Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 7. elokuuta 2017

REAL NEWS, ILJA JANITSKINJAKAKAA. PLEASE SHARE.

Political Witch Hunt on Finland's Most Controversial Presidential Candidate

Background summary:
-Mr. Ilja Janitskin is the publisher and Chief Editor of controversial Finnish language publication the MV-Lehti.


-He was recently arrested at his home in Andorra, based on 46 cases of hoax allegations issued by the Finnish Public prosecutor.

-Presently he is under police custody at a hospital in Andorra, waiting for a cancer operation while Finnish officials are hurrying to process his extradition to Finland.

-Mr. Janitskin is a respected international journalist with no criminal background or criminal record.

-Mr. Janitskin is running for a candidacy in Finnish Presidential election 2018.

-MV-Lehti is an on-line publication, legally operating from Spain under Spanish legislation.

-Journalistic and editorial line of MV-Lehti is known for it's vivid language and disregard of political correctness and has therefore woken much controversy. However it has not been charged for violating any Spanish laws.

-All accusations against MV-Lehti and Mr. Janitskin being a racist hate monger, ultra-nationalist etc. are based on a vicious smear campaign to ruin his good reputation and presidential election campaign.

-Allegations against Mr. Janitskin have been primarily tailored by Finland's biggest media house ”Sanoma International”. Mr. Janitskin and MV-Lehti have rigorously exposed numerous fake-news and morally questionable journalistic practices conducted by publications and journalists of Sanoma Internationalas well as YLE, the Finnish National Broadcasting Company. It is not surprising, that Sanoma International is the main plaintiff on hoax allegations against Mr. Janitskin.

-Based on bogus allegations, an Interpol arrest warrant was issued, though no actual criminal charges were pressed and Mr. Janitskin never declined cooperation with Finnish law enforcement. This is unheard of in Finnish legal history!

Factual:

Mr. Ilja Janitskin was taken into custody by Interpol agents at his home in Andorra Friday morning August the 4th 2017 and transported to a court hearing. Based on an international Interpol arrest warrant, the local court ordered Mr. Janitskin to be held in custody pending his possible extradition to Finland.

Mr. Janitskin is wanted for questioning by Finnish police on suspicion of a list of fabricated offences ranging from “hate speech” to hoax copyright violations.

No official charges have been pressed!!!

Earlier this summer, Mr Janitskin was diagnosed with cancer. He is scheduled for a major surgery on August 16th 2017 in La Vella, Andorra.

It is evident that all allegations are based on political witch-hunt with a goal to silence his publication MV-lehti, and to sabotage his presidential election campaign. MV-lehti is among top 5 most read online news media in Finland.

Finnish police have raided and violently torn down several election stands run by Mr Janitskin’s presidential campaign workers. Some of his supporters have been beaten down and ill-treated by the Finnish police force. Numerous supporters of Mr. Janitskin have been arrested, interrogated and become a subject to police brutality.

Mainstream media in Finland are appalled by MV-lehti’s direct line of journalism and disregard of political correctness. Furthermore, MV-lehti has exposed numerous issues of malpractice and corruption among politicians, and has openly exposed mainstream media and their journalists about publishing fake news and lies.

This is why the mainstream media and leading politicians want to shut MV-lehti down and to silence Mr. Janitskin.

Based on reasons beyond comprehension, all court hearings concerning Mr. Janitskin have been held with closed doors and in secrecy, a conduct usually practised in the Finnish legal system only when minors are concerned. Mr. Janitskin has called and wants all court hearings to be public. When he published the court papers concerning his own case in MV-lehti, the court added “publishing secret documents” to the list of allegations.

Mr. Janitskin has been denied access to justice by the Finnish Supreme Court. This is a clear violation of his basic human rights.

August 5th 2017 Mr. Janitskin was moved from police custody to hospital due to his serious illness, level 4 cancer.

Finland is rated number 1 in the freedom of press index, however the publisher of one of the country's most popular publications is forced to live in exile only for publishing the truth.

For further information, please contact Mr. Janitskin's spokesperson Mrs. Tiina Keskimaki at tiina.keskimaki@reformi.me

5 kommenttia:

 1. Konekäännös:

  poliittinen noita suomen useimmat presidentin

  tausta:
  – herra. ilja janitskin on suomalaisen kielen kustantaja ja päätoimittaja-lehti.

  – hänet pidätettiin äskettäin kotonaan vuonna, – joka perustui 46 tapaukseen, jotka olivat suomen syyttäjän.

  – tällä hetkellä hän on poliisin pidätetty sairaalassa, odottamassa, kun taas suomen viranomaiset ovat suomeen.

  – herra. janitskin on arvostettu kansainvälinen toimittaja, jolla ei ole rikosrekisteriä eikä rikosrekisteriä.

  – herra. janitskin pyrkii suomen presidentin 2018.

  – mv-lehti on online-julkaisu, joka on espanjan lainsäädännön mukainen espanjan lainsäädännön nojalla.

  – journalistisen ja pääkirjoitus rivi-lehti on tunnettu siitä, että se on elävää kieltä ja huomiotta poliittista korrektiuden ja on siksi herättänyt paljon kiistaa. sitä ei kuitenkaan ole syytetty espanjan lakien rikkomisesta.

