Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Ollin päivä? Veisin perheen syömään, mutta...


Ollin päivänä... (Immosenkin.)

https://www.facebook.com/169238789756946/photos/pb.169238789756946.-2207520000.1438150873./1016520721695411/?type=3&theater

Onko Ollin päivä taloudellisestikin? Matti kukkarossa ;) , mutta kynäkäsi toimii sentään vielä ja tässä pläyjäys kriittistä tutkivaa journalismia Suomen kaaokseen monella sektorilla... Pääosin rikkaan eliitin ja esivallan mielestä Suomessa on kaikki kohtuullisen hyvin tai hyvin, mutta kun ei ole...(Satoja äkäseen Portugaliin, yksinkö vain rahan ahneuden takia?)

Islamin "ruoska"... ja sitten miehityksenkö "ruoska"...? (Mm. eskatologisessa kommentissa lisää.)

Petosta, petosta kaikki tyynni ja 40%:sentin Suomen uusköyhällistö Kreikan tyyliin jo kärsii, kituu, kyykytettynä... Vai, että oikein hyvinvointivaltio Suomi? Heh, ja jos niitä ylimääräisiä "kakkosia, tai ykkösiä" on kukkarossa,  niin blokissa on numeroita... Sain oikein "palkaksi" oikeudettomat potkutkin Winnovasta 5/2014 Porissa, poliittisen- ja okkultistisen pahavelijärjestelmän malli kaupungissa ja rakenteellisen korruption tyyssijassa. http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html

Mutta aloitetaan Antistubbilla :): Monikulttuurisuus islamilla petosta. Ei mulla muuta.

Nyt katsokoon kukin Suomessa aidosti itse eteensä...

2 x kansanedustaja ehdokkaanakin Suomessa olen nähnyt miten rakenteellisessa korruptiossa; mm. puoluetuki, vaalijärjestelmä, ryhmäkuri, petoksellinen edustuksellinen demokratia ja kaikkinainen moraalittomuus (rahan/vallan himo) Suomessa tekee mahdottomaksi saada kansamme, Suomen enemmistön ääntä esiin!

Eilinen n. 15.000 ihmisen "teatteri" oli karrikoidusti rkp:n, vihervasemmiston, vähemmistöjen (poliittinen pahavelijärjestelmä) ja huom. kaikkien, jopa synnin ja vääryyden suvaitsevaisten älymölöä, jonka tarkoituksena on yksin ja ainoastaan liberaali humanismi ja ihmisen ylpeä vapaus. (mm.pride sateenkaari) Halu elää siis ilman luojan antamia arvoja ja lakeja. Eli ylpeästi, mukamas vapaana, ilman Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa (Jeshua/Jeesus) ja halu vielä manipuloida paljon ihmisiä tähän mukaan. Roomalaiskirje 1:16-32

Mutta kaiken takana on lopulta aina itse lucifer, saatana globaalisesti. Suomessakin on toistakymmentä tuhatta mm. odd fellows, free mason, rebekka jne. (okkultistinen, se vielä pahempi pahavelijärjestelmä) ihmistä, jotka tietäen ja tietämättään tekevät tietä ordo chaokselle, nwo:lle eli hajoita ja hallitse. Kaikki aidot arvot telluksella täytyy saada ajettua alas, jotta raamatun profetiat eivät toteutuisi esim. 1000-vuotinen rauhan valtakunta, missä on ennalleen asetettu luojamme arvot ja lait.

Toisinsanoen maailman ja Suomenkin korkein eliitti tekee (+ heidän pääosin omistama media, joka täysin valjastettu aitoja arvoja alasajaviin agendoihin) työtä pääosin taivasten valtakuntaa vastaan, pyrkien kaiken muuttamaan ylösalaisin, valheen totuudeksi ja päinvastoin. (baphomet/jah-bul-on paljastetaan okkultismissa eli noituudessa looshien ylimmillä asteella (33) ovelasti vasta!)

