Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Avoin/julkinen/ikuinen korvaushakemus vuodelta 2008-2009 15kk helvetistä...

Avoin/julkinen/ikuinen korvaushakemus 17500,- €

Haen rahallista korvausta 2008-2009 WinNovalta (Porin ammattiopisto) ja/tai Porin kaupungilta törkeästä henkisestä väkivallasta, törkeästä kunnianloukkauksesta Välimäki & Österlund, salliessaan henkilökunnassaan olevan rikollisia, valehtelevia laittomuuksien tekijöitä, olemattomien sanktioiden, jopa tapauksen jälkeen luottamustehtäviä saaneena?!

Vt rehtorin Huhtala valehtelusta Porin ammattiopiston lautakunnalle ja uudelleensijoituksen kohtuuttomasta pitkittymisestä, eli hallintokunnasta toiseen "pompottelusssa"; henkilöstöpäällikkö Metsälä Porin kaupunki + vt rehtori Huhtala Porin ammattiopisto/oppisopimuskoordinaattori WinNova)

+ suuri joukko oli vaikuttamassa tekemättömyydellään, flekmaattisuudellaan, haukkumisillaan, arvosteluillaan, toimimattomilla ehdotuksillaan etc. TILANTEENI VAIN HUONOMMAKSI JA HUONOMMAKSI!


Esim.

-Jhl pelleliiton luottamusmies Raunela
-Porin kaupungin työsuojeluvaltuutettu Roininen
-Porin työsuojelupiiri -
-Porin Poliisi -
-Porin tuomareita - http://www.youtube.com/watch?v=3JBvztl-9Gg&feature=recentlik
-Porin lehdistö useista tarjouksista huolimatta mm. Granath
-Porin kaupungin työterveyshuolto - Psykologille lähettäminen on turhauttavaa, syyllisten jatkaessa toimintaansa jo seuraava uhria usein etsien... "Lääkärillä vaikea tehtävä edustaa uhria työnantajaa vastaan..."

2 henkilöä Porista löytyi, jotka auttoivat ja mahdollistivat sen verran, että olen nykyään yli 150,000 Suomalaisen puolesta puhuja, jotka tarhoissa, kouluissa ja työpaikoilla kärsivät joka arkipäivä kiusaamista ja henkistä väkivaltaa!  JA SENTÄÄN JÄIN HENKIIN! KIITOS LÄHIMMÄISEN RAKKAUDESTA! https://www.facebook.com/groups/224174243936/

Pikakatsaus yli vuoden helvetistä:

27.08.2008 alkaen "teknisellä" sairaslomalla pääosin terveenä joka päättyi vasta 09.08.2009. 15kk kestänyt stressin, loukkaukset, törkeä henkinen väkivalta, törkeä kunnianloukkaus + yli 3000,- euron nettopalkka tappio + viikon 32 palkattomuus + avioerokriisi + lapsien kärsimykset etc.

Tämä tapaus on kaikilla tasoilla, perhe-elämään ja lapsiin hyvin negatiivisesti vaikuttanut. Tällainen törkeä toiminta työpaikalla ei pitäisi olla mahdollista 2000 luvulla Suomessa! Mutta kun valitettavasti on! http://www.iltalehti.fi/uutiset/200803077356811_uu.shtml

Arvioni korvauksen määrästä, jota aiemminkin olen ehdotellut eli vuodenpalkan suuruista summaa, sisältäen jo nettopalkka tappioni, viikon 32 palkattomuuden, ei paljoa heitä totuudesta, mitä olen seurannut vastaavista rikoksista tuomion Suomessa saaneista … Kaiken tämän päälle vaadin julkisen anteeksipyynnön henkisestä väkivallasta Facebook sivustollani, SK:ssa ja suomi24:sen; Pori ja työpaikkakiusaamis palstalla.

04.04.2012

T: Olli Hakala Pori
http://ollihakala.blogspot.com/2011/10/piip-piip-miehia-makkaramiehia-ja.html
Täältä lisää infoa asiasta...

Yhteiskunnassa alkaa olemaan kaikki sekaisin...

