Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

KUN ÄÄNESTÄT, ÄÄNESTÄ AIDOSTI OIKEAA... (TUTKI ASIAT LAAJASTI...)

IHAN OK VIDEO, JA ÄÄNESTÄKÄÄ TOKI, MUTTA MAUNO KOIVISTOSTA ASTI MAAMME MÄDÄTYS ON SUOMEN KANSAA KALVANUT SYÖVÄN LAILLA JA AIDOT KRISTILLISET ARVOT PÄÄOSIN TUHOTTU JA KANSAINVÄLISET-, EU-, JA KUU EPÄJUMALA LAIT, "SOROSILAINEN", 33* LOOSI GLOBALISMI ON TILALLE TUONUT KULTTUURIMARKSTISMI SUVAKISMIN VALHEEN KUPLASSA...! NÄETKÖ JO?!


KANSALLINEN MAAMME SUOMI ON 20-30 VUODESSA PAHAN AKTIVISMILLA YRITETTY TUHOTA! FIN-LANDIA ON JO "TEHOLLA" KUOLEMAA TEHDEN, HISTORIAKIN TOISTAA ITSEÄÄN.

MÄDÄTTÄJÄT ESIVALLASSA HYLKÄSIVÄT KRISTUKSEN JA VAIHTOIVAT RAHAN JA VALLAN HIMOSSAAN SEN NYT SUOSIMAANSA 33* LOOSI LUCIFERIIN, KUU EPÄJUMALAAN, SAATANAAN. (ATEISMIIN JNE.) JOKA YKSI SAMA HENKI ON, PETTÄJÄ, JOSSA TOTUUTTA EI OLE.

TYHMÄLLE VINKIKSI HISTORIAN KAUTTA... "FIN-LANDIALAISET" OLI JO 500 LUVULTA, MUTTA SE ON SALATTU! MILJOONIA TAASEN EUROOPASSA TAPETTIIN KERETTILÄISINÄ, MILJOONIA ON TAPETTU "KUFFAREINA", JA NYTKÖ TOSIASIALLISESTI TAPETAANKIN TELLUKSELLA MM. 33* LOOSI GLOBALISMIN TOIMESTA MILJOONIA GOJIMEINA...?!

FACTA ON SE AINAKIN, ETTÄ PISKUINEN JOUKKO OMISTAA LÄHES KAIKEN JA HALLITSEE TÄTÄ SAATANALLISTA TAPPAMISTA, ORDO CHAOSTA TELLUKSELLA.

9.4.2017 -Satakunnan Olli- Deus Protector Noster, Porissa ja koko Suomen Kansan! Ja kunnia kaikessa/sta Jumalalle. (Jeesus/Jeshua Kristus Nasaretilainen)

-------

Nyt jos koskaan, on tärkeää Joh. 3:16-21

Politiikkokin, Porin Muutoksen pj- Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut


Saa tosiaan jakaa, jos "särmää" löytyy, mielellään esivaltaan asti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.