Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 22. marraskuuta 2016

"Joulu" vastine 2016 winnovalle; tehän toimitte, kuten maamme tietty eliitti parhaillaan Suomen kansaa kohtaan, eli vääryydellä, korruptiolla, ahneudella ja moraalittomuudella, kuten myös minäkin syyttömänä uhrina kokemaan olen joutunut.







Suomessa on yli 150.000 työpaikka- ja koulukiusattua, minä nyt satuin olemaan yksi heistä...

Ja syksyllä 2015 puolustaessani yhtä heistä, sain 3500,- euron sanktiot, siitä riemuittiin Kullaan Metsäopiston kaffee huoneessakin, oikein Satakunnan Kansan netti kommentointiin asti... (Varmaankin pieni marionettien alajaosto...)

winnovan henkilöstöpäällikkö Elisa Vahteristolle: Totean, että jos esivalta ja sitä edustavat, siis Porissakin on mädäntynyttä pääosin ja "köyhällä" (lue: riistetyillä) ei ole mahdollisuutta saada oikeutta. Sekä poliittinen ja okkultistinen korruptio kaiken oikeudenmukaisuuden Porissakin alasajaa, niin en minä silti syyllinen ole johtoryhmän mm. Juha Vasaman, Lasse Shultzin jne. tekemiin vääryyksiin minua kohtaan Winnovassa, jotka
seurausta oikeudettomiin  potkuihini 5/2014!

Lupaan, että nämä vääryydet minua kohtaan winnovassa, eivät ikinä vanhene, kuten ei Suomen kansaakaan kohtaan, mitä koko Suomen historian ajan on maassamme tapahtunut, kiihtyen järkyttävästi vimeisen 20-30 vuoden aikana. winnovassa jopa sallitaan Juha Vasaman hyvin yleisessä tiedossa oleva free pride mason noituus "harrastuksena", joka tarkoittaa, elitististä vaikuttamista okkultistisessa masonismissa omienetujen ajamiseksi, köyhästä kansasta viis, ja se syyllistettäköön mm. vanhojen medioiden kautta, sekä hän on marionetti ylhäältä "33* asteista" tulevien veljien manipulointeihin, jotka rikkovat aidon Jumalan mielenmukaista tahtoa. On se selvääkin, sillä 33* asteessa itse luciferin, saatanan koordinointi masonismissa on itsestään selvä facta.

Tälläisen kok. nro 1 miehen, joka ajaa elististisiä arvoja, sekä harrastaa okkultismia, nauttien ylisuurta palkkaa winnovasta, laittomine tulospalkkioineen OPETUSALALLA, on suorastaan oksettavaa, sen rinnalla, mitä minulle ja monille muille, jopa oppilaille talossa on tehty/sallittu vuosien mittaan.

winnova on hyvinkin, erittäin oiva esimerkki minikoossa, mitä tapahtuu, kuin Suomi Finland minikoossa. Liberaali humanismi ja erilaiset vääryydet kukoistavat, moraali vajeen takia.

Kerrompa vielä kerran, miten kaikki alkoi...

Sain omilla ansioilla, ilman jäsenkirjaa, ilman loosi avuja, ihan itse vakityöpaikan 1.4.2008 Porin Ammattiopistosta, sekä olin noussut jo kerran erittäin vaikeasta elämäntilanteesta -89-90, jossa kävin kuoleman porteilla.

Jukka Salminen, silloinen rehtori pyysi aprillipäivänä minut huoneeseensa. Tervetuloa Olli taloon etc. normi keskustelut, mutta hän sanoi lopuksi: Olli jos joku henkilökunnasta täällä vihaa sinua, se ei sitten ole sinun vikasi...

Työpaikkani oli pedattu toiselle ja lautakunnan viimeisessä kokouksessa vasta tehtiinkin yllättäen muutos, että minut valittiinkin ja sen johdosta minä sain vihat päälleni, josta Jukka Salminen minua sitten varoittikin, joka ei paljon lohduta jälkeenpäin... Jukka Salmisella oli tärkeä tehtävä 5 miljoonan "sopeuttamis rahalla" rakentaa "uljas" winnova, suunta taaksepäin, monessakin mielessä...!

Melkein kaikki minulta on siis mennyt tai viety jo 2 kertaan, jatkanko kertomusta?!

Lisää löydät: googleta Olli Hakala winnova tai blogissani on oik. alhaalla hakukenttä ja sinne: winnova

Syksyn 2015 tapahtumien (oikeudettomien 3500,- sanktioiden) johdosta ja em. vuosien kärsimysten johdosta tein raskaan päätöksen jo kroonisen, vuosia kestäneen masennuksen takia, joka kulminoitui 5/2014, Suomen ja etenkin Porin vääryyksien ja epäoikenmukaisuuksien tähden, jo toiseen kertaan urakehityksen tuhoutumisen takia, ja hakeuduin eläkkeelle, sekä olen ollut 1.11.2016 alk. eläkeläinen. Prosessi siis on ollut pitkä ja raskas, (Totisesti, pääosin esivallan ja elitistien korruptiota jne; tietoisuutta asioiden oikeasta tilasta, on raskasta kantaa/tietää.) vaikeinta oli kestää kaikki toiseen kertaan 2008-2016! "He" ovat aika hyvin "oveni" tukkineet, mitä ns. urakehitykseen tulee, mutta Jumala aukoo jo ovia maassamme. Olenhan sentään edes hengissä ja kunnia siitäkin Jumalalle!

