Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 21. huhtikuuta 2011

163 ääntä! Kiitos äänestäjille ja 22,1kg lähti 40 pvä paastossa Suomen puolesta! (Totuus Fugushimasta)

Suomenkin huoli!

Tämän dokumentin ottaja sokeutui ja k u o l i tietenkin hetimmiten säteilysairauteen. Tallentaessaan Fugushiman numero 3 ajoprosessista lähtenyttä fissiosta irti päässeen fissiopommihohteen. Näkemäsi materiaali kulkeutui sen jälkeen kuvaajan kaverille. Joka niin ikään on "mystisesti" kuollut. Videon ovat ydinturvavirannomaisten "yliluokittelemana" lukuisasti poistaneet myös Yotubesta. Mutta siellä se vaan sinnikkäästi ON!!!

Taltiointi on otettu v a i n noin 3km päästä Fugushiman reaktorien läheltä. Siksi kilometrisenä ydinpommiräjähdyksenä taivaalle leiskahtanut kalmo, reaktorin pilvi oli ASEA:an oppejani lainatakseni. "Näkemällä tappava plutoniumpilvi."! Kuvassa näkyvästi valohehkuuntuva säteilyionisaatiohorna lähti maailmalle liikkeelle ja kulkuunsa. Kun Fugushima No:3 peruspolttoyksikkö v u o r o v a i k u t t i sitä neutronivoillaan ruokkivan Fugushima No:4 reaktorin plutoniumjätevaraston kanssa säteilyenergioillaan. Tämä näkyy kuvasta valtaisana vuorovaikutuksen säteilyplasmapilvenä maatasolla pilven alta:

Video sensuroitu

Yhä likaisemmaksi homma käy, kun kuulette jatkosta. Eli kaikki tämä tapahtui e n n e n Japanin 3.11 megamaanjäristystä! Reaktori 3 siis fyysisesti l a u k a i s i k o k o Japanin maanjäristysten sarjat! Räjähtämällä yhä uudelleen ja uudelleen hallitsemattomana fissiopommina. Kun sain kuvasarjat käyttööni olin enemmän kuin ällistynyt, heti en kaikkea uskonutkaan tästä mykistävänmustettavasta materiaalista. Mutta katsokaa aiheesta lisävideot. Tajuatte, että kuvissa laivat todella o v a t "vielä siististi" rannalla. Eikä tsunameista vielä ole tietoakaan:

Video sensuroitu

http://www.youtube.com/watch?v=-jjfrKSyrdo

Reaktori nelonen!!!  http://www.youtube.com/watch?v=Jx_oSWEKZAY&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.