Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 31. elokuuta 2012

Seinäjoen rappari konventti, valheiden äiti.

Yle: Vapaamuurarit avautuu yleisölle - "perustuu lainkuuuliaisten miesten haluun elää"Suomen vapaamuurarit kokoontuvat viikonlopuksi Seinäjoelle valtakunnalliseen konventtiin. Myös yleisö pääsee osallistumaan järjestettävään keskustelutilaisuuteen, kertoo Yle.
Suomen merimieskirkon pääsihteeri Sakari Lehmuskallio ja ekonomi Tapio Vartiainen esitelmöivät vapaamuurareiden suhteesta uskontoon ja hyväntekeväisyyteen. "Vapaamuurarius perustuu lainkuuliaisten miesten haluun elää ja kehittyä totuuden, avuliaisuuden ja veljeyden hengessä", määrittelee Suomen suurloosi ry nettisivuillaan.

KOMMENTTI: MM. VAPAAMUURARIUS JA ODD FELLOWS PERUSTUU JAH-BUL-ON PALVOMISEEN... ELI LUCIFERIN! TUTUSTUKAA YLIMPIEN ASTEIDEN VALOON, MIKÄ SE ON! SEKÄ ÄLLÖTTÄVIIN RIITTEIHIN JA VALOIHIN! SAATANAN PALVONTAA YKSIN KERTAISESTI, EHKÄPÄ ALIMMILLA ASTEILLA IHMISET EI AINA HETI TAJUA, MISSÄ MENNÄÄN!
jah-bul-on / baphomet / lucifer


ON AIKA TOTUUDEN, GLOBAALISEN RIKKAAN ILLUMINAATTI ELIITIN, JAH-BUL-ON / BAPHOHOMET / LUCIFER HALLITSEE MYÖS YDINVOIMA HELVETTIEN RAKENTAMISEN, YKSINOMAAN PLUTONIUM-239 SAAMISEN VARMISTAMISEKSI, EI SÄHKÖN TAKIA, JOKA ON ENERGIA NEGATIIVISTÄ EM. TUOTETTUNA.
TIETOA YDIN VOIMASTA!
http://sfnet.fi/group.php?newsgroup=sfnet.keskustelu.energia&sid=    (Ja sitten hakukoneeseen)  Nuori.Fet

Uskokaa tekstejä mieheltä, joka on 30 vuotta ollut ydinvoimalaitosessa töissä!
Albert Einstein sanoi, että ydinvoima tulee lopulta tappamaan käyttäjänsä! Terveellinen ruoka Telluksella on säteilyn takia alkanut jo loppumaan... Eu nosti terveellisen ruoan säteily arvotkin jo 20 kertaisiksi 2011. Taustasäteily nousee koko ajan ja Stuk ei Suomen kansaa varoita mistään, koska se on korruptoitunut laitos. Itse olen n. vajaa 30 vuotta eskatologiaa saanut tutkia ja profeettain, sekä Sanan ennustukset ajastamme ovat täysin yhteneväiset Telluksen nykytilaan ja tulevaan. Illuminaattien organisoima kaaos leviää Telluksella... Ruuan hinnat nousevat niin pilviin, että päivän työpalkalla saat enää kuin juuri ja juuri vain päivän ruuan!!!! Se on ahdistuksen aikaa se... Mutta selvitä voi kaikesta, voit aloittaa lukemalla esim. Johanneksen evankeliumin ja sitten muiden evankeliumit. Em. asiaa käsitellään mm. näissä.

Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan tulo takaisin (Eli lihaksi tullut, syntiemme sovittaja, jos vain USKOT niin. Jeshua/Jeesus Kristus Nasaretilainen Joh: 3:16-21!) on lähempänä kuin käsitätkään.


http://vaparit.blogspot.fi/2008/10/vapaamuurarit-eli-vaparit.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.