Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 20. elokuuta 2011

Edesmenneen Juhani Julinin paljastukset vapaamuurareista!Päivitys 2016, aivan lopussa.

--------------

Aamen, Hallelujaa!

Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään. Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä." Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen. Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!

Pietari tuossa kertoi asioita jokunen sata vuotta sitten atomin halkasemisen seurauksista.... Tavaraa on yläilmakehässä reilusti jo... ja Fukushimasta lisää tulee ja tulevista ydinvoimaloiden poksahteluista kuin popcorn. Jo nyt 100 miljoonaa näistä päästöistä kuolee kituen säteilyyn...jotkut nopeasti, toisen kauemmin kituen... SUOMESSAKIN!

Nämä "rappari" sedät ovat pääosin takana myös globaalisessa ydinvoima säteily/päästömurhaamisest
a Telluksella... 33 asteella paljastetaan heidän "valonsa" olevankin itse lucifer, paholainen. He suunnittelevat salaisissa (saatanalliset riitit ja valat henkensä kautta) looshi istunnoissaan kaikki globaalit agendat aitojen arvojen alasajamiseksi. Ordo chaos, Nwo = new world order hirveyksineen. Ovatpa "laskeneet" tellukselle sopivan asukas määränkin, eliitin, noin 600-700 miljoonaa, loput turhakkeet ylensyöjät eliminoitakoon.

Edesmenneen Juhani Julinin paljastukset vapaamuurareista, jotka palvovat saatanaa, luciferia/baphomettia!

Video:  http://www.tv7.fi/vod/player/?program=15677

Totuus tulee esiin Suomessa, ja jopa Porissakin!
Ohjelma oli nähtynä sensaatio! Eliitti ja hallitsijat palvovat pääosin luciferia/saatanaa/baphome
ttia.

Kari Mäkinen... vieläkö vaikenet, vai suositko saatanaa?

Olli Hakala Pori, Deus Protector Noster


https://www.facebook.com/profile.php?id=100000211325318

Spontaaniisti kysymys samantien, onko välisi Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Telluksen yhden ja ainoan Jumalan kanssa oikeasti kunnossa? (110%:sentin varmuudella, kaikki muut ovat epäjumalia) Hänhän on lihaksi tullut Jeshua/Jeesus Kristus Nasaretilainen sovintoverineen, koko maailman syntien, sinun ja minun tähden.

https://www.facebook.com/pages/Jeshua-Kristus-Nasaretilainen/214804151871116

Mikko Elo 26.09.2011 Pori on vapaamuurarien luvattu kaupunki
http://www.edustaja.suntuubi.com/?cat=7

SK 27.09.2011 Elo kummastelee Porin kaupungin johdon vapaamuurareita
http://www.satakunnankansa.fi/cs/Satellite?c=AMArticle_C&childpagename=SKA_newssite%2FAMLayout&cid=1194698413492&p=1194613459185&pagename=SKAWrapper

VAARALLISTA, VAARALLISTA....! (MM. ODD FELLOWS MYÖS!) http://www.kotipetripaavola.com/vapaamuurarit.html

Uutta: Lääkäri Hannu Hurri erosi vapaamuurareista myös: http://www.tv7.fi/vod/player/?program=27397


Rukous Vapaamuurariudesta Vapautumiseksi/ vapaa käännös: Eero Kavasto

Arvoisat vastaanottajat! Tämä rukoussarja on käännetty englannista ja sen on laatinut uusiseelantilainen uskonnollinen järjestö Ask For The Ancient Paths, 2011. Järjestö sallii kopioinnin ja suosittaa, että rukousta levitetään mahdollisimman laajasti, kunhan lähde mainitaan. Huom. Englanninkieliset loosien nimet on käännetty vapaasti, eivätkä ne aina vastaa sanatarkasti suomenkielisiä eri looseista käytettyjä nimiä. Ensimmäinen askel vapautumiseksi on ymmärtää, että kiroukset siirtyvät myös perheen sisällä sukupolvesta toiseen.

Vääryydet ja epäjumalanpalvelukset tuovat mukanaan halki sukupolvien kulkevia kirouksia. Vapaamuurariuden käytännöt ja opit ovat vääryyksiä ja syntejä, jotka kuuluvat epäjumalanpalvelukseen. Jotta parantuminen tapahtuisi täydellisemmin, me uskomme, että uskovan ihmisen TÄYTYY ymmärtää vähintään tämä perustava yhteys.

Jos olet kerran ollut vapaamuurari tai olet vapaamuurarin jälkeläinen, suosittelemme, että rukoilet seuraavat rukoukset vilpittömästi sydämesi pohjasta. Älä ole kuten vapaamuurarit, joille annetaan heidän velvoitteensa ja valansa yksi taso kerrallaan ilman etukäteistä tietämystä niihin liittyvistä vaatimuksista. Lue tämä ensin huolellisesti läpi niin että tiedät, mitä nämä rukoukset pitävät sisällään. Sen jälkeen on parasta, että rukoilet nämä rukoukset ääneen jonkun uskovan kristityn tai sielunhoitajan kanssa, joka voi toimia todistajana ja joka ymmärtää vapaamuurariuden ja niihin liittyvien salaisten järjestöjen vaarat.

Suosittelemme lisäksi, että pidät lyhyen tauon kunkin rukouskappaleen jälkeen, jotta antaisit Pyhälle Hengelle mahdollisuuden kirkastaa minkä tahansa seikan, joka vaatii lisähuomiota.

-------

Isä Jumala, taivaan ja maan Luoja, tulen luoksesi Poikasi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Tulen luoksesi syntisenä etsien anteeksiantamusta ja puhdistusta kaikista sinua vastaan tehdyistä synneistä. Kunnioitan omaa isääni ja äitiäni ja kaikkia esivanhempiani, kasvattivanhempiani ja kummivanhempiani, mutta käännyn  ehdottomasti pois ja sanoudun irti  kaikista heidän synneistään. Annan anteeksi kaikille esivanhemmilleni heidän syntiensä vaikutuksen lapsiini ja minuun itseeni. Tunnustan kaikki omat syntini ja sanoudun niistä irti.

