Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

"He" ovat tyytyväisiä vasta sitten kun "riistetyillä" on 2 metriä multaa päällä...



Suomen kansallisen valtiomme alasajo on jo pitkällä, monin ahnein agendoin, mm. 21 invaasiollakin...

Tälläistä (nivelpsoriasis) tekee mm. jatkuva stressi, kohonnut tausta säteily (ei radon, vaan plutonium talous), yhteiskunnan 20-30 v alasajettu moraali, henkinen väkivalta 2008 Winnova, oikeudettomat potkut 5/2014 Winnova, oikeusmurha 2015 ulosottoineen (tapaus Heikki Rakkolainen), n. 40% uusköyhällistön kyykyttäminen, kansan (minunkin) rahattomuus kaikkeen, pääosin loosi eliitin jopa 40 miljardin veronkierrot vuosittain, ja kaikkinainen tietyn eliitin globaalinen pahuus riitein ja valoin, Suomessakin, mädännyttäen maassamme kaikilla sektoreilla kaiken aidosti oikean ja hyvän... (mm. odd fellows ja free pride mason okkultistit, tunnetummin "rapparit" ja naisissa rebekat etc...)

Minulta on miltei kaikki maallinen viety ja riistetty. 9/10 päätyy tällaisissa tilanteissa itsemurhaan... (n. 1000kpl vuodessa) Yli 150.000 (määrä isonee jyrkästi...) Suomessa kärsii päivittäin loosien seurannaisvaikutuksista, mm. tietyn ahneen eliitiin kiusaa, ahneutta, ylpeyttä, joka valuu esivaltaan, oikeusjärjestelmään, kaikkialle, käärmeen tavoin luikerrellen... Maamme on tuhon partaalla!

Porin Muutoksen pj: -Satakunnan Olli-
Deus Protector Noster Pori

Facebookissa: Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut
https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts
Blogi: http://ollihakala.blogspot.fi/
Saa jakaa...

1 kommentti:

  1. "Lahjoituksille ja testamenteille voin konsultoida/koordinoida hyviä eettisiä kohteita..." Kun olen nähnyt jo tähän ikään mennessä sen verran paljon rakenteellista korruptiota, lähes kaikkialla maassamme. (Köyhällä tai sen tuntumassa n. 40% kansasta jo, useimmiten ei ole varaa/mahdollisuutta Suomessa edes kanteen nostoon oikeudessa, vaikka oikeassa olisikin.) Sähköposti: ope.hakala@gmail.com

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.