Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 6. elokuuta 2015

Ratkaisu eu:n suhteen...Minulla on lopullinen idea valokuvassa mitä eu:n kanssa pitäisi tehdä... Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
Eu:n takia tapahtui vääryyksiä/rikoksia Suomessa...

Vihdoin tämäkin kunnolla esille...! Tuhansia yrittäjiä 1990 luvulla päätyi itsemurhaan, saadaanko jo oikeutta (murhatuille) kuolleille, vielä eläville, joilta on mennyt kaikki, takaajille etc. kärsineille... Vaikutukset ovat laajat vielä tänäpäivänäkin! Presidentti Mauno Koiviston mahtikäskyllä määräys, että pankkien oli voitettava kaikki oikeudenkäynnit... Rakenteellinen korruptio on Suomea tuhonnut jo pitkään... Esivalta, virkamiehet, oikeuslaitokset etc. oksettaa Suomessa... Noin 60.000:lle yrittäjälle tehtiin väärin ja heidän velkansa myytiin norjalaisille perintäyhtiöille ilman, että yrittäjille varattiin tilaisuus maksaa noin 5 %:n velkaosuus. Tämä olisi yrittäjää kohden ollut vain 1.300 € ja 23 vuotta velkahelvetissä ei olisi kenenkään tarvinnut kokea.

Katso lisäksi valtiotieteen tohrori Jaakko Kianderin 10 minuuttinen!

.

3 kommenttia:

 1. Älä mene halpaan, eliitti vai kieroilee pääosin loosi ahneudessaan, riiteissä ja valoissaan, sikien pahuutta Suomeen kaikille sektoreille.
  90- luvulla ajettiin Mauno Koiviston mahti salakäskyllä n. 58.000 yrittäjää alas Suomessa ja yli 10.000 päätyi itsemurhaan. Jälkiseuraamuksia ja seurannaisvaikutuksia on vaikka muille jakaa tähän päivään asti! (Sankitiot puuttuu vieläkin rikollisille, eu:hun halunneille marioneteille...)
  http://hilkkamlaikko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/215358-hallitus-heratys-90-luku-on-taas-taalla

  INVESTOIKAA -YRITTÄKÄÄ- TYÖLLISTÄKÄÄ / ANSA, JOKA VASTAA "KUOLEMANTUOMIOTA" SUOMESSA

  Olisi niin hienoa luottaa ja uskoa, kun SSS- hallitus yrittää niin kovasti laittaa yhteiskunnan pyörät pyörimään - mutta en voi. Kaikki perustuu siihen, että nyt on investointirahaa tarjolla - pankkien kautta. Nyt vaan kaikki yrittämään, vaikka mikro-yrityksiä. EKP rahaakin on käytössä 150 miljoonaa investointeihin. Kaikkiin näihin lupauksiin on kätketty ansa - pirullinen ansa, jolla menetät kaiken, mikä on Sinulle rakasta ja omaa.

  Menet pankkiin luottavaisena, haluat investoida pieneen yritykseen. Saat lainaa, mutta et suinkaan kättä puristamalla, vaan sitä ennen olet joutunut panttaamaan asuntosi takuuksi. Jos Sinulla itselläsi ei ole antaa vakuutta, sen ehkä tekevät äitisi tai sisaresi. Pankinjohtaja on lainan allekirjoitushetkellä lipevä, tarjoaa kahvit ja pullat. Kun ovi selkäsi takana sulkeutuu pankinjohtaja nauraa johtokunnan kanssa: "taas me saatiin yhden ihmisen omaisuus - tuo yritys ei kauan pysy pystyssä - siitä me pidämme huolen.

