohjois-Jordania) ja Amalek (Siinain alueen arabit)Filistea (Gazan Hamas) ynnä Tyyron (Hezbollah ja Etelä-Libanon)asukkaat.
9. Myös Assur 
(Syyria ja Pohjois-Irak) on liittynyt heihin, nämä ovat käsivartena Lootin (Mooabilaiset ja Ammonilaiset; palestiinalaiset siis ytimessä) lapsilla. Sela. 
5. Moos. 23:3-6 on kovat sanat palestiinalaisille: 

Älköön ammonilainen ja mooabilainen pääskö Herran seurakuntaan; älkööt heidän jälkeläisensä edes kymmenennessä polvessa koskaan pääskö Herran seurakuntaan,
4. sentähden että he eivät tulleet leipää ja vettä tuoden teitä vastaan matkalla, kun olitte lähteneet Egyptistä, ja sentähden että hän palkkasi sinua vastaan Bileamin, Beorin pojan, Mesopotamian Petorista, sinua kiroamaan.
5. Mutta Herra, sinun Jumalasi, ei tahtonut kuulla Bileamia, vaan Herra, sinun Jumalasi, muutti kirouksen sinulle siunaukseksi, sillä Herra, sinun Jumalasi, rakasti sinua. 
6. Älä koskaan, älä koko elinaikanasi, harrasta heidän menestystään ja onneaan
.
Herra ei salli kahden valtion ratkaisua tai mitään PA-Hamas hallintoa eikä etenkään Jerusalemin ottamista pääkaupungiksi.
Sefanja profetoi 2:3-5 
Etsikää Herraa, kaikki maan nöyrät, te, jotka pidätte hänen oikeutensa. Etsikää vanhurskautta, etsikää nöyryyttä; ehkä te saatte suojan Herran vihan päivänä.
4. Sillä Gassa on oleva hyljätty ja Askelon autio, Asdod ajetaan pois keskipäivällä, ja Ekron hävitetään.
5. Voi meren rannikon asukkaita, kreettien kansaa! Herran sana on teitä vastaan, Kanaan, filistealaisten maa; ja minä hävitän sinut asujattomaksi. 
Näyttää siis, että nykyinen tilanne Gazan suhteen jatkuu ja eskaloituu kunnes Israel ottaa Gazan haltuunsa ja tuhoaa PA-Hamasin tai islamilainen liittouma liittyy Hamasin kanssa taisteluun Israelia vastaan. Tällä hetkellä näyttäisi, että se on IS; ISIL. Islamilaisen kalifaatin päämäärä on vallata Jerusalem: 
“Allah murtaa kaikki esteet...Irak, Jordan, Libanon...kaikki nuo, kunnes me saavutamme Jerusalemin. Tämä on ensimmäinen monista esteistä, jonka murramme." http://www.israelislamandendtimes.com/isis-says-group-will-break-borders-reach-jerusalem/

Ohjus, joka ammuttiin Libanonista tuhoaa rakennuksen ja haavoittaa kahta lasta Ylä-Galileassa. Kaksi ohjusta ammuttu Gazasta ja osuvat Beershevaan; yksi haavoittaa kahta ihmistä. Yli 100 ammusta laukaistaan Gazasta lauantaina....
http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Rocket-fired-from-Lebanon-lands-in-open-area-near-Acre-372038
Viisi ohjusta Syyriasta osuvat Golanin kukkuloille lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.. http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Rockets-from-Syria-land-in-Golan-Heights-after-Lebanese-Katyusha-strikes-Israel-372043
Ohjukset GazastaSyyriasta ja Libanonista sekä lisäksi viime viikolla noin 100 000-500 000 Muslimiveljeskunnan jäsentä osoitti mieltään Jordaniassa Hamasin tueksi. 
Psalmi 83 sota on hiljalleen alkamassa täydellä teholla. Tämä sota, uskoisin, aloittaa myös kolmannen maailmansodan, kuten Albert Piken näky kertoo (alla enemmän).
Nyt on hyvä tas muistaa, että: 
"Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."  Luuk 21:28
ISIS / ISIL - Islamin valtio, kalifaatti on nyt keräämässä voimiaan ja muodostamassa Psalmi 83 liittoumaa Israelia vastaan. 
Terroristijärjestöt, jotka liittyvät IS'in ja Al Qaedaan, ovat todistettavasti taistelleet Israelia vastaan Gazassa. Huolestuttavaa on myös raportit, että viime kuukausina mustia IS'n lippuja on nähty Israelin arabikaupungeissa pohjoisessa ja rannikolla ja erityisesti Nasaretissa ja Akossa. 
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/183920#.U-mL-tzmQ9V
Psalmi 83:8 Assyria = Pohjois-Syyria ja Pohjois-Irak. IS hallitsee jo näitä alueita ja samalla muslimiradikaaleja ympäröivistä maista liittyy IS:in. Näyttää varmalta, että IS menee sekä Libanoniin että Jordaniaan. Ja tuolloin Israelin IDF tulee reagoimaan ja Psalmi 83 saattaa alkaa ja johtaa tapahtumiin, joista kertovat: Jer 49, Jes 17 ja 19, Hesekiel 35, Sefanja 2:4-15, Sakarja 12:1-9.