Mm. Rovasti Eero Kavasto on paljon vapaamuurari asiaa myös käsitellyt
http://www.kavasto.net/

Esivaltamme on pääosin todella surkeassa tilassa moraalisesti ja liberaali suvaisevaisten hyökkäysten kohteena. Selkärankaisia miehiä (naisia) ei juurikaan ole ja jos on em. asioilla ne yksilöt "puukotetaan" selkään moninkeinoin esim ryhmäkurilla, joka viimeistään tuhoaa KANSAN edustajan kansan EDUSTAJAKSI...

Tuen Olli Immosta, mielestäni toistaiseksi hän on tuonut multikulttuurin todellista ongelmaa hyvin esiin myös. Olen väittänyt toistakymmentä vuotta todellisen ongelman olevan islam. Olen tutkinut ja hämmästynyt ns. asiantuntijan Jaakko Hämeen-Anttilan ja monen muunkin islam tietoutta, kuinka vähäistä tai vääristelevää se on Suomessa. Kuuepäjumalan allahin palvominen on mennyt Suomessa läpi tuosta vaan, vaikka allahilla historiankin silmin ei ole mitään tekemistä juutalaisten ja kristittyjen em. Jumalan kanssa! EI MITÄÄN!

Tilanne on vaarallinen, koska eduskuntaankin on jo islam luikertanut. Miten tämä on mahdollista? Siten, että kristillisyytremme on muuttunut päivä päivältä nimikristillisyydeksi, ateismiksi, liberaaliseksi ns. vapaudeksi... Toisin sanoen "vihtahousu" itse on päässyt monilla sektorilla maassamme valtaan; esivaltaan kirkkoon, protestanttisiin sekä kaikkiin lahkoihin ja lohkoihin...! Tosin historiaa kun tutkii, sielunvihollinen on aina ollut kuvioissa mukana. (mm. paavinvalta, huh!) Mutta nyt eskatologisesti ja profetaalisesti todellinen "loppurutistus" on menossa/tulossa.

Suomen Kansa kuitenkin ehdottomana isona enemmistönä vielä toistaiseksi ainakin, onkin kodeissaan etc. enemmän huolissaan monikulttuurista (todellisesti islamista), kuin eilinen n. 15.000 Helsingissä + tuhannet pienemmissä liberaali humanismin huipennuksissa ympäri maatamme. Meillä on vielä toivoa, kääntykäämme Niiniveen kaupungin tavoin ja tämän sanon eduskunnalle, Sauli Niinistölle, Kari Mäkiselle, sekä koko maamme esivallalle. Te ohjaatte, tai teidän pitäisi ohjata Suomen kansaa oikein...

Telluksella on tosiaan tapahtumassa vallanvaihdos Johanneksen Ilmestyskirjan mukaisesti, joka nyt vain realismia jo, enemmän kuin mikään, varsinkin kun on seurannut miten tarkkaan kaikki on ennalleen tiedetty ja kerrottu Jumalan Sanassa. Jopa juutalaisten vaino, joka uudelleen nousemassa esille, mutta aidot kristityt nyt mukaan lukien, jotka roikkuvat niissä arvoissa, laeissa, rukouksissa jotka Suomenkin pelasti ja nosti sodan syövereistä.

Mutta olemme monet unohtaneet em. arvot ja sen seurausta eilinenkin oli/on todellisuudessa, kun "verhoa" raotetaan... Ylpeys/pride kaikki valtiaan Jumalan silmien edessä. Sen haluan myös sanoa; että työperäinen, monikulttuurinenkin ok, jos aitojen arvojen ja lakien mukaisesti elää, eli maassa maan tavalla, aidon kristillisesti, ei siis nimikristillisesti!

