Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 14. syyskuuta 2015

Pääosin asiallisen miehen kirjoitusta...?


Pääosin asiallisen miehen kirjoitusta...?

On aika Suomen kansa kysyä! (Suoralla demokratialla, ennenkuin sekin on myöhäistä.) Kuka, mikä ja ketkä ovat kaaokseen syyllisiä, Suomessakin?!

13 miljardia, ehkä enemmänkin vääryydellä kikkailtuja verotuloja pääosin rikas eliitti "kusettaa" köyhiltä Suomessa, usein jostain kumman syystä heillä harrastuksiin monella kuuluu okkultismi luciferin saatanan mm. free mason, odd fellows saatanallisineen valoineen ja riitteineen...

Kuka, mikä ja ketkä teiltä Suomalaisilta on vienyt pääosin kaiken itselleen ja vie yhä?

Kuka, mikä ja ketkä mediat omistaa ja hallitsee pääosin?

Kuka, mikä ja ketkä agendoillaan pääosin ajaa alas kaikki aidot kritilliset arvot?

Kuka, mikä ja ketkä sallii/suosii vähemmistöjen ihan kaikki synnillisetkin liberaali humanistiset vaatimukset pääosin?

Kuka, mikä ja ketkä sallii aktiivisen islam invaasion Suomessa pääosin?

Kuka, mikä ja ketkä globaalisti, Suomessakin verhoilee/manipuloi pääosin kaiken pahan hyväksi ja hyvän pahaksi?

Kuka, mikä ja ketkä ovat pääosin syyllisiä Suomen alasajoon?

Kuka, mikä ja ketkä ovat pääosin tehneet Suomen oikeuslaitoksesta pellejen sirkukseksen, mitä tulee aitoon oikeuteen ja oikeudenmukaisuuteen, millaiseksi Luojamme Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala on esivallan tarkoittanut?

Kuka, mikä ja ketkä pääosin sallii liberaali humanistien lisäksi yli 500 päivässä ns. turvapaikan tulijaa Suomeen? (Tilanne 13.9.2015 ja lisääntyy tällä menolla!)

Kuka, mikä ja ketkä listaa voisi jatkaa loputtomiin myös Suomessa... Aina löytyy samat syylliset!

Heitä on poliittisessa- ja okkultistisessa pahavelijärjestelmässä (rebekat mukaan lukien.) Siellä globaalisesti sikiää pahuus rahan himossa.

Siellä toteutuu käytännössä saatanallinen eksytys rahan himon syövereihin, titteleiden "jakamisineen", vallan väärinkäytöksiin, irstauteen eros rakkaudessa, moraalittomuus, oikeuden ja oikeudenmukaisuuden pilkkaamiseen, Suomen jo hyvin raiskattujen jäljellä olevien aitojen lakien noudattamatta jättämisineen, liberaali humanismin ylistäminen, veljien kunnioittaminen ja totteleminen loppuun asti kuoleman uhalla valoineen... Pahuutta koordinattorina itse saatana, lucifer, jah-bul-on, ovelasti verhottuna kaikin tavoin ulospäin, pääosin omistamansa valhe mediansa kautta, Suomessakin.

Matteuksen evankeliumi:
4:8 Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston
4:9 ja sanoi hänelle: "Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua."
4:10 Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Mene pois, saatana; sillä kirjoitettu on: 'Herraa, sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja häntä ainoata palveleman.'"

Tämä toteutuu loosheissa kirjaimellisesti ja he pääosin lankevat rahan ja mammonan kirouksiin, joka tuhoaa useimmiten tien Jeshuan (Jeesus) kautta taivaan kotiin.

Johanneksen evankeliumi:
3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
3:19 Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
3:20 Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
3:21 Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt."

Toiminta em. loosheissa pahentuu aste asteelta ylöspäin mentäessä, pyramidin kaltaisessa organisaatiossa ja aivan huipulla, kärjessä karmea totuus paljastetaan.