8 kommenttia:

 1. minä olen kristitty ihminen täältä Joensuusta ja arvostan kaikkia tämän maan poliitikkoja ja poliittisia puolueita, olivatpa oikealla, keskellä tai hiukan vasemmallekin päin. Mutta kristittynä kannatan pääsääntöisesti kristillisiä, perussuomalaisia, kokoomusta ja keskustaa. Jos ihminen on rehellinen ja työnsä hyvin hoitava ihminen, niin arvostan häntä puoluekannasta riippumatta yli puolueitten rajojen, olipa hän sitten kokoomuslainen tai vaikkapa vasemmistoliittolainen tai mitä tahansa niiden väliltä Ja tässä blogissani http://www.esirukouksia.blogspot.com on ollut aina tarkoitus tehdä myöskin vaalityötä rehellisesti ja tasa-arvoisesti rehellisten poliitikkojen hyväksi yli puolueitten ja kuntien tai maakuntien rajojen jokaisen tässä blogissa mainitun politiikassa mukana olevan henkilön hyväksi yli kaikkien rajojen ja sen takia kun kyseessä on rehellinen ihminen. Olipa hän sitten Aulikki Sihvonen, Riitta Korhonen, Päivi Räsänen, Jouko Kärnä, Veltto Virtanen, Olli Hakala, James Hirvisaari, Liisa Välitalo, Kari Väkeväinen, Ben Zyskowicz, Kimmo Sasi, Sari Sarkomaa tai aivan kuka tahansa mutta sillä ehdolla että hän jatkossakin muistaa olla rehellinen ja hyvään työhön pyrkivä ihminen. Minä arvostan jokaista edellämainitsemaani ihmistä siitä syystä koska ovat ahkeria ja rehellisiä ihmisiä. Jotkut heistä ovat omalaatuisia tai muuten väärin ymmärrettyjä, mutta jokainen näistä on aivan varmasti rehellinen ihminen joka omalla tavallaan tekee hyvää työtä siten minkä hyväksi työksi ymmärtää. Jumala saakoon jokaista näistä hyvän työn tekijöistä siunata. Terveisiä kaikille näille poliitikoille ja hyvää pääsiäistä ja Jumalan siunausta kaikille sekä hyviin päiviin että myöskin sairauksien, huolien, raskaan työn ja vastoinkäymistenkin keskelle. Ja kehoitan uskovaisia ihmisiä rukoilemaan näitten ihmisten puolesta.

  VastaaPoista
 2. 02.04.2012

  TÄNÄÄNKÖ WINNOVAN JOHTO VIIMEIN KERTOO N. 800:LLE TYÖNTEKIJÄLLE KUKA "SÄÄSTÄÄ" JA MITEN N. 4.000.000,- 2012 !http://ollihakala.blogspot.com/2012/03/olen-listalla-ensimmainen-saastamaan.html

  MINUN HENKILÖKOHTAISIA VAIHTOEHTOJA...
  1. PAKKOLOMALLE HETI.
  2. JATKO TALOSSA LAITTOMUUDET KAIKILLA SEKTOREILLA OIKAISTUNA.
  3. IRTISANOMINEN, KAIKKI KOKEMANI LAITTOMUUDET HUOMIOIDEN.
  4. IRTISANOMINEN, KAIKKI KOKEMANI LAITTOMUUDET HUOMIOIMATTA.
  5. JATKAEN VANHOISSA... SAVUSAUNAA MM. POLITIIKOILLE, HERROILLE, KOORDINAATTOREILLE, VALEHTELIJOILLE (MINUSTA KUNNANHALLITUKSEEN), LOOSSILAISILLE/OKKULTISTEILLE LÄMMITTÄEN, URAKKANA TILOJA SIIVOTEN, ILMAN URAKKA PALKKAA... KIITOS, EI KIITOS!

  (WINNOVASSA ONGELMANA YLI- JA ALI PALKKAUKSET, AHNEUS JA HYVÄKSIKÄYTTÖ + HENKINEN VÄKIVALTA/KIUSAAMINEN TALOSSA... POLIITTISET JA OKKULTISTISET HYVÄVELIVERKOSTOT. ELI SULLE, MULLE, TEILLE, MEILLE KYTKÖKSET)

  VastaaPoista
 3. WinNova soppaa ja Hyvää Pääsiäistä...


