Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 1. maaliskuuta 2011

ESIVALTA / SUOMEN LAKI / KIRJOITETTU 2011

SHERWOOD † REAL † MEDIA † NEWS ™
ESIVALTA / SUOMEN LAKI / KIRJOITETTU 2011http://www.koivuniemi.com/cgi-bin/raamattuhaku?kirjat=kr&hakuehto=roo+13%3A1-5#jae

Huom! 
Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat!
Roomalaiskirje:
13:1 Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat.
13:2 Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion.
13:3 Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen;
13:4 sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee.
13:5 Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden.
http://www.koivuniemi.com/cgi-bin/raamattuhaku?kirjat=apt&hakuehto=5%3A29#jae

Apostolien teot
5:29 Mutta Pietari ja muut apostolit vastasivat ja sanoivat: "Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä.
Kuitenkin siis niin että, jos esivalta menettää moraalinsa/Jumalan säätämykset, kuten eskatologisesti on ennaltatiedettyä aivan ennen Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan eli lihaksi tulleen Jeshuan/Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen takaisin paluuta, silloin tulee totella Jumalaa (Jumalan säätämyksiä) enemmän kuin ihmistä.
Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että, pahan/synnin tekemistä eli esim. liberaali humaania perua olevia vääriä/pahoja lakeja ei tulisi edes olla olemassa, hyväksyä/noudattaa missään olosuhteissa, koska ne edustavat humanismia, joka on lähtöisin isästä perkeleestä villitsien lopulta kansan pahan tekoon, moraalittomuuteen/turmioon. (esim. Rooman imperiumin tuho historiassa, Sodoma ja Gomorra)

(2015 lokakuussa lisättyä: Maassa/valtiossa tapahtuva aitojen Jumalan arvojen alasajo näkyy aina ensimmäisenä moraalittomana seksi käyttäytymisenä, mm. eros rakkauden liberaalilla humanistisella koroittamisena ja Jumalan agapee rakkauden hylkäämisenä ja pilkkaamisena etc. Sen jälkeen/yhtäaikaa alkaa kaiken muunkin aitojen arvojen/lakien raiskaaminen. Suomessa tämä on ilmennyt 20-30 vuoden aikana monin saatanallisin "free pride 33 asteen mason pankkiirien" globaalisten agendojen läpiajamisena maassamme, ja totisesti sen "hedelmät" näkyvät kaikkialla maassamme ordo chaoksena! Kaikki tämä on siis tarkkaan suunniteltua! Vaihtoehtomedioista saat jo enemmän totuutta kuin masonien omistamista valtamedioista ja  historian tutkiminen, sekä aito totuus;  ewankeliumi ja aito Jumala/Sana voi enää Suomen pelastaa...)
Uudestisyntymätön liberaali humanisti ihminen on vihollisuudessa Jumalaa vastaan ja pyrkii tuhoamaan Jumalan kaikki hyvät säätämykset ja korvaamaan ne kaiken synninkin suvaitsevilla laki ehdotuksilla, jotka tuhoavat kaikki aidot kristilliset arvot ja johtavat Suomen lintukodon tuhoon monella sektorilla.
Esim. Suomessa ei voi olla homo tai lesbo Presidentti. Suomen lintukodolla on nyt valinnan paikka monella sektorilla; Rakastammeko totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta vai liberaali humaania pimeyttä, valhetta ja pahuutta/syntiä. Valitse oikein!
Johanneksen evankeliumi:
3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. 
3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
3:19 Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
3:20 Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
3:21 Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt."

Olli Hakala Pori / Muutos 2011 kansanedustaja ehdokas / Deus Protector Noster / Sitovat kansanäänestykset, sananvapaus ja vihdoin Suomalaisillekin jotain… / Omana yksityis- agendanani minulla on myös; Aito totuus, moraali ja oikeudenmukaisuus.

_____________

Ps. Tule sinäkin mukaan parantamaan Poria, Satakuntaa ja koko Suomea!
Liity jäseneksi, vaikuta, kirjoita ja paljasta; ETVK!

_

3 kommenttia:

 1. 1:16 Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.
  1:17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta."
  1:18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
  1:19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
  1:20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
  1:21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
  1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
  1:23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
  1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
  1:25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
  1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
  1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
  1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
  1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
  1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
  1:31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
  1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

  VastaaPoista
 2. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/naisemmekin-suomessa-osa.html

  VastaaPoista
 3. 440 Sensuroitu 1986 virsikirjasta, kuten myös 441 --- Nyt alkaa menemään todellakin rajoilla... Kesäkuu, kesäloma, hah, riistetyillä ei ole mitään! (20-30 vuodessa monin 33* loosi okkultismin agendoin uusköyhällistetyt, 40%, 2.000.000...) Ei minulla ainakaan vuosiin! Samaa selvitymistaistelua päivästä, kuukaudesta, vuodesta toiseen... Tietyn eliitin haluamaa invaasiota, agenda 21/30 ja -OIC- 1969 / kulttuurimarksismin mädätystä seuraten! Hyvää Kesää 2017! --- 1986 sensuroitu virsi 440 kertoo nykytilanteen maassamme. https://www.youtube.com/watch?v=LSTDegcQ2Vc

  Miten suoriutua Suomalaisten kaikkinaisista aiheellisista peloista/kokemuksista, Suomen historiasta/tulevaisuudesta, lastemme tulevaisuudesta etc. valtavalhemedian väittäessä aivan jotain muuta?

  Sähköposti: ope.hakala@gmail.com

  Terveisin: - Satakunnan Olli - Deus Protector Noster, Pori, Fin-land

  Nyt jos koskaan, on tärkeää Joh. 3:16-21

  Politiikkokin, Porin Muutoksen pj

  Noin 15 vuotta enentyvästi vuosi vuodelta työtä tehty ja varoitettu kansallista Suomea, Fin-landiaa monista vaaroista ja agendoista, kera ewankeliumin ilosanoman...
  http://blogit.mvlehti.net/satakunnanolli/ - https://ollihakala.blogspot.fi/ (Yli 500 blogia) - https://vk.com/id357217808

  - http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html (Sopii judaisteillekin)

  - http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html (Ordo chaos kaikkialla, Fin-landiassakin)

  - http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html (Edesmennyt Juhani Julin kertoo free pride masonismista)

  - http://ollihakala.blogspot.fi/2017/05/suomen-kansa-videoikaa-kuvatkaa.html (Suomen kansa videoikaa, kuvatkaa, rukoilkaa)

  - Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut
  https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts

  - http://ollihakala.simplesite.com/

  Saa tosiaan jakaa, jos "särmää" löytyy, mielellään esivaltaan asti...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.