Eli pointti tässä on se, että Suomea ajetaan alas monella sektorilla, agendalla globaalisen eliitin toimesta, jossa koordinaattorina onkin itse lucifer, tämä on hämmästyttävä kuvio, kun sen telluksen laajuisesti näkee... Islam on yksi agendoista kuuepäjumalansa kanssa... Suomeen ei saisi yhtään päästää siis monikulttuurisuuteen verhoten islamia ja Suomessa oleva islam on epäjumalan palvontaa/noituutta/okkultismia, miten esivalta asian käsittelee... Ja aktiivinen islam on jo rantautunut ajat sitten Suomeen. Aktiivinen islam toimii kuten esim. isis toimii, vääräuskoiset Suomalaiset tulee myös tappaa tai laittaa korkeasti 2 luokan kansalaiseksi. (Heti kun se on vain mahdollista.) Ja aidon aktiivisen muslimin mielestä näin tavallaan osittain tapahtuukin jo, Suomessakin... He saavat sosiaalituesta kaiken tavallaan "verona" ja ainakin ajatuksissaan ovat jo vallanneet maamme ja olemme todellakin heidän mielestään niitä 2-luokan kansalaisia, vääruskoisia kafiireita (kuffar) omassa maassamme ja se selittää naistemme raiskaukset, polttamiset ja kokoajan lisääntyvät kiistattomat islamin tuomat suuret ongelmat.

Uskotko mediaan, poliittiseen, pääosin pahavelijärjestelmään, ordo chaokseen, nwo:hon, hajoita hallitse, okkultismiin, sekä sen looshi pahavelijärjestelmään ja lopulta antikristukseen? Vaiko aitoon totuuteen, joka on jotenkuten vielä löydettävissä kaiken "hapatuksen" joukosta/keskeltä?

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/07/tata-kirjaa-poliitikot-eivat-halua.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/07/monikulttuurisuus-allahilla-petosta-ei.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2014/12/uuden-vuoden-puheeni-2015-5775.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/miksi-islam-on-uhka.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2011/10/arto-lauri-faktaa-ydinvoimasta.html

Kerran vielä armon vuonna ja Ollin päivänä 29.07.2015

Terveisin armahdettu: -Satakunnan Olli Pori
Deus Protector Noster Pori
http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=3%3A16-21&kirjat=joh

(Ps. En tässä yhteydessä ota kantaa ns. natsi/hitler mielisiin, itse inhoan tappamista/murhaamista, okkultismia etc. Kaikki ihmiset ovat Jumalalle rakkaita maailmassa, mutta ihmisten kaikki omat uskomukset ja harrastukset eivät sitä todellakaan ole. Sanoisin kaikille; valitse aito elämä ja aito totuus, se vapauttaa valheesta.)

Remember James Foley... Muistammeko tämän? Muistammeko tyttäriämme taqiahian, kitmannin, hudnan ja aktiivisen islamin (itse pahuuden) halun valloittaa koko maailman, keskellä...? https://www.facebook.com/169238789756946/photos/pb.169238789756946.-2207520000.1438150867./1019579471389536/?type=3&theater

.

18 kommenttia:

 1. Olli se sentään jaksaa miettiä ihmiskunnalle kaatuvaa julmaa tulevaisuutta. Valitettavasti tulevana odottava tilanne on 100% ITSE JA TIETOISESTI HANKITTU OMINAISUUS.

  Ihmiskunnalla olisi vapaa tahto ja oikeus myös hylätä meitä odottava ydintuhon tie.

  Mutta lavea tie vetää, eikä välitetä vaikka syödään jo lasten, lasten, lasten tulevaisuuden mahdollisuuksia käsiin kuolevasta Telluksesta.

  VastaaPoista
 2. Suomen kotona olleella (suuri enemmistö) kansallakin on unelma!

  Suomen enemmistö on takuulla eri mieltä! Mediahan palvelee tiettyä tarkoitusta varten manipuloiden kansaa + juovuttava liberaali humanismi päälle; senhän jo tiedätkin jos "Ollin Päivä" blogia ja muitakin blogejani olet lukenut...

  Antistubb kevennys taas: Monikultturisuus islamilla petosta. Ei mulla muuta.