  Kaik o sensuroitu!

  "YT-keskustelu suljettu toistaiseksi epäasiallisten viestien vuoksi."

  Wuorowaikutus palstalta facebookista minut blokattiin/sensuroitiin ulos.

  Eilisten puh. keskustelujen perusteella, en ilmeisesti nauti enää toimitusjohtajan luottamusta.

  Jos toimitusjohtaja ja "vanha johto" yhdenkin valheen löydätte sensuroimistanne kirjoittamistani teksteistä intrasta, olen valmis pyytämään anteeksi. Mutta sitä tod. näk ei tulla tekemään... WinNovan toimintaan kuuluu peittely, salailu yms. ja jo ennenkin mainitsemani "totutut tavat", joilla ei ole mitään tekemistä aidon totuuden, moraalin ja oikeudenmukaisuuden kannalta työyhteisössä. Onnea vaan valitsemallanne tiellä "vanha" WinNovan johto! Edustan loppuun asti tässä "pelissä" arvoja, jotka ovat vuosia olleet jo hukassa!

  Deus Protector Noster, Porin vaakunan sanoin!


  Infoa asiasta lisää ja googlesta loput; Olli Hakala Pori

  Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut https://www.facebook.com/groups/224174243936/

  http://ollihakala.blogspot.com/2012/04/avoinjulkinen-korvaushakemus-vuodelta.html


  T: Olli Hakala / Deus Protector Noster, Porin vaakunan tekstin mukaan...

  Ja hyvää pääsiäistä kaikesta huolimatta, nyt on hyvää aikaa miettiä aitojakin arvoja/moraalia Otavankatu 5:sessa/vanhassa johdossa.

  Ps. Dianalle/viestintä... deleteä on helppoa painaa, mutta totuuksien/asioiden kriittiset käsittelyt talossa näköjään vieläkin helpompia deletoida... ja eikun mämmiä syömään.

  Tämän jälkeen sähköpostini varmaan suljetaan... Kiitos kaikille tukijoille!

  VastaaPoista
 4. Jopa 7 vuoden piinojakin...

  Jari Lehti ja Olli Hakala ovat taistossa aidon oikeudenmukaisuuden puolesta loppuun asti...

  "Oloneuvos" Jari Lehden 7 v kestänyt vääryyksien vääryys yhä jatkuu... n. 350,-/kk tuloilla omaisuuttaan myymään joutuen, kestäisitkö sinä tälläistä Porin kaupungin ja jhl pelleliiton kohtelua... Jari on jopa voittanut oikeudess...a laittomat irtisanomisensa, mutta töihin ei ole kuitenkaan takaisin pyydetty kuten Hilkka Ahde pyydettin! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=170309452986098&set=t.100000211325318&type=3&theater
  Jari Lehti "Oloneuvos" http://keskustelu.suomi24.fi/node/10371448#comment-54435686
  Näytä lisää
  Totuutta löytyy kaurapuurostakin... Mutta eniten Jumalan Sanasta...

  http://www.youtube.com/watch?v=9we_6pSdz-Y

  Virsikirjasta sensuroitu vaalivirteni 440...
  http://www.freewebs.com/jeshua-morsiusseurakunta/virsi440.htm

  VastaaPoista
 5. Olli Hakala Odotetusti tilanne kääntyi eilen... Tilanne etenee aivan samalla tavoin kuin tuhansissa henkisissä väkivalta tapauksissa... vanhalla johdolla on nyt sitten "herne" nenässä... Tulee mieleen jälleen laittomasti sensuroitu virsi 440!

  VastaaPoista
 6. Kultaista "kädenpuristusta" kaavaillaan... vaki homma, noin 2000,- brutto/kk, tulevaisuudessa selkeä vaikea työllistyminen, millä ehdoin sinä lähtisit? Ehdottakaas, huomioiden lisäksi 2008-2009 15kk helvettini!

