Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 6. elokuuta 2011

Halonen: Vihapuhe loputtava... Hakala: Valehtelu loputtava...


Presidentti Tarja Halonen vetoaa Helsingin Sanomien haastattelussa kansan enemmistöön, jotta ääriliikkeille sanottaisiin selvästi ei.
Halosen mielestä vihan ilmapiiri on katkaistava nyt, ennen kuin vastakkainasettelu kasvaa liian suureksi.
- Nyt on aika avata silmät. Keskustelua ei voi enää lykätä.
(MTV3 - STT)  5.8.11

Kommenttia: On todellakin totta, että tässä ääriliikkeessä vihapuhetta Suomessakin harjoitetaan salaa ns. "moskeijoissa". Noin reilu 45.000 muslimia palvoo saatanaa, eli kuuepäjumala allahia ja moskeijoista sikiää rajua vihapuhetta meitä Suomalaisia kafiireita kohtaan. Onhan islamin agendana myös Suomenkin valloittaminen kokonaan muslimi valtioksi mm. taqiahian keinoin, joista Jaakko Hämeen-Anttila ei kerro...


"2011 Huhtikuun vaalimainos..."

Porin politiikko Olli Hakala vetoaa Suomalaisiin ja Suomen päättäjiin, että tässä ääriliikkeessä, nimeltä vapaamuurarius, vihdoin ja viimein tutkitaan avoimen julkisesti, hiuksia halkovan tarkasti. Suomessa tulee loppua valehtelu vihdoinkin sektorilla kuin sektorilla. Suomessa on yli 10.000 saatanan palvojaa, eli babhomet, itse luciferin alaisena. Vapaamuurarit hallitsevat globaalisti/Suomenkin mediaa/lehdistöä ja heillä on tietysti kaikki valta... poliittinen valta ja rahavalta. Okkultistisissa loossi riiteissään he vievät Suomea väärään valoon... itsetuhoon.

babhomet/lucifer

------------------------------------------

Tässä Mooseksen tekstissä on Suomenkin tulevaisuus kiinni...varsinkin 3 jae! Kunpa Suomen päättäjät tämän pian hoksaisi, eivätkä Tuomiojan linjoille lähtisi...

3 kommenttia:

  1. AMAZING! Telluksen ja Suomenkin aitojen arvojen todellisista vainoojista, Suomessakin yli 10.000!!! (Okkultistiset loossit, luciferin palvojat; babhomet... eli vapaamuurarit ja ns. "valaistuneet" yläasteet...) Juhani Julinin, ex-rapparin haastattelu TV7 perjantai 19.8.2011 klo 20:00 ja uusinta lauantai 20.8.2011 klo 11:30, sittemmin TV7 nettiarkisto.

    VastaaPoista
  2. Muslimeille! http://www.irr-tv.fi/images/stories/downloads/pdf/itaportti_erikoisraportti-islam.pdf

    VastaaPoista
  3. http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.