  1. http://www.ruutu.fi/ohjelmat/hs-uutiset/erkki-tuomiojan-puhe-meilla-on-unelma-mielenosoituksessa
  2. http://www.ruutu.fi/ohjelmat/hs-uutiset/irja-askolan-puhe-meilla-on-unelma-mielenosoituksessa
  3. http://www.ruutu.fi/ohjelmat/hs-uutiset/eva-biaudetn-puhe-meilla-on-unelma-mielenosoituksessa
  4. http://www.ruutu.fi/ohjelmat/hs-uutiset/timo-laanisen-puhe-meilla-on-unelma-mielenosoituksessa
  5. http://www.ruutu.fi/ohjelmat/hs-uutiset/ozan-yanarin-puhe-meilla-on-unelma-mielenosoituksessa

  Koko "lynkkaus" tilaisuus tästä: http://areena.yle.fi/1-2940144

  Heidän väittämistään (vähemmistöjen/liberaalien vaatimuksista suvaita ihan kaikki pahuus/synti/irstaus etc.) huolimatta, minä ja toistaiseksi ainakin reilu, iso enemmistö Suomalaisista kodeissaan on huolissaan Suomen tulevaisuudesta vähän eritavoin... Aktiivisen islamin (kuu epäjumalan palvomisesta / allah) takia ja mm. n. 40%:sentin Suomen uusköyhällistöstä, moni asia on Suomessa pielessä rakenteellisen korruption takia. Virret sensuroidut (1986) 440 ja 441 on totta olleet jo pitkään!

  -Satakunnan Olli- Pori
  Deus Protector Noster

  VastaaPoista
 3. Etvk:n sihteerinä voin sanoa sinulle Arto Lauri mitä suurimman kiitoksen Suomen kansan puolesta, sillä olet tuonut ydinvoiman salaisuuksia ja järkyttävän vaarallisen todellisuuden, todelliseksi tiedoksi jo tuhansille ja tuhansille Suomalaisille, jopa ulkomaita myöden!

  Etvk:n puolesta ja edustajana: Olli Hakala
  Suomalainen yhteiskuntavastuujärjestö
  http://www.etvk.fi/

  VastaaPoista
 4. Realismi ei ole rasismia... http://vanhavittuilee.omasivu.fi/40/monikulttuurisuuden-paradoksi/

  VastaaPoista
 5. Suomen 40%:sentin uusköyhällistölläkin on unelmia... Tässä eliitin sensuroima virsi virsikirjasta (1986) 440! Vastinetta eiliseen; mulla on unelma, liberalismiin, pride free ylpeyteen sateenkaarineen, epäjumalan palvomisiin ja kaikkeen ihmis ylpeyteen, jota vapaudeksi jopa kutsutaan... Oikeammin tottelemattomuutta ja moraalittomuutta suoraan tuhoon, monilla sektoreilla... Room. 1:16-32
  Virsi 440 joka sensuroitu... https://www.youtube.com/watch?v=oCErml3vbFo

  VastaaPoista
 6. Eskatologisesti hyvin todennäköistä... Katsokoon jokainen Suomalainen nyt itse eteensä... Maamme eliitti ja esivalta on osittain, pahastikin toimintakyvytön aitoon oikeudenmukaisuuteen, sekä moraaliin nähden ja kaiken suvaitessaan (okkultismin, epäjumalan palvonnan ja synnin etc.) sokeutunut aitoja arvoja silmällä pitäen.
  Varustaudu sinä joka olet viisas, toki myös sielusi tilasta... http://ollihakala.blogspot.fi/2013/07/survival-lumo-85.html
  -------
  Profetia

  Jumala sanoo Suomelle sanoinkuvaamattoman ahdistuksen tulevan Suomen osaksi. En haluaisi lähettää tätä mutta kun on pakko.

  Ahdistuksen jälkeen tulee kevätsateet. Pellot otetaan uudelleen käyttöön ja Suomi tervehtyy.

  Näin sanoo Kaikkivaltias JHVH, joka istuu taivaassa ja katsoo alas kanssapalvelijoitaan.

  Ruoka, ruoka loppuu. Jääkaapissa ei ole mitään nähtävää. Kaapit ovat tyhjät.
  Laivat eivät tule Suomeen. Sato mätänee kun sadonkorjuussa sataa kaatamalla.

