Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Nostan useita tonneja kk palkkaa, tekemättä mitään...

Nostan useita tonneja kk palkkaa, tekemättä mitään...


Porin kaupungin ja monen muunkin (mm. WinNova) sektorin, hyväveliverkostoiden useiden päälliköiden ja johtajien tauti on (ei kaikkien) omien etujen ajamisen lisäksi; Peukaloiden pyörittely, nepotismi, salailu, vastuun kantamisen pakoilu, työpaikkakiusaaminen/suvaitseminen, epäoikeudenmukaisuus, aidosta moraalista ja totuudesta välittämättä jättäminen... ja AHNEUS ! http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012041615455815_uu.shtml

Ps. Ihan pelottaa eurojen määrä, jos esim. 3kpl Porin kaupungin johtajaa facebookittaa, kuorsaa tai kiusaa toisiaan vuodesta toiseen, tekemättä juuri mitään... +  muut pomot, johtajat ja "Lundeenit".... voi sitä eurojen tuhlausta, ja Porin kansa maksaa viulut veroina.... Varmaan 1/10 osa johdolla ja yhdellä kaupungin johtajalla Porikin toimisi ihan hyvin... paremmin?!!


Korruptio alas! Deus Protector Noster!


Jospa Ps:laisuus poistaisi Poristakin lorvailun, pahavelijärjestelmät (poliittiset ja okkultistiset), suojatyöpaikat, korruption, nepotismin, moraalittomuuden, valehtelun, henkisen väkivallan kouluissa ja työpaikoilla etc...?!

Näin töissä lusmuillaan

Maanantai 16.4.2012 klo 07.20
Eläkkeelle jäänyt paljasti tienanneensa satoja tuhansia euroja pyörittelemällä peukaloitaan.

No, eipä tässä pariin vuoteen ole tullut enää tehtyä juuri mitään. Näyttelen vain tekeväni jotain, vaikka oikeasti selaan vain nettiä ja odotan eläkeikää, kertoi Iltalehden kyselyyn vastannut nimimerkki Tavallinen tapaus.
No, eipä tässä pariin vuoteen ole tullut enää tehtyä juuri mitään. Näyttelen vain tekeväni jotain, vaikka oikeasti selaan vain nettiä ja odotan eläkeikää, kertoi Iltalehden kyselyyn vastannut nimimerkki Tavallinen tapaus. (COLOURBOX.COM)
Olen opettaja. Annan oppilailleni monisteet luokkaan ja menen kahville. Loistava tapa lieventää stressiä töissä, paljasti nimimerkki Opettaja Iltalehden kyselyssä.

Olen opettaja. Annan oppilailleni monisteet luokkaan ja menen kahville. Loistava tapa lieventää stressiä töissä, paljasti nimimerkki Opettaja Iltalehden kyselyssä. (ZUMAVIRE / MVPHOTOS)

TAUSTA

Valtion virkamies tunnusti: "En tehnyt mitään 14 vuoteen"

OTA KANTAA

Oletko esittänyt ahkeraa pomollesi?
O
KylläEi
47%53%
Ääniä 2348


KESKUSTELE

Oletko esittänyt ahkeraa pomollesi?
Saksassa eläkkeelle jäänyt valtion virkamies tunnusti jäähyväissähköpostissaan, ettei ole tehnyt töissä mitään 14 vuoteen. 65-vuotias mies kertoi brittiläisen Telegraphin haastattelussa toimineensa Mendenin kaupungin palveluksessa vuodesta 1974 lähtien ja laiskotelleensa vuodesta 1998 alkaen. - Tienasin 745 000 euroa ja en tehnyt juuri mitään, mies kuvaili. Sähköposti välitettiin miehen 500 työtoverille ja tätä kautta se vuosi myös ulkomaailmaan saksalaisen kaupungin häpeäksi. Mies väittää, että Mendenin kaupunki palkkasi jopa uuden työntekijän jatkamaan hänen työtehtäväänsä.

Kaupungin pormestari Volker Fleige raivostui miehen paljastuksesta. - Tällainen käytös on todella huolestuttavaa, toteaa pormestari Telegraphin haastattelussa ja kertoo myös, ettei työntekijä ollut kertaakaan valittanut siitä, että tällä olisi liian vähän töitä.