  Vuonna 2016 on jo lukemattomia yrityksiä, jotka taistelevat täysin ylimielisen pankin kanssa, kun vaikeudet ovat alkaneet. Vanhempien 300 000 tuhannen vakuuksia ei anneta vapaaksi vajaan sadan tuhannen takausvastuun takia, jossa vanhemmat ovat vain auttaneet lapsiaan elämässä eteenpäin. Maatiloja alkaa mennä vasaran alle, koska veronmaksuvaikeudet aiheuttavat myös lainojen irtisanomisen jne jne  90-LUKU ON TÄÄLLÄ TAAS

  Tämä on erään 90-luvun uhrin minulle kirjoittamaa tekstiä. Näitä uhreja on keskuudessamme satojatuhansia ja osa heistä maksaa edelleen -25 vuotta myöhemmin! Osa taistelee oikeudessa yli 25 vuotta myöhemmin -edelleen vääryyttä vastaan - onko se oikeutta, jos satut sitä noiden vuosien jälkeen joskus saamaan - ei- kaukana siitä?

  "Olen vaikuttunut siitä, että olet alkanut puolustaa laillasi 90-luvun kaikkensa menettäneitä yrittäjiä ja yksityisiäkin. Isäni oli takaamassa Säästöpankissa erään yrityksen lainaa ja takaajia oli paljon muita, muistaakseni 7-8 ihmistä ja siksi hän uskalsi laittaa paperiin nimensä kun pankinjohtaja ensin juotti vähän ilolientä. Isäni oli ainoa "takaajista" , jolla oli kiinteää omaisuutta. Vanhempani menettivät upean elämäntyönsä tuloksen, rivitaloasunnon Päijänteen rannalla. Koko juttu oli pankinjohtajan ja sen isäni takaaman yrityksen junailema. Itse menetimme ison 4-kerroksisen kivitalon"

  "Nämä ovat sellaiset asiat joita ei voi unohtaa, ememkä valitettavasti pysty arvostamaan Suomen tapaa hoitaa asioita kansalaisista piittaamatta"

  jatkuu...

  VastaaPoista
 2. Osa 2

  "Pidän Suomen pankkien ja päättäjien menettelyä niin törkeänä kaikenkaikkiaan että olisin ollut monet kertaa valmis lähtemään barrikaadeille. Sitä on vaan tuntenut itsensä voimattomaksi eikä ole jaksanut alkaa kaivaa asioita. Jos ne kuitenkin kaivettaisiin esiin, monet haavat voisaivat alkaa umpeutua."

  "Tämä on niin syvä haava yrittäjien ja heidän lastensa elämässä, että moni on verrannut sitä sodan aiheuttamiin traumoihin. Mielestäni valtio pitäisi olla ihmistä varten eikä päinvastoin"

  "Olemme Suomessa aina inhonneet sitä tapaa jolla kansalaisia ja varsinkin yrittäjiä on kohdeltu. Erityisesti olemme inhonneet mielivaltaa. Aina saa valittaa, on sanottu aina. Yrittäjillä on aika tiukalla yleensä eikä yrittäjyyden liäsksi jaksa taistella mielivaltaa vastaan. Byrokraateilla puolestaan on loputtomasti aikaa..."  MIKÄÄN EI OLE MUUTTUNUT - ÄLÄ RYHDY YRITTÄJÄKSI

  Näiden edellisessä kappaleessa olevien lainausten takana on yksi yrittäjäpariskunta, jonka innovaatisuus, elämän usko, elämäntyö ja jopa heidän vanhempiensa elämäntyö tuhottiin.

  Lukekaa tarkkaan Te, jotka vielä uskotte lapsenuskoisesti, että Suomi on oikeusvaltio/ että pankinjohtajaan voi luottaa/ että poliitikkojen lupauksiin voi luottaa -EI VOI!

