Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 6. lokakuuta 2011

"Rapparit loosseissaan luciferin, haluavat ydinsäteilyhalkomo murhaajalaitoksia lisää..."

SHERWOOD † REAL † MEDIA † NEWS ™
PORISSA HULLUUS TIIVISTYY...

Pori mukana OL4 kilpailu- ja suunnitteluvaiheessa


Googleta myös Juhani Julinin paljastus vapaamuurareista 2011!

(03.10.2011 18:00 / päivitetty 03.10.2011 18:00 Tiilimäki Tarja )

Porin kaupunki sitoutuu Olkiluoto 4 -ydinvoimalaitosyksikön kilpailu- ja suunnitteluvaiheen rahoittamiseen 800 000 euron osakaslainalla.

Porin kaupunginhallituksen maanantaina tekemä rahoituspäätös oli yksimielinen. Maria Väkiparta, vihr. esitti kokouksessa päätöksen hylkäämistä, mutta esitys ei saanut kannatusta. Väkiparta jätti päätöksestä eriävän mielipiteensä. Asia etenee kaupunginvaltuuston käsiteltäväksi.


Hallituksen päätös varmistaa kaupungin mahdollisuuden osallistua OL4 toteutusvaiheeseen ja oikeuden saada myös sähköä laitoksesta sen valmistuttua.


Olkiluoto 4 -hankeaikataulun mukaan laitoksen rakennus- ja asennustyöt ajoittuvat vuosille 2014-2017 ja käytössä laitos on aikaisintaan 2019.

--------

Fukushiman takia jo ns. "taustasäteily" saattaa nousta 100 kertaiseksi ja yksin Fukushiman säteilyn määrä tappaa/murhaa hitaasti mutta varmasti yli 100 miljoonaa Telluslaista...!!! 31-33 asteen eliitti haluaakin murhata n. 6 miljardia Telluksen ihmistä mm. säteilyllä ja noin 600 miljoonaa on heidän mielestään sopiva määrä asukkaita maapallolla. Eliitille rakennetaan parhaillaan maapallolla suojia kallion sisään... aivan eskatologisesti Raamatun ennustusten mukaisesti.

Heräjä Pori pian...!!!

Deus Protector Noster, Porin vaakunan mukaisesti. Olli Hakala Pori
Aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.