Nyt Jemenin al-Qaeda on julistanut solidaarisuutensa Irakin IS:lle. Näyttää siltä, että maailman kaksi vaarallisinta terroristiryhmää liittää kuitenkin voimansa yhteen. 
Siitä lähtien, kun IS viime kesäkuussa julisti kalifaattinsa kahden kontrolloimassansa maan alueilla; Syyriassa ja Irakissa ja kutsui muslimeja kaikkialla olemaan lojaali al-Badrille, joka kutsuu nyt itseään Kalifi Ibrahimiksi, on tarkkailtu, miten muut jihdisti terroristijärjestöt reagoivat. http://www.cnsnews.com/news/article/patrick-goodenough/al-qaeda-yemen-announces-solidarity-our-muslim-brothers-iraq 

IS'llä on nyt 50,000 taistelijaa Syyriassa ja heihin liittyi heinäkuussa 6000 lisää. http://news.yahoo.com/jihadist-islamic-state-50-000-members-syria-ngo-205731468.htmlRamadanin ensimmäisenä päivänä IS'n puhemies Abu Mohammed al-Adnani julisti, että Abu Bakr al-Baghdadi on johtaja, "kalifi" (tark. kaikkien muslimien johtaja kaikkialla maailmassa), uudessa islamilaisessa "kalifaatissa", joka tällä hetkellä käsittää Pohjois-Irakin ja Itä-Syyrian: "Kuunnelkaa kalifianne ja totelkaa häntä. Tukekaa valtiotanne, joka kasvaa joka päivä." 
IS  julistaa uskonnollista auktoriteettia maailman muslimien yli ja haluaa tuoda muslimien asuttamia maailman maita sen suoran poliittisen hallinnan alle alkaen Levantinalueesta, joka käsittää siis Jordanian, Israelin, Libanonin, Kyproksen ja osan Etelä-Turkista. Se haluaa eliminoida kaikki nykyiset rajat  islamilaisessa Lähi-idässä. Islaminuskoisia on maailmassa noin 1,6 miljardia. Islam tarkoittaa alistumista Allahille. Kuinka paljon tuosta 1,6 miljardista lopulta on valmis olemaan lojaali IS'n kalifille. 
Mikä on kalifaatti?
 http://www.wnd.com/2014/07/what-the-new-caliphate-means-for-the-world/#vBE2zOLMJcEzk0He.99 
Kehitys, mikä on tapahtunut terrorijärjestön nimenmuutoksissa: ISIS (Irak-Syyria) - ISIL (Irak-Levant) - IS (vain 'Islamilainen valtio'), osoittaa, mitä on tapahtunut: On julistettu"kalifaatti", Islamilainen valtio, jossa hallitsee Sharia-laki ja jota johtaa "kalifi". 
Kun "kalifi" on julistettu, kaikkien muslimien on osoitettava alamaisuutta ja sitoutumista maailmanlaajuisen Islamilaisen valtion luomiseen, tai vaihtoehto on kuolla. "...jihad, kunnes kirjaimellisesti ei yhtään ei-muslimia ole enää olemassa maailmassa." Jihad ei islamilaisessa Shariassa ole laillista ennenkuin on istuva kalifi julistettu. Nyt on! Ja jo nyt on lukuisia kuvia ilmaantunut muslimeista, jotka kokoontuvat eri puolilla maailmaa heiluttaen mustaa lippua ja osoittaen näin tukeaan kalifaatille. Nämä ryhmät ovat todellinen vaara mailleen.
Tänä kesänä presidentti Obama julisti, että maailma on nyt turvallisempi paikka kuin koskaan ja on ihana aika olla elossa. Jos on radikaali muslimi, niin Obama varmasti on oikeassa, kun seuraa sunnien juhlintaa Mosulista Raqqaan.   