Sanoudun irti ja nuhtelen Saatanaa ja kaikkia hengellisiä voimia, jotka yrittävät vaikuttaa perheeseeni ja minuun itseeni.

Nuhtelen ja hylkään kaiken vapaamuurariuden tai minkä tahansa muun loosin tai voiman vaikutuksen esivanhempiini ja itseeni. Hylkään noituuden, joka on vapaamuurariuden pääasiallisin henkivalta, hylkään Bafometin ja Antikristuksen henkivallan ja Lusiferin oppirakennelman kirouksen. Hylkään epäjumalanpalveluksen, hengellisen pilkkaamisen ja vapaamuurariuden salat ja eksytykset niiden jokaisella tasolla. Hylkään nimenomaisesti sielun levottomuuden ja rauhattomuuden, rakkauden arvostettuun asemaan ja rakkauden valtaan, rakkauden rahaan ja ahneuden siihen ja hylkään ylpistymisen tunteen, joka on saattanut johtaa esivanhempani vapaamuurariuteen. Sanoudun irti kaikista niistä peloista, jotka ovat pitäneet heitä vapaamuurariudessa, erikoisesti kuolemanpelosta, ihmispelosta ja pelosta uskoa Jeesuksen Kristuksen nimen voimaan.

Hylkään kaikki esivanhempieni erilaisissa looseissa pitämät arvoasteet, olkoot minkä nimisiä tahansa. Sanoudun irti siitä, että kutsun ketään ihmistä Mestariksi, sillä Jeesus Kristus on minun ainoa Mestarini ja Herrani ja hän kieltää ketään toista pitämästä tuota titteliä itsellään.

Hylkään muiden houkuttelemisen ja kietomisen vapaamuurariuteen sekä sen, että sietäisin ja hyväksyisin avuttomuuden salaisten rituaalien harjoittamisessa. Sanoudun irti vapaamuurariuden vaikutuksista, jotka ovat siirtyneet minuun jonkun sellaisen naispuolisen esivanhemman kautta, jonka puoliso on ollut epärehellinen tätä kohtaan ja torjunut hänet sen takia, että mies on kuulunut ja osallistunut loosin toimintaan ja samalla kieltäytynyt kertomasta puolisolleen omista salaisista toimistaan.

1 Aste

Hylkään valat ja kiroukset, jotka kuuluvat Ensimmäiseen Asteeseen, erityisesti niiden vaikutukset, jotka kohdistuvat kurkkuun ja kieleen. Sanoudun irti salaisesta silmien peitteestä (>Hoodwink) ja sen vaikutuksesta tunnetiloihin ja itse silmiin. Tähän liittyy kaikenlainen hämmennys ja pimeyden pelko, valon pelko ja pelko kuulla yhtäkkiä ääniä. Sanoudun irti salaisesta BOAZ-nimestä ja kaikesta siitä, mitä se tarkoittaakin. Sanoudun irti Ensimmäiseen Asteeseen liittyvästä totuuden ja vääryyden sekoittamisesta ja epäjumalanpalveluksesta.
Sanoudun irti kaulan ympärille asetetusta köydestä, tukehtumisen tunteesta ja henkivallasta, joka voi aiheuttaa astmaa, heinänuhaa tai mitä tahansa muuta, joka vaikeuttaa itse hengittämistä. Sanoudun irti kompassineulasta, miekasta tai keihäästä, joka on asetettu rinnan päälle ja joka aiheuttaa tunteen Ensimmäisessä Asteessa joutumisesta puukotetuksi tai pelosta saada sydänkohtaus.

Jeesuksen Kristuksen nimessä rukoilen kurkun, äänijänteiden, nenätiehyeiden, nenäontelon, keuhkoputken, puhe-elinten ja kaikkien näihin liittyvien ruumiin osien parantumista. Rukoilen sitä, että Jumalan Sana saa tulla vapaasti esiin minun ja perheeni kohdalla.

2 Aste

Sanoudun irti Toisen Asteen vapaamuurariuden valoista ja kirouksista, erityisesti sydämeen ja rintaan liittyvistä kirouksista. Sanoudun salaisista JAKIN ja SIBBOLET nimistä ja kaikesta mitä ne merkitsevätkin. Työnnän itsestäni ja perheestäni pois tunnekovuuden, apatian ja alakuloisuuden, välinpitämättömyyden ja syvät vihan tunteet.
Jeesuksen Kristuksen nimessä rukoilen rinnan alueen, keuhkojen ja sydämen alueen parantumista ja tunne-elämäni parantumista ja että tulen herkäksi Jumalan Pyhän Hengen puhuttelulle.

3 Aste

Sanoudun irti vapaamuurariuden Kolmannen Asteen valoista ja kirouksista, erityisesti vatsan ja alavatsan alueen kirouksista. Sanoudun irti salaisista MAIIA BONE, MACHBINNA JA TUBAL KAIN sanoista ja kaikesta mitä ne tarkoittavatkin. Sanoudun irti kuvainnollisista Kuoleman Hengen rituaalimurha-iskuista, kuoleman pelosta, vääristyneestä marttyyriudesta, kuvitelluista joukkopäällekäymisistä, hyökkäyksistä tai raiskauksista ja kaikesta siitä avuttomuuden tunteesta, joka Kolmanteen Asteeseen liittyy.

Sanoudun irti tunteesta joutua ruumisarkkuun tai ruumislaudalle  rituaalimurhan yhteydessä. Sanoudun irti tähän asteeseen liitetystä ylösnousemuksesta, koska vain Jeesus Kristus on Ylösnousemus ja Elämä. 
Sanoudun irti jumalanpilkasta, joka liittyy noituudessa tehtyyn Raamatun suutelemiseen.

Katkaisen kaikki yhteydet kuoleman ja noituuden ja eksytyksen henkeen ja rukoilen Jeesuksen Kristuksen nimessä vapaamuurariuden tartuttaman vatsan, sapen, alavatsan, maksan ja minkä tahansa muun ruumiin elimen parantumisen puolesta. Rukoilen saavani voiman tuntea ja ymmärtää perhettäni ja itseäni.