  VastaaPoista
 7. LÄÄKÄRINVALA

  Vakuutan kunniani ja omantuntoni kautta pyrkiväni lääkärintoimessani palvelemaan lähimmäisiäni ihmisyyttä ja elämää kunnioittaen. Päämääränäni on terveyden ylläpitäminen ja edistäminen, sairauksien ehkäiseminen sekä sairaiden parantaminen ja heidän kärsimystensä lievittäminen.

  Työssäni noudatan lääkärin etiikkaa ja käytän vain lääketieteellisen tutkimustiedon tai kokemuksen hyödyllisiksi osoittamia menetelmiä. Tutkimuksia ja hoitoja suositellessani otan tasapuolisesti huomioon niistä potilaalle koituvan hyödyn ja mahdolliset haitat.

  Pidän jatkuvasti yllä korkeaa ammattitaitoani ja arvioin työni laatua.

  Suhtaudun kollegoihini kunnioittavasti ja annan heille apuani, kun he potilaita hoitaessaan sitä pyytävät. Rohkaisen potilaitani kysymään tarvittaessa myös toisen lääkärin mielipidettä.

  Kunnioitan potilaani tahtoa. Pidän salassa luottamukselliset tiedot, jotka minulle on potilaita hoitaessani uskottu. Täytän lääkärin velvollisuuteni jokaista kohtaan ketään syrjimättä enkä uhkauksestakaan käytä lääkärintaitoani ammattietiikkani vastaisesti.

  VastaaPoista
 8. Tämä on totisinta totta tänäpäivänä... Lierot tapattaa Suomessa noin 300 ihmistä vuosittain pelkästään työpaikka- ja koulukiusaamisella!

  http://jeshua-morsiusseurakunta.webs.com/virsi440.htm

  Sherwood-Mediat-EJsvP tuo 20.10.2006 tämän profeetallisen virren Suomalaisille tiettäväksi! Virsi 440 vuoden 1938 virsikirjasta ja uudesta poistatettu??? Tässä tuleva hittituote Suomessa! Varsinkin kun se lauletaan ja täytyy laulaa, suvivirren ”Jo joutui armas aika” sävelmällä! Suomessa on ”tilaus” tälle laululle! Syyt jokainen voi itse mietiskellä! Siunattuja lauluhetkiä kaikille… Ja kun olet treenannut, se kannattaa laulaa aina kun alkuperäisiä Jumalan säätämiä aikoja ja lakeja sorretaan sekä Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa, lihaksi tulleen Jeshuan Kristuksen Nasaretilaisen Sovintoverta pilkataan!

  Ps. Vapaaseen levitykseen!

  440

  1. Jo vääryys vallan saapi
  se huutaa taivaaseen,
  se turmaa ennustaapi
  vie kansat kurjuuteen.
  Ken Herran oikeutta
  nyt täällä julistaa,
  ja ken vanhurskautta
  nyt tahtois puolustaa?


  2. Nyt viekas vilppi täällä
  on noussut kunniaan,
  on valhe vallan päällä
  ja vääryys voimissaan.
  Ei kuulla kurjan ääntä
  ja köyhää sorretaan,
  ja lainkin rikkaat vääntää
  vääryyttä puoltamaan.


  3. Kas, köyhän leivän syövät
  nuo jumalattomat.
  He viatonta lyövät
  ja häntä vainoovat.
  He kurjaa ahdistaapi
  kuin käärme kiukussa,
  korvansa tukkeaapi
  tuon raukan huudoilta.


  4. He armotonna veivät
  osuudet orpojen.
  He söivät lesken leivät,
  on Herra nähnyt sen.
  Hän vanhurskaasti kostaa
  vääryydentekijät,
  rankaisee ansiosta
  nuo viekkaat ryöstäjät.


  5. Vaan voitonpäivän kerran
  vaivaiset näkevät,
  vanhurskaus kun Herran
  lyö väärät, väkevät.
  Oi Herra, voimas näytä,
  kansaasi armahda
  ja hurskaan pyynnöt täytä
  ja päästä vaivasta.


  Haqvin Spegel psalmin 58 pohjalta 1694.
  Elias Lönnrot v. 1867 virsikirjaehdotukseen.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.