  Vieras armeija marssii maaperälläsi. Ensin riehuvat muslimit ja sitten vieraan
  rautainen käsi murskaa heidätkin.

  Leirejä pystytetään Suomeen, SydänSuomeen. Suomalaisille.

  Vain joka oikeasti tekee Minun tahtoni pärjää tässä pahassa ajassa.

  Varaudu nälänhätään vielä kun on aikaa. Aikaa ei ole paljon.

  Kun Suomi irtautuu Euroopan Unionista alkaa ruokaboikotti.

  Sitten astuu vieras rautasaapas maaperällesi eikä kukaan ole auttava sinua hädässäsi. Muista Suomenlinnan kallioon hakattua kirjoitusta: Jälkimaailma, seiso täällä omalla pohjallasi äläkä luota vieraaseen apuun.

  Sinä päivänä jos olet ollut viisas ja tehnyt tahtoni minä jatkan sinun siunaamistasi
  ja sinulla on yllin kyllin antaa muille.

  Oma puheeni: En siis todellakaan tahdo tällaisia profetioita lähetellä kenellekään.
  Haluaisin ennemminkuin julistaa valtavaa nousukautta ja maan vaurastumista,
  satojen suurentumista. Suomen muuttumista Suomeksi itsenäiseksi jälleen.

  Miriam Koivisto

  VastaaPoista
 7. Sanoisin, että, usein vain ahne looshilainen luciferin (paljastuu asteella 33) voi tehdä tälläistä ja toiset ehkä matkien! Pöyristyttävää!

  Suomen mädäntyneen esivallan ja eliitin takia on maahamme luotu n. 40%:sentin uusköyhällistö oikein Kreikan tyyliin! Ahneet (rakkaatkin ewankeliumin silmissä katuessaan...) kusipäät toistasataa ovat lähteneet tänä vuonna nauttimaan köyhän selkänahasta tavalla tai toisella revityistä mammonista! Jos Suomella on ns. hätätila ja satoja tuhansia työttömiä, eikö laiteta se 4000,- euron katto edes ja takautuvasti rikkaille keinottelijoille 10-20 vuoden ajalta! http://ollihakala.blogspot.fi/2015/05/saulille-ja-karille-seka-koko-suomelle.html

  Suomen pääosin moraaliton paska eliitti muuttaa ahneuksissaan Portugaliin... Taitaa olla ahneilla oma looshi sielläkin...Rikkaat ahneet firmat Suomessa kiertää jo verotuksen... Ilman ahneen rikkaan rakenteellista korruptiota Suomella ei olisi valtiovelkaakaan yhtään! Ylemmän asteen ahneet rikkaat osaavat kyllä mammonaa toisilleen järjestää, ohi Suomen lainsäädännön tai lakeja itselleen suopeaksi muokaten! Voi miteen saastaista noituutta looshien, kera saatanallisten riittien ja velivalojen! Oksettaa Suomen oikeudenmukaisuus ja köyhältä kaiken riistäminen! Tässä virsi 440, jonka eliitti sensuroi jo 1986! https://www.youtube.com/watch?v=oCErml3vbFo

  VastaaPoista
 8. Summa summarum... Mikään ei ole enään sitä miltä se näyttää ja kaikki vaikuttaa kaikkeen... Nwo, ordo chaos (ja lopulta antikristus etc.). Kaiken takana on vallan ja etenkin rahan himo + muut irstaakin himot. Ja kaiken sen takana on baphomet / jah-bul-on / itse saatana lucifer...

