Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 9. elokuuta 2015

Nyt se alkoi: George Orwell, ordo chaos, nwo! Ajatusrikostuomiot!

Uusi-Seelanti alkaa jakamaan ajatusrikostuomiota

http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2015/08/uusi-seelanti-alkaa-jakamaan.html

Teemu Vehkala


 

Nyt se sitten alkaa, mistä George Orwell aikoinaan jo varoitteli. Eli ajatusrikostuomiot tulivat päivänvaloon ja Uusi-Seelanti aloittaa tämän leikin. Siellä tuli viime heinäkuussa voimaan laki, jonka perusteella "nettitrollaamisesta" voi saada enintään kahden vuoden vankeustuomion ja 30 000 euron sakot päälle.

Laki tunnetaan siellä nimellä "haitallinen digitaalinen teko". Lain mukaan rikokseksi syyllistyy jokainen, joka käyttää internetissä jotain sivustoa tai sosiaalista mediaa lietsoaakseen "henkistä tuskaa".

Henkisen tuskan aiheuttamiseksi lasketaan esimerkiksi vahingoittavan, uhkaavan tai pelottavan kielen käyttäminen, sekä yksityisten kuvien tai tietojen jakaminen ilman asianosaisen lupaa.

Tämä siis käytännössä tarkoittaa jo sitä, että Uuden-Seelannin hallinto voi alkaa jo vangitsemaan maansa poliittisia toisinajattelijoita ja estää heidän internetissä tapahtuvan mielipiteidensä ilmaisun vangitsemalla heitä vankilaan ajatusrikoksista. Ollaanhan jo suomessakin viety muutamia suomen kansalaisia poliisikuulusteluihin, kun he ovat syyttäjän mukaan syyllistyneet "nettilinkin" jakamiseen. Jonka on katsottu mm. sisältävän kansankiihotuksellisia kohtia.

Englannissa lakia valmisteltiin jo viime vuonna.  


Nyt kun Uusi-Seelanti tulee toimimaan ajatusrikollisten vangitsemisen koekaniinina, niin illuminatin valtaeliitti jo odottaa kieli pitkällä, että missä vaiheessa tämä fasistinen laki voidaa lyödä myös EU:ssa läpi pelkästään ratifioimalla. Eiköhän tämä jo kerro suoraan sen, miten paljon he tätä sosiaalista mediaa oikein pelkäävät. Että ei se siinä mielessä tämä Facebook ja Twitter mitään CIA:n ja muiden tiedustelupalveluiden paholaisen välineitä olleet. Vaan se on koko ajan kussut tämän kulttuurimarxistisen eliitin varpaille ja ilmankos he pelkäävät valta-asemansa puolesta nyt enemmän kuin koskaan.

Sosiaalinen media on jo saavuttanut sille kuuluvan asemansa ja nyt tämä valta-asemastaan huolestunut eliitti yrittää sen sitten riistää kansalaisiltaan uhkailemalla vankeustuomioilla ajatusrikoksista. Ei eliitti pysty mihinkään muuhun kuin vain kiristämiseen ja uhkailuun. Armeijaa tämä rikollisporukka käyttää hyväkseen, kun on tarvis ryöstää luonnonvarat jostain maasta ja poliisi toimii myös heidän oikeana kätenään, jotta rettelöivät kansalaiset saadaan pidettyä kurissa. Kuten Orwell aikanaan totesi, että "Siinä vaiheessa kun ns. kansallisen itsepetoksen aika alkaa kukoistaa, niin totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen tapahtuma.

Eliitille tämä totuus merkitsee suurta uhkaa ja sen vuoksi he ovat nt hädissään säätämässä eri puolin maailmaa lakeja, joilla totuuden kertojia tuomitaan vankeusrangaistuksin sytettynä kyber rikoksista.

Jay Rockefeller: Internet should have never existed


Ilmankos tämä maailman rikkaimman eliittisuvun senaattori Jay Rockefeller puuskui kiukkua muutama vuosi sitten, ettei internettiä olisi pitänyt koskaan keksiä. Koska tämä valtaeliitti pelkää kybergturvallisuuden nimissä menettävänsä otteensa ja valtansa koko maailman heränneisiin ihmisiin ja kyllähän he menettävät valtansa heränneisiin ihmisiin. Kun he ovat psykopaatteja kontrollifriikkejä, niin syystäkös he ovat hyvin vihaisia siitä, kun yhä suurempi joukko ihmisiä herää tästä globalistien alullepanemasta painajaisunesta.