  Lukekaa tarkkaan Osuuspankkien, Nordean ja muiden pankkiryhmien velkapaperien pienellä kirjoitetut tekstit - lukekaa ensin ne. Älkää allekirjoittako velkakirjaa, jonka ehtona on, että Sinun lainasi voi irtisanoa, jos pankin oma maksuvalmius tai vakavaraisuus laskee alle viranomaismääräysten. Tämähän merkitsee, että Sinä maksat myös pankinjohtajan tekemät huonot sijoitukset ja hänen osaamattomuutensa. Yrittäjänä vastaat siis myös pankin taloudenpidosta - omalla omaisuudellasi. (90-luvulla rehelliset yrittäjät maksoivat pankinjohtajien kasinoseikkailut)

  Muista myös, että verottaja seuraa itsenäistä yrittäjän työtäsi tarkasti. Mitä paremmin menestyt tai teet innovatiivia ratkaisuja, jossakin vaiheessa kateellinen virkamies tulee ovellesi tekemään verotarkastuksen. Luuletko, että riittää, kun Sinulla on kirjanpito huolellisesti tehtynä? Ei - verotarkastus voi "keksiä" Sinulle tuloja, joita Sinulle ei ole koskaan ollut tai verotarkastus muutoin tahallisesti lasketaan väärin. Verottaja on suurin yksittäinen virkamieskunta, joka hakee yrityksiä konkurssiin.

  Yhteiskunnallisesti tilanne on sama, kuin sahaisit oksalla istuen moottorisahalla oksaa poikki -rungon puolelta. Hallituksemme ei ole korjannut rakenteellisesti yrittäjyyden ongelmia/ ei laittanut kuriin verottajan mielivaltaa/ eikä laittanut kuriin pankkien mielivaltaa, joten päätän kirjoitukseni em. yrittäjän sanoin:

  "Ei ole edes sitä vähää luottamusta Suomen oikeuslaitokseen. Hän on nähnyt itse ammatissa toimiessaan miten hyvä veli-kähmintä toimii ja hänellä ei ollut enää muuta tietä kuin lopettaa varatuomari uransa koska ei kestänyt enää moraalisesti katsoa miten asioita junailtiin aivan vesiselvissäkin tapauksissa veli veljelle.periaatteella. Suomessa korruptio on niin syviin kerroksiin piilotettuna ettei sitä kukaan voi ymmärtää"

  Lue tämä niin monta kertaa, että ymmärrät, miksi Suomessa ei kannata aloittaa yritystä, ennen kuin koko rakenteellinen vääristymä korjataan ja yrittäjällä on todellinen oikeussuoja sekä perheelleen, yritykselleen, että omaisuudelleen.

  VastaaPoista
 3. HALLITUS HERÄTYS - 90- LUKU ON TAAS TÄÄLLÄ!

  Älä mene halpaan, Suomen eliitti vain kieroilee pääosin loosi ahneudessaan, riiteissä ja valoissaan, sikisten pahuutta Suomeen kaikille (Porissakin) sektoreille, ja jo 20-30 vuotta oikein vaan sitten tehokkaasti, alasajaen kaiken hyvän, oikean ja moraalisen!
  90- luvulla ajettiin Mauno Koiviston mahti salakäskyllä n. 58.000 yrittäjää alas Suomessa ja yli 10.000 päätyi itsemurhaan. Jälkiseuraamuksia ja seurannaisvaikutuksia on vaikka muille jakaa tähän päivään asti! (Sankitiot puuttuu vieläkin rikollisille, eu:hun halunneille marioneteille...)

  Siis todella saatanallista toimintaa esivallassamme jo pitkään! Antaisin heti potkut tuollaiselle väelle, kyllä on demokratiasta kaukana tuollainen Suomen kokonaisvaltainen tuhoaminen väärillä laeilla, tulkinnoilla, petoksella, harhauttamisella etc; suoranaista maapetosta, mm. 33 asteen globaalisten loosi (agendojen) okkultistien, suuren ahneuden pussiin!!

  -Satakunnan Olli-
  Deus Protector Noster, Pori

  -----------------------------

  http://hilkkamlaikko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/215358-hallitus-heratys-90-luku-on-taas-taalla

  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ratkaisu-eun-suhteen.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.