  Idästä kuuluu hyvääkin...! http://ollihakala.blogspot.fi/2015/07/putinin-puolue-paljasti-heterolipun.html

  VastaaPoista
 9. Mamu/islamin kuuepäjumala allah show, eu show, fennovoima show, plutonium talous show, liberaali pride (ylpeys) avioliitto show, maamme totaalinen arvojen/moraalin alasajo ordo chaos/nwo show, looshien mm. esivaltaan soluttautumis okkultismi show, luojamme pilkkaamis show, kirkkomme paavin vallan show ja kaiken mahdollisen arvokkaiden arvojen alasajo show meneillään... Ilmeinen Venäjän "ruoska" showkin tulossa... Tosin Venäjällä uskomatonta kylläkin, on viime aikoina tehty aitojen arvojen (kristillisiä) mukaisia päätöksiäkin, joita Suomessa (eduskunta etc. esivalta) ei ole tehty vähään aikaan aikaan?! http://ollihakala.blogspot.fi/2015/07/ollin-paiva-veisin-perheen-syomaan-mutta.html

  VastaaPoista
 10. Kiitän Ollia kommenteistaan. Harmi toisaalta, ettei täällä ole enempää kirjoittamaan uskaltautuvia. Lukijoita kyllä toki laskurissa on. Ainakin viranomaisten kontrollointi meitä harvoja toisinajattelijoita kohtaan on "tsunaaminäärinen!". . Mikä luontevasti osoittaa, että "huoli vallas eliitillä" ja heidän häntyreillään on, että totuus Suomen viranomaisten systemaattisesta mädännäisyydestä alkaa nostattaa kansaa ansaitusti vastustamaan nykyistä korruptiota ja tapain turmelusta.

  Itse olen systemaattisesti pitäytynyt kommenteissani pitkälti kapealla ydinalan kritiikin kannassani. Koska JOS ja KUN heidän hankkeensa ihmiskunnan säteilyyn sterilisoitumisistaan toteutuu. EI yksinkertaisesti jää kiveä kiven päälle, ei sukupolvelle elintilaa, joka korjaisi nykyisiä korjaamattomia pahuuden määreitä.

  "Niin kauan, kun on elämää. On myös toivoa paremmasta!" Juuri SIKSI poliisivoimat/TVO/IAEA on nyt valjastettu auttamaan vallaseliittiä pyyhkäisemään koko Telluksen elämät pois!. . Ydinherroille kun vastuun pakoilut on menneet siihen, että tapetaan pois KAIKKI! Niin ei sitten tule näitä tulevaisuuden tuomioitakaan!..

  PS. Arto Lauri Oil videossaan paljasti Suomelle tarkoitetun jättimäisen Maailman huippuluokan Itämeri/Olkiluodon öljykaasuvarannot! Ja kun tieto viimein vuoti. Ei mennyt aikaa kuin hetki, niin Raahen edustalle uitettu Venäläisten käskyttämä öljynporauslauttakin löytyi merihädästä!

  No ei siinä mitään. Kun kerroin Ahvenanmaan Maailmanluokan suunnattomista öljykaasuvarannoista. Niin SIIHENKÄÄN tietovuotoon ei mennyt kuin muutama viikko. Ja nyt 160v kestänyt demilitarisoitu keskusalueen saaret on täyttymässä niin Venäläisten miehitysaikeista. (Putin/Venäjä jo omistaa kaikessa hiljaisuudessa Suomen saaristoa rajusti!)

  Kuin häthätää alueen turvaksi kaavailuilla Ruotsin ja Suomen sotayksiköillä tuli tunku alueelle! Että tein vain pari videota ja yhtäkkiä kaikkialla aletaan ymmärtää Itämeren öljykaasuvarantojen elintärkeys.

  Mietin nyt, että JOS en olisi asiasta kirjoittanut videoihini. Olisiko tämä 80 vuotta kestänyt 100% omertta jatkunut vielä toisenkin vuosisadan? Yhtä kaikki olen enemmän kuin tyytyväinen. Että Jumala salli asian viimein paljastua! Niin, ettei enää ydinala MILLÄÄN kykene salaamaan kaikkea asiaan liittyvää faktoja kansaltaan!

