Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 14. elokuuta 2012

Lasse Schultz! Olen valmis lähtemään sopivalla erorahalla WinNovasta!

Lasse Schultz!

Olen valmis lähtemään sopivalla erorahalla WinNovasta! + 2008-2009 korvaus 15kk helvetistä 17.500,- (indeksillä tarkistettuna  2012 18.825,-) + osa menneestä kuulostakin voisi jotain saada vakuutuksesta! En halua jatkaa näin moraalittomassa ja ahneessa koululaitoksessa, en pääse tapahtuneiden asioiden yli... valitan. Olen käynyt läpi 15kk henkisen helvetin (ei korvausta), olen WinNovassa menettänyt noin 30-40%:senttia (?) kuulostani 17.11.2011 tapahtuneen vahingon takia. Voit vain kuvitella onko stressaavaa? Vielä osittainen kuurous... Miten itse reagoisit?

 Mutta luin Tohtori.fi sivuilta artikkelin ja tein päätökseni. Lähden pois WinNovasta itsesuojeluvaiston sanomana, ellei moraali etc. muutu radikaalisti monella sektorilla syksyllä 2012... MORAALISSA pitää tapahtua täyskäännös!
http://www.tohtori.fi/?page=6771267&id=3630015
 
Ps. 30 vuotta sitten en päässyt Helluntai Seurakuntaan, kun olin kuulemma liian syntinen... :) No, olen eskatologiaa saanut kuitenkin tutkia ja uskontojen historiaa etc. paljon muuta, sekä olen Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan oma ja suojeluksessa. Ja tuon monilla sektoreilla totuutta Satakuntaan ja jopa Poriin! Lasse googlaas; Olli Hakala PoriMoraalia? Rauman Helluntaiseurakunnan sivulta; Vanhemmistoon ja hallitukseen yhteydenotot Lassen WinNovan numeroon ja puhelimeen... ja päinvastoin??? ark. klo: 8-16???  http://www.rhsrk.fi/srk/index.php?id=4200

Sitä minä vaan ihmettelen vielä WinNovan pahnan pohjimmaisena alle 2000 euron kuukausi tuloilla, mistä ihmeen hyvästä saat yli 105.000 vuodessa palkkaa WinNovalta ja WinNova on nyt sitten 2012 4.000.000,- vajeessa...? Johtoryhmä 2010-2011 on tainnut olla LASSE kuorsaten, syvä unessa...

VASTUUNKANTOA ON SITTEN KYMMENIEN OSA-AIKAISTEN PERSAUKSILLE POTKIMINEN 2012...NIINKÖ?

Aikansa kutakin, kunnes; Deus Protector Noster! Kaikki muuttuu, hyvin piankin...

Sen takia minulla niin vaikeaa on ollutkin, koska edustan aitoja arvoja, moraalia ja oikeudenmukaisuutta... ja yli 150.000 kiusattua Suomessa. WinNovassa em. arvot alkavat olla aika harvinaista herkkua nykyään...

Voi kuinka totta tämä onkaan... Viikon päästä töihin WinNovaan ja nyt jo harmittaa osaaikaisten joukkoirtisanomiset vuodenvaihteessa 2011-2012 ja kesällä 2012 4.000.000,- vajeen takia! Vastuunottoa ei nimeksikään 2010-2011 johtoryhmällä! Talossa on yli suuria palkkoja "vaikka muille jakaa", on toki sitten pieni palkallista tukihenkilöstöä, joka pitkälti työt tekee, varsinkin nyt irtisanottujen! On henkistä väkivaltaa, jota ei saada kuriin onnettoman johdon takia. Itse olen käynyt WinNovassa (Porin ammattiopisto) 15kk kiusaamis helvetin läpi 2008-2009. Pahaa tekevät samat heput mennä porskuttavat sanktioitta, poliittinen hyvävelijärjestelmä suojelee, mutta talossamme vaikuttaa myös okkulstistinen hyvävelijärjestö noita riitteineen ja valoineen mm. toisia rappareita väärydellä suosien, suojellen, Suomen esivallan aidot lait hyljäten... Ps. 99%:sesti kiusatut eivät hymyile narsistisesti palkkapäivänä...

http://www.tohtori.fi/?page=6771267&id=3630015

https://www.facebook.com/groups/224174243936/

http://ollihakala.blogspot.fi/2011/10/oloneuvos-28102011-oikeudessa.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/porin-tilanne-kuvina.html

4 kommenttia:

 1. Työpaikkakiusaamista todistavat lopettavat työn uhreja useammin

  Uuden tutkimuksen mukaan työpaikkakiusaamista todistavilla työntekijöillä on suurempi halu lopettaa työnsä kuin niillä, jotka kokevat kiusaamista, uutisoi Eurekalert.org.

  Tulosten mukaan työpaikkakiusaamisella voi olla vielä dramaattisemmat ja kalliimmat vaikutukset kuin tähän mennessä on uskottu.

  Tutkimusta varten kerättiin tietoja kahdella eri kyselyllä, jotka lähetettiin 357 sairaanhoitajalle 41 eri yksikössä Kanadassa. Jo ennen tätä tutkimusta on todettu, että työpaikkakiusaaminen on yleistä terveydenhuoltoalalla – erityisesti sairaanhoitajien keskuudessa.