Tälläisten loosi heppujen takia mädätys on jo valtavan laajaa: mm. Juha Vasama free mason, Antti Vuolanne odd fellows, Jukka Kotiniemi odd fellows etc. monet, monet muut + "adjutantti kloppinsa". Nämä oikeasti mädättävät Porin ja Suomen. Heitä on paljon, useita tuhansia, katso maamme mädätys Hymy lehden loka, marraskuun numerot, mason listat Suomessa, mutta monet korkean asteen noituuden harjoittajat ovat salanneet jäsenyytensä.

Mikään ei ole sitä miltä se näyttää nykyään, pääosin kaikki on petosta, petosta ja petosta.

Menen mielelläni Suomen korkeimman tuomarin eteen asiassani, jos hän ei kuulu okkultisti looseihin, ja kerron, miten riistetyillä köyhillä, Suomen kansalla ei todeudu oikeus/oikeudenmukaisuus. Ja tämä minun winnovan tapaus on juuri sellainen myös.

Laki on kaikille sama, kuten taivaallinenkin laki, mutta täällä Porissa se on jo todella huonoissa "kantimissa" em. eliitin (historiallisen) poliittis, okkultistisen korruption takia, mutta ei pitkään enään!

-Kuva 7, koko historiamme ajan, ruotsista mädätys...  http://ollihakala.simplesite.com/425879141/4260337/posting/salainen-paikallisloosien-rituaali-kokousk%C3%A4skirja-1922

-Emeritus Professori  https://www.youtube.com/watch?v=hKTQAYzH2VQ

-winnovan paras koti 2016 messuvideo https://www.youtube.com/watch?v=PRkA6gyfBqo




Facebookin seinältä:

"Olli Hakala on tunnettu porilainen poliitikko muutospuolueesta joka menetti vahtimestarin työpaikkansa WinNovassa poliittisen ajojahdin seurauksena. Olli arvosteli WinNovan kirjanpitopuliveivailuin tulospalkkioiden ottamista ja niiden salailua sekä mielestään muutenkin johdon ylisuuria palkkoja yleisestikin.

Tuo poliittinen mielipide räävittiin lojaaliteetin rikkomiseksi ja potkut tuli noin kaksi vuotta sitten. Sopimuspohjaista vahingonkorvausta ei makseta. Syyttäjä ei syytä eikä poliisi tutki, joten tuomarin ei tarvitse käyttää mielivaltaa. Porissa sanotaan olevan pääsyyttäjää myöden salaseuraisia ennätysmäärä väkilukuun nähden. Poliittisen ajojahdin sylttytehtailijaksi arvellaan kokkarerappari Juha Vasamaa joka nostaa mahtipalkkaa WinNovasta."




https://ollihakala.blogspot.fi/2013/04/matapaise-winnovan-hallituksessa-ja.html

https://ollihakala.blogspot.fi/2013/05/winnova-lynkkaa-syyttoman-uhrin-yksin.html


Myös facebookissa:


Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut
https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts



Ystävällisesti winnovan johtoryhmälle ja hallitukselle, sekä Elisalle joulun lähestyessä:

(Miten meni niinkuin omasta mielestä, jos olisi omalla kohdalla "inkvisitio" käynyt?)

 

Porin Muutoksen pj
Olli Hakala

-Satakunnan Olli- Deus Protector Noster



Oikeutta/oikeudenmukaisuutta odotellessa, rauhassa, levossa, se nimittäin tulee, kovaa vauhtia jo, pian eskaloituen, jopa Porissakin...
 

ope.hakala@gmail.com

https://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/loppuvuoden-2016-lukemisiksi-mita.html

Jumalalle kiitos, että sinä oikaiset vääryydet (Jopa Porissakin!)  ja minä keskityn anteeksi antoon "lihaa ja verta" kohtaan... Ja totuuden esille tuontiin monilla sektoreilla ja ewankeliumiakin esillä pitäen.

Ps. Laulettakoon winnovan johtoryhmän ja hallituksen mahdollisissa pikkujouluissa ja joulujuhlassa mm. free masonien ja odd fellowsin (33* loosi) mädätyksestä kertova, 1986 sensuroitu virsi 440, no koska kirkossakin loosi okkultismi mädättää tiedetysti...
https://ollihakala.blogspot.fi/2015/12/ei-tata-kasita-enaan-erkkikaan.html




.

3 kommenttia:

  1. Onko winnovakin illuusio...?! http://mvlehti.net/2016/11/21/tapaus-ilja-janitskin-ja-mv-lehti-osa-8-valtio-on-illuusio/

    VastaaPoista
  2. Etsin osa-aika työtä 1.11.2016 alkaen... https://ollihakala.blogspot.fi/2016/10/etsin-1112016-alkaen-osa-aikaista-tyota.html

    VastaaPoista
  3. Retoorinen kysymys, onko kellään ylimääräisenä 4kpl talvirenkaita, kiinni vaikkapa vanhassa toimivassa autossa...? Euroja ei ole montaa kpl valitettavasti... Terveisin: -Satakunnan Olli- Porin Muutoksen pj

    Ps. Ei tässä mitään kerjätä, mutta tilanne nyt vain on tämä, koska 20-30 vuotta tietty eliitti on kansamme hyvinvoinnin alasajanut monin eritavoin. Minunkin totaalisesti 1.4.2008 alkaen. Ja "he" ovat luoneet n. 40%, 2,2 miljoonan uusköyhällistön Suomeen ja paljon muutakin pahaa... https://ollihakala.blogspot.fi/2016/11/joulu-vastine-2016-winnovalle-tehan.html

    Retoorinen kysymys...? https://www.facebook.com/olli.hakala.7/posts/1552598678090495

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.