Royal Arch Aste

Sanoudun irti ja hylkään Pyhän Royal Arch Asteen vapaamuurariuden valat ja kiroukset, erityisesti valan, jonka mukaan pää irrotetaan ruumiista ja aivot asetetaan auringon paahteeseen. Sanoudun irti Merkkiloosista ja neliöiden ja kulman muotoisista merkeistä, jotka merkitsevät ja leimaavat ihmisen loppuelämäkseen.

Sanoudun irti myös tällaisesta merkistä tehdystä jalokivestä tai taikakalusta, jota käytetään loosin kokouksissa.

Sanoudun irti Jumalan salaisesta väärästä nimestä JA-BUL-ON ja tunnussanasta AMMI RUHAMA ja kaikesta mitä ne merkitsevätkään.

Sanoudun irti väärästä ehtoollisesta, joka nautitaan Kolmannessa Asteessa ja kaikesta pilkkaamisesta, epäilyksestä ja epäuskosta Jeesuksen Kristuksen pelastavaan työhön ja Golgatan ristiin. Katkaisen yhteydet kaikkiin näihin kirouksiin ja niiden vaikutuksiin perheeseeni ja minuun nähden Jeesuksen Kristuksen nimessä ja rukoilen aivojen, mielen ja kaiken muun parantumista.

18 Aste

Hylkään vapaamuurariuden Kahdeksannentoista Asteen valat ja kiroukset, Pelikaani Ritarin ja Ruusuristin Prinssin valat ja kiroukset. Sanoudun irti Pelikaani-noituudesta ja torjun sen hengen, samoin Ruusuristiläisten salaopin vaikutuksen ja Kolmanteen Asteeseen liittyvän Kabbalan.

Sanoudun irti siitä väitteestä, että Jeesuksen Kristuksen kuolema oli pelkästään  ´surkuteltava ja valitettava onnettomuus´ ja samalla tarkoituksellista kristillisen sovitusopin pilkkaamista ja vääristelyä.

Sanoudun irti Jeesuksen Kristuksen jumaluuden pilkkaamisesta ja torjumisesta.

Sanoudun irti salaisista IGNE NATURA RENOVATUR INTERGRA sanoista ja niiden polttamisesta. Sanoudun irti Kolmannessa Asteessa nautittavasta ehtoollisen irvikuvasta, johon liittyy keksin, suolan ja valkoviinin nauttiminen.

30 Aste

Sanoudun irti vapaamuurariuden Kolmannenkymmenennen Asteen Kuoleman Ritarin ja Mustan ja Valkoisen Kotkan valoista ja kirouksista. Sanoudun irti STIBIUM ALKABAR salasanasta ja kaikesta mitä se tarkoittaakin.

31 Aste

Sanoudun irti vapaamuurariuden Kolmannenkymmenennenensimmäisen Asteen Suuren Inkvisiittorin ja Komentajan valoista ja kirouksista. Sanoudun irti tässä asteessa palvotuista Egyptin jumalista ja jumalattarista, Anubiksen oinaan päästä, Osiris Aurinkojumalasta, Osiriksen sisaresta Isiksesta ja Kuun jumalattaresta.
Sanoudun irti Kereksen sielusta, Kuolemattomuuden väärästä symbolista ja Kuolleiden Huoneesta ja jälleensyntymisen väärästä opettamisesta.

32 Aste

Sanoudun irti vapaamuurariuden Kolmannenkymmenennentoisen Asteen Kuninkaallisen Salaisuuden Ylivertaisen Prinssin valoista ja kirouksista.

Sanoudun irti vapaamuurariuden kolminaisuuden AUM-jumaluudesta ja kaikista sen osista, Brahma-luojasta, Vishnu-ylläpitäjästä ja Shiva-tuhoajasta.

Sanoudun irti AHURA-MADZA jumaluudesta, väitetystä valon lähteen henkivallasta ja tulen palvomisesta, jotka ovat kauhistus Jumalalle. Sanoudun irti siitä moniin riitteihin kuuluvasta toiminnasta, että juodaan ihmisen pääkallosta.

Yorkin Riitti

Sanoudun irti Yorkin Riitin, Mestari Merkin, Menneisyyden Mestarin, Kaikkein Korkeimman Mestarin, Royal Mestarin, Valitun Mestarin, Kaikkein Erinomaisimman Mestarin, Punaisen Ristin Ritarikunnan, Maltan ritarien ja Temppeliritarien asteiden valoista ja kirouksista. 

Sanoudun irti salaisista JOPPA, KEB RAIOT ja MAHER-SALAL-HAS-BAZ sanoista.

Sanoudun irti lupauksista ja valoista, jotka tehdään käsi asetettuna pääkallolle ja ristikkäin olevista miekoista.

Sanoudun irti Juudaksen kirouksesta ja kuoleman toivotuksesta, jossa pää hakataan irti ja asetetaan kirkon tornin huippuun. Sanoudun irti epäpyhästä ehtoollisesta ja monissa riiteissä tapahtuvasta pääkallosta juomisesta.

33 Korkein Aste

Sanoudun Jeesuksen Kristuksen nimessä irti vapaamuurariuden korkeimman Kolmannenkymmenennenkolmannen Asteen Korkeimman Suur-Päätarkastajan valoista ja kirouksista.

Sanoudun irti salaisista DEMOLAI-HIRAM ABIFF, PREUSSIN FREDRIK SUURI, MICHA, MACHA, BEALIM ja ADONI sanoista ja kaikesta mitä ne merkitsevätkään.

Sanoudun irti kaikista vapaamuurariuden eri asteiden velvoitteista ja kaikista niistä rangaistuksista, jotka kutsutaan esiin.

Sanoudun irti ja hylkään ehdottomasti Maailmankaikkeuden Suuren Arkkitehdin, joka tässä asteessa paljastetaan Luciferiksi. Sanoudun irti hänen väärästä väitteeseen tehdä tyhjäksi Jumalan kaikkivoipaisuus.

