Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 8. marraskuuta 2016

Daavidin Huone...Tiedoksi julkisesti, erittäin valitettava, surullinenkin asia, jollaista en ole todellakaan halunnut. Olenpa eroitettu seurakunnastakin (Henrin seurakunnastako? En tiennyt sellaisessa olevanikaan?!), perkeleen kuritettavaksikin...

3 kommenttia:

 1. Kuka, ketkä organisoi ja miksi euroopassa on invaasio? Kuka onkaan rasistien rasisti? Miksi maamme, Suomikin ollaan tuhoamassa kultuuri marksismilla/mädätyksellä, kenellä voi olla siihen oikeus? Ja mikä oikeus se sellainen on?! (Viimeinen linkki?!)

  Olen Israelin aito ystävä, mutta kun 1 Mooses 12:1-3 mukaisesti toimit, mitä ja miten siunaat? Siunaatko mahdollisesti kulttuurimarksismia, "sorosilaisuutta", 33* looseja, okkultismia, talmudia, kabbalaa, suuria "rahasukuja", goldman sacsheja, rotcshildejä jne, judaismia, väärää juutalaisuutta, lainkirousta, väärää kristillisyyttä (mm. ekumenia), globaalia petosta??!

  Minä siunaan aitoja juutalaisia, ja sellaisia juutalaisia joiden "peite" silmiltä putoaa eskatologisesti 3 1/2 vuoden kohdalla, ymmärtäen myös room. 9, 10 ja 11 luvut. Mutta en minä okkultismia, pahuutta ja petosta siunaa... Enkä muissakaan kansallisuuksissa, lohkoissa tai lahkoissa...

  - https://ollihakala.blogspot.fi/2016/04/vaikeimpia-asioita-ymmartaa-oikein.html
  - https://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/soros-tutki-jo-itse-suomessakin-on-jo.html
  - "High levelin" mädätystä jo tämä!
  https://ollihakala.blogspot.fi/2016/10/martin-lutherin-95sta-teesista.html

  Voisiko jyväskylästä Juhani Starczewski, Ben Zyskowicz ja vaikkapa Suomen juutalainen seurakunta vastata? Onko seuraava magneettimedian juttu petosta vai totta?! Saa muutkin tietäjät kommentoida!
  - http://magneettimedia.com/jarkyttava-totuus-juutalainen-rasismi-israelissa

  VastaaPoista
 2. https://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html

  VastaaPoista
 3. https://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/yli-30-vuotta-ollut-uskossa.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.