"On lukuisia heimojohtajia ja jihadryhmiä, jotka ovat valmiit menemään kuolemaan uskollisuudestaan johtajansa kohtaan. Jos nämä kaikki: Boko Haram Nigeriassa, al-Shabab Somaliassa ja Keniassa, al-Qaeda Jemenissä, al-Qaeda Arabian niemimaalla, Taliban Afghanistanissa ja Pakistanissa, Hamas Gazassa ja Länsirannalla ja jopa Muslimiveljeskunnan haaroja Egyptissä ja ympäri maailmaa alkaisi vannoa lojaalisuutta kalifille? Tämä aloittaisi maailmanlaajuisen terrorismiaallon." 
(Joel Richardson)

Mediassa pitäisi otsikoissa suurin kirjaimin tuoda esiin naisiin, jopa raskaana oleviin, ja lapsiin, sekä kristittyihin että muslimeihin, kohdistuvat julmuudet, mutta näin ei tehdä, kun tekijänä ei ole Israel. Mieluummin pannaan pää pensaaseen ja edelleen pidetään rajat auki sinisilmäisesti ja otetaan länsimaihin joukoittain muslimeja. Niissä Euroopan maissa, joissa on paljon muslimeja, ovat hyökkäykset  juutalaisia vastaan lisääntyneet rajusti. Esim. Ranskasta:
Anti-Israel protesters rally across France,
defying ban imposed after synagogue clash


"Lähi-idän ongelma" - "The Middle East Problem" (5 min) (Dennis Prager) 
http://www.youtube.com/watch?v=8EDW88CBo-8  
Seuraavassa viisi videota (noin 9 min.), joista saa kuvan, millainen on IS, islamilainen kalifaatti.
            Osa 1 http://www.youtube.com/watch?v=bsCZzpmbEcs 

            Osa 2 http://www.youtube.com/watch?v=jzCAPJDAnQA

            Osa 3 http://www.youtube.com/watch?v=jOaBNbdUbcA

            Osa 4 http://www.youtube.com/watch?v=cGQwTOsh__0
            Osa 5 http://www.youtube.com/watch?v=TxX_THjtXOw 

Islamissa uskonnollisella lailla; Sharia, on keskeinen merkitys. Tämä Sharia-laki on tullut voimaan, minne vain IS on mennyt.
   Osa 3 http://youtu.be/jOaBNbdUbcA (~9min.)

Sharia-laki vallitsee nyt Raqqassa (Syyrian pohjoisosassa oleva kaupunki Irakin rajalla; aiemmin melko länsimainen maaseutukaupunki)
, jonne IS ulotti kalifaattinsa, islamilaisen valtion.
Videolla (yllä) islamilainen Sharia-poliisi, "Hisbah" partioi Ramadanin aikana katuja Raqqassa ja tarkastaa kauppoja ja naisten pukeutumista toimittajan seuratessa ja kuvatessa mukana. Vieraillaan myös ISIL'n vankilassa, jossa rikkomuksista vangittuja miehiä haastatellaan. Vangit "heräävät" rangaistuksia odotellessaan ja tekevät parannusta islamin oppien laiminlyönnistä.   

Mitä Lähi-idässä oikein tapahtuu? Miten kaikki ylläkirjoitettu on mitenkään käsitettävissä? Sen ymmärtää vain, jos näkee ajan, missä olemme. Tuntee Uuden Maailmanjärjestyksen suuntaviivat ja mihin maailman illuminaattijohto tähtää. Kaikki kuitenkin on nähtävissä Raamatussa, sillä profeetat ovat kertoneet lopun ajan tapahtumat ja Jumalan  oman rauhansuunnitelman jo edeltäkäsin. He kertovat myös kansojen tuhosta, jotka hyökkäävät Jumalan omaisuuskansaa ja Hänen Voideltuaan vastaan. 
Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat." 1. Moos 12:3 
Miten kansat ovat kohdelleet Israelia, on ratkaiseva tekijä, joka tulee erottamaan lampaat vuohista; ihmiset ja valtiot.

