Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 13. syyskuuta 2012

ÄÄNESTÄ MINUA, TARJOAN KAHVIT!

ÄÄNESTÄ MINUA, TARJOAN KAHVIT!

OLLI HAKALA PORI 777

Olen hämmästynyt, suorastaan pölmistynyt!

Äänestä silti kunnallisvaaleissa minua, kirjoita lappuun: Olli Hakala Pori 777 
(Ennemmin kuin Aku Ankka, tyhjää tai jättäisit äänestämättä! Tarjoan kahvit siitä hyvästä!)

Deus Protector Noster ja aito totuus ei kelpaa kellekään puolueelle Porissa, eli en kelpaa kenenkään listoille edes sitotumattomana. Syöksykierre Porissa siis jatkuu liberaali humanistisella, synninkin suvaitsevalla linjalla... Olisin osaltani laittanut Porin uudelle alulle, konservatiivisilla aidoilla arvoilla... niillä vanhoilla, joilla Suomi on ennenkin pystyssä pysynyt, aidoilla kristillisillä arvoilla, ei vesitetyillä sellaisilla.

Olen Porin KANSAN aito kunnallisvaali ehdokas, jota ei päästetty minkään puolueen listoille!

PROTESTI ÄÄNI, AIDON TOTUUDEN, MORAALIN JA OIKEUDENMUKAISUUDEN PUOLESTA, VIHDOIN PORIINKIN HANKE!

 LAITA ENNAKKOÄÄNESI POSTIKORTILLA, POSTIKORTILLA VARMISTAT KAHVIT.... (Melkein postcrossing :) )

KIRJOITA KORTTIIN: OLLI HAKALA PORI 777

(Ja annat samalla myötätunto tukesi mm. 2008-2009 työpaikkakiusattuna 15kk helvetissä syyttömänä olemiseen, yhä ilman mitään korvausta saaneena)

OSOITTEESEEN:

OLLI HAKALA / "MORAALIKOORDINAATTORI" / WINNOVA
SAHALAHDENTIE. 57
29340 KULLAA

Ongelma PS:ssä Suomenlaajuinen.... Listoja ei täytetä ja blokkausta: mm. Helsinki, Tampere, Rovaniemi, Forssa, Pori, Lappeenranta....

GOOGLESTA LISÄÄ INFOA MINUSTA: OLLI HAKALA PORI

-----------------------------

Ehdokkaaksi kelpaa kyllä Porissa esim. tuomion saaneet naisten hakkaajat, jah-bul-on loosseissa istuvat ja luciferin kanssa riittejä ja valoja tekevät... etc. http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/porin-tilanne-kuvina.html
-----------------------------

"Ammun tosi kovilla..." (totuuksilla)

Minut savustettiin/selkään puukotettiin Porin PerusSuomalaisista/ssa... Hain apua Hakkaraiselta, Putkoselta ja Soiniltakin... Asiat joita käsittelen mm. blokissani olivat mm. yhtenä es
teenä... Tarjouduin "loppumetreillä" muihinkin puolueisiin! En kelvannut kunnallisvaali ehdokkaaksi aitona kristittynä (en täydellinen) Porin KD:hin, enkä myöskään mahtunut Keskustaankaan...? Aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta ei haluttu vielä länsirannikon punaisemmassa, ateistisemmassa, liberaali suvaitsevassa (synninkin) humanismissa ja okkultistisimmassa kaupungissa Porissa! Mutta aika tulee ja pian tuleekin, kun aidot arvot kelpaavat. Deus Protector Noster!

-----------------------------

VAALIVALVOJAISIIN LÄHDÖSSÄ BE BOBIIN 17.04.2011 (163 ÄÄNTÄ TULI, SATAKUNNASSA UUSIEN PIENPUOLUEIDEN YKKÖNEN...)


 

7 kommenttia:

 1. Nyt on minun vuoroni...

  En ole Porin PerusSuomalaisissa kunnallisvaali ehdokkaana, en nauti Ari Jalosen luottamusta (selvisi 100%:sen selvästi puhelimessa 10.09.12) ja päinvastoin... Pitkässä kiistassa ei kompromissiä, ei sitten millään, yritetty on todella monella tavoin...mm. Hakkaraisen ja Putkosen kautta tuloksetta. Kaikki tämä turhaan, koska 1 "jarrumies" selvisi tänään. Sydämeni sykki/i PerusSuomalaisittain, mutta Porin päässä on touhu noussut päähän ja "nokkimisjärjetykset" rajuja. Minua ja kovia kokenutta Jari Lehteä ei saatu esim. vajaassa puolessa vuodessa mitenkään jäseneksi asti. Epäselvyyksiä epäselvyyden perään... Tärkeitä papereitani (Reijo Lehto repijänä) silpuksi revittynä sai kaivella uuden PS toimiston sulo roskiksesta, minusta ja Jari Lehdestä todettu selän takana, ei täällä Porissa tarvita lisää "Hakkaraisia". Pahan puhumista/arvostelua... (Taina Virtanen + ehkä muitakin, en tiedä?), mutta ei face to face... Porilaista kateu...tta ja ahneutta kaikki tyynni. Yök.

