Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 18. syyskuuta 2012

Suomi24 palstalla kiinnostunut ehdokkuudestani...

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10923632

Kunnallisvaaliehdokkaaksi pääsemisen vaikeus
(Ennenkuin Riina00 sheriffi sensuroi mahdollisesti koko keskustelun...)
Olen mielenkiinnolla seurannut täällä,Facebookissa ja omassa blogissa paljon hyvistä asioista puhuvaa Olli Hakalaa ja äänestäisin häntä mutta nähtävästi kukaan puolue ei ole ottamassa/haluamassa häntä ehdokkaakseen.Miksi ei? Mitä pahaa ko. henkilö on tehnyt muuta kuin tuo julki epäkohdikseen kokemia asioita?Erikoista asiassa on se että minuakin,miltei kaikista asioista täysin syrjässä olevaakin pyydettiin ehdokkaaksi mutta Olli on hyljätty ja tyrmätty täysin.Todella eriskummallista.Vai onko asioiden takana jotain mitä minä en tiedä?
Oli sitten demarien provokaatio yritys, tai ei. Olen Ollin kanssa monesta asiasta samaa mieltä. Sitä en voi ymmärtää, että puolueesta voi erota jos ei ole jäsenyyttäkään saanut. Itse samaan aikaan Ollin kanssa jäsenhakemukset tehtiin ja allekirjoitetiin,Timo Soinin presidenttivaalien Porin kamppanian aikaan BeBobissa. Vieläkin odottelen päätöstä siihen. Selityksen olen saanut, Helsingissä jossa asia käsitelään,siellä olevan ongelmia. No ei hyvältä näytä kolmanneksi suurimman puolueen toimisto- orkanisointi. No jos syy onkin Porin päässä, niin en muuta kuin kiitän, että olen saanut tehdä talkoilla töitä uuden piiritoimiston remontin eteen. Että kiitos vaan kovasti paljon, saadesani ei jäsenenä, auttaa talkoissa. Jopa niinkin kiitollinen olen, että mietin kannataako edes äänestää. Vaali ehdokkaiden, vakuutteluita ja jäsenhakemuksen käsitelyä odotellessa.

Jari Lehti.
Näissä vaaleissa varmaan ääniä olisi hyvin tullutkin, mutta Porissa aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuuta ei oikein suvaita, koska pori on länsirannikon punaisin, ateistisin, liberaali (synninkin) suvaitsevan humanistinen ja okkultistisin kaupunki.

On totta,että reilusti keskivertoa enemmän olen kohdannut vastuksia elämässäni ja ne ovat totisinta totta, moni olisi mennyt jo hirteen. Mutta olen saanut jatko ajalla nytkin olla tuomassa eetteriin infoa monilta eri sektoreilta. Taksia ehdin ajaa muutaman kuukauden, siihen päivään asti kun laki sen salli. ("Maksi-taksi".... taksimonopoli kartellia vastaan)

En ole aloittanut ketjua... :) Minulle soitettiin tästä äsken.

Tulee Porissa aika kun suut tukitaan joutavilta, se mitä itse tuon esiin on hyvin kriittisesti tutkittua informaatiota, mutta se ei kelpaa.... vielä.

PerusSuomalaisssa selkään "puukotettiin" ja viime tingassa tiedusteltuna KD:n en kelvannut ja Keskustassa oli jo "tarpeeksi miehiä"... Ja "omaa listaa" en halunnut.


Olli Hakalalla ja Jari Lehdellä on tietoa sen verran, että vaikka parin, kolmen Porin kokoisen kaupungin asiat olisi piankin kunnossa, tai vähintäänkin korjattu pois nykyisestä syöksykierteestä monella sektorilla.