  VastaaPoista
 11. Exit: Askeleet... https://www.youtube.com/watch?v=-J55e25tAHk

  VastaaPoista
 12. Detroit: baphomet... https://www.youtube.com/results?search_query=Baphomet+detroit

  VastaaPoista
 13. Ylin okkultistinen globaali looshi eliitti saatanallisineen riitteineen ja valoineen... Mm. "kautta rantain" islaminkin aitoja arvoja tuhoava agenda sieltä sikiää (Suomessakin) "Mikään ei ole enään sitä miltä näyttää ja kaikki vaikuttaa kaikkeen..." http://uberuutiset.fi/2015/05/27/tama-video-voi-muuttaa-elamankatsomuksesi-valhe-jossa-elamme/ Juhani Julin video! http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html Ordo chaosta ja nwo:ta on jo todella pitkään suunniteltu ja isolla rahalla, sekä "heidän" omistamallaan maailmanlaajuisella mediallaan...
  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/07/tata-kirjaa-poliitikot-eivat-halua.html Pikemmin illuminaatti ei halua...

  VastaaPoista
 14. On se kumma, vaikka on jo mieliala, ettei juttuakaan enää jaksa kirjoittaa, niin jotenkin sitä vielä tulee vaan "raahauduttua" näppäimistön ääreen... ;) Kyllä tämä pian loppuu varmaan... Eikös kaikki ole turhuutta, varsinkin moraalittomassa nyky Suomessa? Esivalta pääosin kiusaa ja pilkkaa toisiaan, sekä aitoja arvoja. Kansa pääosin kiusaa ja pilkkaa toisiaan, sekä aitoja arvoja. Lapset pääosin kiusaa ja pilkkaa toisiaan, sekä aitoja arvoja. Vauvat kasvatetaan pääosin kiusaamaan ja pilkkaamaan toisiaan, sekä aitoja arvoja. Vielä syntymättömät usein... tap... jaa antaa olla! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1167245223292511&set=a.1106560352694332.1073741894.100000211325318&type=1&theater

  VastaaPoista
 15. Olenkohan minäkin rotupetturi etc. jonkun mielestä?!

  Pois se! Olen SUOMI FINLAND nimisen maan puolesta "taistellut" nettierämaassa ja ainakin pyrkinyt viime vuosina aitona Kristittynä (mutta vajavaisena) aitojen arvojemme puolesta toimimaan toistakymmentä vuotta... On rakenteellista korruptiota, rahan ahneutta, okkultismia, loosheja, pahavelijärjestelmiä, allah kuuepäjumalaa, työ- ja koulukiusaamista, yleisesti ottaen paljon henkistä ja hengellistäkin väkivaltaa, ydinvoiman saastaisia salaisuuksia, sekä "Kreikkalainen ihmisviisaus" eli luontaisesti Jumalaa vihaava (perisynnin alainen) pride ylpeä, ylimielinen ihminen, siis liberaali humanismi tunkeutuu kaikkialle... tuhoten aitoja arvoja kaikkialla... room. 1:16-32

  Esivaltamme, virkamiehemme, maamme, kansamme SUOMI FINLAND on "raiskattu" ja niitä jotka konservatiivisiä ja aitojakin arvoja puolustavat, heitä uhataan, pilkataan jopa pian tapetaan...

  (henkisellä rääkkäämisellä on tapettu jo pitkäänkin! N. 300 ihmistä päätyy itsemurhaan henkisen ja jopa hengellisen rääkkäyksen vuoksi Suomessa. Suomi onkin henkisessä väkivallassa yllätys, yllätys 1 maa.)

  ...tätä menoa jopa Suomessa, ellei katumus ja synnintunto tule johtoomme! Sauli Niinistö ja Kari Mäkinen, teidän pitäisi olla Suomen omatuntö ja esimerkki oikeisiin arvoihin! RED ALERT! WAKE UP!

  5.8.2015 -Satakunnan Olli- Deus Protector Noster, Porin harvinaisen vaakunan tekstin mukaisesti! Jumala armahda Suomea, kansaamme näkemään! http://ollihakala.blogspot.fi/

  Ps. Olit ken tahansa, käsitä, että Hän rakastaa sinua... odottaa vielä! Joh. 3:16-21 Jokainen Suomalainen katsokoon nyt itse eteensä... Esivaltamme ei ainakaan vielä ole tehnyt asialle juuri mitään ja sallii kansamme, sekä maamme syöksyä parhaillaan moraaliseen tuhoon... Historia toistaa itseänsä, mutta, että Suomikin... Huutakaa Jumalan puoleen nyt! Armahda, saata meille katumus, pelasta meidät kaikesta synnistä Isä rakas, älä anna Suomen vajota surman suihin...