Sanoudun irti kaulan ympärillä olevasta hirttosilmukasta. Sanoudun irti kuoleman kutsusta ja toivotuksesta, että pääkallosta juotu viini muuttuu myrkyksi.

Sanoudun irti luurangon kylmistä käsistä, jotka minua tavoittavat, jos tämän asteen vala rikotaan.

Sanoudun irti kolmesta Suurmestarin pahamaineisesta murhaajasta, laista, omaisuudesta ja uskonnosta.

Sanoudun irti noituudesta ja halusta mestaroida ja hallita ihmiskuntaa.

Jumalan Isän, Jeesuksen Kristuksen Pojan ja Pyhän Hengen nimessä sanoudun irti ja murran ne kiroukset, jotka liittyvät jokaisen vapaamuurariuden asteen epäjumalanpalvelukseen, pilkkaamiseen, herjaamiseen, saloihin ja eksytykseen.

Kutsun Jeesuksen Kristuksen Veren puhdistamaan itseni kaikista edellä lueteltujen asioiden seurauksista elämässäni.

Sanoudun irti kaikista aikaisemmista neuvoista, joita kuka tahansa esivanhemmistani tai minä itse olen antanut, jotta minut johdettaisiin harhaan.

-----------------------


Päivitys:

Tutkittavaksi: Juutalaiset kirjailijat vahvistavat Cutting Edgen mustan magian vapaamuurareiden hallitsemasta sionismista, Israelista sekä lähi-idän tämänhetkisistä tapahtumista
http://cuttingedgefinland.tripod.com/cef1874.html


Päivitys 2016, myös youtuben kautta:

Ex-vapaamuurari Hannu Hurri
https://www.youtube.com/watch?v=zHgsLJ6dw3s

Ex-vapaamuurari Juhani Julin
https://www.youtube.com/watch?v=n7ubPCDrwMI


.

32 kommenttia:

 1. Baphomet/lucifer kansio... https://www.facebook.com/media/set/?set=a.243967122286997.78265.100000211325318

  VastaaPoista
 2. Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Telluksen yhden ja ainoan Jumalan kansa - katolis-jesuiittain kynsissä. Jesu-Iitta = Jeesuksen Yläpuolella...

  Ilmestyskirja 2, Jeesuksen Sanat: "Mutta se sinulla on, että sinä vihaat nikolaiittain tekoja, joita myös minä vihaan." Nikolai-Iitta = Muiden Yläpuolella.

  Sumerilaisten perkeleellinen epäjumalan oppi - Jeesuksen ristiinnaulitsija-sanhedrinin kaksipäinen ideologia - tänäänkin jauhaa kansaansa. Seuloen esiin kultaa niistä joiden ainoa turva on perkeleen tekoja vihaavan Armon Jumalan armahdus.

  Tässä Israelin maassa asuvan kansaosan jauhantanäyte, Israel-uutisia 2011:
  http://wp.me/sx1AT-528

  VastaaPoista
 3. SUOMEN PELASTUS!
  Kaikki MAHDOLLISET yli 4000,- € brutto kk eli 48.000,- € vuodessa ylittävät tulot, eläkkeet, osingot, siis kaikki ja näiden yhdistelmät leikataan! Kaikki ylimenevät tulot leikataan Suomen valtion VELKOJEN PIKAISEEN POIS MAKSUUN. Sekä yli miljoonan omaisuuden omistavat niin korkeaan verotukseen valtiolle, että on jatkossa mielekkäämpää mammonalla huolehtia maamme vähä-osaisista kuin haalia sitä moraalittomasti aina vain lisää. Suomen kansallisvirreksi sensuroitu virsi 440 (441 varalle) muistuttamaan, että jah-bul-on loossilaiset saavat maassamme vain tuhoa aikaiseksi, epäjumala lucifer valonaan, joka paljastuu pahavelijärjestelmien eliitille ylemmillä asteilla. Nämä saatanan palvojat on maassamme kriminalisoitava, sekä palattava mitä pikimmin takaisin Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan helmaan, suojaan ja moraaliin, joka liberaali humaanista portto paavin vallan kirkosta ja esivallastamme on täysin kadonnut. Sauli Niinistö, jos olette Jumalan mielen mukainen mies, aloittakaa toimet Suomen pelastamiseksi heti.

  KANNATA SINÄKIN NOITUUS POIS SUOMESTA JA ESIVALLASTAMME PIKAISESTI. SUOMI UUTEEN AITOON MORAALISEEN NOUSUUN!!!
  Allekirjoita/kannata noituus pois Suomesta!
  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/08/allekirjoita-noituus-pois-suomesta-ja.html

  VastaaPoista
 4. http://cuttingedgefinland.tripod.com/cef1874.html

  VastaaPoista
 5. http://www.slideshare.net/syottovasikka/vapaaksi-muurarien-kahleista

  VastaaPoista
 6. http://www.slideshare.net/syottovasikka/pahan-pietarin-basilli

  VastaaPoista
 7. Viimeistään morsiusseurakunnan häiden alkaessa tulee aika jolloin globaalisesti kaikkialla toteutuu: "He erottavat teidät synagoogasta; ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle. Ja sen he tekevät teille, koska he eivät tunne Isää eivätkä minua." Tässäkin historia toistaa itseään... Niin Juutalaiselle kuin pakana kristityllekin... esitäyttymys on toteutunut ja n. 2000 historian aikana ja vielä uudestaan on tulossa ja rajuna 7 vuoden vihan aikana myös lohkoissa ja lahkoissa, sekä ekumeenisessa porttokirkossa... Aitoa ja oksastettua Jumalan kansaa on aina pilkattu, vainottu ja tapettu, eniten tähän mennessä yllätys, yllätys kirkon toimesta, paavin vallan toimesta viimeisten laskelmien mukaan jopa 50 miljoonaa. Nykyäänkin n. 200.000 vuodessa tapetaan, mutta lehdistö ja media on vaiti pääosin... Miksikö? Koska se on globaalisesti illuminaatin hallussa--> luciferin, loosi asteet 30, 31, 32 ja 33. (new world order, ordo chaos) Suomessakin luciferia palvoo vajaa 10.000 henkilöä esiavallassa, ja siellä missä raha, sekä valta on, myöskin tuhoten agendoillaan kaiken hyvän, Jumalan säädökset. Mikään ei ole sitä miltä se näyttää Suomessakaan ja kaikki vaikuttaa kaikkeen.

