Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 11. lokakuuta 2012

TJ LASSE SCHULTZIN 11.10.2012 UHKAUKSEEN VASTAUS

TJ LASSE SCHULTZIN 11.10.2012 UHKAUKSEEN, TYÖPAIKKANI IRTISANOMISESTA, VASTAUS...KRITIIKKINI MM. 2010-2011 JOHDON HUONOSTA TALOUDEN PIDOSTA, ENNAKOINNISTA JA ETENKIN VASTUUN KANNOSTA, 2012 YLI SADOISTA MÄÄRÄAIKAISTEN POTKUISTA JA 4 MILJOONAN VAJEESTA ON TOTTA.

MUTTA KOROSTAN, JOS LYNKKAUKSENI JATKUU MM. TJ LASSE SCHULTZIN UHKAUS KIRJEEN JOHDOSTA 11.10.2012 JA EN SAA OIKEUTTA TALOSSA KOKEMIINI ASIOIHIN, PYRIN KERTOMAAN WINNOVASTA AIDON TOTUUDEN MAHDOLLISEMMAN MONELLE SUOMESSA.


N. 700 TYÖNTEKIJÄÄ ENÄÄ JÄLJELLÄ 800:STA LOKAKUUSSA 2012, NÄMÄ 100 OLI NIITÄ, JOTKA TÖITÄ JUURI TEKIKIN. JA MONILLE ON LUVATTU, ANNETTU YMMÄRTÄÄ VARMASTA JATKOSTA...MONET KYYNEELEET JOHTO ON SAATTANUT AIKAISEKSI, KANTAMATTA ITSE VASTUUTA. TÄLLÄISESSÄ  TILANTEESSA YLEENSÄ JOHTO EROAA/EROTETAAN.

 AITOA TOTUUTTA, MORAALIA JA OIKEUDENMUKAISUUTTA PIDÄN ESILLÄ JA EN ENÄÄ SALAILE TALOSSA MM. 2008-2009 KOKEMASTANI HENKISESTÄ VÄKIVALLASTA, UHKAILUSTA JA VALEHTELUISTA ETC.

 USEILLA VASTUULLISILLA ASIASSA OLI ANTEEKSI PYYNTÖKIN LIIKAA... VALHEITA, VÄLINPITÄMÄTTÖMYYTTÄ, HAUKKUMISTA, AHNEUTTA JA OMAN EDUN TAVOITTELUA RIITTÄÄ KYLLÄKIN, VAIKKA MUILLE JAKAA...

ASIANI EI VANHENE KOSKAAN, SILLÄ NÄMÄ OVAT TÄRKEIMPIÄ ASIOITA TYÖYHTEISÖSSÄ/SUOMESSA HOITAA OIKEUDENMUKAISESTI, NOPEASTI JA JÄMPTISTI POIS.

15KK HELVETTINI TALOSSA TARKOITTAA, ETTÄ MINÄ SE SIELLÄ OLEN OLLUT KUOLEMAN LAAKSOISSA, KÄRSINYT, SYYTTÖMÄSTI, SYYTTÖMÄNÄ KUULOVAMMAANKIN... MINÄ TÄSSÄ OLEN SYYTTÖMÄNÄ KÄRSIJÄNÄ... EIKÄ SUINKAAN WINNOVAN JOHTO, LASSE JA KUMPPANIT, JOTKA TEKEE NYT KAIKKENSA SYYLLISTÄÄKSEEN MINUT.

SAIN LAITTOMAN VAROITUKSEN TOTUUDEN JA KRITIIKIN ESILLÄ PITÄMISESTÄ WINNOVAN VIESTIMISSÄ TYÖTOVEREILLE JA LUPAAN, ETTÄ UHKAILTAESSA PIDÄN TOTUUTTA JA KRITIIKKIÄ ESILLÄ KAIKKIALLA. SILLÄ MIKÄÄN TYÖLAKI EI KIELLÄ TOTUUDEN PUHUMISTA.  JOS LYNKKAAMINEN JATKUU, OIKAISEVAN TEKSTIN ESILLE TUONTI JATKUU.  TOTUUTTA ESILLE WINNOVASTA KAIKKIALLA.


KAIKKI EDELLÄ MAINITTU EI HAITTAA WINNOVAN JULKISUUSKUVAA, MORAALIA ETC. JOS ASIASSA ASIALLISESTI TOIMITTAISIIN, MUTTA SE HAITTAA, ETTÄ KUKAAN EI KANTANUT VASTUUTA ASIAN HOITAMISESSA 2008-2009, EIKÄ TUNNU KANTAVAN VASTUUTA VIELÄ TÄNÄ PÄIVÄNÄKÄÄN 2012.

