Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

SUOMEN ONGELMAT 2011

Kevyeksi on Suomen moraali ja lait havaittu nykyään, Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan silmissä. Suomen ongelmat 2011; politiikassa, esivallassa ja kirkossa/protestanteissa:

1. Ei,ei ja ei! babhomet/lucifer rappareita

2. Ei, ei ja ei! allah kuuepäjumalan/lucifer palvojia

3. Ei, ei ja ei! auringon/lucifer, ikonien ja Marian palvontaa etc.,

Ei liberaali humaanien valheita Suomessa enään okkultismista puhumattakaan! (1 Room. 16-32) Aito totuus takaisin Finlandiaan!

http://www.youtube.com/watch?v=VxDYB-59ZDo
---------------------------------------------

Eero Kavasto kyselee rappareista arkkipiispalta...

-Rakkaat ystävät,  
-Olemme vastaanottaneet järkyttävät viestit Norjasta. Niiden mukaan lähes sata ihmistä on kuollut fanaatikon aikaansaamissa terroriteoissa.  
-Anders Behring Breivik väittää olevansa kristitty. Se on helppo todistaa vääräksi väitteeksi.... Saanemme vaimoni kanssa tuoda terveisiä myös Luvialta, jossa osallistuimme juuri ehtoolliskirkkoon. Saarnassaan seurakuntapastori Pauliina Järvinen totesi muun muassa: "Totuus ei koskaan saa mennä fanaattisuuden puolellle. Asian eteenpäin vieminen ei oikeuta väkivaltaan."  
-Erittäin mielenkiintoinen sivujuonne Anders Breivikin hahmossa on hänen  kuulumisensa vapaamuurarijärjestöön, lehtitietojen mukaan kolmanteen asteeseen. Siitä olisi todennäköisesti ollut hyvä jatkaa syvemmälle.  
-Huomiotani on kiinnittänyt erikoisesti TV1:n iltauutisten esiin nostama valokuva, jossa Anders Breivik poseeraa komeassa vapaamuurariasussa.  
-Ainakaan tämän sunnuntaiaamun Helsingin Sanomat eikä liioin oma maakuntalehtemme Satakunnan Kansa nosta esiin asian tätä puolta mitenkään.  
-Suurella innolla mainitaan tietysti Anders Breivikin olevan kristitty, jonka käsitteen eilisissä tv-uutisissa uusi sisäministerimme Päivi Räsänen oikeutetusti ampui alas. Kukaan järkevästi ajatteleva ihminen ei voi ajatella Anders Breivikin edustavan mitään uskontoa, paitsi vihan.  
-Herää kysymys: Minkä arvon arkkipiispa Kari Mäkinen, toiset arkkipiispat Jukka Paarma ja John Vikström, oma piispani Kaarlo Kalliala ja muut piispat tulevat antamaan lausunnoissaan Anders Breivikistä sille tosiseikalle, että hän kuuluu vapaamuurareihin, ja vielä enemmän: miten vapaamuurarit itse tulevat käsittelemään asiaa julkisuudessa?  
-Sinulla on meille paljon vastattavaa, Kari Mäkinen. Olen tämän jo niin moneen kertaan todennut, että luulisi sen jo menneen ajatustesi perimmäiseen sopukkaan asti.  
-Miten aiot meille vastata, vai aiotko edelleen täysin vaieta asian siitä puolesta, että Anders Breivik kuuluu vapaamuurareihin? Aiotko edelleen vakavissasi kiertää koko asian ja elää elämääsi ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut?  
-Minkälainen arkkipiispa sinä oikein olet? Eero Kavasto  
Summary:   What kind of an Archbishop are you, Kari Mäkinen? Doesn´t the messages from Norway disturb you in any way concerning the fact that Anders Behring Breivik is a third degree Free Mason?   Are you going to bring this up in your condelences? Maybe it is not appropriate, I admit, but further as time goes by, you are entitled to bring this up to us, the great majority who watch your proceedings in this matter.   How is it possible that we have an Archbishop, in fact all bishops that care a little or in fact nothing of our great desire to know your opinions on this particular matter?

https://www.facebook.com/notes/eero-kavasto/vastauksia-kari-vastauksia-answers-kari/184778728252567
Vapaamuurarien "herra", lucifer/babhomet Arkkipiispa Kari Mäkinen

1 kommentti:

 1. Apua! Nyt media sekoittaa puurot ja vellit sekaisin tahallaan tai tahattomasti! Tietäkää nyt hyvät Suomen kansalaiset, tämä murhaaja Anders psykopaatti, joka on täysin sekaisin. Hän ei todellakaan edusta konservatiivistä, aitoa kristittyä, huonosti... "nimikristittyäkään"!!! Teko on niin julma ja käsittämätön! Aito kristitty ei voi milloinkaan murhata suunnitelmallisesti, voi pahoin ajatuksestakin tappaa ihminen, sen takia aito kristitty ei mene mielellään edes armeijaan, ja moni kieltäytyykin siitä. Aitoja kristittyjä ja aitoja juutalaisia on sen sijaan vainottu aina, colosseumilla syötetty leijonille, paavin valta ja monet muut ovat murhanneet kerittiläisinä erilaisin inkvisitioin... Tämä on saatanallisin hyökkäys Pohjoismaissa 2000 luvulla lehdistön kautta aitoa totuutta, aitoa kristinuskoa vastaan!!!

  Kohdistakaa vainonne jo "nimikristittyihin" liberaali humaaneihin teeskentelijöihin ja todellisiin murhaajiin ja psykopaatteihin!!! Joka vuosi 105.000 aitoa kristittyä murhataan, nostakaa siitä myös juttua, päivittäin!

  Tule pian Herra Jeshua, valheen kaikella voimalla saatana median kautta hyökkää, tässä näkee nyt eskatologisen kuvauksen toteutuvan... joka aikaansaa aidon totuuden vainoamisen!!

  Täten irtisanon tuollaisesta valheesta, mitä "tavallaan" nyt syötetään liberaali humanistiselle kansan osallle ja muillekin!!!

  AITO, AKTIIVINENKAAN, TOTUUDESSA OLEVA KRISTITTY (KONSERVATIIVIKIN) EI VOI MURHATA MISSÄÄN OLOTILASSA... ANDERS BEHRING BREIVIKIN "OLOTILA" ON KAUKANA KRISTILLISYYDESTÄ, SE ON JOSSAIN EKSYTYSTEN SAATANALLISISSA VALHEISSA!!!

  SUOMEN LEHDISTÖ, VAADIN OIKAISUA TELLUKSEN, POHJOISMAIDEN JA SUOMEN AITOJEN KRISTITTYJEN TAKIA!!!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.