Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Stuk ja tvo karrikoidusti: "Ydinvoimalat suorastaan vähentää säteilyä ja ovat terveellisiä ihmiselle ihka uusien tutkimusten mukaan..."Stuk ja tvo karrikoidusti Eurajoen kunnantalolla 12.6.2014:

"Ydinvoimalat suorastaan vähentää säteilyä maapallolla ja ovat terveellisiä ihmiselle ihka uusien tutkimusten mukaan... (plutonium-239 pommit/taloudet, säteilyt monissa muodoissaan, kokeet, onnettomuudet jne.) Ja sen takia itsestään selvyytenä kehumme ydinvoimaa tuhansin adjektiivien kera, vaikkakin ydinsähkö olisi kuinka energianegatiivistä/vaarallista tahansa. Olemme päättäneet isolla rahalla (mm. stuk ja tvo etc.) olevamme oikeassa ja hoemme sitä vuodesta toiseen, jotta Suomen kansa valheemme totena pitäisi. Olemme oikeassa, olemme oikeassa, olemme oikeassa... kunnes posahtaa..."

JÄRKYTTÄVÄÄ! ESKATOLOGISESTI ON ENNALTATIEDETTYÄ, ETTÄ TOTUUS MANIPULOIDAAN VALHEEKSI JA VALHE TOTUUDEKSI. KYSYINKIN TILAISUUDESSA 5 ENNALTA LÄHETETYN KYSYMYKSEN LISÄKSI MM. ONKO "TEIDÄN" OMATUNTO PUHDAS NUKKUMAAN MENNESSÄNNE....? JOHON SEURASI SYVÄ HILJAISUUS...

Olli Hakala Pori
Deus Protector Noster

.

4 kommenttia:

 1. Kysymys lähetetty stukille 10.6.2014 (OLKILUOTO 11.6 tilaisuus Eurajoen kunnantalolla.)
  info@stuk.fi

  -Onko Suomessa käytetty tai käytetäänkö plutonium-239:lla tehostettua polttoainesauvoja ydinvoimalaitoksissa?


  -Onko niin, että ydinohjuksissa oleva räjähde esim. plutonium-239 vanhenee ja ohjuksen toimintavarmuuden/turvallisuuden takia ohjus/räjähde on uusittava säännöllisin väliajoin. Tämä "vanha" plutonium-239 käytetään sitten tehosteena mox-polttoainesauvoissa ja täten suuri lisäriski isomman tehonsa ja hankalamman säädettävyytensä/arvaamattomuutensa tähden.

  -Mittasin äskettäin kotoani 0,25 microsieverttiä tunnissa... Onko se mielestänne mittausvirhe vai onko säteily lisääntynyt ns. ehjistä ydinvoimalaitoksista, ydinvoima onnettomuuksista, ydinkokeista/pommeista etc. Vai onko se vain "avaruussäteilyä" mielestänne?


  -Jos väitän, että ydinvoimasähkö on energia negatiivistä ja toiminnan päätarkoitus on ydinohjuksien plutonium-239 saannin varmistaminen... ja kansalta salassa. Olenko väärässä?


  -Mitä mieltä olette lauseesta: Ydinvoima tulee lopulta tappamaan käyttäjänsä... ?
  -Albert Einstein-


  Kriittisen, konservatiivisesti, tutkivan journalistisesti Suomen koko kansan hyväksi.

  Olli Hakala Pori
  Deus Protector Noster

  Kysymys lähetetty stukille 10.6.2014 (OLKILUOTO 11.6 tilaisuus Eurajoen kunnantalolla.)
  info@stuk.fi

  https://www.facebook.com/olli.hakala.7/media_set?set=a.727588320591539.1073741862.100000211325318&type=3
  Ydinvoiman armoilla / Robert Jungk 1981 (30 kuvaa)
  http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

  VastaaPoista
 2. Joo tuollaiset ihmiset, joille tekojensa kaikkinainen vastuunkanto. Jopa käsitteet oman tuntonsa olemassaolot. On täysin vailla vastauksia HEILLE säteilyynsä tapettavat ihmismiljoonat on olemassa vain rahan tekoon. Ja oman uransa edistämisen kanava.

  VastaaPoista
 3. Important information / Tärkeä informaatio!

  My blog is not harmful or dangerous in any sector. I am writing a critical conservatively, investigative journalist, and lies off the feathers.
  Genuine truth, morality and justice seeking out and bringing in every year since 2001.

  14/06/2014

  Olli Hakala
  Pori Finland

  -Deus Protector Noster-

  Blogini ei ole haitallinen tai vaarallinen millään sektorilla. Kirjoitan kriittisen konservatiivisesti, tutkivan journalistisesti ja valheita pois sulkien.
  Aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta etsien ja esille tuoden jo vuodesta 2001 alkaen.

  14.6.2014

  Olli Hakala
  Pori Finland

  -Deus Protector Noster-

  VastaaPoista
 4. Olkivuoto 1 ja 2:sesta 2200kg hävinnyt ydinpolttoainetta mm. 2008... MUTTA MINNE? Otappa selvää! Arto Laurille, Suomen kansallissankarille mitä ydivoima kauheuksien esille tuomiseen tulee, toivon kuitenkin pitkää ikää!
  https://www.youtube.com/watch?v=cZH2bQ4DEpg

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.