Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 27. joulukuuta 2013

MUSTA LISTA N:RO 4 TVO / MOLOKIN TEMPPELIT OLKILUOTO 1 JA 2 (AREVA 3)Chernobyl on paljon meitiä tappanu lissää, fukushima tappaaki tosi paljon...Syöpä lisääntyy!

Kansamme on petetty väärällä tiedolla.

Plutonium talous, jossa Suomikin on salaisesti mukana, on jo nyt maksanut tuhansia ja taas tuhansia Suomalaisiakin ihmishenkiä, säteily/syöpäperäisiä kuolemia. Ja ne lisääntyvät vaan... Stuk mm. on osa globaalista eliittiä, pahaveli-ja siskojärjestelmää, (jah-bul-on) joka haluaa vähentää Telluksen väkiluvun 500-700 miljoonaan elitistiin... http://www.scribd.com/doc/75585901/Chernobyl-Raporttivuoto

Tvo on vastuussa monien, monien tuhansien ihmisten kuolemasta säteilyperäisiin sairauksiin...
Tvo on vastuussa vesistöjen, maaperän, ilman pilaamisesta/myrkyttämisestä...

Tvo on vastuussa kotikaupunkini myrkyttämisestä...
Tvo/Stuk on vastuussa valehtelustaan Suomen kansalle...
Tvo on vastuussa mm. minun 
(linnun tietä n. 12km olkiluodon piippuihin) myrkyttämisestä jo lapsena lemlahden kesämökillä ja satojen tuhansien muiden ihmisten myrkyttämisen, atomien halkomislaitosten käynnistymisestä alkaen, jotka vuotavat kuin seulat tappavaa säteilyä ympäristöönsä ns. ehjinäkin olleessaan satojen kilometrien säteellä!

Vaadin plutonium talouden ja ydinhalkomoiden alasajoa kaikilla mahdollisilla sektoreilla Suomen lintukotoa tuhoavana ja vieläpä reilusti energianegatiivisenä sähköntuottajana, joka olikin vain kulissia salaiselle plutonium-239 tuotannolle ja 3-5 vuodessa vanheneville ydinohjustenkärkien uusimis toiminnalle + mox.


On ihmeellistä, että Arto Lauri on varjeltunut hengissä n. 30 vuotta ex-työnantajansa tvo:n hirveyksistä! http://www.youtube.com/watch?v=4xcqH0peXec

Lisää videoita: 

http://www.youtube.com/user/artolauri/videos
http://www.youtube.com/user/HakalaOlli/videos
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.