  VastaaPoista
 16. Aktiivisen islamin hyytävä 5-vuotissuunnitelma... (2020) Mayday, mayday! Suomen esivallan ja viranomaisten pitää estää jokaisen islamin uskoa (passiivisen ja aktiivisen) tunnustavan maahan tulemisen ja käännyttää heidät rajaltamme, sekä suorittaa välittömän maastakarkoituksen kuuepäjumalan palvonnasta kiinni jäädessään. Ja maassa olevat useat kymmenettuhannat irtisanoutua (ei hudnalla, eikä taqiahialla!!!) allah kuuepäjumalan palvonnasta tai sitten karkoitettava. Monikulttuurisuus ok, mutta islam ei todellakaan ole, koska se on kafiireille/vääräuskoisille (meille Suomalaisillekin) kuolemaksi tai kovalle verolle 2 luokan kansalaiseksi joutumista heti, kun se vain on mahdollista heidän toteuttaa. Se on islamin aito päämäärä ja tuhota kaikki muut uskonnot.
  http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194993351420/artikkeli/hyytava+kartta+julki+isisin+5-vuotissuunnitelmaan+kuuluu+myos+osa+eurooppaa.html
  Suomen päättäjät, älkää antako tappaa kansaamme sisältäpäin ovelallal (taqiahia, kitman, hudna) islamilla. Tämä on viimeisiä hätähuutoja Suomi Finlandian KANSAN puolesta! Heittäkää jo ne liberaali kaiken suvaitsevat "lasinne" silmiltänne roskikseen... Toivoen: -Satakunnan Olli- Deus Protector Noster! http://ollihakala.blogspot.fi/2015/07/ollin-paiva-veisin-perheen-syomaan-mutta.html

  VastaaPoista
 17. Tälläistäkö "vihapuhetta", eikun mm. vihapuukotuksia etc. ööh anteeksi, niitä yksittäis tapauksia rkp, vihervasemmisto ja liberaali suvaitsevat lisää haluavat Suomeen ja Satalinnaan Harjavaltaankin... (SPR) Jossain on nyt todella mätää, ettei esivaltamme herää unestaan kunnolla!!! Monikulttuuri islamilla petosta. Ei mulla muuta! http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015081020158689_ul.shtml --- kuuepäjumala allahistakin... (historiallinen facta 1/360) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/07/ollin-paiva-veisin-perheen-syomaan-mutta.html

  VastaaPoista
 18. Sääli lapsia! Mutta näin se menee jo Suomen vastaanottokeskuksissakin hyvin isolta osin, eli kaikki vääräuskoisten Suomalaisten (kafiiri = Kuffar arabiaksi) käyttämät hyväkuntoiset tuodut avustus vaatteet, patjat poltetaan pihoilla kokoissa tai heitetään roskikseen.... Kaiken pitää olla uutta, kafiirin koskematonta. Ruoka pitää siis myös pääosin olla halal tuotteita ja heidän mieleistänsä ja heti paikalla... Oi Suomi, minkä teet omalle kansallesi! Sauli Niinistö, Kari Mäkinen... ja kaikki Suomen esivalta päättäjineen ja varsinkin kansanedustajineen... Edustuksellinen demokratia ajaa tälläiseen! Suuri enemmistö Suomen kansasta ja varsinkin kun simmut ovat auenneet enemmän aidosta aktiivisesta islamista niin ne muutkin parkuvat; kun en mä tienny... Ne jotka tiesivät ja varoittivat oli niitä rasisteja etc. Sääli lapsia, jo pienestä pitäen aivopesussa, että kaikki muut kuin muslimit, ovat vääräuskoisia / kafiireita. http://mvlehti.net/2015/09/04/elintasopakolaiset-heittavat-kaiken-ruoan-ja-juoman-pois/

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.