Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Paastoni alkoi tänään 8.3 laskiaistiistaina...

‎1. Päivä. Paaston alkupaino oli 114kg, hirvee olo, lievää kuumetta, kovaa yskää, keuhkoputken tulehdusta... Mutta näillä mennään... Haluan tämän facebook/blogspot julkisen paastoni olevan niin hengellisen kuin se yleensä internetissä on mahdollista Jumalaa kunnioittaen, Suomen ja Suomalaisten puolesta, useissa asioissa rukoillen...

Paastossa voimme kysyä, mitä Jumala tahtoo eri elämän tilanteissamme meidän menettelevän. Toki rukousta Suomen lintukodon puolesta, ettei synti, valhe ja pahuus peräti tuhoa Suomea! Emme tiedä mitä tapahtuu mutta Jumalan sanan perusteella tiedämme, että jotain tapahtuu! Se on ainakin varmaa, että me itse muutumme!

ERILAISEN POLITIIKON VAALI KAMPANJAN AVAUS...40 PÄIVÄÄ VIELÄ JOS HERRA SUO...

Isä meidän -rukous

Isä meidän, joka olet taivaissa.
Pyhitetty olkoon sinun nimesi....
Tulkoon sinun valtakuntasi.
Tapahtukoon sinun tahtosi,
myös maan päällä niin kuin taivaassa.
Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme.
Ja anna meille meidän syntimme anteeksi,
niin kuin mekin anteeksiannamme niille,
jotka ovat meitä vastaan rikkoneet.
Äläkä saata meitä kiusaukseen,
vaan päästä meidät pahasta.
Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia
iankaikkisesti.
Aamen.

(Matt. 6: 9-13, Luuk. 11: 2-4)
Paastosta lisää: http://tinyurl.com/2wckqlk 

Olli Hakala eduskuntaan 2011 / Muutos 2011 (Sitoutumaton, Kristitty)
Nordea FI35 2159 1800 003488

Suomeen aitoa Sananvapautta, Suomen kansalle mahdollisuus kansanäänestykseen suoralla demokratialla ja myös vihdoin Suomen kansan, etenkin vähempi-osaisten huomioon ottaminen...

MIKÄ IHMEEN SUORA DEMOKRATIA? KLIKKAA http://www.muutos2011.fi/sd-dia01.html ja http://muutos2011.fi/

Vaalilupaukseni:

1. Jos minut valitaan, puolet palkastani annan Suomen; työssä ja koulussa kiusatuille, vähä-osaisille, sairaille, työttömille ja moraalin, oikeudenmukaisuuden sekä totuuden edistämiseen etc.

2.Ymmärrän ja toimin totuuden mukaisesti, Suomen aidoksi eduksi. http://tinyurl.com/23z4554  (Varsinkin 3 jae) ja http://tinyurl.com/2fq33f9  sekä  http://tinyurl.com/2cmyxqa

3. Ettei tule virhe tulkintoja: Uskon Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaan, lihaksi tulleeseen Jeshuaan/Jeesukseen Kristukseen Nasaretilaiseen, joka on globaalisti sovittanut Golgatalla kaikkien synnit kalliilla sovintoverellään... Uskon kautta yksin, voit tämän myös itsellesi omistaa. Amen.

http://www.facebook.com/pages/Olli-Hakala-eduskuntaan-2011/169238789756946?v=wall

Sensuroitu US puheenvuoro blogini avattiin yllättäen tänään ti 8.3! http://ollihakala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

39 kommenttia:

 1. 2. Paastopäivä. Paino 111,5kg Alussa paino putoaa nopeasti, vauhti kyllä hiljenee. Hirveä nälkä... Ei tullut facebookin videopäiväkirjan teosta mitään, ehkä huomenna... (Löytyy You Tubesta; Olli Hakala)

  Special kiitos Ville Hammarbergille tasa arvoisesta, suvaitsevaisesta puheenjohtajuudesta kaikille paikalla olleille kansanedustaja ehdokkaille.... Minä lupaan tilaisuudessa. http://www.facebook.com/event.php?eid=195994937078341 Impolalta kysyin onko jotain erityisiä sovittu paneeli keskustelijoiden määrästä? Ja kuulemma ei ollut... Villen paneeliin ei nyt sitten mahtunut... Opin tänään jotain jälleen lisää... ;)

  Lupaukseni olisi ollut; Jos minut valitaan, puolet palkastani annan Suomen; työssä ja koulussa kiusatuille, vähä-osaisille, sairaille, työttömille ja moraalin, oikeudenmukaisuuden sekä totuuden edistämiseen etc. sekä 1000 euroa Avain yhtyeelle ja video porukalle virkistys toimintaan...(Erik Lehto tietää lupauksestani)

  VastaaPoista
 2. 3. Paastopäivä. Paino 110,7 Hiaman rupeaa helpottamaan... Nälän tunne vielä aika voimakas. Ehkä videota jo tänään... ;)

  VastaaPoista
 3. 4. Paastopäivä 109,3kg

  http://www.youtube.com/watch?v=avinSy9InzU

  VastaaPoista
 4. 12. Paastopäivä 103,4kg (video youtubeen; Olli Hakala)

  VastaaPoista
 5. 20. Paastopäivä sunnuntaina ja puolivälissä 40pvä paastoa... 100kg! Hyvin on mennyt toistaiseksi ja jatketaan jos Jumala suo...!!! Ajatukset kirkastuu ja oikein virkeä olo! Näin kylmällä viluntunne kyllä herkässä. (Lämmöntuotto pienempää)

  Hyviä juttuja myös! http://ollihakala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

  VastaaPoista
 6. 30. Paastopäivä 96,4kg Olen päättänyt lopettaa paastoni ensi keskiviikkona 13.4.2011 "teknisistä" ja henkilökohtaisista syistä. Rukoilen ja "huokailen" Suomen arvojen, moraalin etc. ja Suomalaisten puolesta paastossa siihen asti.

  Mitään fyysisiä tai henkisiä ongelmia ei ole, olo on oikein hyvä ja ajatus senkuin "skarppaantuu". Hengellisellä puolella koen suurta tuskaa ja ahdistusta Suomalaisten sielujen tilasta, moraalista ja liberaalista humanismista sekä on raskasta sen suhteen. Tieto/lisääntyvä tietoisuus eskatologisesti ja monien yhteiskuntamme merkkien suhteen on surullista. Suomi on nyt itsetuhon tiellä jos näin jatkuu... Jos esivaltamme, politiikot, tuomarit, hengellinen johtomme eivät nöyrry ja käänny aitoihin totuuksiin niin tulevaisuutemme on synkkä.

  Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala, armahda Suomalaisia, mutta tule silti pian... Amen!

  1 Mooses 12:1-3 (1 tärkeimmistä asioista Suomen tulevaisuuden kannalta)

  VastaaPoista
 7. 37. Paastopäivä 94,1kg Ennakkolopetus päätöksestäni huolimatta jatkan loppuun asti lauantaihin. Eli n. 40 paastopäivään... Olo on niin hyvä ja ok!

  VastaaPoista
 8. 40. Paastonlopetuspäivä 93kg. Tarkempi mittaus melkein Aatamin puvussa toi tuloksen 91,9kg Olen syönyt kaurapuuroa voisilmällä...ja voi kun se oli hyvää! Kiitokset kaikille tukijoille vaaleissa ja sunnuntaina 17.04.2011 äänen antajille!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.