Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 25. toukokuuta 2015

Oikeusapu laskurista kysymys?
Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa Suomen moraalista/oikeudenmukaisuudesta.


(Vastauksia kommentteihin kiitos!)


OIKEUSAPU LASKURI?

Oikeuden saaminen köyhällä (minulla) Suomalaisella käsittääkseni on vaikeahkoa, ellei mahdotonta. Voiko jollain muilla perusteilla saada maksutonta oikeudenkäyntiä pienituloisen, eli minun, joka olen avioliitossa, sekä Winnovasta saanut oikeudettomat potkut...?

Onko niin kuin olen käsittänyt, että jos olen saanut laittomat potkut työstäni ja puolisoni tienaa vielä ja laskin, että n. 75%:sesti maksaisin oikeuskuluista vielä itse, mutta jos olisin yksin, eronnut saisin nykyisillä 1050,-/kk nettotuloillani, n. XX.000,- veloillani 350,-/kk asumiskuluilla ilmaisen/tai ainakin 20% omavastuulla (elatuksista riippuen) oikeuden käynnin?!! https://asiointi.oikeus.fi/web/asiointi/koelaskelma

Onkohan tämä oikeuden saanti tehty vähän ikäänkuin liian vaikeaksi ajatellen Suomalaista ja avioliittoa? Ohjeita oli "hyrymykket" somalian kielellä etc. En käsitä miksi oikeuden saaminen voi olla rahasta kiinni Suomessa, Suomalaisella? No rikas eliittihän nauttii kaikesta mahdollisesta hyvästä, köyhän selkänahasta riistettynä ja looshi pahavelijärjestelmien "suomalla" mielivallalla, esivallassamme kuin käärme konsanaan luikerrellen, kenet oikeamielisen voisi vielä syödä ja tuhota. Sensuroitu virsi 440 googleen ja äkkiä, arkistoi kun sen vielä voit!

Kaikki ei mene oikein, päiväpäivältä vähemmän, rikas eliitti toimii jo hyvinkin härskisti maassa nimeltä Suomi ja etenkin Porissa!

Ohjeita: http://ollihakala.blogspot.fi/2015/05/saulille-ja-karille-seka-koko-suomelle.html

Terveisin: -Satakunnan Olli-
Deus Protector Noster

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.