Tuomiot voivat tulla myös kansojen keskinäisissä taisteluissa. On mielenkiintoista huomata, kuinka Jumala voi panna yhden Israelin vihollisen toista vastaan. Tämän näemme Ps 83 ja Hes. 38-39 profetioissa. 

Albert Piken näky    

Kertauksena otan pieneltä osin uudestaan esille Vapaamuurari Albert Piken (1809–1891), joka oli Pohjois-Amerikan vapaamuurarien johtaja vuodesta 1859 kuolemaansa saakka, okkultisen näyn kolmesta maailmansodasta, jotka tarvitaan Uuden Maailmanjärjestyksen saattamiseksi voimaan. 
Pike oli perehtynyt juutalaiseen okkultiseen kabbalismiin ja hänellä oli myös yliluonnollisia henkioppaita,   
jotka jakoivat ”jumalallista viisautta”.
Albert Pike sai demonisen näyn. Tammikuun 22. v. 1870 Pike ja Giyseppe Mazzini julkaisivat suunnitelman, joka vahvistaisi UMJ:n. Tämä suunnitelma pidettiin vapaamuuraripiireissä salaisena ja sen tunsivat vain okkulttiset valaistuneet salaliittokumppanit. (Doc Marquis (entinen lusiferisti): ”Secrets of the Illuminati” (Illuminaatinsalaisuudet)
Salainen Pike’n suunnitelma maailman hallitsemiseksi sisälsi, että tarvittaisiin kolme maailmansotaa.
22.1.1870, jolloin suunnitelma julkaistiin oli 44v. ennen ensimmäisen maailmansodan alkua.
Piken suunnitelma oli kaataa juutalaiskristillinen Vanha Maailmanjärjestys ja vahvistaa saatanistinen UMJ. Tämä onnistuisi vain globaalien maailmansotien kautta.  

Kolmannen maailmansodan tulisi tapahtua juutalaisuuden ja islamin välillä. Kun Pike sai näkynsä v. 1870, ei ollut vielä siionistista liikettä eikä kukaan (paitsi raamatun kirjoituksiin uskova) ajatellut Israelin valtion enää syntyvän uudelleen.
Nyt UMJ:n suunnitelman mukaisesti illuministiset maailman vapaamuurarijohtajat ovat käynnistäneet kolmanteen maailmansotaan johtavat tapahtumat. Sotaan, joka alkaisi Israelin ja sen arabinaapureiden välillä ja leviäisi koko maailmaan. Israel voittaisi sodan.
Tämän kolmannen maailmansodan savusta ja tuhosta Antikristus nousee ja ottaa maailman johdon sille annetuksi ajaksi.
Tämä demoninen suunnitelma pitää yhtä Raamatun sanan kanssa.
Jumala on ennustanut islamististen arabimaiden tuomion viimeisinä päivinä useissa kohdin. 

Obadjan kirjassa
 Jumala ennustaa Eesaun heimon tuhon, erityisesti Edomissa.
Obadja: 10, 15-18
"Väkivallan tähden veljeäsi Jaakobia kohtaan peittää sinut häpeä, ja sinut hävitetään ikiajoiksi.
15 Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi.16 Sillä niinkuin te olette juoneet minun pyhällä vuorellani, niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan: he juovat ja särpivät ja ovat, niinkuin ei heitä olisi ollutkaan.

17 Mutta Siionin vuorella saavat olla pelastuneet, ja se on oleva pyhä, ja Jaakobin heimo on perivä perintönsä.
18 Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut.
Joel 3:19-21
"Egypti tulee autioksi, ja Edom tulee autioksi erämaaksi väkivallan tähden, jota ne ovat tehneet Juudan lapsille, kun ovat vuodattaneet viatonta verta heidän maassansa.20 Mutta Juuda on oleva asuttu iankaikkisesti ja Jerusalem polvesta polveen.
21 Ja minä julistan heidät puhtaiksi verivelasta, josta en ole heitä puhtaiksi julistanut. Ja Herra on asuva Siionissa."
Kun Israel pelastuu fyysisesltä tuholta Jumalan ihmeellisen voiman kautta, se on oleva niin suuressa vaarassa, että Jumala itse suojelee sitä yliluonnollisesti. Tätä olemme jo saaneet nähdä, kun Gazan sodassa ohjukset ovat ihmeellisesti muuttaneet suuntaa.
Daniel 12:1 Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana.
Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.Tämän maailmansodan tuhoista Antikristus nousee antaakseen maailmalle "rauhan ja turvallisuuden”.