  Valitse siis aito totuus (hengellistä viisautta, ei arkkipiispan) Jeshua Kristus Nasaretilainen ja hylkää valheet/noituus/traditiot eksyttävät ja ihmisjärkeily. Siunausta etsintääsi... T: Suomen syntisistä suurin...  

  Factat pöytään... http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=1%3A16-32&kirjat=roo
  ------------
  http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

  VastaaPoista
 8. TIEDOKSI:

  Copyright-oikeuksistani

  Vastauksena "Facebookin" uudelle politiikalle vakuutan, että kaikki minun henkilötietoni, valokuvani, piirustukseni, kirjoitukseni ja niin edelleen ovat minun Copyright-oikeuksiani (kuten Bernin yleissopimus sanoo). Facebookin Oikeus siirtää minun henkilökohtaisia tietojani kolmansille osapuolille 01.01.2015 alkaen on mitätön, koska olen julkisesti etukäteen kieltänyt tämän mahdollisuuden.
  Kaupallinen ja muutoin hyödyntäminen koskee kaikkia edellä mainittuja copyright-oikeuksiani. Kussakin tapauksessa julkaisemiseen vaaditaan minulta jokaista kertaa varten kirjallinen lupa.

  "Facebook" on julkinen yhtiö. Siksi käyttäjille suositellaan sosiaalisen verkoston sivulleen laittamaan tietosuojaa koskeva lausunto, muutoin (jos ilmoitusta ei julkaista sivulla ainakin kerran), olet automaattisesti antanut luvan tietojesi käyttöä varten, kuten sivusi, valokuvasi ja kaikkia tietoja joita julkaistaan sinun viestiseinälläsi.

  Jokainen, joka lukee tämän tekstin voi kopioida sen Facebookin seinälleen. Tämän jälkeen sinä olet suojattu tekijänoikeuslailla. Tämä tiedonanto on ilmoitus "Facebookille" - tämän tiedonannon jälkeen, kopiointi, jakelu ja minun henkilökohtaisten tietojeni tai muiden laittomien toimien suhteessa profiiliini sosiaalisessa verkostossa on ehdottomasti kielletty!

  Pori 3.12.2014
  Olli Hakala

  VastaaPoista
 9. Satakunnan Olli Ylen vaalikoneessa 2015 (Olli Hakala Pori)
  http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/satakunta/ehdokkaat/6162?emp=rt-1.rs-h2N0yS%252F%252BPaf%252F%252BX7%252BXg%253D%253D.pn-olli+hakala

  VastaaPoista
 10. Porin tauti on parannettava... kummatkin; poliittinen ja okkultistinen!
  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html

  VastaaPoista
 11. Jos on sadepäivä tai muuten ihmetyttää telluksen meno, voit aikasi kuluksi tutustua myös minun jo toistakymmentä vuotta kestäneeseen internet työhöni, Suomen pelastamiseen monen sektorin uhilta ja agendoilta, ainakin omalta osaltani parhaani mukaan...! Palkkiot ovat olleet kokoajalta noin 50 centtiä... (Mutta nyt on merkkiä siitä tullut, että tämä työni saattaisi minut/perheeni jopa elättää... Ans kattoo nyt ;) ) Haluan Uskoakin näin...
  https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=ollihakala.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. Sopivalla ja sopimattomalla hetkellä, aina sopii Jumalan Sana ja vähän minunkin sana... :) Sallittakoon syntymäpäivänäni tällainenkin kirjoitus, varsinkin Porilaisille... ;)
  https://www.facebook.com/olli.hakala.7/posts/1144404032243297?pnref=story

  VastaaPoista
 13. Hallelujaa! http://www.tv7.fi/vod/player/?program=43708

  VastaaPoista
 14. Globaalisen erittäin epävakaan tilanteen takia tutkittavaksi. (ordo chaos, nwo, antikristus etc.) http://www.lopunajat.fi/blogi/

  VastaaPoista
 15. I'm all tired ... I have failed in everything, too much trouble. Who cares? It would be better to die from this kind of travesty of justice in society. The magistrate has gone mad, as well as polluted and the reason for it as soon as the whole Finnish people and the country. Finland is on the road due to the death of the magistrates.

  Olen kaikkeen väsynyt... olen epäonnistunut kaikessa, liian paljon vaikeuksia. Ketä kiinnostaa? Parempi olisi kuolla pois tälläisestä oikeudenmukaisuuden irvikuva yhteiskunnasta. Esivalta on seonnut, sekä saastunut ja sen syystä pian koko Suomen kansa ja maa. Suomi on esivallan takia kuoleman tiellä.

  26.07.2015 -Satakunnan Olli- "One hope is no more left ..." --- "Yksi toivo on enään jäljellä..."

  01.03.2011 Oli päivä jolloin kirjoitin ensimmäisen nykyisen blokini kirjoituksen ja tuntuu, että kaikki on jo sanottu... http://ollihakala.blogspot.fi/2011/03/esivalta-suomen-laki-2011.html

  VastaaPoista
 16. Mamu/islamin kuuepäjumala allah show, eu show, fennovoima show, libeeraali pride avioliitto show, maamme totaalinen arvojen/moraalin alasajo ordo chaos/nwo show, looshien mm. esivaltaan soluttautumis okkultismi show, luojamme pilkkaamis show, kirkomme paavin vallan show ja kaiken mahdollisen arvokkaiden arvojen alasajo show meneillään... Ilmeinen Venäjän "ruoska" showkin tulossa... Tosin Venäjällä uskomatonta kylläkin, on viime aikoina tehty aitojen arvojen (kristillisiä) mukaisia päätöksiäkin, joita Suomessa (eduskunta etc. esivalta) ei ole tehty vähään aikaan aikaan?! http://ollihakala.blogspot.fi/2015/07/ollin-paiva-veisin-perheen-syomaan-mutta.html

  VastaaPoista
 17. Tiedoite, avoin sellainen kaikille... (Etenkin esivallalle) Ver777

  Eilen kirjoitin, että tapan itseni. Tarkoitin sillä "lihani" tappamista, kuolemista kuten Paavalikin kirjoittaa ut:ssa. Luottamusta uskon kautta Kristukseen Jeshuaan (Jeesus) Nasaretilaiseen, Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaan.