Ajatusrikostuomiot suomen osalta ovat hyvin vakava ihmisoikeusrikkomus, johon mm. suomen kyberturvallisuuskeskus on jo valmistautunut. Sillä kaikki tämä "Venäjän trollien" poliittinen ajojahti on lanseerattu kybersotakeskuksesta ja YLE:n sekä Helsingin-Sanomien toimittajat vierailivat salaisesti jo vuosi sitten Viron kybersotakeskukseen, jossa heitä ohjeistettiin tähän "trollijahtiin". Mutta trolli on vain peitesana suomen poliittisille toisinajattelijoille, joita tämä valta-asemaansa pelkäävä kultuurimarxistinen eliitti pelkää.

Tästä "trollituomioistuimesta" luulisi syntyvän paljon julkista keskustelua ja kohua. Mutta pahoin kyllä pelkään, että tämä HS:n ja YLE:n mokutuksen täyttämä korruptiomedia ei mainitse tästä Uuden-Seelannin tempusta kuin yhden artikkelin. Jonka jälkeen asia yritetään vaijeta mediassa. Mutta some onkin sitten eri asia. Silti kuitenkin näin vakavien asioiden julkinen puiminen vaatii jo ns. vetoapua. Että ei se riitä, että vain 0,0001 % suomalaisista kiinnittää tähän asiaan huomiota ja loput sitten tuijottavat televisiota ja räpläävät älypuhelintaan normaaliin malliin, todeten korkeintaan tyyliin "ei koske meitä". Tässä on kyse lukuisten satojentuhansien ihmisten yksityisoikeuksista, joiden yli nyt eliitti on kävelemässä. Ensin tulee Uusi-Seelanti ja sitten tod. jo EU-maat.Some on siis hoitanut hommansa tähän asti todella mallikkaasti, jos se on näin suuri piikki eliitin lihassa. Nyt eliitti odottaa, että se voisi vangita suuren joukon toisinajattelijoita ja uhitella sitten muille olemaan enää käyttämättä sanavapauttaan somessa. Näin sitten totuudenpuhumisesta tehdään uusi vihapuhe. Valinta on kuitenkin meidän, että haluammeko me todella tätä kultuurimarxistisen Illuminatin fasismia tuutin täydeltä. Vai onko kenties jonkin parempi malli, jolla tämä systeemi voisi pyöriä hieman paremmin ? Jos kysytte asiaa tältä eliitiltä, niin tämä illuminati on kautta aikojen vihannut oikeaan rauhaan tähtäviä humanisteja. Eliitin mukaan vain sota on rauhaa ja sillä se rakentaa tätä hajonnutta maailmaa, kohti fasistista päätavoitettaan uutta maailmanjärjestystä (The New World Order).

Jos mennään täysin lain mukaan, niin nämä konnat jotka tämän ajatusrikoslain ovat keksineet ja laittaneet alulle. Oli sitten mikä tahansa ajatushautomo CFR tai joku muu vastaava. Niin nämä konnat pitäisi oikeasti viedä Haagiin tuomittavaksi ja se päivä vielä koittaa, jolloin näin käy. Sillä loputa kun tarpeeksi suuri enemmistö tällä planeetalla tietää tämän pienen rikollisjärjestön kilometrien pitkät rikokset ihmisyttä ja ihmiskuntaa vastaan. Niin nämä psykopaatit pistetään kaikki elinkautistuomioilla Haagiin. 

http://www.bbc.com/news/uk-29678989

Kommenttia: Ennalta tiedetysti totuus muuttu valheeksi ja päinvastoin! Ja tätä yritetään Suomessakin parhaillaan monella sektorilla. Eslatologisesti kaikki on mennyt (Sanan profetioiden) ennustusten mukaisesti. Mutta Suomella on tehtävä, uskon vahvasti näin, että Suomella on kuin onkin loppujen lopuksi tehtävä julistaa aitoa totuutta ja arvoja! Mutta vaikeat ajat ovat edessämme täällä Finlandiassakin liberaali humanismin ja monien, monien syntiemme takia, ihan alkaen esivallasta, josta mm. moraalittomuus, vääryys, valhe "valuu" kansaamme ja lapsiin...

10.08.2015 Porissa, Deus Protector Noster kaupungista...
-Satakunnan Olli-


https://www.youtube.com/watch?v=2Qi_hD_a2HEEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.