TALOSSA JATKUU SAMA MORAALITON JA AHNE OMANEDUN TAVOITTELU TYYLI YLIPALKOILLA, LÄHIMMÄISESTÄ AIDOSTI VÄLITTÄMÄTTÄ JA ENNUSTAN SYÖKSYKIERRETTÄ, JOS EI PIAN JOTAIN TEHDÄ. JOHDON KYKENEMÄTTÖMYYS AITOON VASTUUN KANTAMISEEN TULEE TÄLLÄ MENOLLA TUHOAMAAN WINNOVAN.

MINUTHAN VOI TIETYSTI "LYNKATA" TOISTAMISEEN... 3 JA 4:NEN KERRAN JNE.

NYT ON KUULOKIN MENNYT WINNOVASSA, (17.11.2011) PIAN VUODEN PUOLIKUURONA. (KUULOVAMMA PTA 24/31dB)

KÄSITTELY KESKEYTETTY JA "SOVITTELU" (ARVAUS) TAPIOLAN KANSSA?

HALUTAANKO MINUT PIHALLE TALOSTA? KOTIIN POTKUT PERSSAUKSISSA PUOLI KUURONA "WINNOVASTA KYLLÄKSENI SAANEENA" HAAVOJA NUOLESKELEMAAN, VAI MISTÄ ON KYSYMYS?

SE ON JO NYT 100%:SEN SELVÄÄ, ETTÄ JOS TITTELINI OLISI OLLUT JOHDON 5-10 SUURIMMAN LUOKKAA, ASIA OLISI AIKOJA SITTEN KÄSITELTY PALJON POSITIIVISEMMIN KANNALTANI. MUTTA NYT KOKO "KONEISTO" TUNTUU OLEVAN VALJASTETTU VÄLIPITÄMÄTTÖMYYTEEN OLLI HAKALAN KUUROUDENKIN SUHTEEN...

TAPATURMAANI ON NYT LAITETTU JO 4:JÄS KÄSITTELIJÄ, PIENESSÄ AJASSA, JURISTIKO YRITTÄÄ, (ARVAUS) EI TAPATURMANA?!

NEUVOTELLAANKO LASSE? SOITA SINÄ VUOROSTASI!


http://ollihakala.blogspot.fi/2012/04/alustukseksi-tanaan-perjantaina-4.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2012/04/1-2008-2009-15kk-helvetti-17500-2.html

Vaikeaa on oikeuden saaminen WinNovassa, kuten muuallakin! Kuuntele Erkki Aurajärven haastattelu...!

http://ollihakala.blogspot.fi/2012/05/professori-erkki-aurejarvi-turhaan.html

Porin tilanne kuvina!!!!

http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/porin-tilanne-kuvina.html


-----------------------------------------WinNovasta tai siihen liittyen jo 2008-2009 löytämiäni lähimmäisiä rakastavia ihmisiä!
Julkisuuden/politiikan henkilöt tulee kestää kritiikin omalla kuvallaan.

Makkaramies Pekka Välimäki

Pekan lempi siivoja Teija

Tommi Raunela

 
VT rehtori Mikko

Vuosien mittaan näitä lähimmäistään rakastavia ystäviä, työkawereita on tullut lisää, varsinkin 2012!

Onneksi tämäkin aika lähestyy (kuvan teksti) meitä kovaa vauhtia... kestäkää vähä-osaiset, kiusatut, työttömät, sairaat, hyljätyt ja kaikin tavoin lyödyt...hetken vielä kestäkää! Deus Protector Noster, Porin vaakunamme teksti aitoine arvoineen toteutuu vielä "rajusti ja rutosti"!

1 kommentti:

  1. Jos lynkkaukseni etenee...

    Työnantajat huom! Vapaudun "markkinoille" mahdollisesti pian. Olen vajaa viisikymmpinen, perheellinen, luotettava, moraalinen... (en varasta, valehtele ja nipistele pyllyjä) Olen atk-taitoinen, ABC-e kortti, 5v-vartijakortti, sosiaalinen, asiakaspalvelu taitoinen, kristitty, osaan jo politikoidakin, itse oppinut työ-, hyvinvonti- ja moraalikoordinaattori ja paljon muutakin osaan. Tarjoa kiva duuni tai projekti ja tuon takaisin firmasi/kunnan/kaupungin mm. "mainosarvon" nousuna, aitona totuutena, moraalina ja oikeudenmukaisuutena, lisääntyen kaikilla sektoreilla, Deus Protector Noster, Porin vaakunan tekstin mukaisesti. Amen.

    Ps. voin tulla vaikka sinun henkilökohtaiseksi autonkuljettajaksi, oikeaksi kädeksi ja hoitaa kaikki "juoksevat asiat"! Mutta en valitettavasti odd-fellowslaisille ja vapaamuurareille... jos olet vasta ykköstasolla/asteella epäjumalan palvelussasi, voin harkita vielä!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.