  Mutta osa porukasta on taas loistoporukkaa, ja heitä käy sääliksi, jos tämä Porissa on näin raadollista toimintaa jatkossakin...

  Olen vapaa pakosta... Minusta riippumattomista syistä. Oma agendani; Aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta jatkuu... Porin Vaakunan tekstin mukaisesti; Deus Protector Noster! Ja osaan pyytää anteeksikin, sana joka Porissa tuntuu olevan unohdettu, egojen pönkittämisen ohella...

  Olli Hakala Pori
  (Googlesta lisää...)

  VastaaPoista
 2. Jarmo Inget http://jarmoinget.puheenvuoro.uusisuomi.fi/116583-toiset-puolueet-vallanneet-perussuomalaiset-kylayhdistykset


  maanantai kello 13:49 · En tykkääkään · 1..Olli Hakala

  "Te, jotka ette pysty käsittelemään näitä asioita muutoin kuin paikallislehden sivuilla tai julkisissa nettikeskusteluissa. Menkää seisomaan peilin eteen ja miettikää vielä kerran mikä on kaiken pahan mielen taustalla."

  On seisty peilin edessä, on kaikki voitava tehty... Mutta asiat ei etene, ei millään... Jos olen sitten niin huono yksilö... Tai jos Jani Tianen katsoo itse peiliin miksi yhteiskuntamme monilla sektoreilla kaikki arvot, moraali romahtaa parhaillaan...

  Olli Hakala Pori
  Ja googlesta lisää...

  maanantai kello 14:40 · Tykkää..Olli Hakala

  Edes jäsentilannetta kukaan ei tiennyt vajaaseen puoleen vuoteen, vaikka Jari Lehden, alias "Oloneuvos" kanssa sitä tiedustelimme... Kun paperini törkeästi revittiin toimistolla, en todellakaan tiennyt olenko jäsen vai en!

  Tässä on sana tarkasti e-mailia, odotin päiviä, viikkoja, että kyllä tämä oikenee ja Reijo pyytää anteeksi, tai viimeistään Ari tämän oikaisee vielä oikeudenmukaiseksi... Mutta eipäs niin käynytkään?!

  Toivoin loppuun asti sovittelua... tai jotain pientä elettä Lehdolta, mutta ei mitään! Porissa tärkeiden papereiden repiminen on näköjään ok!? ;) Yms. pahan puhuminen selän takana.

  ........................................

  Et ole Reijo mitään vastannut? - "Jos Reijo asia on todellakin näin kuin kirjoitat, eroan heti tästä hetkestä PerusSuomalaisista." - Tässä lauseessani on selkeä kysymys mukana. Odotan vastaustasi e-mailitse, vastaamattomuuden tulkitsen välinpitämättömyydeksi etc.

  *(Vastausta, anteeksi pyyntöä ei Reijo Lehdolta ole tullut tähän päivään mennessä 10.09.12 Varokaa Porin toimistolla, tärkeät paperit silputaan suloon.)

  Vielä yksi lisäkysymys... Entäpä, jos minä olisi repinyt papereitasi
  Reijo Lehto toimistolla, sulo roskalaatiikkoon?

  Eikä tällä viikolla tullut kutsu kirjettä "kesä juhliinkaan" toimistolle? "Johtajalle" pisteitä edes viime tingan e-mailista launtain kekkereihin päivää ennen (liian myöhään). No, vein vaimon syömään sen kunniaksi - tykkäsi yllätys ruokailusta.

  *(Emme Jari Lehden kanssa päässeet jäsenrekisteriin, koska meidät luettiin "Hakkaraisiksi", eihän silloin voi postikaan kulkea!)

  Olen hämmentynyt Porin PerusSuomalaisten tilasta... ja harmittaa. Jos Reijo ei milliäkään (anteeksi pyyntö) peräänny, olkoon ero PS:stä sitten selvä.

  T: Olli Hakala - Deus Protector Noster - Aito totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta loppuun asti.

  VastaaPoista
 3. Soini perussuomalainen lehdessä 11/2012

  "Vaalit kuumentavat tunteita. Odotettavissa oleva vaalivoitto tuo omat lieveilmiönsä keskuuteemme. Kitken ne. Lupaan, että piiri ja osastot joissa asioista ei päästä kohtuudella sopuun, eivät saa allekirjoittamaani valtakirjaa. Ilman sitä jäävät vaalit väliin. En salli kentän ansioiden hautaamista kylätappeluiden alle."