Viimeisenä valheiden valheena syöttävät, että saatana lucifer olisikin se hyvä Jumala ja historiallinen omaisuuskansa (vielä hetken eksyksissä Room. 9, 10 ja 11 luvut.) juutalaisten ja kristittyjen Jumala olisikin eksytystä... Järkyttävää petosta ylimmässä asteessa 33!

Sama alakerran voima on takana looshilaisten langenneessa valossa luciferissä kuin on allah kuuepäjumalassakin. (Historiallinen facta 1/360)


14.09.2015 Porissa

-Satakunnan Olli- Deus Protector Noster

http://www.etvk.fi/ hallituksen jäsen


Tutkivaa, kriittistä journalismia, aitoa valoa, huutavana äänenä nettierämaassa alk. 2001-2015 Suomen aidoksi parhaaksi, eikä mihinkään humaaneihin korvasyyhyihin... Jo vuosia paljon pilkattuna, kiusattuna jo hieman kiitostakin saaneena islam invaasion vaan kiihtyessä, joka on aina kafiirille (kuffar) järkyttävä. Jää nähtäväksi miten Suomen käy, syylliset on tiedossa ja voimansa lähdekin, mutta minä en ole tuomari. Kohtaan kyllä maallisen tuomarin 07.10.2015 Porin oikeustalolla klo:09.00 sen takia kun olen toisen tekstiä julkaissut blogissani. Olen työpaikkakiusattuna, laittoman irtisanomisen kokeneena, vain toisen iihmisen, joka on saman kokenut, tekstejä laittanut blogiini ja siitä syyte... Oikeusmurhaa odotettavissa mahdollisesti siis.

(henkiin jäänyt itsemurhan velloessa mielissä 2008-2009 ja taas käynyt mielessä 2015! Vaatii ponnisteluja kaiken epäoikeudenmukaisuuden keskellä pysyä ihmisenä! ETVK on auttanut paljon ja kestustelut siellä! Noin 300 ihmistä päätyy itsemurhaan Suomessa työpaikka ja koulukiusaamisen takia vuosittain ja ihmekös tuo, sillä Suomi on kiusaamisen 1 maa Euroopassa ja hyvin on muuten rikas eliittikin kansaamme kiusannutkin pitkään jo, varsinkin 2008 alkaen... unohtamatta 58.000 yrittäjän alasajoa 90-luvun alussa... http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ratkaisu-eun-suhteen.html joka on meidän ETVK:laisten missio, auttaa heitä jotenkin, sillä seurannaisvaikutukset on sadoissa tuhansissa vielä tänäänkin.)

Kiusa, on paljon pahempi ongelma kuin luullaan, Pääosin eliitistä, esivallasta se valuu kansaan ja sieltä se valuu lapsiin... Ja nyt ollaan tässä. Mikä meni pieleen? ;)--------------------------

Ps. Uuninpankkopoika Saku Timoselta lainattua...


"Toimittaja Emilia Kukkala listasi eilen Facebookissa faktoja, joista siteeraan tähän muutaman:

Valtio menettää yritysten verokikkailussa ainakin 13 miljardia vuodessa. Valtion budjetti oli vuonna 2014 noin 54 miljardia euroa. Miljardissa on yhdeksän nollaa. Pakolaisten vastaanotto kaikkineen maksoi valtiolle viime vuonna noin 30 miljoonaa euroa. Vertailun vuoksi, eduskuntatalon remontin arvioidaan maksavan noin 270 miljoonaa euroa. Maahanmuutto on valtion budjetissa promilleluokkaa. Vallanpitäjille edullista on saada ihmiset tappelemaan promilleista promillepäissään.

Kyselkääpä kansanedustajilta vaikka näistä asioista älkääkä tyytykö perustelemattomaan vastaukseen, että vastuullisia päätöksiä on tehtävä. Jos ei puhuta mistään muusta kuin maahanmuutosta, niin kohta se suurisuinen kuona-aines kuohuu yli. Niin se aina tekee silloin, kun vallanpitäjien köyhdyttämä kansa etsii vihalleen kohdetta."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.