1Tess.5:1-4
 kertoo; kun ihmiset toistavat tätä "peace and security", maailmaa kohtaa hävitys.
"Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään" (engl. peace and security), silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon."

Antikristus nousee tehtäväänsä tämän suunnitellun Kolmannen maailmansodan aikana. Albert Pike’n demoninen näky kolmannesta maailmansodasta UMJ:nsaavuttamiseksi on alkamassa toteutua. UMJ:en ja vapaamuurariuteen liittyy myös nimi ISIS:

ISIS - muinainen egyptiläinen jumalatar
ISIS oli muinainen egyptiläinen jumalatar (kuolleiden suojelija) ja Horuksen äiti. Horus oli yksi merkittävimmistä Egyptin jumaluuksista. "Horuksen silmä" on muinainen suojelun ja kuninkaallisen vallan symboli. Tämä symboli näkyy pyramidin huipussa USA:n dollarissa - vapaamuurarien ja illuminaattien "kaikkitietävä silmä".
Horuksen sanottiin olevan myös sodan jumala - hänestä tuli hallinnon ja vallan symboli ja faaraoiden malli. Ra ja Horus olivat yksi ja sama. Hänen uskottiin hallitsevan kaikkialla maailmassa (IS'n ja Antikristuksen päämäärä). IS on kuin lopun ajan Horuksen; ISIS'n pojan ruumiillistuma. Tuskin sattumaa. 
Olemme Elul kuukauden alussa. Elul on kuukausi, jolloin tutkitaan sydäntä ja omaa elämää: 40 päivän jakso alkaa 1. Elul ja päättyy Jom Kippuriin, suureen sovituspäivään. Tähän aikaan sopii paasto hyvin, jolloin voimme kantaa Israelia rukouksin ja kaikkia niitä maita ja alueita, joissa on kärsimystä. Pasuunaa tai sofaria puhalletaan jokainen päivä aina Tishri kuukauden alkuun; jolloin on Rosh HaShana - Uusi Vuosi ja Pasuunansoiton juhla.

Jooel 2:1
"Puhaltakaa pasunaan Siionissa, toitottakaa torvia minun pyhällä
vuorellani. Jokainen maan asukas on vapiseva, sillä Herran päivä tulee. Niin, se on lähellä:"
Siunattua syksyn alkua!
Sirkku

.

7 kommenttia:

 1. Voi Suomen lintukodon esivalta, päättäjät, eduskunta ja Presidentti! Joko heräjätte, sekä em. kysymys, onko Suomella siunauksia vai ei, selvitä saatanallisesta maailman lähi tulevaisuudesta...?
  http://ollihakala.blogspot.fi/2014/08/isisislamkoraani-etc.html

  VastaaPoista
 2. http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/miksi-islam-on-uhka.html

  TÄRKEITÄ LINKKEJÄ!

  VastaaPoista
 3. Globaalissa eliitissä, okkultistisissä loosheissaan illuminaateissa ordo chaos halutaan kaikin (islam invaasionkin agendoin) keinoin---> nwo

  VastaaPoista
 4. Toki hädässä olevia ihmisiä saa ja pitää auttaa, siten kun on mahdollista, ei yli sen/varojen. Mutta islamia ei saa päästää Suomeen yhtään, se on kuin Suomen lintukoto tekisi itsemurhaa, niin vaaralista on kuuepäjumalanaan palvovat Suomelle! Ja kafiirilla eli vääräuskoisella on aktiivisessa islamissa karmea kohtalo, pääosin. Tutkittu facta vaikka jaakko hämeen-anttila tai joku muu imaami tai mullahi valehtelisi mitä vain. (taqiahiaa ja kitmannia)

  VastaaPoista
 5. http://www.kotipetripaavola.com/islammitalannentuleetietaa.html

  Islamin todellinen luonne

  VastaaPoista
 6. Aktiivinen islam on vaaralista, kafiirille... (kuffar = vääräuskoinen)
  https://www.youtube.com/watch?v=nZhNqMHXxJ8

  VastaaPoista
 7. Aktiivinen islam nimenomaan haluaa tuhota kaikki vääräuskoiset tai vähintään korkeasti verotetuksi 2 luokan kansalaiseksi. isisin toiminta on aktiivista islamia koraanien oppien mukaan ja jatkuvasti tulevien uusien hadithien saatanallinen uskomus tekele. Kuuepäjumala allahilla (1/360 epäjumalasta, jonka Muhammed valisi) ei ole mitään tekemistä kristittyjen ja juutalaisten historiallisen taskastelunkin kestävällä Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan kanssa. (jota myös lihaan tulleeksi Jeshuaksi (Jeesus) Kristukseksi Nasaretilaiseksi kutsutaan.

