Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 1. huhtikuuta 2011

25. PAASTOPÄIVÄ ENNEN VAALEJA. VAALIKANPANJANI TESTAMENTTI.

Vaalikampanjani testamentti n. 6500 vaapamuuraria ja valaistunutta vastaan! He tuhoavat Suomea! Kaikki ongelmat Suomessa juontuvat heidän okkultismismin harjoittamisesta, heillä on kaikki valta Suomessa.

Israel on pian totaalisen yksin, kansojen "meret" pauhaavat ympärillä eskatologisen tarkan Jumalan suunnitelman mukaan. Niin kauan kuin humaanit, liberaaliset globaaliset agendat saavat surutta alasajaa kaikki aidot kristilliset arvot... saamme kokea surua, onnettomuutta, okkultismia, moraalittomuutta, irstautta, sotia ja kaikkinaista valhetta! Suomen tärkeimpiä asioita olisi ymmärtää pian ja sisäistää 1 Mooses 12:1-3 Se ratkaisee paljon kohtaloamme! Maamme piispat, politiikot, tuomarit ja esivalta ovat vastuussa tästä!

T: Googlesta, Facebookista, You Tubesta ja Suomi24:sesta tuttu: Olli Hakala Pori
Testaa vaikka! Deus Protector Noster!

Ps. Professori Erkki Aurejärvi - Turhaan etsit oikeutta oikeudesta??!!
http://www.youtube.com/watch?v=3JBvztl-9Gg&feature=recentlik

Upea kirjoitus, lataa, avaa ja suurenna! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=215385988475559&set=pu.169238789756946&theater

Jeshua Kristus Nasaretilainen pelastaa pian globaalisen morsiusseurakunnan häihinsä! (Näitä asioita uudestisyntymättömät eivät ymmärrä.) Siunaan Israelia kuten 1 Mooses 12:1-3 suosittelee... http://www.youtube.com/watch?v=P_NEy_xSSRs Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.