Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 6. lokakuuta 2011

Pyhäjoki pirunjoeksi...Suomen pääosin vielä viisaan kansan vastuksesta huolimatta!SHERWOOD † REAL † MEDIA † NEWS ™
Ydinkärjet vanhenevat 5 vuodessa?!

Salaisia sopimuksia Suomessa ja KANSA EI TIEDÄ MITÄÄN?!

Jos tämä seuraava on totta (Arto Laurin teksti), niin SUOMEN KANSAA "KUSETETAAN JA RASKAASTI"!

Se nyt jo tiedetään, että ydinvoima on kustannuksiltaan taloudellisestikin reilusti kannattamatonta.... ja tappaa/murhaa Telluksen väkeä hitaasti ja mutta varmasti... Ns. "taustasäteily" Fukushimankin takiaTelluksella lisääntyy mahdollisesti, jopa 100 kertaiseksi. Ihmisiä alkaa kuolemaan suoraan ja epäsuoraan säteilyperäisiin ongelmiin/sairauksiin miljoonia, miljoonia ja taas miljoonia ympäri Tellusta... aktiivisten tappaja hiukkasten kiertäen Telluksen taivaalla ja mm. sateiden alas tuomana...

Ja eu 20:kertaisti elintarvikkeiden turvasäteilyrajat 3/11!

Voi huuto Suomen ja Suomen kansan puolesta! Nwo eliitti lucifer miehet yläasteen loosseissaan tuhoavat lintukotoamme... Pyhäjoki = demonisoituu pirunjoeksi, saastuu säteilytappajaksi... kuten kaikki ydinvoimalat pääosin aikanaan... Tellusta tuhoten. (Ydinhalkomot ns. ehjinä ollessaankin, reilusti myrkyttävät/säteilyttävät Tellusta!!!)

http://www.pyhajoki.fi/index.asp Syöpä yms. säteilyperäiset sairaudet tulevat moninkertaistumaan, kuten Eurajoella Olkiluodossakin...Arto Lauri
Suomen ydinASEET!

Reippaasti vaan kissa pöydälle. Luvattoman harvat tosiaan tietävät m i k s i Suomessa on ylipäätään ydinvoimaloita? .. Ei siis leikisti vaan ihan o i k e a s t i ! Ruotsin ASEA kehitettiin sitä varten, että maa halusi Pohjolaan oman riippumattoman ydinASE tuotannon. No ASEA on muisto vain. Koska sen päävetäjäkin U.P. murhattiin. Mutta se mistä vähän puhutaan on sen Suomeen tuotu perintömme. TVO/ Posiva konsortio on olemassa vain ja ainoastaan yhtä keskeistä tehtäväänsä varten. Ylläpitämässä maassamme olevaa ydinasevarastoamme hengissä. Kyllä tosiaan kuulitte aivan oikein. Suomessa on TVO:n ympärille kehitetty "pienimuotoista", etten sanoisi ultrasalattua ydinmateriaalien käsittely/ jalostusteollisuutta. Lisäksi varsin kunnioitettavassa mitassa.

En tässä nyt ala luettelemaan niitä teollisuusyksiköitä ja armeijan varikkojakaan missä tiedän tätä hypersalattua ja laitonta toimeaan ylläpidettävän. Koska koko nykyinen hallintomme sen on joka tapauksessa sinne halunnut ja ylläpitää hyvässä yhteishalussaan. Perus ongelma tälle Suomen ydinasetuotantolaitteistolle on tämä. Ydinasekärjen 93 % uraani uudelleenfissioituu spontaanisti. Tuhouttaa itsensä luokkaa 5v sisällä pilalle. Silloin tälle ydinjätteelle ei tehdä enää mitään, koska ei enää silloin edes räjähdä. Räjähdysatinidit pitää saada hyvin pikaisesti TVO:n/ Loviisan ydinreaktorien kitaan ns. "siviilikiertoelvytettäväksi" ja tuottamaan yhä lisää Pu- 239 plutoniumia ydinaseisiin.

