Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

"Yt Winnova" ei kanna (johto/hallitus) vastuutaan mistään ja jatkaa moraalittomuuksissaan... (Ei yli 6 vuoteen ainakaan...)
"Yt Winnovan" yksi uhrilampaista...On kansallisvelvollisuus nostaa kissa pöydälle moraalittomuuksia huomatessaan...
KLIKKAA SEURAAVASTA:

Deus Protector Noster

.

5 kommenttia:

 1. Voitto "Yt Winnovan" moraalittomuuksista lähestyy päivä päivältä, eli oikeudenmukaisuus, moraali ennalleen asetetaan jopa Porin kaupungilla ja Winnovassa. Kuten mm. Heikki Rakkolainen, Jari Lehti ja minä; Olli Hakala olemme "esitaistelijoita" vakavien asioiden puolesta (kiusaaminen, henkinen väkivalta etc.), joiden takia joka vuosi n. 300 Suomalaista päätyy jopa itsemurhaan. Kaupunkien ja työpaikkojen on kannettava vastuu em. asioista Suomessa ja 99,9% :sesti syyttömien uhrien syyllistäminen, irtisanominen, perheiden ja sosiaalisten suhteiden tuhoaminen on voimakkaasti sanktioitava/kriminalisoitava!
  http://ollihakala.blogspot.fi/2014/10/yt-winnova-ei-kanna-vastuutaan-mistaan.html

  VastaaPoista
 2. Facebookissa: Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut
  https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts

  VastaaPoista
 3. Kyllä käy sääliksi pääosin tukihenkilöstöä Winnovassa yt:den keskellä... onkohan taas johtoryhmälle 2015 tulossa laittomia tulospalkkioita? (tulosta paremmaksi mm. potkuilla...) Kävin viemässä korvausvaateen Winnovalle oikeudettomasta irtisanomisestani toukokuussa 2014. Johto se senkuin vaan "porskuttaa"... moraalittomuuksissaan pääosin ja opetuslalla ylisuurissa oy tyylin palkkauksissaan. ja pienipalkkaisia tukihenkilöitä vaan yli laidan?!! Ennemmin 4000,-/kk palkkaleikkuria eniten "tienaaville" ja johtoa vaihtoon ja kaikki okkultismia harrastavat, sekä poliittiset suojatyöpaikkalaiset. Deus Protector Noster
  http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

  VastaaPoista
 4. Tervetuoa joukkoon 20 kpl winnovasta pois potkitut... Sain esitäyttymyksenä potkuni jo 5/2014. Ei tullut kutsua vahingossa joulu ruokailuunkaan... Mutta eläkkeellä olevat kyllä kutsutaan, muttei laittomasti irtisanottuja! Sillai kai, pehmeet touhuu!

  Winnovan johto senkuin porskuttaa opetusalallalla ylisuurissa palkoissa, moraalittomana laput silmillä toimitus johtajasta alkaen. Odottavat ehkä taas salaisia tulospakkioita 2015, potkujen antamisistaan. (Mutta oy toimintaa eivät saa vaan lopetettua, eikätietenkään potkuja itselleen ;) )

  Winnovasta on monella suoraan sanottuna, varsinkin harhaan johtajista jäänyt paskan maku suuhun ja sekin on miedosti ilmaistu, mutta aikansa kutakin, ryminällä kaatuu koko Winnova, moraalittomuuteen se kaatui Roomakin, historia todistaa tämän.

  Deus Peotector Noster
  Olli Hakala Pori
  Winnovassa itseoppinut työhyvinvointi- ja moraalikoordinaattori... ilman hulppeita liksoja, 6 vuoden teho kursiilla "pahnanpohjalla" vääryyttä yllinkyllin saaneena.

  VastaaPoista
 5. Mahdollisuus Muutokseen, mutta millaiseen...?

  Hyvin Lasse on sinut Porissa "opetettu" Porin tavoille, videossa (kristillinen muutos kampanja video) jäi hieman kertomatta winnovan asioista... ;)

  Mies, winnovan tj, johon myös luotin, mutta luottamus meni, kuten johtoryhmään winnovassa, poliittiseen, okkultistiseen rakenteelliseen korruptioon, moraalittomuuteen, Porilaiseen tapaan, jota johtaa masonistit, joita kokoomuksessa on eniten...
  https://www.youtube.com/watch?v=vpVstnAHy7A

  Anteeksi on annettu, mutta joka 15 pvä laskujen maksun hetkellä tulee väkisten mieleen 5/2014 oikeudettomat potkut, josta voin kiittää Lassea ja "taustavoimia", mutta nyt on aika asioiden esille tuontiin... Kaiken rahan, vallan ja maineen ajaessa ohi aitojen arvojen, jotka Porissakin, kuten winnovassakin tuhoaa kaiken hyvän kuin mätäpaise, eli loosheissa paha sikiää, turmellen kaiken ja onhan Suomea alasajettukin voimalla 20-30 vuotta, Porissakin jo yli 250 looshilaisen toimesta.

  Lisää tapauksesta -Satakunnan Olli- täältä:
  a) http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html
  b) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/oikeusmurha-porissa.html
  c) http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/time-out-ordo-chaoksesta-nwon-kautta-jo.html

  "He" mustamaalaavat, siis puhuvat selkäsi takana pahaa, manipuloiden ajavat omia etujansa, "selkään puukottavat", "pääosin kurjaa ja köyhää kädestä pitämättä!" Näin Porissa ja koko Suomessa. "free pride mason pankkiirien 33 asteen" agendoja he noudattavat, osa tietäen, osa tietämättään, Porissakin!
  a) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/12/free-mason-pankkiirien-suomen-ala-ja.html
  b) http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

  Porin Muutoksen pj
  Arvokonservatiivi
  -Satakunnan Olli-
  Olli Hakala Pori
  Deus Protector Noster
  https://www.facebook.com/Porin-Muutos-ry-1417557358538535/?fref=ts

  Henkilökohtaiset agendani täältä kaikki: http://ollihakala.blogspot.fi/
  + https://www.facebook.com/EettistenSaantojenValvontaRy/?fref=ts + http://www.etvk.fi/

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.