  Joka auttaa meitä Pyhässä Hengessä taistelussa langennutta "lihan" luontoamme vastaan, eli kilvoittelussamme taivaan kotiin pahassa, valheellisessa, okkultistisessa ja liberaali humanismin kyllästämässä, luciferin enää hetken eksyttävässä ordo chaoksen ja globaalisten hirveiden agendojen, sielujen eskatologisesti ennalta tiedettävissä loppu eksytyksissä, Suomessakin.

  Ole ovela kuin käärme, mutta viaton kuin kyyhkynen... Shalom, voitto on jo saatu, ryvettyneessä, moraalittomassa Suomessakin, jopa Porissakin (Oikeustalollakin 7.10 klo: 09.00), kaikilla sektoreilla, Uskon silmin sen voi jo nähdä. Amen. Johanneksen evankeliumi 3:16-21 http://www.tv7plus.fi/vod/player/?program=46485

  Porissa 10.9.2015 -Satakunnan Olli- / Olli Hakala Pori / Deus Protector Noster
  Sherwood † Real † Media † News from Pori ja kunnia Jumalalle

  a) Oikeudenmukaisuuden irvikuvaa Porissa! (http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/joudun-oikeuteen-tyopaikkakiusattuna.html
  a2) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/tapan-itseni.html
  b) http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html
  c) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html
  d) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/maahanmuutto-jihad.html
  d2) Turvapaikka MTV3 9.9.2015 https://www.facebook.com/media/set/?set=ms.c.eJwlyrcNADAMA7CPAlmu~_v~_xtJWgmQo9oHcwK5Y90KGAkPlh4H2HUxsCuQom.bps.a.1196078003742566.1073741909.100000211325318&type=1
  e) http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html
  f) "Lihasta" infoa http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=lihan&kirjat=roo
  g) Joh. 3:16-21 http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=3%3A16-21&kirjat=joh

  VastaaPoista
 18. Pölliitiköiden enemmistö, esivalta Suomen, haloooo...?!!!

  Suomi ollut kuukausia jo "veden jakajalla" joko tai...?! (Suomi Finland itse "auttaen" itsensä tuhoon noin 20% liberaalilla etc. väestönosan vaatimuksella, "troijan hevosella"...) Demokratiasta, eli kansanvallasta (n. 80%) ei tietoakaan! Kuinka pitkään, oi Suomi sallit mm. agenda 21:sen maatamme tuhota? Mayday, defcon 1, wake up Finland people! 27.9.2015 alkaen olen ennustanut, että tällä invaasio vauhdilla Suomi on mennyttä n. vuodessa. Olemme silloin viimeistään "heidän" suunnitelemassaan ja haluamassaan ordo chaoksessa. --> nwo, porttokirkko, antikristus... (Eskatologiaa 33 v. kokemuksella)

  a) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/suomen-vaakunan-merkityksen-on.html
  b) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/suomen-ja-kansamme-pelastaa-enaan-yksin.html
  c) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/suomessakin-kaiken-nyt-tapahtuvan-pahan.html

  VastaaPoista
 19. Suomen ainoa pelastus on enään aito totuus, Sana! Jouko Piho oli Perttu Häkkisen suorassa radio-ohjelmassa YLE Puheessa. Ohjelma on kuultavissa Yle Areenassa osoitteessa
  http://areena.yle.fi/1-3150899

  VastaaPoista
 20. Tutkittavaksi...

  Juutalaiset taas tähtäimessä

  Huolimatta siitä, että juutalaiset ovat tämänkin kirjoituksen keskiössä, on todettava, että tämän sivuston tarkoituksena EI OLE nostattaa vihaa juutalaisia eikä Israelia vastaan vaan mm. tuoda esille sitä asiaa miten itse Saatana, Lucifer, hallitsee maailmaa väkevällä otteella illuminaatien, vapaamuurarien, Bilderberg-ryhmän, Rothschild dynastian ja monen muun suvun avulla tavoitteenaan luoda Uusi maailmanjärjestys ja aloittaa sekä juutalaisten että kristittyjen ankarat vainot.

  Huomattava on myös se miten saatana on soluttanut kätyreitään juutalaisuuteen Ilm.2:9 ja Ilm.3:9. Noiden kätyrien toimien vuoksi juutalaiset aika ajoin joutuvat maailman vihattaviksi. Toisaalta maailman n. 15 miljoonasta juutalaisesta on messiaanisia eli Kristukseen uskovia toistaiseksi vain muutamia satoja tuhansia ja loput heistä tarvitsevat yhtä paljon pelastusta kuin ne, joille Jeesus saarnasi 2000 vuotta sitten. Tämän vuoksi meidän tulee rukouksissamme muistaa juutalaisia, jotta mahdollisimman moni heistä heräisi ja ottaisi vastaan Messiaansa.

  Herra on luvannut Israelille: Hoos. 6:1-2 - "Tulkaa, palatkaamme Herran tykö, sillä hän on raadellut meitä, ja parantaa meidät, hän on lyönyt meitä, ja sitoo meidät. Hän tekee meidät eläviksi kahden päivän kuluttua, kolmantena päivänä hän meidät herättää, ja me saamme elää hänen edessänsä." (tässä 2 päivää on 2 tuhatta vuotta 2.Piet. 3:8 ja kolmas päivä alkaa hyvin pian).

