Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 23. heinäkuuta 2015

Ottakaa kaste syntienne anteeksisaamiseksi...
Arkkipiispa Kari Mäkinen, Presidentti Sauli Niinistö, esivalta, eduskunta etc. ja vajaa 80%:senttia Suomen luterilaiset ja kaikki muutkin...

Totisesti Jumalan Sanana sanon, että on tullut Suomessa aika aidolle totuudelle, moraalille ja oikeudenmukaisuudelle. Halleluja! Apostolisen ajan aito opetus, ilman humanismia ja valheellisia, erilaisia traditioita, siis epäraamatullisia hapatuksia.

Kristukseen kasvaessamme, emme ole enää (laki kasvatti meidät ensin Kristukseen ja olemme jatkossakin tietoisia laista/sen oikeellisuudesta.) lainalla, vaan vapaita, suoraan ja yksin Pyhän Hengen opetuksessa, johdatuksessa ja varjeluksessa.

Suomen Siion, kasvakaamme Sanassa, eikä enään valhe traditioissa ja monissa ihmisen itsensä luomissa hapatuksissa. Sisäistäkäämme ewankeliumi vihdoin oikein loppuun asti ja ennenkaikkea tutkikaamme apostolien tekoja. 33/38 käännöskin riittää aivan mainiosti (virheineekin) aloittamaan, ulos mm. paavinvallan, sekä monen lahkon ja lohkon hapatuksesta.

Siunausta lukija tielläsi ja Sanan opettajat; antakaa ihmisten tulla pelastukseen, siten kuten alkuseurakunnan aikanakin sallittiin. Älkää siivilöikö hyttysiä, kun nielette kameleita... (mm. fariseukset ja kirjanoppineet etc.) Pitäytykäämme apostolisessa opetuksessa.

Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala itse pitää huolen siitä, että kirjoitukset toteutuvat ja Suomessa Jeshuan Kristuksen Nasaretilaisen morsiuseurakunta kasvaa nyt vauhdilla, näen tämän eskatologisesti. Halleluja! Kilpailkaamme toisten kunnioituksessa ja rukoilkaamme Pyhän Hengen runsasta ohjausta jatkossa Suomessa, sekä paljon moninaisia aitoja Pyhän Hengen antamia armolahjoja nopeaan kasvuumme.

(Ilmeisen useasti, päivä päivältä enemmän ulkopuolen "valkoisiksi kalkittujen seinien"...)

Ps. Muistakaa jos mahdollista kirjoittajaa ja perhettään... vastoinkäymisistä ja pilkasta etc. kestämiseen ja jaksamiseen... Aikamme on ennalleen tiedettävissä ja paha... Nyt tarvitsemme Pyhää Henkeä enemmän kuin koskaan!

Shalom! 1 Mooses 12: 1-3

Ottakaa kaste syntienne anteeksisaamiseksi: https://www.youtube.com/watch?v=sHYuE-GQBrM

Lisää informaatiota: https://www.youtube.com/channel/UCgWpcxb4LH6kR4ZNzVG6bhw

.

2 kommenttia:

  1. Globaalisen erittäin epävakaan tilanteen takia tutkittavaksi. (ordo chaos, nwo, antikristus etc.) http://www.lopunajat.fi/blogi/

    VastaaPoista
  2. En aivan kaikessa ole samaa mieltä Torbenin kanssa. Ottakaa se mikä hyvää on ja yhteneväistä kirjoitusten kanssa loppuun asti. Jeesus tulee olla kaiken keskipisteenä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.