Eläkkeelle lähtenyt mies paljasti myös postissaan, että kaupunki ostaa käyttökelvottomia tietokoneita ja tekniikkaa. Mies kieltäytyi kommentoimasta väitteitään julkisesti

Tuttua Suomessakin
Iltalehti kysyi lukijoiltaan, ovatko he vältelleet töitä. Vastausten perusteella lusmuilu työelämässä on myös meillä hyvin tunnettu ilmiö.

- Välttelen töitä aina mahdollisuuksien puitteissa. Kerron pomolleni, kuinka paljon minulla on asioita "työn alla". Oikeasti asiat etenevät todella hitaasti, projektit ovat pitkiä ja "selvittelyssä" menee aikaa, joten käytännössä työmäärää ei ole nimeksikään, vaikka näyttääkin siltä, että tekisin töitä niska limassa, paljastaa nimimerkki Keplottelija nro 47.

Moni kyselyyn vastannut suomalainen perusteli töiden välttelyänsä sillä, että myös työkaverit toimivat samoin.
- Ennen tein tunnollisesti kaiken ja pikkuisen päälle. Sitten huomasin, että ihan saman rahan tästä saa pienemmällä vaivallakin, kuten kaikki muutkin. Sen jälkeen en ole juuri muuta tehnytkään kuin notkunut tunteja täyteen, nimimerkki Virkamies Tapsa kertoi.

- Ja, jos joskus mieleen on tullut jokin ajatus, mikä olisi nopeuttanut työtä tai muuten parantanut asioita, olen ollut visusti vaiti, koska hittoakos sitä mitään puhumaan, kun saman rahan saa kumminkin, sama herra jatkoi.
Toinen esiin noussut asia, joka vaikuttaa työintoon, on tehdyn työn arvostaminen ja arvottaminen.
- No, kun ei paljon maksetakaan, niin ei viitsi paljoa tehdäkään, perusteli nimimerkki Arka tehtaalta.

Lukijat paljastavat: Työaika kuluu netissä
Olen joskus kyllästyneenä tehnyt kuten useimmat muutkin, vain juuri ja juuri tarpeellisen, sillä ajatuksella, että huomisella on huomisen murheet.
Eläköitynyt vanhusten hoitaja

Kun tehdastamme ajettiin alas, viimeinen vuosi oli pelkkää lorvimista ja kahvihuoneesta toiseen kävelyä sekä päivystystä 200-500 tuntia ilman hälytystä.
Silloin

On tullut tehtyä ns. pseudotyötä, eli liikutellut paperia/muita tavaroita paikasta toiseen ja koittanut näyttää kiireiseltä.
Kiireinen

Minulla on sama tapa, mutta en halua kertoa kaupunkini nimeä. Pari vuotta vielä täällä pohjoisessa ja sitten eläkkeelle. Ei ole juuri muuta ollut viime vuosina kuin "palaverit". Alkuaikoina kaipasin jotain tekemistä, mutta en enää.
Aleksanteri

Roikun netissä, istuskelen kollegani kanssa, suunnittelen lomamatkoja, odottelen ruokatuntia, lasken päiviä lomaan.
Tylsää

Olen töissä kaupassa ja joskus olen tauolla jopa muutaman tunnin. Meitä on aina monta työntekijää samaan aikaan täyttämässä hyllyjä isossa marketissa, eikä kukaan tajua, jos olenkin tauolla "hieman" pidempään. Palkka juoksee, minä en.
Toisinaan laiska

Olen keskikokoisen kunnan palveluksessa, eikä työstäni ole kuntalaisille käytännössä mitään hyötyä. Suurin osa työpäivistäni kuluu tyhjänpäiväisissä palavereissa ja lopun ajan selailen netissä.
Kunnan palveluksessa oleva huippuammattilainen

Toisinaan ihan totaalisen väsymyksen iskiessä olen mennyt vessaan ottamaan lyhyet torkut, työaikana.
Sohvi

Minä en tehnyt mitään yli kahteenkymmeneen vuoteen. Valtiolla on helppoa!
Tyrnävän Heekki

Istun piilossa ja leikin tekeväni työtä, kun pomo tulee paikalle. Olen hänen mielestään niin hyvä ja oma-aloitteinen työntekijä.
Kauhavan rautamies

AINO KANGASPURO
Iltalehti

-----------------------------------------------------------------------------


Ja palkka juoksee... krooohh!1 kommentti:

  1. Oli hauska juttu. Meidän pitäisi oppia ottamaan rennommin ja jakaa vastuuta toisillemme. Siitä tulee stressinsietokykyä. Eihän nyt sentään koneita olla!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.