  1.Moos. 12:3 Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä.

  Siunattu olkoon Jumalan valittu kansa

  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  1988: ADL käynnistää maanlaajuisen kilpailun lakiopiskelijoille, jossa laaditaan vihan vastaista lainsäädäntöä vähemmistö ryhmille. Kilpailun voittaa Joseph Ribakoff, jonka väitös ehdottaa sitä, että meidän tulisi kieltää paitsi vihasta motivoitunutta väkivaltaa myös kaikki sanat, jotka herättävät epäilystä; kitkaa; vihaa; ja mahdollista väkivaltaa, nämä täytyy myös kriminalisoida.

  Tämä ADLin ensipalkittu asiakirja antaa ymmärtää, että valtion virostojen pitäisi paitsi valvoa ja rajoittaa sananvapautta yleensä, mutta pitäisi myös sensuroida kaikki filmit, jotka kritisoivat tunnistettavissa olevia ryhmiä. Sen lisäksi, vaikka henkilö, joka tekee lausuntoa voi oikeuttaa sitä, esimerkiksi Kristityt arvostelevat homoseksuaalisuutta, koska raamattu nimenomaan kieltää sen, Ribakoff väittää että totuus on ei olla mikään puolustus oikeudessa.

  Ainoa todistus, jonka oikeus tarvitsee voidakseen taata vihapuheen tuomio on se, että jotain on sanottu, ja vähemmistöryhmä tai sellaisen ryhmän jäsen on kokeneet tulleeksi emotionaalisesti vaurioituneeksi sellaisen arvostelun seurauksena. Sen vuoksi, näiden ehdotusten mukaan, jotka ADL on pakottanut lakiin kaikkialla maailma alle 15 vuotta myöhemmin, Jeesus Kristus olisi pidätetty viharikollisena (hate criminal).

  Tämä lain tarkoitus on varmistaa, ettei Rothschildien salaliittoa paljasteta, koska mikäli sinä kritisoit Rothschildien rikollista salaliittoa, sinua leimataan antisemiittisena, ja saatat joutua siksi vankilaan.

  http://www.linnunrata.org/rothschild-dynastia/historia.php

  http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm

  .

  VastaaPoista
 21. Salaisuus salaseurojen takana... https://www.youtube.com/watch?v=ABGue-29UE4

  VastaaPoista
 22. Vähän arastan tätä aihetta 1 Mooses 12:1-3 takia, joka on voimassa tänä päivänäkin, mutta sallinet, että selitän... Ei kaikki ole aitoja juutalaisia, vaikka niin väittävät, ei kaikki ole aitoja kristittyjäkään, vaikka niin väittävät... Historia todistaa jopa tämänkin, yhdessä Sanan/kirjoitusten kanssa... ;)

  Blogini etusivulla on seuraavasti: -SATAKUNNAN OLLI- (2001 alk. aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta! Deus Protector Noster, Porin vaakunan latinankielisin sanoin; Jumala turvanamme, suojelijamme... eli Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala, lihaksi tullut Jeshua/Jeesus Kristus Nasaretilainen on Suomen ja jopa Porinkin ainoa turva tulevissa Telluksen monissa mullistuksissa... Roomalaiskirjeen luvut 9,10 ja 11 sekä 1 Mooses 12:1-3 ovat tärkeitä Suomen tulevaisuuden kannalta OIKEIN ymmärrettynä. + Joh. 3:16-21)

  Toisin sanoen on myös hyvä tietää, että on olemassa aitoja juutalaisia, ja on olemassa aitoja kristittyjäkin telluksella, (näitä on historian saatossa aina vainottu, pilkattu, ja tapettu...) aitoakin on siis olemassa, epäaitojen valtavan globaalisen eksytyksen, valheen keskellä, jolla mm. "33 asteen mason" agendan valheet yrittävät eksyttää jopa aitoja totuuden puolustajia, varsinkin eskatologisesti nyt "loppu metreillä", ennen 7 vuoden valherauhaa/vihan aikaa, ennen 1000-vuotista rauhan valtakuntaa...

  Lainattua: "Vuosi 2011. Zionistit "monikulttuurin" järjestäjä Eurooppalaisten "hyväksi". 8 sekunnin kohdalla pyramidi oikein loistavasti esillä filmissä. https://www.youtube.com/watch?v=53A5AJoRxF0

  Ruotsalaiset ovat suuressa antikristillisessä eksytyksessä, ehkä Suomeakin pahemmin - Zionistien toimesta. Sanoisin zionisteja valejuutalaisiksi. Itse kutsuvat kai askenasi-juutalaisiksi? Raamattussa käytetään käännynnäiset ja esim. kyykäärmeen sikiöt."

  Lisää historiaa tutkittavaksi:

  http://www.linnunrata.org/rothschild-dynastia/historia.php
  https://www.youtube.com/watch?v=ABGue-29UE4 (salaisuus salaseuroissa...)
  http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/kaiken-globaalisen-pahan-sikiamisen.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/time-out-ordo-chaoksesta-nwon-kautta-jo.html

  Lopuksi vielä arvokonservatismia kaikille, "33 asteen masonistien" globaalisten suunnittelemien, agenda 21 invaasioiden takia, laittomasti maassamme... http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html

  VastaaPoista
 23. Nämä Suomen erilaiset sudet n. 20% / 1,1 miljoonaa, "kusettavat" lähes kaikessa (esivaltaan sokeasti luottavaa lammas kansaa) 80% / 4,4 miljoonaa Suomen kansalaista... Suomi on ajat sitten ollut ex-oikeusvaltio, rippeitä jäljellä enään aidosta totuudesta, moraalista ja oikeudenmukaisuudesta. Saatana (okkultismi globaalein agendoin) on liberaalit lonkeronsa ujuttanut 20-30 vuodessa kaikkialle maassamme!

  Itse asiassa, esivaltamme on pääosin rakenteellisesti korruptoitunutta, ei tälläistä maanpetosta olisi voinut tapahtua esim. 40 vuotta sitten ja niin monella sektorilla! (Joka paikassa liberaali humanismi / okkultismi "jyrää"...!?)