  Kommentti: Nyt on todella lyöty fiilis... 9kk odotus, ja kaikki työ turhaan... On lyöty kunnolla "nivusiin..." Tyhjä olo, muutaman ilkeän ihmisen takia Porissa voi käydä näin...?! On kokemusta nekatiivisistä yhdelle ihmiselle liikaa. Olen ollut koulukiusattu, työpaikkakiusattu 2008-2009, jopa hengellisen väkivallan kokenut... ja nyt Porin PerusSuomalaisissa muutaman henkilön kiusaamisen/välinpitämattömyyden uhri, aivan tyypillistä oman egon pönkittämistä, pahan puhumista selän takana, erikoisia sääntöjä, ahneutta, itsekkyyttä ja vallanhimoa. Ei tätä voi muuksi nähdä, kun asiaan perusteellisesti tutustuu.

  No laiha lohdutus on, että näin kävi monelle muullekin... Todella laiha. Karmea tilanne yksilötasolla, en toivoisi kenellekään... Mutta näin minulle tehtiin. Minulla olisi ollut paljon annettavaa Porilaisille, mutta kansan äänen mahdollisuutta ei edes suotu.

  Hyvästi oman edun tavoittelu politiikka...

  Yritin vähän monellakin tavalla, yhteyden ottoa Hakkaraiseen, Putkoseen etc.

  Miten näitä kitkeä enää?

  Mars, haavoja nuolemaan, taakse poistu.

  http://ollihakala.blogspot.fi/2012/08/perussuomalaisten-aanikuningatar-erosi.html

  https://www.facebook.com/#!/groups/224174243936/

  https://www.google.fi/#hl=fi&gs_nf=1&cp=16&gs_id=1h&xhr=t&q=Olli+Hakala+Pori&pf=p&sclient=psy-ab&oq=Olli+Hakala+Pori&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=e1f3b7de02cfefbb&biw=1280&bih=600

  VastaaPoista

 4. Kuinkahan paljon eronneita/"lynkattuja" oikein Suomessa on yhteensä, syksyllä 2012 PerusSuomalaisista? Mistä tämä oikean oikeasti kertoo mielestänne? Onko Suomessa perustettu vielä PerusSuomalais henkisten, PerusSuomalaisista eronneiden, eroamaan "savustettujen" tuki yhdistystä? Tänne voi ainakin liittyä.... olen asiantuntija koulu- ja työpaikkakiusaamisissa ainakin ja olen seuraavat sivut tehnyt, sekä toiminta Porin PS:ssä muistutttaa monilta osin henkistä väkivaltaa työpaikalla.

  https://www.facebook.com/groups/224174243936/

  VastaaPoista
 5. Mäntsälässä en ole sopiva ehdolle. Syynä Suomen Sisu.
  Minusta on kirjoitettu median toimesta kunnan aktiivisimpana poliitikkona (mitä tulee lehtikirjoituksiin, kannanottoihin, jne.) Olen myöskin mukana vaikuttamassa vapaaehtoistoiminnassa mm. lasten ja nuorten parissa.
  Jos edellämainittu ei osastolle riitä, niin näkisin mielelläni myös "eräiden ihmisten ansiot kunnassamme"

  Luovutan suosiolla puoluepolitiikan, koska rehellisen ja aktiivisen ihmisen ei ole syytä vaikuttaa politiikassa

  VastaaPoista
 6. Kiitos Mikko, Tsemppiä. En tarkkaan tunne tapaustasi. Mutta laittakaa muutkin erottamisia / savustuksia / ilkeyksiä / ahneuksia etc. mitä kaikkea olette kohdannetkaan tänne... Jatkakaa hyvän (mm. kirjoittamista) puolesta, aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta, Deus Protector Noster Henkeen!

  Minä jatkan kunnallisvaaleissa nyt "omalta listalta".... ;)

  (ellei tapahdu ihmettä, muutama päivä tässä vielä....)

  VastaaPoista
 7. PROTESTI ÄÄNI, AIDON TOTUUDEN, MORAALIN JA OIKEUDENMUKAISUUDEN PUOLESTA, VIHDOIN PORIINKIN HANKE!

  LAITA ENNAKKOÄÄNESI POSTIKORTILLA, VARMISTAT KAHVIT.... :)
  KIRJOITA KORTTIIN: OLLI HAKALA PORI 777
  (Ja annat samalla myötätunto tukesi mm. 2008-2009 työpaikkakiusattuna 15kk helvetissä syyttömänä olemiseen, yhä ilman mitään korvausta saaneena)

  OSOITTEESEEN:

  OLLI HAKALA / "MORAALIKOORDINAATTORI" / WINNOVA

  SAHALAHDENTIE. 57

  29340 KULLAA

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.