  – kaikki syytökset vastaan-lehti ja herra janitskin ovat rasistinen vihaan, ultra jne. perustuu mustamaalata, joka pilaa hänen hyvän maineensa ja presidentin.

  – syytökset herra janitskin vastaan ovat pääosin räätälöity suomen suurimman tiedotusvälineiden ”sanoma international”. herra janitskin ja mv-lehti ovat tiukasti ankarasti lukuisia väärennös ja moraalisesti kyseenalaista journalistisen käytäntöjä, jotka on tehty sanoma-ja toimittajia, kuten yle , suomen kansallisten. ei ole yllättävää, että sanoma international on, herra janitskin vastaan.

  – väärennettyjen väitteet perusteella, – on annettu interpolin pidätysmääräys, – vaikka syytteitä ei, ja herra janitskin ei koskaan kieltäytynyt yhteistyöstä suomen oikeuden kanssa. tämä on ennenkuulumatonta suomen oikeudellinen!

  tosiseikat:

  pidätettiin – hänen kotonaan perjantaina 4 elokuuta 2017-ja siirrettiin oikeuden eteen. kansainvälisen interpolin pidättää perusteella – paikallinen tuomioistuin määräsi, että herra janitskin pidetään vangittuna, – kunnes hänen mahdollinen luovuttamista suomeen.

  herra janitskin on etsintäkuulutettu – epäiltynä rikoksista, – jotka ovat.

  mitään virallisia syytteitä ei ole!!!

  aiemmin tänä kesänä herra janitskin todettiin syöpä. hänet on määrätty 16 elokuuta 2017 la vella, andorran.

  on selvää, että kaikki syytökset perustuvat poliittiseen noita, jonka tavoitteena on hiljentää hänen-lehti ja sabotoida hänen presidentin. mv-lehti on keskuudessa joukossa 5 eniten lue verkossa suomessa.

  suomen poliisi on ratsasi ja väkivaltaisesti revitty useita vaalit, joita johtaa arvoisa. jotkut hänen kannattajat ovat ja sairas suomen poliisin toimesta. useita kannattajia on pidätetty, kuulusteltiin ja heistä on tullut poliisin raakuutta.

  suomen valtavirran ovat tyrmistynyt-lehden suorasta linja ja poliittisen korrektiuden huomiotta. lisäksi mv-lehti on paljastanut lukuisia poliitikkojen väärinkäytöksiä ja korruptiota koskevia kysymyksiä, ja se on avoimesti paljastanut valtavirran ja toimittajien ja on.

  tämän vuoksi ja johtavat poliitikot haluavat vaientaa mv-lehti ja vaientaa herra janitskin.

  syistä kaikki tuomioistuin koskevat on pidetty suljettujen ovien takana ja salassa, joita harjoitetaan yleensä suomen oikeudellinen vain silloin, kun kyseessä ovat alaikäisiä. herra janitskin on soittanut ja haluaa, että kaikki tuomioistuin ovat julkisia. kun hän julkaisi, joka koski omaa tapauksessa vuonna-lehti, yhteisöjen tuomioistuin lisäsi ”salaisten asiakirjojen julkaista”.

  herra janitskin on evätty oikeus saada oikeutta – suomen korkeimman oikeuden. tämä rikkoo selvästi hänen perus.

  5 elokuuta 2017 herra janitskin siirrettiin sairaalaan – vakavan sairauden, tason 4 syövän takia.

  suomi on k18 numero 1 vuonna, mutta yhden maan useimmat julkaisujen kustantaja on pakotettu elämään maanpaossa vain totuuden julkaista.

  lisätietoja, ottakaa yhteyttä herra janitskin rouva tiina keskimaki osoitteessa tiina.keskimaki@reformi.me

  VastaaPoista
 2. Жертва политической “охоты на ведьм” Илья Яницкий арестован в Андорре http://mvlehti.net/2017/08/07/%d0%b6%d0%b5%d1%80%d1%82%d0%b2%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%b9-%d0%be%d1%85%d0%be%d1%82%d1%8b-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d0%b4%d1%8c%d0%bc-%d0%b8/

  VastaaPoista
 3. https://ollihakala.blogspot.fi/2017/07/suomi-fin-landian-suurin-paaosin.html

  VastaaPoista
 4. https://ollihakala.blogspot.fi/2017/06/venaja-putin-auta-suomea-jo-fin-landian.html

  VastaaPoista
 5. Harvoin kristillisellä pohjalla eetteriin pääsee "välittäjän etc." roolissa, mutta ajat muuttuvat kovaa vauhtia nyt, todella kovaa vauhtia... Kristillisyys ja kristilliset arvopohjat nyt vain ovat maailman vainotumpia, mutta Suomessa Fin-landiassa käykin päinvastoin...! Olen sitä 15 vuotta jo odottanut, työtä tehden lasten lastemme eteen, käsittäessäni aikoja sitten, että maatamme Fin-landiaa onkin monin järkyttävin (globaali 33* loosi) agendoin mädätetty oikein kiihtyen viimeiset 20-30 vuotta jo, eikä vähiten omasta esivallastamme käsin!!!

  Kiitos MV ❤

  -Satakunnan Olli- Deus Protector Noster, Pori

  Bon apetit... ❤ http://mvlehti.net/2017/08/07/ilja-janitskins-human-rights-have-been-violated/

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.