Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 12. heinäkuuta 2011

"Rakkauden uskonto" ja Jaakko Hämeen-Anttilan, sekä Astrid Thorssien etc. suosima uskomuskyhäelmä julma islam taas asialla... (huom. samoja touhuilee mm. nimikristityt armeijoissaan jne.)

Pastori Youcef Nadarkhanin kirje Iranilaisesta vankilasta"AKTIIVINEN ISLAM ON HIRVEÄÄ, AKTIIVINEN MUSLIMI HALUAA TUHOTA KAIKKI VÄÄRÄUSKOISET...(VÄHINTÄÄN KOVALLE VEROLLE)
PASSIIVISELLA MUSLIMILLA ON TOIVOA TOTUUTEEN..."
http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html
Olli Hakala Pori / Deus Protector Noster!


Tämä kirje on lähetetty Iranin vankilasta, jossa kirjoittaja odottaa kuolemantuomiota, jonka hän sai käännyttyään islamista kristinuskoon. Youcef kääntyi kristityksi jo 19 vuotiaana ja siitä lähtien on avoimesti julistanut Jeesusta sekä kastanut uusia kristittyjä. Nyt 33 vuotas Youcef on valtion kuulusteluissa avoimesti tunnustanut Jeesuksen ja kieltänyt islamin, johon valtio on vastannut "Jos vain kiellät Jeesuksen, vapautamme sinut". Tässä kirje farsista englanniksi ja edelleen suomeksi käännettynä:

Rakkaat veljet ja sisaret, rauha teille Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä! Olen jatkuvasti etsinyt kirkkautta ja armoa, jotta jatkaisitte rukoilemista ja muistamista minun, ja muiden Hänen(Jeesuksen) nimeään julistavien puolesta. Teidän uskollisuudesta saan voimaa ja rohkaisua. Tiedän, että teitä odottaa palkkio, koska onhan kirjoitettu "Siunattu on hän, jolla on uskoa siihen, mitä Jumala on hänelle sanonut, pannaan toteen." Kun uskomme, että taivas ja maa katoavat, mutta hänen Sanansa yhä pysyy.

Rakkaani, tahtoisin muistuttaa teitä muutamasta jakeesta, vaikka saatatte tietää jo ne, jotta kaikessa antautuisitte kokonaisvaltaisemmin kuin aijemmin evankeliumin hyväksi koko maailmalle.

Tiedän ettei tätä Sanaa ole annettu kaikille pidettäväksi, mutta niille joille se on annettu siinä on voima. Ilmestyksestäni lausuisin samoin kun juutalainen: "usko, joka kerran annettiin pyhille" Olemme käymässä läpi erityisiä ja tunteellisia päiviä, jotka tulee herättämään uskovia. Nämä päivät voivat olla hengellisen kasvun ja edistyksen päiviä. Hänen(Jeesuksen) ansiostaan, nyt jos koskaan, on tilaisuus verrata uskoa Jumalan Sanaan, pitäen mielessä Jeesuksen lupaukset ja palvella häntä uskossa. Siksi hän, tosiuskova, ei järkyty tulisesta pätsistä, jonka eteen hänet on asetettu. Ikään kuin se olisi jotain tavatonta vaan pikemminkin siinä hän tulee osalliseksi Kristuksen kärsimyksistä ja tietää että pian hän yhtyy iloon Kristuksen kanssa Hänen kirkkaudessa.