  Puhuttaessa islamista on syytä puhua aktiivisesta ja passiivisesta islamista... Aktiivinen aito muslimi saa helpolla passiivisen ruotuun pelolla, islamista eroaminen ja jos et toimi aktiivisen aidon islamin mukaisesti "palkitaan" kuolemalla. Rauhan uskonto islam ei missään nimessä ole. Taistelevat ja tappavat toisiaankin kovinkin herkästi... ovat hyvin äkkipikaisia myös. Vaivautuminen tutkimaan uskontojen historiaa avaa silmät. Media globaalisesti syöttää rauhan uskonnon nimikettä islamille ja se on eskatologisesti aivan ennalleen tiedettävissä ja tarkoituskin ymmärrettävissä. Karrikoidessa tätä em. syyksi jää periaatteessa se, että "vihtahousu" tekee nyt kaikkensa, jotta ordo chaos, nwo ja antikristus tulevat ja ne tulevatkin ja islam on yksi osa tätä eskatologista suurta "loppunäytelmää".

  Tämä kaikki ei aukea vasta kuin vuosien, vuosien tutkimisen jälkeen, jos silloinkaan... Globaalinen propaganda koneisto on tehokkaasti ylempien astemiesten toimesta (30-33asteet) valjastettu valheen levittämiseen (Kuten Suomessakin esivallassa ja eliitissä) monien eksyttävien ja aitoja-arvoja alasajavien agendoin ja periaatteessa lopulta vain yhtä takoitusta varten... Etteivät kirjoitukset telluksella totetuisi... (Daniel, Hesekiel, Jeremia etc. ja ilmestyskirja)

  Eli alakerran ja yläkerran taistosta on lopulta kaikessa kyseessä loppujen lopuksi kun tutkinta syvenee, liberaali humanismi tietysti kiistää ja kieltää tämän ja ei se oikein muuhun pystykkään, luontaisen "tilansa" takia.

  Olen islamia tutkinut harrasteena jokusia vuosia ja Suomalaisia eksyttää islamin suhteen hyvinkin paljon media, Jaakko Hämeen-Anttila ja monet ns. muslimi papit, mullahit, imaamit etc. Valehteleminen (taqiahia) ja asian vierestä puhuminen (kitman) ja valherauha (hudna) ovat jäävuorenhuippu vasta, miten islam kohtelee vaaräuskoista (kafiiri), sillä kaikki mahdolliset ovelat keinot ovat sallittuja islamissa, kunhan islamin yhteisö (umma) leviää ja valloittaa telluksen ja muut uskonnot ja vähemmistöt on eliminoitu, kaikki...

  Asian pieneksi ns. tasapainoksi voidaan miettiä myös nimikristillisyyden tekoja historiassa... Eli paavin valtaa, joka on historiaa lukeneena aivan järkyttävä myös ja monikaan sitä ei tiedä! (tod. näk. luonut myös islamin!)

  Toisin sanoen ihminen on susi toiselleen... varsinkin jos kaikki aidot arvot on syrjäytetty, jota globaalisesti tosiaan monin agendoin tehdään astemiesten toimesta ja sieltä heidän looshi toiminnastaan 33 asteen tasolta kaikki todellinen paha sikiää... (koordinaattorinaan, valonaan itse saatana, lucifer, joka paljastetaan ylimmillä asteilla vasta.)

  http://ollihakala.blogspot.fi/2014/08/isisislamkoraani-etc.html

  http://ollihakala.blogspot.fi/2012/02/vainotaanko-minua-suomessa-aidon.html

  http://ollihakala.blogspot.fi/2014/11/katolilainen-kirkko-luonut-islamin-ja.html

  http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

  Ps. jos todistettavasti löytyy joku suuri valhe, tarjoan lounaan ruokajuomineen ja oikaisen virheen...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.