TÄMÄ onkin se keskeinen syy miksi ydinvoimaa ylipäätään siedetään. Siviiliydinvoima on tapa jatkokäsitiellä ydinasevarikoistamme pitkin Suomea kuljeteltavaa yli-ikäistä uraaniaseitten uraanikierrätystä. Mukaan tarvitaan myös mm. uraanikaivosta ja isotooppijalostusta. Jota Suomi on massiivisesti nyt taas lisäämässä. Nyt lukkoon lyöty Pyhäjoen ydinvoimalahanke puolestaan rakentaa sinnekin tätä Loviisan ja ennen kaikkea TVO/ Posivan ylläpitämää salaista Suomen ydinaseteollisuutta. Suomi haluaa varastoida näin ydinohjuksiaan kasvavasti myös Lappiin. Koska EU:n ydinaseohjelmat halutaan painottaa salaisin sopimuksin sinne.

Siellähän kasvavan energiantuotannon pohjoiseen ulottuvuuteen armeijan kapiaiset malttamattomasti odottavat saadakseen pohjoiseen omat kymmenet ja kymmenet ydinaseensa reaktorihuolintaansa. Pohjolan energiapainotus on EU:lle n yt selviö. Maakaasut mm. tuodaan jatkossa sieltä Suomi tarvitsee satoihin kasvavan ydinohjustensa 5 vuodessa käsiin lahoavien ydinohjuskärkiensä ylläpitoon kasvavasti myös neitseellisen uraanin kaivuun tuhatluokkaiset uraanikaivoksensa myös. Kaikki loksahtaa uriinsa nyt kuin Lego- palikat. Kun hetkenkin mietitte oleellista "miksi" hallituksellamme on tämä hekumallisen raivoisa uraanikiihkonsa!

----------

Arto Laurilta lisää tykistökeskitystä...

"Otetaampa tähän mutama keskeinen ydinalan sisäpiiritieto: A/ Ydinenergia loppui 2008 kun malmin kannattavuusraja 0,4% alittui. Tämä e i tule enää muutumaan kuin alemmas. Nyt 1kWh ydinvoimaa vaatii uraanin kaivuuseen 5kWh. B/ 1 000MW reaktori vuotaa tauotta ulos biodiversiteettiimme kerääntyvää säteilyenergiaa esim. pelkästään neutriinosäteilytystä 500MW. Tähän päälle suunnattumat kanavasäteilyt, 13,2v säteilevät tritiumien ja deuteriumisotooppien vuodot. Isomeerivireet, termivireet,hilavirheet, neutronivuosta nyt puhumattakaan. Ei Einsteinin katoamaton energia silä poistu, ettei asiaa haluta opettaa ja ymmärtää. Kun metrinen teräskään ei estä neutronivuotoja niin sitä ei t a a t u s t i tee nykyinen 20cm pelllipailakkakaan.C/ Mailmassa Japanissa pelkästään on räjähtänyt 44 reaktoria. Ei mikään maa ole niin hullu, että nähdessään, ettei kiinailmiöiville reaktoreille osata tehdä m i t ä ä n haluaisi kansaansa tappamaan noista e d e s yhtä! Onko tosiaan vaikea tajuta, että Fukushima on käytännössä i k u i n e n ydinvoiman harakirin muistomerkki. Tulee tappamaanjatkossa vielä sadoissa miljoonissa."

Sitten vielä toinenkin aiheesta. Sisäministeriön nettipoliiseille on selkeästi kielletty ottamasta yhteen kaltaiseni ydinalan ammattilaisen kanssa. Siitä yksinkertaisesta syystä, etteivät l a i n k a a n heidän valheensa kestä ammattilaisen käsittelyssä. Tämä kertoo ymmärtäväisille myös sen, että POLIISI PELKÄÄ TOTUUTTA. TIETÄÄTARKOIN RAHASTA OLEVANA VÄÄRÄSSÄ JA PAHOLAISEN AISANKANNATTAJA!

-----------

Mitä ydinräjähdyksessä tapahtuu? http://fi.wikipedia.org/wiki/Ydinr%C3%A4j%C3%A4hdyksen_vaikutukset

Deus Protector Noster, Olli Hakala Pori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.