  Wake UP Suomen Kansa! Rajat Kiinni!

  1 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/suomen-tuho-noin-vuodessa-ordo-chaos.html
  2 http://ollihakala.blogspot.fi/2016/02/porin-kaupungin-valtuuston-kokous.html
  3 http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/suomen-kansa-paaosin-syyllistetaan.html
  4 https://www.facebook.com/olli.hakala.7
  5 https://www.facebook.com/Olli-Hakala-Satakunnan-Olli-kunnallisvaalit-2017-169238789756946/?fref=ts
  6 https://www.facebook.com/Jeshua-Kristus-Nasaretilainen-214804151871116/?fref=ts
  7 https://www.facebook.com/Porin-Jeshuan-Kristuksen-Nasaretilaisen-morsiusseurakuntalaiset-305221759657647/?fref=ts
  8 https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts
  9 https://www.youtube.com/user/HakalaOlli/videos
  10 http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/avoin-rikosilmoitus-poliisille-221-yon.html
  11 http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html
  12 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/suomen-pelastaa-enaa-aito-totuus.html
  13 http://ollihakala.blogspot.com/2015/08/on-rukouksen-aika-suomen-puolesta.html
  14 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html
  15 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/nyt-se-alkoi-george-orwell-ordo-chaos.html
  16 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/turvapaikka-mtv3-9915-aitoa.html
  17 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/oikeusmurha-porissa.html
  18 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/saatanan-viimeiset-petokset-suomessakin_3.html
  19 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/viimeisia-varoituksia-jihadista.html
  20 http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html
  21 http://ollihakala.blogspot.fi/2013/08/juha-vasama-porilaisten-jumala.html
  22 http://ollihakala.blogspot.fi/2013/09/julkinen-kirje-porin-esivallalle-ja_17.html
  23 http://ollihakala.blogspot.fi/2014/12/uuden-vuoden-puheeni-2015-5775.html
  24 http://ollihakala.blogspot.fi/2014/02/porissa-paskaa-paalle-totuuden-esilla.html

  Tärkeä juuri nyt!
  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/07/survival-lumo-85.html

  Suomen kunniakansalainen Arto Lauri
  1 http://ollihakala.blogspot.fi/2011/10/arto-lauri-faktaa-ydinvoimasta.html
  2 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/atomin-paluu-paattymaton-tarina.html

  Tämä blogi alkoi näin 2011
  http://ollihakala.blogspot.fi/2011/03/esivalta-suomen-laki-2011.html

  Kevennys, mutta Suomen tila nyt sen 20% takia... https://www.youtube.com/watch?v=2--wOyHMc0g

  VastaaPoista
 24. Joko on kaikki keinot käytetty Suomessa? Joko olisi vihdoin aika arvokonservatismin, ennenkuin on myöhäistä?

  a) https://www.youtube.com/user/HakalaOlli/videos
  a2) https://www.youtube.com/user/artolauri/videos
  b) http://ollihakala.blogspot.fi/
  b2) http://www.etvk.fi/
  c) https://www.facebook.com/olli.hakala.7
  d) https://www.facebook.com/Jeshua-Kristus-Nasaretilainen-214804151871116/?fref=ts
  e) https://www.facebook.com/Porin-Jeshuan-Kristuksen-Nasaretilaisen-morsiusseurakuntalaiset-305221759657647/?fref=ts
  f) Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts
  g) https://www.facebook.com/Deus-Protector-Noster-Sherwood-Real-Media-News-from-Pori-326069190754499/?fref=ts
  h) "Vara blogi" http://ollihakala.simplesite.com/425879141
  i) https://www.facebook.com/Porin-Muutos-ry-1417557358538535/?fref=ts
  j) https://www.facebook.com/Satakunnan-Muutos-ry-117325671941558/?fref=ts
  k) Oikeusmurha https://www.facebook.com/Vapauttakaa-Seppo-Lehto-109407259140578/?fref=ts
  l) http://blogit.mvlehti.net/satakunnanolli/

  VastaaPoista
 25. "Virheistä huolimatta, pyritään sentään avoimeen tiedottamiseen, mitä valtamediat eivät tee, jo omistuspohjansakin ja mädätyksen takia. Mediakriittistä, totuuden lietsomiseen keskittyviä julkaisuja, joiden esittämät faktat ovat mm. Ylelle vihatotuuksia. Kertovat kansalaismielipiteistä ja tosiasioista joista mm. Yle vaikenee. Paljastavat myös Yleisradion propagandassa esitetyn maailmankuvan taustoja, jotka ovat vihamielisiä Suomalaisten ja Eurooppalaisten eduille." http://www.murkut.org/

  VastaaPoista
 26. Salainen paikallisloosien rituaali kokouskäskirja vuodelta 1922
  https://ollihakala.blogspot.fi/2016/09/salainen-paikallisloosien-rituaali.html

  VastaaPoista
 27. Miten George Soros tuhoaa yhteiskuntia
  https://www.youtube.com/watch?v=tj9WJmBnfa4

  VastaaPoista
 28. Viimeiset tabut, Suomessakin, babylonian talmud, yli 40 vuotinen plutonium talous...

  VastaaPoista
 29. Kesän lukemistoa for you, mitä "valtamedioista" et löydä. Bon appetit...😎💕

  https://blogit.mvlehti.net/satakunnanolli/ --- http://ollihakala.blogspot.com --- https://www.youtube.com/user/HakalaOlli --- https://kansallisromantikko.fi ja https://www.murkut.org

  VastaaPoista
 30. Kiinnostaisko mm; miten riitit & valat pääosin tuli Fin-landiaan...?😎 http://ollihakala.simplesite.com/425879141

  VastaaPoista
 31. Julinin toimiva linkki: https://www.youtube.com/watch?v=SwdrPxxCNyA

  VastaaPoista
 32. Hurrin toimiva linkki: https://www.tv7.fi/arkki/isannan-poydassa/vieraana-hannu-hurri-1-2_p27396/

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.