Missä minä puskajussit olen valehdellut? Missä? Ja miehet kirjoittaa sentään nimellään... jos uskaltaa :)

Deus Protector Noster!
Siltä osin

kyllä, että politiikka on muuttunut peilin edessä seisomiseksi. Vain kauniit ja kauniit voivat osallistua päätösten tekoon. No rumat saa sentään äänestää, jos itsetunnoltaan edes kehtaavat. Itse jätän tälläkertaa vallan äänestämästä. Sen verran rumaksi itseni näen, Porin politiikan teossa ja sen mahdollistamisessa antamalla äänelläni. Ollia tukien.


Voi Porin tulevaisuutta... Jos politiikko ei "oikein" saa olla totuuden puolella, kriittisesti tutkien, valheet pois sulkien, aidoilla Kristillisillä arvoilla varustettuna, kokemansa vääryydet/rikokset tallennettuna, että ne ajallansa korjattaisiin, viimeistään lasten ja lasten lapsien eduksi ja kaikkien Porilaisten hyödyksi. Olen totuuden torvi ja olen sen tien valinnut, ennalta tietäen, että varsinkin Porissa tulee em. syistä johtuen (4kpl), pilkkaa, kakkaa ja valhe syytöstä tuutin täydeltä, näin se on eskatologisesti ja profeettain teksteissä etukäteen kerrottu. (Tanakh ja UT)

Valitettavasti en ole rkp:n, vihervasemmiston (pahimmat) kaltainen liberaali (synninkin) suvaitseva humanisti. (Historian Kreikkalainen ihmisviisaus) Ihmisviisaudella Pori on siinä jamassa missä on, syöksykierteen kera. Porin politiikkaan tulisi pikaisesti saada arvoja aitoja (Kristillisiä). Okkutismismin harjoittaminen tuhoaa Porin, esivallan sekä sitä harjoittavat politiikot ja muutkin. (kahdesti kuolleiksi) Ja korruptoi kaiken... Eli mm. odd fellows ja vapaamuurarit loossit, jah-bul-on riitteineen ja valoineen. (yläasteissa karmeus paljastuu)

Voitte haukkua minua vaikka kuinka paljon... Mutta älkää haukkuko arvoja joita edustan, eli Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa, lihaksi tullutta Jeesusta/Jeshuaa Kristusta Nasaretilaista... se on vaarallista sielusi kannalta. Hyvällä politiikolla on em. arvot käytössä, oikealla tavalla, kuten Salomolla. Aito Kristitty politiikko on aina Porin kansalle siunaus, ei kirous!

Sellaista aion muuten äänestää, joka eniten oikeasti ajaa Porin kansan ja arvojemme aitojen asiaa! En pahantekijöitä ja jopa rikollisia. Itseäni en koe rikolliseksi, vaikka jotkut epätoivoissaan jopa sitä yrittää. SEISON SANOJENI TAKANA VAIKKA KORKEIMPAAN OIKEUTEEN ASTI. Synneistä armahdettu ex-syntisäkki toki olen, enkä ole tullut vielä täydelliseksi... Mutta jo nyt, olisi paljon, paljon annettavaa rakkaalle Porin kaupungille....

Deus Protector Noster!

Olli Hakala Pori 777 (esim. Aku Ankan, tyhjän tai äänestämättä jättämisen vaihtoehto)

ÄÄNESTÄ MINUA, TARJOAN KAHVIT!
PROTESTI ÄÄNI, AIDON TOTUUDEN, MORAALIN JA OIKEUDENMUKAISUUDEN PUOLESTA, VIHDOIN PORIINKIN HANKE!

LAITA ENNAKKOÄÄNESI POSTIKORTILLA, POSTIKORTILLA VARMISTAT KAHVIT.... (Melkein postcrossing :) )

KIRJOITA KORTTIIN: OLLI HAKALA PORI 777

(Ja annat samalla myötätunto tukesi mm. 2008-2009 työpaikkakiusattuna 15kk helvetissä syyttömänä olemiseen, yhä ilman mitään korvausta saaneena)

OSOITTEESEEN:

OLLI HAKALA / "MORAALIKOORDINAATTORI" / WINNOVA

SAHALAHDENTIE. 57

29340 KULLAA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.