  Tulosten mukaan kaikki kiusaamista kokeneet sanoivat joko suoraan tai epäsuorasti haluavansa lopettaa työnsä. Tuloksista havaittiin kuitenkin myös, että ne hoitajat, jotka olivat kokeneet kiusaamista sivustakatsojina, halusivat lopettaa työnsä useammin kuin kiusatut.

  Asiantuntijoiden mukaan esimiesten tulisi olla selvillä siitä, kuinka laajalle levinnyttä työpaikkakiusaaminen on, ja millaiset vaikutukset sillä on työyhteisöön.

  – Kiusaamisongelmasta on huolehdittava nopeasti ja julkisesti, jotta oikeudenmukaisuus palaa työpaikalle, he toteavat.

  http://www.tohtori.fi/?page=6771267&id=3630015

  VastaaPoista
 2. Henkilökunnan aloitusinfo, puheeni 8.8.2012

  WinNova voi monella sektorilla moraalisesti huonosti.

  - Mitä johtoryhmä on tehnyt 2010 ja 2011, että 4 miljoonan vaje pääsi näin yllättämään?

  - Viimeisen tiedon mukaan useita kymmeniä määrä-aikaisia saivat potkut perssauksiin 2012. Hekö yksin ovat niitä vastuunkantajia nyt sitten? Johtoryhmistä 2010–2011 ei ollut vastuunkantajiksi. Yli suuret palkat ovat kyllä kelvanneet.

  Pari ihmetyksen aihetta.

  - WinNova kouluttaa nuorisoamme ja myös aikuisia. Missä on moraali, jos rehtori harrastelee okkultismia vapaamuurareissa, jossa heidän ”valonsa” on baphomet, itse lucifer (jah-bul-on), ylä-asteissa paljastuen + poliittista hyvävelijärjestelmää, jotka vaikuttavat päätöksiin mm. WinNovassakin.

  - Toimitusjohtaja on taasen Rauman Helluntai seurakunnan hallituksen puheenjohtaja ja kuuluu vanhemmistoon. Internet sivuilla TJ:lla on seurakuntatiedoissaan WinNovan puhelinnumero. Se ei ole rikos, mutta moraalitonta, kuten yli 105.000,- brutto palkkakin vuodessa WinNovalta.

  - Oy ei ole tuonut kuin ongelmia, ihmisen ahneus on niin suurta…

  Kullaalla 8.8.2012 Olli Hakala

  VastaaPoista
 3. WinNova on siirtynyt nyt 6 tuntiseen työ/opetusviikkoon. Vanhemmilta jo tiedusteluja, saavatko oppilaat riittävästi opetusta? Mitähän säästöä tästä loppujen lopuksi seuraakaan...?

  Onko 4.000.000,- vaje pian kuitattu? Paljonko vastuuta kantoi loppujen lopuksi 2010-2011 johtoryhmä euroissa? Ketä seuraavaksi saa potkuja? (Ainakin yli 30 määrä-aikaista kantoi vastuun pakosta, ehkä isompikin määrä, nyt ei tarkkaa lukua edes kerrota)

  Minä voisin vaikka pakkolomalla säästää euroja mm. vuoden 2011 johtoryhmän "nukahtamisten" takia, sekä ainakin sen aikaa kun monella sektorilla WinNovassa tuntuu moraalittomuus vain jatkuvan!

  MITÄ TÄSTÄ KAIKESTA VÄLINPITÄMÄTTÖMYYDESTÄ/AHNEUDESTA SEURAA?

  VastaaPoista
 4. Olen lähi-aikoina lounastanut ja keskustellut TJ Lasse Schultzin kanssa lämminhenkisesti pitkään tilanteesta, vaikka olemme muutamista asioista eri mieltäkin, on käsitykseni hänestä muuttunut paljon parempaan suuntaan. Voisin sanoa nyt sen, että tämä pian 5 vuoden episodi ei ole Lassen vika, vaan syynä on jo kauan Porin Ammattiopiston ajoilta periytyviä "talon tapoja", ahneutta, moraalittomuutta, politiikkaa, hyväveliverkostoja etc. jotka sitkeästi istuu johdossa laajasti verkostuen... Ja vähän karrikoiden... Valta ja ylisuuret palkat vieraannuttavat johdon välinpitämättömäksi ja sen lähipiirin miltä tuntuu esim. "pahnan pohjalla" olla työpaikka kiusattu, syytön henkisen väkivallan uhri etc. tai sitten opettaja, jolla ei ole kunnon välineitä millä opettaa ja jännittäen olenko minä seuraava Nokialaisen 44:sen uhri... (Potkut) Kyllä henkilökunta onkin nyt kovilla WinNovassa, vastuuta on kannettu yli 100 määräaikaisen potkuilla ja ilmeisesti yhä jatkuu.. Mutta milloin johto ja lähipiiri kantaa vastuuta WinNovassa omilla potkuillaan ja reiluilla palkan alennuksillaan, joita tarjoilin jo alkuvuodesta 2012?

  Oikeudenmukaisuutta ja korvauksia yhä myös odottaen... myös kuulo vammastanikin!

  Ystävällisin terveisin
  Olli Hakala
  Deus Protector Noster

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.