Rakkaat veljet ja sisaret. Tuomion pitää alkaa Jumalan huoneesta ja jos se ei alkaisi ensin meistä niin mikä olisikaan heidän loppu, jotka eivät tottele Jumalan evankeliumia, jotka vaivoin pelastuvat? Missä silloin ilmestyisivät jumalattomat ja syntiset? Niinpä he, jotka pysyvästi kantavat sydämmellänsä kuormaa heistä, täynnä Jumalaa, jotka omistautuvat ja sitoutuvat sydämmestään itsensä Luojalle. Luojalle, jolla on kallisarvoiset lupaukset meille sanoen Matt. 5:10-12 "Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden tähden vainotaan, sillä heidän on taivasten valtakunta. Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä."Kuinka uskovan on mahdollista ymmärtää näitä sanoja. Ei ainoastaan, kun hän keskittyy Jeesukseen ja hänen maanpäälliseen vaellukseen. On helpompi taivaan ja maan kadota kuin kirjaimenkaan laista kadota. Emmekö ole kuulleet ja lukeneet: Matt. 7:14 "mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät." Moni on yrittänyt juosta pakoon hengellisiä koettelemuksia ja he joutuvat kohtaamaan myöhemmin koettelemukset yhä kovempina, koska kukaan ei tule niistä voittoisana läpi juoksemalla karkuun niitä vaan nöyryydellä ja kärsivällisyydellä voi päästä koettelemusten ylitse ja voittaa testin ja saavutttaa voiton. Siksi Kristuksen seuraajina emme saa vaipua masennukseen vaan etsiä hänen kasvojaan rukouksessa suuremmalla vakavuudella etsien apua häneltä.

Paavali sanoo, että jokaisesta koettelemuksesta Jumala valmistaa ulospääsyn. Vaikeudet eivät heikennä ihmiskuntaa vaan paljastavat meidän luoteemme. Meille olisi hyvä ajoittain kokea vainoa, koska niiden keskellä ihminen joutuu katsomaan sydämmeensä ja mitä siellä on.

Rakkaat veljet ja sisaret. Meidän täytyy olla varovaisempia näinä aikoina, koska tänään monen sydän paljastuu ja monen usko koetellaan. Tahtoisin muistuttaa vielä muutamasta jakeesta, josta puhumme päivittäin Matt. 6 "Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi; tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa." ja Luuk. 22:42; Mark. 14:36; Matt. 26:39 "Isä, jos sinä tahdot, niin ota pois minulta tämä malja; älköön kuitenkaan tapahtuko minun tahtoni, vaan sinun". Se mitä tänään kohtaamme on vaikeaa, mutta ei mahdotonta, sillä hän ei ole koetellut meitä enemmän kuin mihin meillä on uskoa. Meidän tulee luottaa siihen miten Jumala on historiassa toiminut ja turvautua hänen tuntemiseensa sekä armoon, joka on Jeesuksessa Kristuksessa ja pitää näitä kahleita vankilassa tilaisuutena julistaa hänen nimensä voimaa, koska hän itse sanoo Mark. 8:38, 10:32-33; Ilm. 3:5; Luuk. 9:26 "Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani, sitä Ihmisen Poika on häpeävä, kun hän tulee omassa ja Isänsä ja pyhäin enkelien kirkkaudessa."

Hänen pienenä palvelijanaan vankilassa toteutan sitä mitä minun täytyy tehdä. Julistan uskossa Jumalan sanasta että "hän tulee pian, mutta löytääkö Ihmisen Poika palatessaan uskoa maan päältä?" (Luuk. 18:8) Tehkää itsenne kuuliaisiksi uskossa ja Jumalan sanassa. Pysykää kärsivällisinä ja olkoon teidän palkkanne suuri Jumalan armosta ja Jeesuksen Kristuksen nimessä.

2. kesäkuuta 2010
Pastori Youcef Nadarkhani
Lakanin vankila, Rasht, Gilanin provissi, Iran

Teet hyvin, jos muistat Iranin vankiloissa olevia kristittyjä rukouksin:
1. Youcef Nadarkhani, Rasht (kuolemantuomio hirttämällä, mikäli ei palaa islamin uskoon)
2. Behnam Irani, Karaj (vapautettu)
3. Amin Pishkar, Rahst
4. Amin Khaki, Karaj
5. Fatemeh “Tina” Pasandideh, kahden lapsen äiti ja Youcef Nadarkhanin vaimo, (elinkautinen tuomio)
6. Fatemeh Kojouri Tork, Tehran
7. Mehdi ja Mina Kerbalayi ja heidän äiti Nahid, veli Afshin, sisko Mahsa, veli Mid, sisko Nasrin, Tehran
8. Pastori Behrouz Sadegh, Shiraz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.